Top # 41: beneficiile masajului câinelui și cum să vă tratați animalele de companie acasă

O opțiune de tratament pentru sănătatea animalelor de companie care este accesibilă tuturor proprietarilor de câini Dar nu mulți profită de faptul că este masajul de companie. Știați că dăruirea câinelui dvs. Un masaj poate oferi multe beneficii de sănătate fizică și psihică? Dacă nu, acest episod podcast este pentru dvs., deoarece vom discuta subiectul în profunzime.

Astăzi, intervievează Jacqueline Newholm, un terapeut profesionist de masaj canin Big Terapie pentru câini maro. Vorbim despre numeroasele tehnici și metode de masaj PET, cum să vă masați în mod corespunzător și în siguranță câinele dvs. și cum poate beneficia de FIDO. Jacqueline atinge știința ei și ne oferă câteva sfaturi minunate despre modul în care proprietarii de animale de companie pot profita de acest tratament simplu și totuși eficient la domiciliu.

Ascultați episodul din videoclipul de mai sus și găsiți transcrierea completă de podcast mai jos. Pentru mai multe, vizitați postul acestui episod despre oficial Teoria animalelor de companie Website.

Beneficiile masajului câinelui și cum să vă tratați FIDO
(transcrierea podcast)

Beneficiile masajului câinilor și cum să vă tratați câinii acasă

Intro: Te-ai gândit vreodată să-ți dai un masaj? Există, de fapt, unele beneficii uimitoare pentru mesajul PET și există terapeuți profesioniști de masaj PET, popând mult mai frecvent în zonele din întreaga lume.

Astăzi am reușit să vorbesc cu Jacqueline Newholm și este de fapt un terapeut de masaj pentru animale de companie situat în Marea Britanie. Compania ei este o terapie de câine mare maro. Recent a sărbătorit prima sa zi de naștere, dar Jackie a fost implicată în masaj de companie mult mai mult decât atât. Am reușit să vorbesc cu ea astăzi despre beneficiile și ne-a dat câteva sfaturi minunate pentru oricine este interesat să-și masoare animalul de companie acasă. Deci, să verificăm ce a spus ea.

Interviu cu Jacqueline Newholm

Jacqueline: De fapt, nu am deținut un câine înainte, până acum 9 ani când am primit primul meu câine. Din păcate, tatăl meu a fost destul de alergic la câini și pisici care cresc. Deci, am avut doar budgerigari și iepuri ca animale de companie.

Am primit primul meu câine. Numele lui a fost Tabasco și a fost un retriever mare de culoare brun. A fost fantastic. Din păcate, a murit în luna martie a acestui an. Din cauza lui într-adevăr am devenit mai mult "# 8212; într-adevăr atașat la câini și și-a dat seama cât de fantastic sunt și ce tovarăși sunt.

Am vrut cu adevărat să fac ceva cu animalele, pentru că mi-am petrecut toată cariera mea de lucru, care lucrează pentru companiile japoneze, fie în industria IT. Deci, într-adevăr a fost la Tabasco și iubirea lui stupidă, care mi-a fost interesată și dorind să schimbe cariera.

Așa că am făcut un pic de cercetare și am aflat că masajul câine a fost ceva ce ai putea face. Nu credeam că ar fi prea greu să studiezi din nou. Așa că am mers pe un curs de 2 ani pentru a studia și am deschis afacerea acum trei ani și am tranzacționat ca un mare câine maro canin de masaj terapie pentru ultimul an.

Samantha: Wow. Bine pentru tine. Este doar un fel de a deveni popular și aici. Cred că o mulțime de părinți de companie se uită mai mult pentru tratamentele naturale și # 8212; Acupunctura, masaj, lucrand cu uleiuri esențiale. Lucruri de genul devin din ce în ce mai populare în Statele Unite și acum. Deci, când am primit e-mailul și am văzut că faci masaj canin, am fost încântat să te aflu în spectacol pentru că eu cred că este ceva extrem de benefic, dar este, de asemenea, ceva pe care o mulțime de părinți de companie nu sunt conștient de sau cel puțin conștient de beneficiile acestuia chiar acum.

