Superfoods pentru câini - lista completă cu beneficiile lor

Superfoods pentru câini - lista completă cu beneficiile lor

Toți câinii necesită o dietă echilibrată pentru a rămâne sănătoasă, care include un amestec de proteine, carbohidrați, grăsimi, vitamine, minerale și apă. De aceea este recomandat să mergeți Superfoods pentru câini care le oferă alimentația totală. O dietă sănătoasă este fundamentală pentru un câine potrivit și fericit.

În timp ce superfood-urile sunt minunate pentru a da câinilor, nu există ingredient magic sau supliment sau alimente. O dietă sănătoasă și echilibrată este punctul de plecare și nici un superfood va anula nici un rău cauzat de hrănirea excesivă, calitatea slabă a calității și așa mai departe.

Ce sunt Superfoods pentru câini?

Superfoods pentru câini sunt alimente dens de nutriție ambalate cu minerale, antioxidanți și oligoelemente. Superfood-urile de câine ajută animalele de companie lupta împotriva bolilor, stimulează energia și menține o bună sănătate generală. Ele pot fi adăugate la dieta câinelui; să fie ambalate alimente sau mese gătite la domiciliu.

Proprietarul câinelui ar trebui să introducă aceste alimente dens de nutriție treptat și în proporții adecvate.

Macro-nutrienți cheie

Fiind omnivores, câinii pot folosi carbohidrați, precum și proteine ​​ca surse de energie și, prin urmare, o dietă de 30-70% carbohidrați este considerată adecvată Pentru întreținerea pentru funcțiile lor zilnice corporale.

Proteinele sunt, de asemenea, blocuri de construcție esențiale și câinii necesită în mod ideal oriunde de la 18-25% din proteine ​​din dieta lor. În plus față de aceasta, grăsimile sunt, de asemenea, o componentă nutrițională fundamentală și sunt necesare pentru pielea și haina sănătoasă. Aici este locul unde câine superfoods joacă rolul lor.

calorii într-un gram de proteine, carbohidrați, alcool și grăsime
Pentru a înțelege de ce un aliment cu câine scăzut de carburi este bun, trebuie să înțelegeți de ce grăsimile sunt problematice atunci când câinele dvs. trebuie să intre într-un deficit de calorii.

Lupta împotriva malnutriției

Malnutriția poate provoca diferite tulburări La câini, inclusiv obezitatea, pierderea părului, alergiile și bolile legate de piele. Astfel de probleme sunt cauzate fie de cantitatea sau calitatea alimentelor care sunt date câinelui.

Nutriția corectă este o componentă esențială care trebuie reușită atent să țină cont de profilul nutrițional al caninului și vârsta. Are un impact profund asupra sănătății fizice, precum și asupra sănătății mintale a unui câine.

Există diferite simptome de nutriție slabă la câini. Acestea pot include Respirație urâtă, mătreață, haina plictisitoare, obezitatea, pierderea în greutate, vărsarea excesivă, flatulență, precum și condiții grave, cum ar fi insuficiența cardiacă congestivă și tulburările de creștere.

Dacă este prins devreme, unele boli legate de nutriție pot fi inversate. Semnele unui echilibru adecvat de substanțe nutritive ar trebui luate în serios, iar acțiunile corective ar trebui luate la Asigurați-vă că câinele consumă o dietă bine rotunjită.

Uleiuri și acizi grași

Uleiurile sunt o adăugare sănătoasă pentru toți câinii. Omega ulei de pește bogat în 3 ani este bun pentru reducerea alergiilor de inflamație, a bolilor de inimă și a bolilor articulare. Dacă câinele are un aliment pe bază de carne de vită, atunci semințe de cânepă sau ulei de nuc poate fi adăugat.

În cazul în care se utilizează alimente pe bază de păsări de curte, apoi se poate utiliza intrările de ulei din Chia pentru a completa dieta. O linguriță de ulei pentru fiecare kilogram de hrană este ideală pentru majoritatea câinilor. Sardinele proaspete întregi în loc de ulei pot fi de asemenea date în plus față de uleiul de nucă de cocos.

