Fido are o listă de găleți? Acest câine face!

FIDO are o listă de găleți pe care o face câinele

Fiind diagnosticat cu o boală terminală este o tragedie oribilă. Prin acea tragedie mulți oameni găsesc o forță pe care nu le-au cunoscut niciodată că au avut. Ei încep să vadă entuziasmul și bucuria în viață pe care au luat-o pentru a fi de atâta timp. Câinii nu iau lucrurile de la sine înțeles. Ei trăiesc în fiecare zi la maxim și se bucură de lucrurile mici care aduc Atât de multă bucurie. Deci ce este un câine de făcut atunci când are o boală terminală? Verificați lucrurile din lista de găleți desigur!

Regele, taurul adorabil Pit imagine de mai sus, are o tumoare inoperabilă pe coloana vertebrală, pe care medicii săi spun că vor răspândi în curând în alte părți ale corpului său. Echipa sa veterinară ia dat trei până la cinci luni să trăiască. Efectuarea acestei povestiri și mai înfricoșătoare este faptul că regele a fost abandonat de proprietarii lor originali.

FIDO are o listă de găleți pe care o face câinele

LEGATE DE: 14 cazuri dovedite științific unde câinele sunt mai bune decât medicii

Tumora a luat deja controlul asupra picioarelor posterioare ale câinelui, lăsându-l paralizat. El se apropie de ajutorul unui scaun cu rotile canin. În ciuda știrilor supărătoare, regele are acum o nouă familie adoptivă, iar ei nu lasă pooch-ul să-și trăiască ultimele luni în mizerie.

Mama foster a regelui este Liz Fratea și ea a colaborat cu Stephanie Paquin, fondatorul a Pasiune 4 gropi, Pentru a planifica o viață de aventuri pentru câine cu o listă de găleți care poate fi găsită pe pagina Facebook a regelui. Ei speră să lase câinele să trăiască ca o celebritate în ultimele sale câteva luni. Întrebat de ce a ales să-l ajute pe Fratea, Pauin a declarat:

"N-aș fi ezitat. Chiar știind cât de bolnav este; el nu merita să moară singur."

Familia foster a regelui speră să facă niște amintiri incredibile în următoarele câteva luni și și-au documentat experiențele Social Media. Unele dintre elementele de pe lista de găleți de câine includ:

  • Dog pachet de mers pe jos
  • Puppy Play Data
  • zi de plajă
  • Vizitarea parcului
  • Chowing jos pe o friptură
  • O excursie de înghețată
  • Vizitați un restaurant fast-food
  • Petrecere cu puii

La începutul acestui an, un bărbat din New York și-a luat și câinele pe o aventură din lista de găleți în Statele Unite. Poh, un câine de rasă mixtă din New York City a fost diagnosticat cu o boală terminală, dar proprietarul său a refuzat să-l lase să stea acasă și să sufere. Ei au inceput călătorind în țară, traversând multe destinații din lista lor de găleți de-a lungul drumului.

Câinele de 15 ani a vizitat 35 de orașe și a călătorit peste 12.000 de mile în aventura sa de șapte săptămâni. Începând cu 6 martie 2015, Poh, proprietarul său și logodnicul proprietarului său au lovit drumul. Proprietarul său a spus că scopul inițial a fost acela de a ajunge la Oceanul Pacific. El a vrut ca Poh să poată înota în ea. Au făcut opriri în Carolina de Nord, Texas, Arizona, Oregon și multe alte stări de-a lungul drumului.

FIDO are o listă de găleți pe care o face câinele

LEGATE DE: 10 moduri de câini comunică simțul umorului în conformitate cu știința

Proprietarul lui Poh a traversat și câteva lucruri de pe propria listă de găleți. El a spus: "Ne-am oprit chiar de casa lui Walter White în New Mexico. Am fost la Goonies Casa din Oregon. Au fost câteva parcuri de câine pentru a merge la. În Austin am mers la un parc mare de câine unde a înotat de fapt."Călătoria a fost documentată pe Instagram printr-un cont creat special pentru aventura lui Poh.

Îmi place ideea unei liste de găleți Doggy, dar prefer să-i lăsăm pe câinele meu să se bucure de viața pe care o au în timp ce sunt sănătoși. Luăm câinele nostru calitatea vieții foarte serios. Ei vin pentru plimbări cu care pot, le luăm înotând tot timpul și le place să meargă pentru drumeții cu noi. Familia noastră ne ia responsabilitatea ca părinți de companie foarte în serios și cu asta vine responsabilitatea de a le oferi cea mai bună calitate a vieții posibilă.

Nu mă înțelege greșit, listele de găleți Canine sunt o idee minunată. De fapt, dacă una dintre fetele noastre a primit doar câteva luni să trăiască, aș fi stricat-o mult mai mult. Cred că este la fel de important să vă concentrați asupra fericirii totale a animalului de companie în întreaga viață a ei. Atât de multe animale de companie stau acasă singur toată ziua, în timp ce proprietarii lor sunt la locul de muncă. Asigurați-vă că timpul necesar pentru a vă cheltui cu animalul de companie este semnificativ și vă oferă amândoi cu bucurie.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Fido are o listă de găleți? Acest câine face!