Jacqueline: Da. da.

Există literalmente zeci și zeci de terapeuți calificați de masaj canin în Marea Britanie, dar fiecare al doilea proprietar de câine pe care l-am întâlnit nu a auzit niciodată de masaj de câini înainte. Și cred că este posibil în jos, nu știu, mă gândesc ca oameni, dacă nu suntem obișnuiți să ne masoape, este un fel de un pic, nu știu & # 8230; O vezi ca un pic de lux cred. Și aveți un masaj pentru a vă lua ceva timp pentru dvs. Într-adevăr, tratamentul pe care îl obțineți este mai mult timp de timp, fără hassle, nici un telefon mobil & # 8212; Este doar un mediu relaxant. Nu cred că oamenii își dau seama de beneficiile fizice și mentale care merg mână în mână cu ea. Și pentru că nu știu despre asta, ei nu-și dau seama că este ceva ce pot face pentru câinii lor, de asemenea.

Eventual dacă oamenii nu-și cer veterinarii despre asta, atunci veterinarii ar putea să nu fie atât de conștienți de asta. Cred că este puțin mai cunoscut acum, dar nu este cu siguranță una dintre terapiile pe care veterinurile le vor referi în mod obligatoriu. Aveți tendința de a merge mai des la fizioterapeuți sau hidro-terapeuți.

Și apoi din nou, aceste terapii sunt folosite în cea mai mare parte pentru scopuri de remediere sau dacă câinii suferă de artrită sau displazie cot sau ceva de genul ăsta, acesta este felul de terapie. În cazul în care, din păcate, mesajul este puțin lăsat în spatele scenei.

Deci, sperăm că vom începe să o facem un pic mai bine cunoscut și oamenii vor realiza că de fapt există destul de puțini terapeuți instruiți acolo care pot ajuta câinii lor.

Samantha: Absolut. Am avut de fapt o experiență personală cu ea. Lucrăm cu un medic veterinar holistic cu câinii noștri, cu mine și cu soțul meu, câinii noștri. Și mama mea are un Retriever Labrador care a suferit, a fost o problemă de reproducere pentru el. El a avut probleme de șold și genunchi de când era foarte tânăr, doi și trei ani. Și au văzut, au văzut la vremea un medic veterinar tradițional și au făcut suplimente, medicamente dureroase, au avut exerciții diferite de a face cu el acasă. El a fost pe bază de exerciții limitate, cred, chiar ca un câine tânăr la două și trei.

Ați vrut să alerge. Vroia să joace, dar ei o limitate. Și mama și soțul ei, nu erau mulțumiți de asta. Au vrut să încerce altceva. Așa că am întrebat de fapt veterinarul nostru holistic despre asta și despre ceea ce credeau și au recomandat masaj și au început asta.

Cred că câinele este de 10 sau 11 în acest an. Au fost mulți ani că au făcut masaj cu el și a lucrat atât de bine. Chiar și acum, deoarece el este mai în vârstă și, evident, artrita este o boală progresivă, este mult mai rău. Dar încă îl ajută chiar și în anii lui seniori.

Deci, așa am aflat pentru prima dată despre asta. Și ca și cum am spus că văd că cresc aici, dar cred că este încă cu siguranță ceva care nu a fost într-adevăr la lumină toate beneficiile.

Ați putea explica unele dintre aceste beneficii pentru câinii care primesc masaje?

Jacqueline: Da sigur. Așa că ați menționat că Labrador dvs. Retriever a avut probleme de șold și genunchi. Deci, ce se întâmplă cu câinii care au capătul din spate și # 8212; capătul din spate [râde] & # 8212; Problemele piciorului din spate este că, evident, ei nu vor să folosească acele picioare, acele membre, pentru că au rănit, pentru că artrita și orice probleme comune pe care le au provoacă durere.

Deci, ce vor face câinii este că vor tinde să-și folosească mai mult picioarele din față. Astfel încât câinii vor ține în mod natural & # 8230; Majoritatea câinilor au în mod natural 60% până la 65% din greutatea corporală este în față. Deoarece au o sling mare musculară care își ține picioarele din față pe corpul lor, care cuprinde și gâtul.