Chefir este, de asemenea, un ingredient sanatos. Este în esență, lapte fermentat și conține bacterii prietenoase. Acesta poate Controlați supraaglomerarea drojdie În intestinele câinelui tău. Conține multe vitamine și minerale, precum și probiotice.

Poate ajuta la alergii, gastrită, artrită, anemie și unele tipuri de cancer. 2-3 linguri pentru un câine mare sau 1-2 linguri pentru un câine mic-la-dimensiuni este mai mult decât suficient. Kale este, de asemenea, o legumă cu frunze supraîncărcate care conține vitamina A, E și C și este, de asemenea, o sursă bună de antioxidanți.

Ajută la ficatul detoxifierea corpului și are și proprietăți antiinflamatorii. Cu toate acestea, o cantitate excesivă de kale cauzează anumite tipuri de pietre vezice sau boli. Adăugarea unor astfel de superfooduri la dieta câinilor dvs. poate aduce o multitudine de beneficii.

Cu toate acestea, înainte de a le încorpora în dieta caninelor tale, Asigurați-vă că ați verificat cu medicul veterinar local Pentru a aborda orice preocupări dietetice sau de sănătate.

Câine superfoods
Unele superfood-uri uimitoare de câini într-un infografic! (Credite: Sumon Dutta)

Top 10 cele mai bune superfood-uri pentru câinii tăi

Superfoods sunt extrem de benefice, iar proprietarii de câini au mai multe opțiuni pentru a le prezenta dieta câinelui lor.

Iată zece cele mai bune superfood-uri pentru câini care pot beneficia de sănătatea lor și sistemul lor imunitar:

1. Afine

Câinii pot mânca câteva tipuri de fructe de pădure Printre numeroasele tipuri am mânca pe zi pe zi. Din multe, afinele sunt un supliment benefic pentru câini. Aceste fructe de padure sunt bogate în antioxidanți, fibre și fitochimice.

Acest lucru îl face excelent pentru sistemul lor imunitar, deoarece oferă un impuls de energie - În plus, conținutul său de fibră ajută la digestie și menținerea unui tract digestiv sănătos. În plus, afinele conțin multe vitamine care sunt excelente pentru haina, pielea, unghiile, viziunea și sănătatea dentară.

Deși este mai bine să vă referiți la veterinarul local înainte de a vă alimenta afinele de câine. Este mai bine să întrebați suma potrivită pentru a da câinelui dvs., deoarece prea mult își poate supăra sănătatea.

Cea mai bună modalitate de a le servi este înghețată. Oferă afinelor o criză plăcută rece încât câinii se pot bucura în timpul verii. Mai mult decât atât , Fructul dulce Tangy se dublează ca un tratament, de asemenea!

2. Varec

Varec este un superfood mare pentru câini. Are sodiu, calciu, iod și acid folic. Acest lucru face ca mâncarea excelentă pentru sănătatea osoasă, precum și producția de sânge. Acesta oferă câinele dvs. cu cel mai mare beneficiu cu aportul minim de calorii.

De asemenea, Kelp Conține vitamina A, care este bun pentru viziune și menține nivelurile de energie ale câinelui. Aceste vitamine își mențin sistemul imunitar și le păstrează sănătoși și activi pe tot parcursul zilei. Cercetările arată dovezi ale Kale, ajutând câinii cu pierderea în greutate și păstrarea activității lor de zi cu zi.

Acesta poate ajuta la susținere Funcția tiroidă și previne insuficiența renală. Compusul bogat în fier poate ajuta la creșterea metabolismului câinelui. Acest lucru va împiedica ca câinele să fie susceptibil la diferite boli și să aibă un sistem imunitar puternic.

3. FLAXSED

Flaxseeds au o aromă de nuci, ceea ce le face degustare unică. Ele sunt extrem de Rich în Omega 3 și 6 acizi grași, care sunt esențiale pentru o dietă echilibrată pentru câini - prin urmare, este un superfood excelent pentru câini.

