12 Alimente umane pentru haina strălucitoare a câinelui

Mâncarea de calitate vă ajută să faceți pooch-ul Rămâneți în formă de top nu numai în interior, ci și în exterior, iar unii ajută la îmbunătățirea sau menținerea stratului strălucitor al câinelui. În acest articol vom acoperi o varietate de alimente umane și suplimente care promovează o haină strălucitoare și sănătoasă la câini, precum și vitamine, minerale și nutrienți specifice pentru acest lucru.

1. Migdale

Aceste nuci dens de nutrienți conțin toate cele care alcătuiesc întreaga familie de vitamina E, în mod special tocoferoli și tocotrienoli, care sunt substanțe nutritive care sunt ajutoare uriașe în promovarea pielii și părului sănătos. În plus față de vitamina E, migdalele conțin cupru, mangan, bioflavonoide, vitamine B, magneziu și zinc. Ei chiar au un pic de acizi grași omega-3, cunoscuți pentru promovarea unei straturi strălucitoare și sănătoase la câini.

Rețineți că puteți alimenta doar a Sumă foarte mică de migdale la câinele dvs. și numai ca o dată ocazională.

Carob pentru câini

2. Roşcovă

Abundența vitaminei E în această alternativă prietenoasă pentru ciocolată suportă sănătatea pielii și a hainei la câini. Carob are, de asemenea, proprietăți anti-virale și anti-bacteriene care afectează pozitiv hainele câinilor și sunt pline de vitamine și minerale, cum ar fi fier, potasiu, calciu, magneziu, silice, vitamine A, B1, B2, Niacin, Fosfor și proteină.

În timp ce Carob este considerat a fi o alternativă mai sănătoasă și mai sigură la ciocolată, deoarece nu are cafeină sau teobromină, aceasta conține o mulțime de zaharuri naturale, astfel încât să-l hrănească cu puii dvs. doar în mod moderat. Carobul nu conține, de asemenea, acid oxalic, deci nu va împiedica absorbția calciului într-un câine.

Chia semințe pentru câini

3. Semințe chia

Aceste semințe sunt bogate în acizi grași esențiali de omega-3 și să promoveze sănătatea pielii și hainei unui câine, ajutând, de asemenea, să lupte și să clarifice inflamația pielii. Ele sunt considerate superfood care conține o mulțime de vitamine, minerale și antioxidanți, incluzând: vitamine B, calciu, cupru, fier, magneziu, fosfor, potasiu, proteină, zinc și acid alfalinolenic (ALA), care este o plantă - formă de omega-3.

Nucă de cocos pentru câini

4. Nucă de cocos

Un faimos alimente umane care pot fi hrăniți la câini în formularul său de ulei (veterinarii recomandă utilizarea uleiului nerafinat, virgin, rece) sau crud, administrat câinilor sub formă de chipsuri de nucă de cocos organice și nereușite sau nuca de nucă proaspătă dacă aveți acces la ea. Amintiți-vă că trebuie să fie organică și nereușită și începeți întotdeauna prin a vă oferi animalele de companie foarte mici (1/8 linguriță la 10 kilograme de greutate corporală a câinelui este o recomandare comună).

Cocosul este minunat pentru o Pielea și haina câinelui Sănătate deoarece conține cel puțin 90% grăsimi saturate, iar majoritatea provine din ceea ce este cunoscut sub numele de trigliceride cu lanț mediu (sau MCTS). MCT-urile sunt cunoscute în mod obișnuit ca grăsimile "bune" și au multe efecte benefice.

Un MCT deosebit de util găsit în ulei de nucă de cocos este acidul lauric, dovedit a avea proprietăți antiinflamatorii, anti-fungice și anti-bacteriene care pot ajuta la combaterea infecțiilor și a virușilor, atât în ​​exterior, cât și pe plan intern, reducând creșterea bacteriană, iritarea și inflamația în interiorul corpului și pe pielea câinelui.

Cranberries pentru câini

5. Cranberries

Aceste fructe de padure bogate antioxidante au fost folosite de mult timp medical pentru a trata o mare varietate de probleme, inclusiv răni și eczeme ale pielii. Cranberries sunt bogate în flavonoide, proantocianidine antioxidante, antocianine și acid ellagic.

Anthocianinele, în special, sunt flavonoidele că studiile s-au dovedit a fi cele mai puternice și mai puternice flavonoid, din 150 flavonoide diferite care au fost testate, făcând acest antioxidant mai puternic decât vitamina E. Anthocianinele sunt, de asemenea, cunoscute ca având proprietăți antiinflamatorii și s-au dovedit a reduce efectele reacțiilor alergice la pielea câinelui.

Ouă pentru câini

6. Ouă

Ouăle sunt bogate în nutrienți și adesea menționate ca una dintre cele mai bune alimente pentru un strat sănătos și piele la câini. Sunt plini de vitamina A, care repară leziunile cutanate și celulele și păstrează haina și pielea sănătoasă și strălucitoare; Biotina în ouă de yoks tratează condițiile pielii și reacțiile alergice (și deficitul de biotină poate provoca multe condiții de piele și haiross la câini).

V vitaminele și luteina în ouăle au repara țesutul pielii și îl menține hidratat, iar zincul promovează, în general, haina sănătoasă, strălucitoare la câini. Ouăle organice produse de puii liberi sunt cele mai bune datorită raportului optim de omega-3 la omega-6.