Și, dacă aveți probleme de picior din spate, picioarele din spate sunt folosite pentru a oferi locomoție puternică. Deci, dacă nu folosiți acele picioare atât de mult, atunci picioarele din față preiau și fac acest lucru în schimb. Apoi, ce se întâmplă este un fel de a obține o supraîncărcare de utilizare pe față și pe gât. Astfel încât să obțineți o durere secundară care începe, iar acest lucru se poate dezvolta ca o problemă cronică.

Deci, nu numai că aveți și problemele de capăt din spate, atunci aveți și problemele din față, deoarece mușchii sunt suprasolicitați și sunt obosiți și sunt contractați tot timpul. Asta înseamnă că nu se pot relaxa și un mușchi care este contractat continuu și # 8212; Așa că a avut loc într-adevăr strâns & # 8212; Nu se poate vindeca foarte bine. Deoarece atunci când un mușchi se relaxează, atunci când toate sângele proaspăt oxigenat se aprinde prin mușchi și intră în fibrele musculare. Deci, ținându-l într-o contracție permanentă, nu puteți elibera niciun fel de lucruri foarte bune în mușchi. Și invers, de asemenea, nu puteți elimina numai toxinele de la mușchi, deoarece mușchii nu se mișcă așa cum ar trebui să se miște.

Astfel masajul și # 8212; să ia asta ca un exemplu "# 8212; va ajuta la ameliorarea tensiunii musculare prin inducerea unei relaxări la mușchi. Acesta va ajuta la împingere a sângelui proaspăt în mușchi, astfel încât mușchii se vor vindeca în mod natural. Și ajută, de asemenea, să împingă toate toxinele din mușchi și din țesutul înconjurător și toate acestea.

Masajul poate elibera, de asemenea, endorfinele naturale ale corpului, astfel încât ucigașii de durere naturală a corpului. Astfel încât acestea vor fi eliberate în sânge și apoi vor fi împinse în jurul corpului prin sânge în timpul mișcării de masaj.

Am vorbit despre îndepărtarea toxinelor. Deci, pentru câinii mai în vârstă, de exemplu, și tratăm destul de câțiva câini mai în vârstă, aceștia sunt câini care nu se mișcă atât de mult și au un exercițiu limitat. Deci, când ne mișcăm de fapt corpul nostru, mișcarea mușchiului ajută la împingerea tuturor toxinelor prin intermediul sistemului limfatic și a circulației venoase, care este locul în care toate sângele murdare se află și unde toate "# 8212; Noi o numim și # 8212; Deșeurile celulare stau în corp.

Nu știu dacă ați auzit de edeme înainte?

Samantha: Da.

Jacqueline: Deci, o edem este o umflare a celulelor & # 8212; Celulele corpului. Deoarece se umpleau cu lichid limfatic. Și astfel masajul ajută la scurgerea tuturor celor din sistem, de asemenea.

Astfel încât întregul tău corp este un fel de reîmprospătare și completare prin noul sânge și toxinele care sunt îndepărtate. Este fantastic pentru câinii mai în vârstă care nu sunt foarte mobili. Dacă mergeți la o alergare sau faceți un exercițiu sau aveți un dans sau ceva de genul asta, vă simțiți atât de energizați. Și asta pentru că trupul se curăță, pentru că toxinele sunt îndepărtate și eliberați lucruri foarte bune, ceea ce vă face să vă simțiți bine.

Cred că acestea ar fi cele trei lucruri principale, într-adevăr. Astfel încât eliberarea ucigașilor de durere naturală, ajutând la creșterea circulației care ajută la împingerea sângelui bun prin corp și îndepărtarea toxinelor, de asemenea. Și, evident, eliberarea de tensiune musculară care ajută la îmbunătățirea mobilității.

Am avut o operațiune de genunchi cu câțiva ani în urmă și pentru că nu folosim atât de mult piciorul, ar fi rănit când o voi folosi pentru că nu am avut gama de mișcare cu asta.

