5 Sfaturi de siguranță pentru a lua câinele pe plajă

5 sfaturi de siguranță pentru a lua câinele pe plajă

Suspendarea cu pooch-ul dvs. la plajă este unul dintre cele mai bune lucruri despre a fi un câine mama sau tata. Câinii iubesc totul despre a fi la plajă. Ei iubesc apa, iubesc nisipul si iubesc cu adevarat jocurile cu mingea! În mod ideal, ar trebui să aveți o listă de plaje prietenoase cu câini care permit ca câinilor să se alăture în distracție cu familia lor umană.

Siguranța câinelui dvs. trebuie să fie, de asemenea, una dintre prioritățile dvs. de top. Luarea câinilor la plajă este o mare responsabilitate și trebuie să fiți pe deplin conștienți de pericole și cum să reduceți riscul de rănire și boală canină. Aici, am rezumat primele cinci sfaturi despre cum să vă păstrați câinele în siguranță la plajă.

Femeie și câinii ei pe plajă

Nu lăsați câinele dvs. Gulp sărată

Petrecerea orelor de la plajă sunt sete de lucru pentru câini și pot fi tentați să stinge acea sete prin gulparea apei sărate. Acesta este ceva pe care nu-l trebuie să le lași să facă. Apa sărată provoacă deshidratarea la câini și ar putea duce la o urgență de sănătate. Veți putea spune că câinele dvs. are deshidratare, deoarece probabil vor vomita, vor avea saliva groasă și gingiile lor se vor simți lipicioase și uscate. Dacă se întâmplă acest lucru, trebuie să-ți aduci pooch-ul la un veterinar imediat. Deshidratarea poate fi amenințătoare de viață, în special la puii tineri și câini de rang înalt.

În legătură cu o postare: Sticlă de apă de câine

Nu contează dacă câinele tău înghite o cantitate mică de apă sărată - la urma urmei, am făcut totul din când în când în timp ce înot în mare! Cu toate acestea, trebuie să faceți ceea ce puteți pentru a le împiedica să aibă o băutură lungă de ea. Cea mai bună modalitate de a face acest lucru este să vă asigurați că au acces la o mulțime de apă rece și proaspătă. Depozitați apa proaspătă într-un recipient izolat pentru ao menține frumos și rece toată ziua și a lua un castron de călătorie câine care se îndoaie cu tine.

În legătură cu o postare: Boluri de câine pliabile

Aveți grijă la temperaturi ridicate

Câinii de la plajă pot deveni extrem de fierbinți, deoarece nu există adesea nici o umbră pe nisip. Dacă nu luați măsuri de precauție, ele pot ajunge să sufere de epuizarea căldurii sau de accident vascular cerebral și ambele sunt condiții potențial letale pentru câini.

Proprietarii de câini noi întreabă adesea: "Câinii pot merge la plajă în timpul unui val de căldură?"Și răspunsul este da, dar numai în cele mai tari părți ale zilei care ar fi dimineața devreme și seara târzie. Chiar și în aceste vremuri, ar trebui să luați o umbră portabilă cu dvs. Poate doriți să investiți într-un portabil cort de câine sau canisa de câine care este rapid să se ridice și să ia în jos. Poate doriți, de asemenea, să obțineți a Vesta de răcire sau tamponul pe care îl pot minți dacă se simt prea cald și iau niște jucării pe care le pot mesteca astfel încât să nu se plictisească.

În legătură cu o postare: Câine mestecând

Asigurați-vă că sunteți familiarizați cu semnele de căldură la câini, astfel încât să știți când aveți nevoie pentru a le duce la un veterinar. Un câine cu cursa de căldură va părea foarte letargic, va fi gâfâind excesiv și va avea gume roșii. Ei pot avea, de asemenea, o debut brusc vărsături și / sau diaree. Din păcate, câinii nu pot recunoaște că sunt expuși riscului de accident vascular cerebral și vor continua să alerge în jur!

