Câinii se pot bucura de viața de suită în west palm beach

Animalele de companie se pot bucura de viața de suită în West Palm Beach

Există o nouă stațiune în Palm Beach, care are 103 de camere, candelabre atârnate de plafoanele de apartamente, televizoare cu ecran plat și paturi de memorie-spumă. Complexul de lux oferă oaspeților lor facials de afine, băi de aromoterapie și ceruri braziliene. A fost concepută să se simtă ca cele patru sezoane sau întrerupătoare, dar există o diferență majoră: această stațiune a fost proiectată pentru câini și pisici.

Hotelul POSH PET oferă câini și pisici cu multe dintre aceleași facilități care se bucură de proprietarii lor în timpul vacanței. Lincoln Baker, proprietarul stațiunii, spune că adesea primește cereri de la oameni impresionați care doresc să rămână în camerele elegante.

LEGATE DE: 18 Cele mai bune hoteluri din SUA care permit câinilor

Hotelul a fost deschis în West Palm Beach în aprilie și se alătură unor alte stațiuni similare din Florida de Sud care satisface animalele de companie răsfățate. Uitați de dormit într-o canisa și de a alerga în interiorul unui gard de lanț, cazările super-luxe oferă oaspeților canini și felini cu suite și ore supradimensionate de stimulare a divertismentului.

Hotelul Posh Pet are un program de îngrijire a zilei de Doggie, împreună cu opțiunile lor de ședere peste noapte. Toți câinii vor avea o mulțime de exerciții fizice, mese nutritive și o mulțime de interacțiuni umane în timp ce stau la stațiune. Proprietarii pot semna, de asemenea, câinele lor pentru formare de grup sau individual și oferă și pachete de bord și de tren.

Animalele de companie se pot bucura de viața de suită în West Palm Beach

Pet Stylistii sunt disponibili zilnic pentru a răsuna animalele de baie, cu biciclete, Stenciling și sclipici, Anestezie, fără curățare dentară, și multe alte servicii pentru o taxă suplimentară. Proprietarii pot, de asemenea, să aleagă să plătească pentru animalele de companie pentru a obține o mică relaxare suplimentară cu unele dintre tratamentele Zen Wellness pe care stațita le oferă ca acupunctura, acvapunctura, terapia cu masaj sau terapia laser rece.

LEGATE DE: Sfaturi pentru călătoria cu câinele dvs

Stațiunile de companie devin din ce în ce mai populare în jurul valorii de Statele Unite și mulți se apucă în sudul Florida. Lodge de Pet Lauderdale din Fort Lauderdale oferă cazare de lux și bazine de câine cu fântâni de apă. Un centru de fitness canin cu un antrenor personal este una dintre numeroasele caracteristici de la Pompano Beach Chateau Poochie, iar la Barkers Hotel & Parington Inn, situat în Lacul Worth, camerele Deluxe cu terase private sunt disponibile pentru puii dvs.

Proprietarii își văd animalele de companie mai mult ca niște copii de blană decât animalele în aceste zile și se arată în luxul că se împrăștie pentru tovarășii lor blană. Mai multe hoteluri umane devin prietenoase cu animale de companie și chiar vedem o creștere a numărului de restaurante prietenoase cu animale de companie acum. Multe animale de companie se regăsesc la zilele de ședință acasă, așteptând că proprietarii lor se întorc și salut la o viață de călătorie și de viață.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câinii se pot bucura de viața de suită în west palm beach