Semințele de in sunt excelente pentru sănătatea digestivă și au o mulțime de conținut de fibre. Ele ajută la stimularea sistemului imunitar al câinelui și le dau energie suplimentară pe tot parcursul zilei. Mai mult, se recomandă să aveți o dietă de semințe de in, mai ales dacă câinele dvs. îmbătrânește.

Poate ușura simptomele artrită, controlul tensiunii arteriale, și ajutorul cu insuficiență renală și renală la câini. Mai mult, este un compus excelent pentru menținerea unui strat de câine și pentru prevenirea bolilor pielii.

Încercați să tăiați semințe și să le amestecați cu alimentele obișnuite ale câinelui. Ar putea fi o provocare pentru a alimenta nuci pentru câini pe cont propriu și aceasta este o opțiune mult mai posibilă. Semințele sunt crocante, iar câinii tăi sunt probabil să se bucure de ei!

4. Cartof dulce

Cartofi dulci sunt unul dintre cele mai delicioase și mestecei tratează că câinii se bucură. Sunt aromă și dă o senzație excelentă de mestecat de asemenea. Cartofi dulci au zaharuri naturale și sunt pline de conținut de fibre.

Conținutul ridicat de fibră ajută la Ajutând sistemul digestiv al câinelui să rămână sănătos. Mai mult, există dovezi de cartofi dulci ca agent împotriva cancerului, precum și alte tipuri de afecțiuni care vin ca o vârstă de câine.

Cartofi dulci sunt, de asemenea plin de vitamine A, B6 și C, care ajută la menținerea sistemului imunitar și lupta împotriva bolilor cutanate. Se recomandă oferirea câinilor de vârf de cartofi dulci mestei sau cartofi dulci fiarți naturali care sunt tăiați în bucăți mici.

Ele pot ajuta la simptomele îmbătrânirii și slăbiciunii care sunt observate în mod obișnuit la câinii mai în vârstă. Este, de asemenea, potrivit pentru creșterea osoasă și stabilitatea viziunii. Deseori, cartofii dulci sunt utilizați de crescătorii de câini, deoarece este bun și pentru sănătatea reproducerii!

5. Ouă

Ouăle acționează ca un superfood grozav pentru câini. Ele sunt bogate în proteine ​​foarte digerabile și sunt ambalate pline de aminoacizi. Acești compuși sunt excelenți pentru sănătatea musculară și a țesuturilor. Mai mult, ouăle au o mulțime de vitamine și nutrienți.

Ele sunt o opțiune excelentă pentru păstrarea pielii câinelui și pentru a acoperi sănătatea. În plus, ajută la menținerea dinților și gingiilor. Ouăle conțin, de asemenea, acizi grași care ajută la reglarea sistemului imunitar al câinilor și a metabolismului.

Ele sunt un agent de smoothing pentru stomacurile și intestinele câinilor. Interesant, câinii tind să digeră foarte ușor ouăle! Le puteți hrăni fără prea multă hassle de pregătire și Ele sunt și prietenoase cu bugetul. Îi poți fierbe să-i hrănească singură sau să-l taie pentru a-l amesteca cu mâncarea lor.

Încerca să nu hrănească ouăle brute Deoarece există un risc pentru contractarea câinilor dvs. Salmonella. Mai mult, albușurile de ou brut pot duce la o deficiență de biotină.

6. Kale

Kale este extrem de bogat în fibre și vitamine A, C și E. Ajută la menținerea pielii, haina, viziunea și sănătatea dentară a câinelui. Legul cu frunze cu frunze toate sunt cunoscute sub numele de superfood, deoarece tot mai multe companii de alimente câine fac o utilizare a acestuia ca un ingredient în câinele pre-făcut Kibble și mancare cruda.

