Rețetă: mâncare de somon și broccoli

Somonul este foarte benefic sursă de proteine ​​pentru câini care este ambalată cu substanțe nutritive necesare. Este, de asemenea, o mare sursă de proteine ​​pentru animalele de companie care au sensibilități digestive la sursele tradiționale, cum ar fi carnea de vită și pui. Aceasta este o rețetă ușoară care folosește ingrediente limitate pentru a oferi puii dvs. nutriția că corpul său are nevoie.

Salmon și broccoli Rețetă alimentară pentru câiniPeștele este mâncarea creierului. Ați auzit vreodată că spuneți înainte? Asta deoarece este umplut cu acizi grași omega-3, incluzând acidul Docosahexaenoic (DHA) care ajută la dezvoltarea creierului și funcția. Acizii grași omega-3 găsiți în somon, de asemenea, ajută la sănătatea pielii și hainei, sprijină sistemul imunitar și ajută la reducerea inflamației.

Această rețetă necesită doar 6 ingrediente. Este simplu de pregătit și poate fi înghețat pentru utilizare atunci când nu aveți timp să gătiți pentru Fido. Somonul oferă, de asemenea, o aromă atrăgătoare câinelui dvs., care poate provoca consumatori sau puii pretențioși fără poftă de mâncare să mănânce cina.

Mai multe videoclipuri: HOMEMADE Dog alimente și tratați rețete

Salmon și broccoli

Salmon și broccoli

Ingrediente

  • 1 lb. somon cu piele
  • 1 lingurita. Uleiul de cocos (puteți înlocui uleiul de măsline sau alte uleiuri de gătit)
  • 1 cap de broccoli
  • 3 cartofi dulci
  • 2 morcovi
  • 1 squash

Directii

După cum menționez în ghidul meu video de mai sus, există un pic de muncă pregătită înainte de a putea pune această rețetă împreună. În primul rând, va trebui să gătiți somonul într-o tigaie folosind uleiul de nucă de cocos pentru a preveni lipirea.

Tăiați squashul, morcovii și broccoli și aburzi-le până când sunt delicate. Fierbeți cartofii dulci până la licitație, de asemenea. Am părăsit pielea pe cartofi, deoarece există substanțe nutritive benefice (cum ar fi fibrele și potasiul) în piele. Când cartofii sunt delicați, îi răsturnați.

Salmon și broccoliOdată ce toate lucrările dvs. de pregătire se face, este timpul să combinați ingredientele pentru a face mâncarea de somon și broccoli. A tăiat somonul într-un castron mare de amestecare. Acum, adăugați broccoli, squash și morcovi. Se amestecă bine.

În cele din urmă, adaugă cartofi dulci și se amestecă până când totul este complet combinat. Odată ce mâncarea sa răcit, îl puteți hrăni cu animalul dvs. de companie.

Dimensiunea de servire pentru această rețetă este de aproximativ 1/2 cană pe 25 de kilograme de greutate. Rețineți că este dificil să vă recomandăm mărimea de servire atunci când vine vorba de hrană pentru câini de casă. Cel mai bine este să vă consultați cu medicul veterinar pentru a afla despre nevoile dvs. nutriționale specifice animalelor dvs.

Puteți stoca resturile într-un recipient etanș în frigider timp de aproximativ 5 zile. După cum am menționat mai sus, puteți îngheța, de asemenea, resturile într-un recipient etanș pentru depozitare de aproximativ 2-3 luni.

Citiți următorul: Este alimentele câinilor de casă ca sănătos, cum credem că este?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: mâncare de somon și broccoli