Nu uitați că nisipul poate deveni foarte fierbinte, așa că vă rog, de asemenea, aveți grijă de labele câinelui dvs., deoarece pot arde. Unele papuci pot fi o idee bună.

În legătură cu o postare: Ceara de protecție la labe pentru câini

Femeia și câinele ei pe plajă

Exercită prudență în apă

Excursii la plajă pentru câini înseamnă o baie în mare! Este partea că se bucură cel mai mult, dar o înot de mare poate prezenta pericole. Înainte de a lăsa pooch capul în surf, ar trebui să luați câteva precauții.

Alegeți un loc unde locurile și curenții nu sunt prea puternice și unde valurile sunt mici. Chiar dacă câinele dvs. este un înotător puternic, este posibil să doriți să investiți într-un dispozitiv de salvare de viață care are un suport pentru bărbie. Dați-vă pooch o clătire bună când ieșesc din mare ca apa sărată este iritantă și se usucă cu prosoape. Asigurați-vă că puii dvs. nu se îndreaptă spre mare nesupravegheată prin păstrarea lor pe o lecție.

În legătură cu o postare: Jacket de viață pentru câini

Omul și câinele lui pe plajă

Utilizați ecranul soarelui câine

Câinii pot obține soarele ars la plajă în același mod ca și oamenii. Ele pot obține, de asemenea, cancere de piele cauzate de expunerea excesivă la UV în lumina soarelui. Acest lucru nu înseamnă că puteți utiliza ecranul soarelui uman, deoarece poate conține zinc care este dăunător pentru câini. În schimb, căutați un ecran de soare pentru câini care au toate caracteristicile de care aveți nevoie, cum ar fi ușurința de aplicare și factorul de protecție solară. De asemenea, puteți dori un produs hidrabili pielea și care este impermeabil.

În legătură cu o postare: Protecția solară pentru câini

Zonele cele mai sensibile de pe corpul unui câine sunt cele care nu sunt acoperite de o mulțime de blană. Prin urmare, trebuie să aplicați întotdeauna ecranul de soare la urechi, nas și buric. Câini cu straturi și straturi de culoare deschisă, care sunt scurte sau subțiri sunt cele mai expuse riscului de a se arde soarele. Soarele arde pe un câine arată ca un patch roșu și inflamat. De asemenea, pot obține iritarea ochilor din nisip și soare. Dacă ochii lor devin roșii și sunt lipicioși după o zi de plajă, ar trebui să luați în considerare luarea câinelui dvs. pentru a fi verificat de către VET dvs.

Pază împotriva bolilor, paraziților și infecțiilor

Este treaba dvs. să vă protejați pooch-ul de la boli și paraziți că pot ridica la plajă. Este un mediu natural și va fi în mod inevitabil microorganisme care le pot face rău. Piscinele din roci pot porni bacteriile care provoacă boli cum ar fi leptospiroza. Aceasta este o infecție gravă care poate provoca insuficiență renală la câini și îl prind de la paddling și linge apa în bazine de apă stagnantă. Dacă intenționați să petreceți o mulțime de timp pe plajă cu câinele dvs., discutați despre posibilitatea de a obține pooch-ul vaccinat împotriva acestei boli.

Multe plaje favorizate de proprietarii de câini sunt înconjurați de păduri și vegetație și câinii pot ridica căpușe și purici din acest tip de mediu. Tratamentul obișnuit de purici este recomandabil pentru toți câinii.

Luați un kit de prim ajutor pentru câini cu dvs. care include o Bandaj lichid, un instrument de eliminare a căpușelor, șervețele antiseptice pentru câini și medicamente de inimă.

În legătură cu o postare: Cel mai bun șervețel de câine

Câine pe plajă

Ultimul cuvant

Urmând aceste sfaturi simple de siguranță, puteți să vă luați câinele la plajă în siguranță și să aveți o mulțime de distracție împreună. Nu uitați să aduceți pungile de câine pentru a păstra plaja curată și ordonată pentru toată lumea!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 5 Sfaturi de siguranță pentru a lua câinele pe plajă