Fibra ajută la menținerea unui tractul digestiv neted și ajutoarele cu digestia altor alimente. Este esențial să le oferiți o porțiune echilibrată de Kale, deoarece prea mult poate provoca și probleme de rinichi.

Este adesea sugerată câinilor care au tendința de a supraviețui și sunt predispuși la obezitate. Kale reduce, de asemenea, riscul de boli de inimă și de cancer, motiv pentru care ar trebui să fie o componentă esențială în dietele pentru câinii de rang înalt. Este plin de vitamina E, care previne deteriorarea împotriva celulelor.

7. Peşte

Peștele clasifică, de asemenea, ca un superfood excelent câine. Este extrem de bogat în Acizi grasi omega-3, Vitamina B12 și D. Se recomandă adăugarea diferitelor tipuri de pești în dieta câinelui, mai ales dacă sunt activi toată ziua.

Tonul oferă câinilor un raport excelent de proteine ​​slabe față de carbohidrați și acizi grași.

Compușii prezenți în ajutorul peștelui cu creșterea, dezvoltarea și prevenirea inflamației din traume și răniri. În plus față de acest lucru, peștele este o mare alternativă la câinii care sunt alergic la magazin-cumpărat kibble sau diferite tipuri de carne.

Proprietarii de câini sunt recomandați să-și înceapă câinele în porțiuni mici de pește, deci nu le afectează sistemul gastrointestinal. Încercați să obțineți câinele dvs. obișnuit cu mâncarea înainte de a crește dimensiunile porțiunilor. De asemenea, asigurați-vă că peștele este dezosat.

Fishbones poate fi un pericol de sufocare, deci du-te pentru sardine conservate și degajate sau somon. Ele sunt bogate în acizi grași sănătoși și aromă, de asemenea.

8. Dovleac

Dovleacul are o mulțime de fibre în ea. Aceasta este ceea ce face o alegere excelentă pentru sănătatea digestivă la câini. În plus, este bogat în Vitamine, minerale carotenoide. Ajută la reglarea viziunii lor și protejează și haina câinelui.

Dovleacul împiedică multe boli ale pielii, precum și menținerea unui tract digestiv neted. În plus față de asta, este minunat pentru Probleme de sănătate și renume urinare. Există, de asemenea, dovezi anecdotice ale dovleacului care sunt utile pentru gestionarea greutății pentru câini.

Există o mulțime de dovezi privind dovleci care împiedică cancerul datorită conținutului ridicat de antioxidanți și compuși sănătoși. Cea mai bună modalitate de a da dovleac este să o pură și să-i dau câinelui tău să-l linse! Ei se vor bucura cu siguranță de un tratament sănătos.

9. Morcovi

Morcovii sunt cunoscuți că sunt un bun sursa de beta caroten care este un compus mare care poate spori viziunea câinelui dvs. și în special avansează viziunea lor noaptea. Ei, de asemenea Conține vitamina A și ajută la menținerea sistemului imunitar activ.

Mai mult, morcovii sunt o sursă puternică de potasiu și fibre care pot fi digerate cu ușurință și ajută la sănătatea gastrointestinală a câinelui.

Ele nu sunt doar împachetate pline de substanțe nutritive, ci și acționează ca Great jucării de mestecat pentru câinele dvs. Morcovii înghețați reprezintă o opțiune excelentă pentru sănătatea dentară a câinelui și pentru puii de îngrijire. Ar trebui să le adăugați la dieta câinelui dacă au probleme cu menținerea igienei lor orale.

Puteți încerca să hrăniți morcovi de câini mici sau să le tăiați și să o amestecați cu alimente. Morcovi poate fi un pericol de sufocare De aceea este important să o tăiați în porțiuni mai mici. Este o gustare sănătoasă cu calorii scăzute pe care câinii le bucură de mâncare.

10. Quinoa

Quinoa este cunoscută sub numele de Mama tuturor boabelor. Are multe beneficii nutriționale, de asemenea. Mâncarea este bogată în fibre și proteină, ceea ce este minunat să vă mențineți Tractul gastrointestinal al câinelui precum și sănătoasă.