Deci, împreună cu unele tehnici de masaj în care am fost învățat, de asemenea, facem și o serie de exerciții de mișcare de mișcare. Care, în esență, doar mutați piciorul câinelui înapoi și înainte doar pentru a ajuta la lubrifierea articulației și pentru a păstra totul în mișcare. Pentru că fără mișcare, nu veți primi evenimentul natural de vindecare.

Samantha: Și ați atins artrita că poate fi foarte benefică pentru artrită. Există alte condiții specifice de sănătate pe care masajul le poate beneficia?

Jacqueline: Deci, ne uităm într-adevăr la probleme prin care mușchii se contractă să încerce să oprească o articulație din mișcare. Astfel încât displazia de șold, displazia cotului și # 8212; Este foarte util pentru asta. Nu numai pentru cauza principală a problemei. Așa că, așa cum spuneam înainte de asta dacă aveți șolduri dureroase și nu doriți să le mutați pentru că sunt displaze, atunci mușchii voștri vor strânge tot drumul în jurul acelei zone și mușchii strânși înseamnă o creștere a toxinelor, înseamnă durere în acea zonă. Nu folosiți acea zonă, deci nu obțineți acea vindecare naturală și apoi vă supraîncărcați în altă parte.

Deci, avem tendința de a încerca să vizităm problemele compensatorii, precum și problema inițială. Vreau să spun dacă te uiți la un câine mai în vârstă, care tocmai a fost diagnosticat cu displazie de șold, ei pot avea 10 ani. Probabilitatea de a pune acel câine prin o operațiune care să se ocupe de această problemă va fi destul de scăzută. Este diferit dacă sunt un câine vechi de doi ani. Astfel încât alegerile pe care le aveți trebuie să o gestionați mai degrabă decât să vă ocupați de această problemă ca să spunem așa.

Deci, managementul constă în asigurarea că mediul este potrivit pentru câini. Tulburăm.. Când spun că abordăm lucrurile dintr-un punct de vedere holistic, nu este doar mâinile pe mesajul pe care îl folosim. Suntem instruiți să ne uităm la mediul de acasă al câinelui, să discutăm cu proprietarii despre exercițiile pe care le fac și cu câinii. În Marea Britanie, este foarte popular să ai podele foarte frumoase din lemn în casele noastre, și plăci frumoase în bucătărie. Pentru câinii care au artrită sau probleme comune, poate fi cu adevărat dureros pentru ca ei să meargă pe acele zone, pentru că încearcă să "# 8230; Este ca și cum ar fi patinaj pe gheață, ei nu pot obține o achiziție, așa că pune o presiune asupra mușchilor lor. Deci, vă recomandăm cât mai mult posibil să punem covoarele în jos și un fel de lucru.

Presupun că dacă ați avea un câine care avea probleme cu dispăsia cotului, ați putea dori să vă ridicați mâncarea sau castronul lor de băut ușor, așa că nu trebuie să se aplece atât de mult și acele feluri de lucruri într-adevăr. Deci încercăm și un fel de ajutor complet, dacă vedeți ce vreau să spun?

Samantha: Da, vreau să spun că este foarte mult pentru un proprietar de animale de companie. Cred că o mulțime de momente când te duci la veterinar, primești informațiile medicale de care ai nevoie, dar nu primești toate lucrurile care să cuprindă lucruri pe care trebuie să le faci. O mulțime de lucruri cum ar fi displazia șoldului, displazia cotului, artrita severă, este o schimbare de stil de viață, care este necesară și nu doar să știe despre partea medicală a acestuia. Deci, acesta este un beneficiu minunat pentru proprietarii de animale de companie sigur.

Jacqueline: Cred că, de asemenea, lucrez cu un grup de behaviori K9 și ei vor aduce cazuri de câini agresivi sau câini deprimați că, fără motiv, au început să devină din ce în ce mai intoleranți ai oamenilor sau al altor câini apropiindu-se sau fac lucruri ciudate cum ar fi să se rostogolească pe jucăriile lor sau să-și urmărească coada foarte mult, sau să-i lingă foarte mult laws. Și, uneori, cauza fundamentală a acestui lucru poate fi durerea musculară. Dacă aveți un gât rătăcitor, de exemplu, așa că soțul dvs. vine la tine și vă surprinde și vă sare din spate. S-ar putea să nu fiți prea mulțumiți de asta dacă doare foarte mult.

