7 Idei de aniversare a câinelui

Top 7 idei de ziua de ziua de câine

Uneori ne uităm înapoi și se pare că Doar ieri am adus prietenul nostru blând acasă pentru a rămâne pentru totdeauna. În timp ce timpul zboară, faceți momente memorabile cu pooch-ul dvs. pe care îl puteți prețui pentru totdeauna. În casa noastră, sărbătorim Ziua Recunostintei, Crăciun și zile de naștere cu câinii noștri, dar niciodată al lor zile. Deci, de ce să nu alegeți o singură zi din anul în care puteți Sărbătoriți câinele? Iată câteva idei de ziua de câine pentru a face doar asta.

De asemenea, citiți: 12 idei minunate pentru lista de găleți de câine

1. Play & # 8220; Simon spune & # 8221;

Ce este o petrecere fără jocuri? Simon spune & # 8221; este o activitate minunată de zi de naștere pentru copii, adulți, și Câinii noștri! Este, de asemenea, o modalitate distractivă pentru a vă oferi animalului dvs. o altă lecție în ascultare. Caninii noștri sunt foarte atenți și intuitivi, așa că atunci când văd un alt câine recompensat cu un tratament și laudă pentru a face ceea ce "spune Simon", ei vor ridica foarte repede jocul.

O persoană va fi Simon, dând indicații proprietarilor. Apoi, proprietarii îi vor comanda câinii să facă ceea ce a cerut Simon și odată ce câinele dvs. respectă, vor primi un tratament. Destul de usor.

Coaceți un tort de ziua de naștere pentru câini

2. Coaceți un tort de ziua de naștere pentru câini

Care nu-i place să-și primească propriul tort și o melodie care merge cu ea? Toți am văzut videoclipurile YouTube, este clar că aproape orice puști nu s-ar deranja să fie amestecat în afecțiune și mâncare. Prăjiturile nu sunt de fapt atât de greu de făcut și există o mulțime de ingrediente pe care le puteți adăuga care sunt în siguranță câinilor.

Rețetă completă: Casă sănătoasă câine de naștere retetă

Lucruri pe care le puteți folosi în tortul de ziua de câine:

  • Sos de mere
  • Puree de dovleac
  • Ouă
  • Cinamon
  • Unt de arahide
  • Morcovi

Acestea sunt doar câteva elemente de bază, dar există o lume fără sfârșit de aromă pe care o puteți adăuga la tortul de ziua de naștere al câinelui. Animalele cu alergii de cereale pot avea, de asemenea, prăjiturile făcute cu făină gratuită de gluten, Mill Red Bob este un brand minunat pentru acest lucru.

Aduce pe bule

3. Aduce pe bule

Ați observat vreodată cât de mulți câini de distracție au urmarit luminile laser, muștele și alte obiecte pe care nu le pot părea? Părțile tematice cu bule sunt un mare succes în rândul comunității canine. Puteți închiria o mașină de bule sau puteți cumpăra un mic la orice magazin de jucării sau online.

Puteți să-l configurați în curtea din spate sau dacă este acționată de baterii, o puteți lua și într-un parc. De cele mai multe ori soluția cu bule este inclusă împreună cu mașina, dacă nu este, asigurați-vă că soluția pe care o cumpărați este non-toxică și un câine în condiții de siguranță. În general, bulele sunt doar săpun și nu ar trebui să provoace probleme.

Au o petrecere de piscină (indoor)

4. Au o petrecere de piscină (indoor)

Dacă există un lucru pe care fiecare câine îl iubește, înotați! Puteți găsi piscine în majoritatea parcurilor de câini locale, puteți cumpăra propriul dvs Piscine de câine, sau puteți invita echipajul dvs. canin la cel mai apropiat lac. Amintiți-vă să aduceți niște jucării, o mulțime de apă potabilă și niște gustări ușoare.