Ulei de pește pentru câini

7. Pește proaspăt sau ulei de pește

Pește proaspăt sau o cutie de ton de înaltă calitate sau de somon sălbatic vă vor oferi animalul de companie cu suficienți acizi grași esențiali. Alternativ, puteți utiliza Suplimente de ulei de pește și presărați / vărsați-le peste mâncarea câinelui sau ascundeți o capsulă într-o Dog-sigure trata. Somonul este deosebit de ridicat în omega-3s.

Urmați întotdeauna cu atenție instrucțiunile de dozare de pe sticlă dacă utilizați suplimente. Alternativele la uleiul de pește sunt uleiurile de semințe de in și floarea soarelui, care au fost, de asemenea, dovedite a fi eficiente în îmbunătățirea condițiilor de piele și strat de câine în acest studiu din Dermatologie veterinară (PDF).

Ficat pentru câini

8. Ficat

Poate că nu sună (sau miros) apetisând la majoritatea dintre noi, dar câinii îl iubesc. Chiar mai bine, Ficatul este plin de vitamine, minerale și substanțe nutritive care vor stimula sănătatea și strălucește de pielea și stratul unui câine, inclusiv fier, potasiu, zinc, cupru, niacină, tiamină, riboflavină, calciu, fosfor, magneziu, vitamine A, B6, B12, C, D și E, acid pantotenic, acid folic și biotină. Asigurați-vă că vă alimentați ficatul de înaltă calitate, numai de la animalele de iarbă.

Ovăz pentru câini

9. Ovăz

Acest aliment puternic și ușor de digerat este bine cunoscut pentru capacitatea sa de a absorbi toxinele în interiorul corpului. Una dintre modalitățile de a promova pielea sănătoasă și stratul strălucitor la câini este prin susținerea funcțiilor gastrointestinale ale câinelui și îndepărtarea toxinelor de acoperire din corpul lor. În plus, ovăzul sunt bogate în vitamine și minerale care promovează și încurajează sănătatea stratului, cum ar fi fosfor, potasiu, vitamine B, fier, calciu și magneziu.

Dietele crude pentru câini au beneficii pentru sănătate, sugerează un nou studiu

10. Dieta alimentară brută

Ficat nu este singurul organ de organe bun pentru haina câinilor. În timp ce rămâne dezbătut, există o mulțime de veterinari care sunt de acord cu o dietă brut, deoarece este naturală, proaspătă și nu conține materiale de umplutură artificială. Grăsimile bune, în special, sunt esențiale pentru strat strălucitor și nici o grăsime nu poate fi stocată în alimente rafturi fără utilizarea de conservanți. Studii recente au găsit, de asemenea, beneficii în hrănirea câinilor dietă brută (atunci când se face dreapta), dintre care unele afectează direct haina și pielea câinilor.

Cele mai comune ingrediente alimentare pentru câini

11. Cartofi dulci

Nu numai că conținutul ridicat de vitamina C în cartofi dulci accelerează procesul de vindecare al pielii unui câine și promovează producția de colagen, dar cartofii dulci conțin, de asemenea, niveluri ridicate de alte vitamine și minerale, cum ar fi beta-carotenul, vitamina și vitamina A, fier, calciu, potasiu, folat, tiamină și cupru, toate fiind necesare pentru o haină sănătoasă.

Rețete de alimente pentru câini de casă echilibrată cu pește

12. Somon sălbatic

Somonul sălbatic conține tone de proteine ​​și # 8220; grăsimi bune & # 8221; Cu Omega-3s, precum și seleniu, un mineral care este esențial pentru buna funcționare a sistemului imunitar al unui câine și a fost demonstrat în studiile pentru a ajuta la prevenirea cancerului. Cercetările au arătat că o peptidă bioactivă în somon numită Calcitonin este crucială pentru sănătatea pielii și a părului din cauza capacității sale de a reglementa și stabiliza echilibrul colagenului și mineralelor în os și țesutul înconjurător.

La capătul coada

Top 12 alimente umane pentru haina strălucitoare a câineluiCa și în cazul oricărui lucru în viață, este important să ne amintim că prea mult dintr-un lucru bun poate fi rău. Acest lucru se aplică prea mult și # 8220; stralucire stralucitoare & # 8221; Nutrienți, vitamine și minerale provenite din alimentele umane. În general, atunci când puii dvs. este hrănit o dietă echilibrată din alimente comerciale, fie făcute cu precizie rețete de casă, câinele primește tot ce au nevoie.

Acestea fiind spuse, alimentând oricare dintre aceste alimente umane în mod moderat, ca o tratare ocazională sau adăugând puțin în vasul animalului dvs. de companie nu va răni un câine atâta timp cât vă contabilizați calorii.

Pentru a observa efecte pozitive, unii câini pot avea nevoie de mai multe dintre aceste alimente umane decât altele, în funcție de rasa și dimensiunea câinelui, dieta lor zilnică actuală, starea de sănătate și starea curentă a pielii și a pielii câinelui. Întotdeauna vorbiți cu medicul veterinar înainte de a vă ajusta dieta pupurilor care caută în mod specific rezultate, cum ar fi haina / îmbunătățirea pielii.

Citiți următorul: 9 moduri de a îmbunătăți pielea câinelui și sănătatea hainei

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 12 Alimente umane pentru haina strălucitoare a câinelui