Samantha: Dreapta.

Jacqueline: Și dacă traduceți asta în limba de câine care ar putea fi, un motiv similar pentru care un câine ar putea fi brusc agresiv. Am lucrat cu câțiva câini care au avut probleme de agresiune care într-adevăr sunt într-adevăr la mecanismele de apărare, deoarece sunt în durere. S-ar putea să nu fi făcut ceva pentru ei înșiși, evident, cum ar fi implicat într-un accident de automobile sau au avut un diagnostic de displazie de șold sau orice altceva.

Dar s-ar putea să se joace cu prietenii lor, ar fi putut cădea undeva și s-au bătut. Sau poate exista o problemă acolo care stă la baza care nu a fost diagnosticată încă, care este apoi acoperită de mușchii care încearcă să ajute corpul. Și apoi încet dacă problema nu este tratată, atunci se înrăutățește și mai rău. Este un fel de, bine, compușii de durere pe sine. Atunci poate dura ceva timp pentru a dezmembra straturile de disconfort.

Un câine pe care l-am tratat și că # 8212; Ea o ducea puțin timp pentru a ajunge la mine ca mine & # 8212; [Râsete] & # 8212; Pentru că atunci când proprietarii îi aduc câinii lor, câteodată pot petrece doar cinci sau zece minute, tratând câinii dacă sunt anxioși sau nervoși. Și durează puțin, este nevoie de câteva tratamente cel puțin pentru ca câinii să se obișnuiască cu ceea ce se întâmplă. Ei ajung să-și dea seama că nu merg la veterinari.

Îmi fac toate tratamentele pe podea, astfel încât câinii să nu se afle pe masă, care uneori seamănă cu medicul veterinar, de exemplu. Mi-am tratat acest câine și acum ea se află imediat pentru mine imediat când mă duc și o văd, așa că este strălucitoare.

Deci, există un alt lucru, de asemenea, că m-am gândit când am discutat.

Cu probleme de comportament, puteți constata că câinele dvs. nu vă place să mergeți la Groomer, de exemplu. Care poate fi uneori până la o tensiune simplă sub piele, unde nu-i place să fie periat.

Deci, există tehnici de masaj pe care le puteți utiliza pentru a vă menține pielea suplă. Eliminând astfel durerea din aceste zone. Acesta este un alt mod pe care îl poate fi de ajutor. Este uimitor numărul de aplicații pe care le poate avea. Totul din ceea ce ar putea fi foarte dificil de diagnosticat poate fi uneori ajutat de masaj simplu.

Îți dau un alt exemplu. Un coleg de masaj al Minei & # 8212; Un câine a venit la ea care avea o lamentă intermitentă pe față. A fost atât de dificil de diagnosticat, că potențial câinele ar putea să se supună unei intervenții chirurgicale pentru a avea o parte din osul lor îndepărtat sau ceva de genul ăsta. Prietenul meu a decis să-și vizeze tratamentul pe gâtul câinelui. Lamele sa oprit. Câinele nu a trebuit să meargă și să aibă o intervenție chirurgicală.

Samantha: Wow.

Jacqueline: Un fel de întoarcere la ceea ce spuneam despre felul în care câinele este pus împreună. Ei au toți mușchii care sunt tot drumul de-a lungul aici, care țin picioarele din față. Dacă aveți o problemă cu o problemă cu un gât dureroasă, ar putea însemna că acest lucru este afișat în lamesitate, de exemplu.

Samantha: Asta e foarte interesant și cu siguranță ceva care, sperăm că oricine ascultă acest podcast sau de a face cercetări pe masaj canine s-ar gândi de două ori înainte de a decide cu o intervenție chirurgicală sau ceva important.

Jacqueline: Este merită să mergeți, într-adevăr, este.