Rețineți că câinii cu fața în față nu fac bine în apă; Deci, dacă vreunul dintre participanții dvs. are buldogi englezi, buldogi francezi, pugs sau alte variații ale rasei, vor avea nevoie de a vestă de salvare și supravegherea suplimentară.

De asemenea, trebuie să țineți cont de faptul că câinii care mănâncă prea mult înainte sau după exercitarea sunt la o riscul mai mare de balonare. Aceasta poate fi o situație care amenință viața, așa că asigurați-vă că toți oaspeții dvs. monitorizează alimentele câinelui și aportul de apă în timp ce înotați.

Nu lăsați aceste mici precauții să vă sperie, totuși, dintr-un timp distractiv! Părțile la piscină sunt distractive pentru canini, dar ar trebui să fim foarte atenți atunci când jucați în sau în apropierea apei.

Luați-le la Petsmart pentru o jucărie

5. Luați-le la Petsmart pentru o jucărie

Locuri precum Petsmart și Petco sunt uimitoare, deoarece sunt foarte prietenoase cu prietenii că câinele dvs. poate veni să facă niște cumpărături cu dvs. Lăsați-i să navigheze pe culoar și săniți în jurul secțiunii de jucărie. Le puteți surprinde cu o altă jucărie mai târziu, dar face ca câinele să fie fericit să fie inclus în alegerea noului lor cadou.

Pe măsură ce animalul dvs. de companie decide ce vor, nu uitați să păstrați un ceas apropiat. Câinii nu înțeleg conceptul de plată înainte de a juca și nu doriți ca ei să-i rupă o jucărie umplută dacă nu intenționați să o aduceți acasă.

Luați-le pe o călătorie mini

6. Luați-le pe o călătorie mini

Câinii sunt nomadi la inimă, ei iubesc să călătorească și să vadă locuri noi. Dacă sunteți în stare, pentru o petrecere de câine de naștere, ia-le într-o călătorie plăcută la plajă sau la un parc național. Du-te pentru o excursie prin munți; Dacă aveți un fel de puști care va rămâne lângă dvs. și veniți când vă chemați, puteți chiar să-i scoateți pe lesa pentru un pic și să-i lăsați să se miște în jur.

Nu uitați să rămâneți hidratați și să aduceți multă apă atât pentru dvs. cât și pentru prietenul dvs. Dacă există o zonă de picnic, vă puteți aduce tortul de casă, un cadou pentru cainele dvs. să "desface" și să-i cânți ziua de naștere fericită înainte de a vă capul acasă.

Faceți pungi Goodie

7. Faceți pungi Goodie

Când se termină partidul, dă-i pe nume de câini un cadou de ziua de naștere propriu. Umpleți pungi mici cu tratate de câine, o minge de tenis și alte elemente drăguțe oaspeții dvs. pot lua acasă cu ei. Dacă este posibil, obțineți o cameră care imprimă fotografiile în mod automat, astfel că proprietarii pot avea un polaroid pentru a pune pe frigider.

Puteți găsi cu ușurință bile de tenis ieftine la aproape orice magazin de dolari Dollar. Doar evitați jucăriile care conțin umplutură, astfel încât prietenii tăi blană să nu ajungă la înghițire și să se îmbolnăvească.

Nu uitați de curățare

Având toți prietenii tăi canini pentru o petrecere de ziua de naștere câine vor fi cu siguranță tone de distracție, dar ar putea deveni murdar. Dacă veți arunca o petrecere de câini, încercați să o aveți afară. În afară de băutura uzuală vărsată sau labele murdare, unii dintre oaspeții dvs. pot sau nu să fie instruiți. Deci, cu excepția cazului în care ați angajat câțiva oameni să scoată poop și să ștergeți pe pete de pe țiglă sau covor, încercați să păstrați entuziasmul acestor idei de ziua de naștere în afară.

Citiți următorul: 13 lucruri câinele dvs. merită să experimenteze cu dvs

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 7 Idei de aniversare a câinelui