Quinoa este, de asemenea, a Alternativă viabilă la soia, porumb și grâu care pot provoca probleme digestive la câini. De asemenea, poate ajuta la înlocuirea rack-ului off-the-rack, deoarece conține substanțe nutritive identice, dar este mult mai proaspătă și sănătoasă.

Cerealele conțin multe vitamine, cum ar fi B1, B2 și B6. Mai mult, este, de asemenea, o sursă bogată de vitamina E, care acționează ca antioxidant și are proprietăți antiinflamatorii. Nu se termină aici, quinoa este plină de minerale, cum ar fi magneziu, calciu, fier, fosfat și potasiu.

Toate aceste vitamine și substanțe nutritive sunt esențiale într-o dietă echilibrată pentru câini. Quinoa este vitală pentru sănătatea cardiovasculară la câini și își sporește și metabolismul.

Este ușor de digerat, iar câinii se bucură de ea, de asemenea. Există multe moduri în care puteți servi quinoa la câinele dvs. Puteți fierbe și amestecați-l cu alimentele lor zilnice sau dați-le să le facă pe cont propriu!

Cum beneficiază de superfoods câini?

Un superfood pentru câini este o alimentație densă. Aceste alimente sunt naturale și ar trebui să fie alese întotdeauna față de alimentele comercializate în mod artificial pentru câini.

Există o varietate de combinații care pot fi folosite pentru a vă face propriul superfood. Să o spargă, anumite alimente au scopuri deosebite; De exemplu, adăugarea de ulei de nucă de cocos în castronul câinelui își poate îmbunătăți piele, rezultând într-o haină strălucitoare.

Morcovi, bogați în beta-caroten, sunt cunoscuți Pentru a îmbunătăți vederea și sănătatea inimii, și le puteți include și în masa câinelui. Alimentele, cum ar fi afine, dovleci și cartofi dulci, nu sunt doar pline de antioxidanți, dar pot ajuta, de asemenea, la digestia câinelui și problemele inflamatorii.

Pește, cum ar fi somonul, ambalat cu acizi grași omega-3 într-o dietă a câinelui își poate îmbunătăți comportamentul, deoarece calmează comportamentul hiperactiv în puii. În plus, ouăle sursă de proteine ​​finale au fost utilizate pe scară largă pentru recuperarea musculară și pentru a construi Puterea osului.

Este, de asemenea, o alternativă mai bună la Mâncare cumpărată de magazin care are aditivi și conservanți care pot deteriora sănătatea câinelui pe termen lung. Prin urmare, este important să căutați ingrediente naturale și curate care pot face parte din dieta lor.

De asemenea, puteți utiliza Superfoods ca supliment alimentar În planul lor obișnuit de masă. După o plimbare lungă sau de joc, câinele dvs. poate folosi o masă post-antrenament cu ouă și mere pentru a obține beneficiul suplimentar nutrițional! Prin urmare, este sigur să spunem superfoods vă poate îmbunătăți sănătatea câinelui într-o mare măsură.

Concluzie

Trecerea la superfood-urile naturale pentru câini este o opțiune mai sănătoasă. Cu toate acestea, este, de asemenea a recomandat să vizitați un medic veterinar înainte de a-și schimba dieta. Unii câini sunt alergici la anumite tipuri de alimente, motiv pentru care ar trebui să luați opinia unui profesionist instruit.

Nu există niciun ingredient care să vă ofere toate beneficiile alimentare. De asemenea, este necesar să se aibă un amestec de diferite ingrediente și varietate în mesele câinelui tău.

Încercați să introduceți mese în porțiuni mici, în loc Inspectați reacția câinelui dvs. la ele. Dacă primesc reacții alergice cutanate, constipație sau diaree, este mai bine să întrerupeți astfel de ingrediente. Face doar o parte din dieta lor zilnică dacă sunt confortabile cu ingredientele!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Superfoods pentru câini - lista completă cu beneficiile lor