Samantha: Este absolut.

Jacqueline: Nimic de pierdut pentru ca deloc. Suntem cu toții despre felul de a ajuta câinii, fără să nu dorim să nu provocăm durerea. Doriți să vă asigurați că își trăiesc viața la maxim pentru că sunt doar cu noi pentru puțin timp.

Samantha: Exact. Există condiții și # 8230;

Jacqueline: Îmi pare rău. Îmi pare rău. Dacă vă auziți în jurul valorii de în jurul valorii de în jurul valorii de câteva cățeluș de șase luni care încearcă să-mi mestece picioarele și scaunul meu în acest moment.

Samantha: [râde] Există câini sau orice condiții diferite pe care nu le-ați recomanda; În cazul în care masajul poate fi în detrimentul anumitor condiții?

Jacqueline: Ei bine, există momente în care nu v-ați masca în mod specific din cauza posibilelor daune pe care le-ați putea cauza. Prin aceasta vreau să spun, nu ați mânca peste răni deschise sau asupra unei umflături proaste sau dacă o zonă a fost "# 8212; Dacă un câine era în durere într-o anumită zonă.

Există câteva cazuri, există anumite condiții cardiace sau unele condiții de cancer care sunt recomandate împotriva masajului. Dacă v-ați gândit la asta, de fapt, veți crește circulația și nu doriți să creșteți, de exemplu, împingerea celulelor canceroase rele.

Deci, de aceea avem nevoie și # 8212; În Regatul Unit & # 8212; Trebuie să avem consimțământul de la veterinarii noștri înainte de a face un masaj pe orice câini. Îmi pot masca propriul câine, nu este o problemă. Dacă am vrut să maschez câinele altcuiva, aș avea nevoie de consimțământ din veterinarii lor.

Samantha: Asta este interesant. Va trebui să verific și să văd dacă este așa cum este aici în Statele Unite. Nu sunt sigur de asta, dar cu siguranță face de atunci. Absolut.

Jacqueline: De asemenea, folosim, de asemenea, pentru a ajuta câinii sportivi, deci câini prost, câini care sunt în competiții de ascultare, arătând sau agilitate pe mingea de zbor, așa ceva.

Vom ajunge la sfârșitul sezonului nostru de agilitate în Marea Britanie, așa că ne place să recomandăm ca câinii să aibă un pic de check-over muscular, deoarece toate aceste sporturi diferite au propriul lor set de probleme compensatorii că câinii vor primi.

Aceasta înseamnă că îi dăm câinilor o șansă de odihnă în timpul sezonului lor și că putem încerca să ne ajutăm să tratăm orice probleme musculare care ar fi putut apărea în timpul sezonului competitiv.

Ceea ce fac și eu sunt, de asemenea, îmi place să încerc să învăț oamenii să se încălzească și să-și răcească câinii înainte de a participa la orice activitate. Nu am conduce un maraton fără să se încălzească mai întâi.

Samantha: Desigur, dreapta.

Jacqueline: Nu am efectua o competiție de gimnastică fără a se încălzi mușchii. Și este exact același lucru pentru câini. A face orice activitate cu mușchii reci și tendoanele și ligamentele reci pot duce numai la răniri.

Nu numai că, găsim că, dacă vă încălziți câinele printr-un masaj, aveți tendința de a mări legătura între proprietar și câine, de asemenea. Așa că este un alt punct plus faptul că masajul vă poate oferi. Sunteți un fel de eliberare cu adevărat pe toate substanțele chimice de legare și atunci când masați.

Asta îmi place să încerc să instruiesc oamenii dacă pot și dacă știu că ei concurează și cu câinii lor.

Samantha: Da, asta este un mare sfat. Știu o mulțime de oameni, chiar dacă ei nu concurează profesional, ei fac poate o agitate sau de a asculta lucruri în curtea lor doar pentru a arde o energie cu câinii lor. Deci, asta e un punct minunat.

Jacqueline: Am fost la câteva cluburi de căutare și de salvare, arătându-le același lucru.

Samantha: O da.

