Nu veți crede beneficiile lui ewgurt pentru câini

Ai câștigat titlul =

Ca proprietari de câini, întotdeauna căutăm următorul cel mai bun lucru care va ajuta la sănătatea și bunăstarea câinelui nostru. Le hrănim alimente de calitate, folosesc produse pentru animale de companie care nu sunt chimice și toxine dăunătoare și chiar folosim tehnologie pentru a le menține în siguranță. Care ar fi crezut că adăugând lapte de oaie la dieta câinelui dvs. cu produse de la Ewegurt ar putea avea beneficii majore de sănătate, de asemenea?

Compania utilizează ingrediente care sunt provenite la nivel local în Wisconsin și Illinois. Produsele lor sunt naturale și nu conțin materiale de umplutură sau substanțe chimice. Ele nu conțin, de asemenea, aromă artificială, culori sau conservanți. Linia de produs Ewgurt include congelarea câinilor uscate tratate și bare de săpun de șampon.

Ai castigat

Laptele de oaie are numeroase beneficii pentru câini, inclusiv:

  • Sprijinirea relaxării pentru câini cu anxietate, frică și probleme de supraexpunere
  • Benefice pentru tummiile sensibile
  • O mare alternativă pentru câinii intoleranți la lactoză
  • Furnizează probiotice pentru digestie sănătoasă și suport imunitar
  • Promovează o dispoziție pozitivă și un somn odihnitor

Știați că laptele de oaie este un superfood puțin cunoscut?

Asta e corect! Superfoods sunt alimente bogate în nutrienți, care sunt ambalate cu minerale, vitamine, antioxidanți și polifenoli. În comparație cu laptele de vacă și laptele de capră, laptele de oaie este cu siguranță alegerea superioară.

LEGATE DE: Cel mai bun câine tratează recenzia

Laptele de oaie conține aproape o treime mai mare decât capră sau lapte de vacă. Este, de asemenea, o sursă excelentă de fier, calciu, zinc, magneziu, tiamină, vitamina B6, B12 și D, riboflavină, aminoacizi cu catenă medie, toți cei 10 aminoacizi esențiali și acizi linoleici. Laptele de lapte are, de asemenea, dublu proteina de capră sau lapte de vacă.

Laptele de oaie conține acid folic și are mai mult de două ori cantitatea de vitamina C ca lapte de vacă sau capră. Aceasta conține de două ori grăsimea de lapte de vacă, dar asta înseamnă că are de 2 ori mai multe grăsimi sănătoase, inclusiv Omega 3 și 6.

Dacă animalul dvs. este intolerant la lactoză, nu va trebui să vă faceți griji. Globulele de grăsime din laptele de oaie sunt mai mici decât cele din capră sau lapte de vacă, făcându-l mai ușor de digerat.

Ai castigat

Barele de șampon de la Ewgurt sunt mult mai ușor pe pielea puilor și au o mulțime de beneficii suplimentare Șampon de câine tradițional, Dar beneficiul real se află în tratarea câinilor uscați prin înghețare a companiei. Iaurtul de lapte de la lapte de oaie oferă o soluție naturală pentru animalele de companie care se tem de tunete, vizitând veterinarul sau călărie în mașină.

Tratatele sunt uscate în îngheț, deci trebuie să adăugați apă înainte de a le servi la FIDO. Fiecare pachet deține 20 20 de linguri de Ewgurt, iar liniile directoare de hrănire se bazează pe greutatea câinelui dvs.

De exemplu, câinii mei cântăresc între 41 și 60 de kilograme, așa că ar fi nevoie de 4 linguri fiecare. Fiecare pachet costă aproximativ 20 de dolari.

Preturile de câine Ewegurt sunt realizate cu iaurt de lapte de oaie, sardine, kale, sfeclă, patrunjel, ulei de nucă de cocos organic și oțet de cidru de mere nefiltrate. Puteți servi iaurtul uscat de înghețare ca fiind sau amestecați-l cu o cantitate egală de apă. Ewgurt ar trebui să-și ia efectul calmant în termen de 40 de minute.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Nu veți crede beneficiile lui ewgurt pentru câini