Jacqueline: & # 8212; Pentru că acești tipi sunt lăsați în mașini sau au plecat în camioane, așteptând să ajungă la locul unde trebuie să găsească persoana dispărută. Și apoi câinii ar putea lucra de fapt pentru câteva ore în timp ce se află la un loc de muncă. Și este de obicei un fel de noapte când oamenii uneori ar putea fi lipsiți. Deci, este rece și toate astea.

Pentru că câinii noștri vor să facă tot ce pot pentru noi, pentru că ne iubesc necondiționat, vor face orice. Și nu își dau seama ce își pun trupurile, pentru că vor doar să ne ajute și pe toate acestea.

Așa că este un fel de până la noi să ne asumăm responsabilitatea ca proprietari să-i ajute. Să nu meargă nebun sau să-i ajuți să se regleze puțin. Și puteți face asta prin aceste terapii.

Samantha: Da. Absolut. După cum am spus, cred că este un sfat mare pentru fiecare proprietar de companie, pentru că nu știți niciodată. Nu este doar ceva și # 8230; Cred că o mulțime de oameni se gândesc la masaj, așa cum ați spus și # 8212; Este fie un lux sau este ceva pentru câinii mai vechi, artritici. Ei nu se gândesc cu adevărat la acest tip de tratament preventiv de-a lungul vieții.

Jacqueline: Da. Asta e corect. Asta e corect.

Și chiar dacă nu sunteți un terapeut de masaj instruit, există o mulțime de cărți pe care le puteți cumpăra. Există o mulțime de videoclipuri YouTube pe care le puteți afla despre toate aceste lucruri. Ați putea chiar să vă adresați propriilor dvs. terapeuți de masaj uman cum fac lucruri și apoi ar putea fi transferate și la câini.

Eu run și # 8212; De fapt, am rulat unul în acest weekend & # 8212; Eu conduc o clasă pentru a arăta proprietarilor cum să-și masoare propriii câini. Astfel încât să poată ajuta cel puțin câinii lor acasă și să facă ceva foarte frumos pentru ei.

Samantha: Da. Absolut. Sunt sigur că trebuie doar să dați un fel de masaj general de bază general de o clasă. da.

Jacqueline: Asta e corect. și am trecut, de asemenea, doar pentru a spune proprietarilor un pic despre ceea ce se află sub pielea câinelui. Deci, în cazul în care toate oasele principale sunt și unde principalele grupuri musculare sunt și modul în care funcționează și anumite sisteme ale corpului. Pentru că nu ne dăm seama, dar masajul are o influență asupra aproape tuturor sistemelor sistemelor corpului.

Deci, există un pic de teorie și un pic de practic, așa că cred că oamenii merg acasă înarmați cu mai multe informații și, sperăm, cu pooches calm și fără stres, de asemenea.

Samantha: Da. da. Absolut.

Jacqueline: Celălalt lucru este, de asemenea, să spun că, cu câinii pe care i-am tratat & # 8212; M-am tratat cu un vechi de 16 ani, Jack Russell, și este doar uimitor. El a transformat într-adevăr un pic de catelus din nou.

Tratamentele mele de masaj sunt singurele tratamente, terapie cu mâinile pe care proprietarul câinelui le dă câinelui. Ea face exerciții cu el și au avut o nutriție foarte mare și toate acestea. Dar ea a văzut cu adevărat o schimbare în mentalitatea sa, precum și nebunia lui fizică.

Este destul de multă dintre proprietarii & # 8212; Ceea ce îi întreb pe proprietari să facă este, au și să arate și să vadă dacă câinele tău a schimbat unele dintre comportamentele lor după un masaj. Și este destul de interesant cum încep să devină obraznici din nou, astfel încât vor încerca să apuce mâncare de la contravenții din bucătărie, sau vor sări în mașini și lucruri de genul ăsta și de fapt doresc să se implice mai mult jucând cu alți câini și un fel de lucru.

Așa că este foarte bucuroasă să vezi asta. Așa că încurajez pe toată lumea să încerce să găsească un terapeut bun de masaj local și să vadă cum te descurci.

Samantha: Da. Absolut. Vreau să spun că am vorbit despre mai devreme & # 8212; într-adevăr nu este în mod specific pentru niciun fel de câini. Știu că ați menționat că există câteva condiții în care nu ar trebui să masați, dar în cea mai mare parte practic orice câine ar putea beneficia de ea. Tânăr, bătrân, nu contează rasa, dimensiunea, așa că da, absolut i-aș încuraja pe toți să încerce. După cum am spus, am învățat din experiența de la prima mână a beneficiilor pe care le poate avea în special pe termen lung.

Dacă aveți un câine care nu are o preocupare specifică de sănătate, cum ar fi artrita, sau se recuperează de la un prejudiciu sau # 8212; Cât de frecvent vă recomandăm masaje regulate pentru doar un câine tipic, mediu?

Jacqueline: Probabil că ar trebui doar să aruncați o privire la câine poate fi de 4 sau 5 ori pe an, probabil, doar pentru a vedea dacă se arată ceva.

Întreabă-l pe proprietar dacă au observat că câinele face ceva diferit. Dacă au existat schimbări de comportament și un fel de lucru.

Samantha: La fiecare două luni sau așa, da.

Jacqueline: Probabil, da.

Când am mângâiem câinii, ne-am fi simțit pentru zone de căldură sau rece sau am fi o privire pentru a vedea cât de suplă este pielea, de exemplu.

Deci, atunci când puteți evidenția acele domenii "# 8212; ceea ce spuneam mai devreme, deși un câine nu ar fi avut o vătămare gravă sau un accident, s-ar fi putut cădea sau au intrat într-o masă sau ceva. Ceea ce va face este că veți obține unele sângerări sub piele, apoi veți forma în țesutul cicatricial care apoi ar putea avea un efect asupra lucrării musculare. Apoi, pe parcursul timpului, cu atât țesutul cicatricial devine, cu atât este mai greu să-l spargă sau să-l facă mai suport. Prin urmare, este util să aveți un fel de întreținere de patru sau cinci ori pe an, pentru a participa la aceste lucruri.

Cred că este puțin ca o pedichiură sau ceva de genul [râsete] de câte ori. Sau mergeți când vă faceți un masaj. După cum spun, chiar o dată pe săptămână ar fi fantastic. Aș vrea să am un masaj o dată pe săptămână.

Samantha: [râde] absolut.

ÎNVELIRE: Deci, trebuie doar să spun un alt mare vă mulțumesc lui Jacqueline pentru că sunteți pe podcast. Masajul de companie este ceva care este într-adevăr subevaluat în industria animalelor de companie. Este ceva ce părinții de companie nu sunt cu adevărat educați. Nu știm foarte multe despre. Dar este ceva ce este atât de benefic și poate fi grozav pentru câinii de toate vârstele, formele, dimensiunile, nivelurile de activitate.

Și este natural, este holistic. Nu oferiți niciun fel de medicamente, substanțe chimice, așa ceva în sistemul câinelui dvs. și vă îndreptați cu adevărat la rădăcina problemei: durerea - dacă câinele dvs. are mușchi sau se recuperează de la un prejudiciu & # 8212; te duci la mușchi pentru a le încălzi dacă îl folosești pentru un câine activ, ceva de genul ăsta. Deci, de fapt, ajungi la rădăcina problemei și nu doar să încerci să rezolvi o problemă după ce se întâmplă. Deci, asta este cel mai mare lucru pozitiv pe care-l iubesc despre masaj pentru animalele noastre de companie.

Dacă aveți întrebări despre masajul animalelor de companie sau orice lucru pe care îl pot răspunde, tot ce ați vrea să trec împreună la Jacqueline, vă rugăm să nu ezitați să mă trimiteți prin e-mail. Puteți ajunge pe site-ul nostru, care este teyoryofpets.com, și lasă orice comentarii, întrebări, preocupări, ceva de genul ăsta.

Podcast anterior: Ceea ce este terapia cu lumină scăzută pentru câini (lllt)?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top # 41: beneficiile masajului câinelui și cum să vă tratați animalele de companie acasă