Rețetă: făină de mâncare dulce de cartofi dulci

Cartofi dulci au sărit în popularitate în ultimul deceniu. Învățim mai multe despre beneficiile lor nutriționale și se pare că sunt introduse rețete noi de cartofi dulci în fiecare zi. Știați că câinii pot beneficia și foarte mult de adăugarea acestor legume în dieta lor? Incearca asta Rețetă de mâncare pentru câini de cartofi dulci Pentru a începe!

Majoritatea câinilor iubesc gustul cartofului dulce, iar aceste legume sunt foarte sănătoase pentru companionul dvs. canin. Cartofi dulci sunt scăzuți în grăsimi și în fibră dietetică. Ele sunt, de asemenea, o sursă bună de vitamina B6, vitamina C și mangan.

Ca și morcovii, aceste legume sunt bogate în beta-carotenul antioxidant, care se transformă în vitamina A când este procesată de corpul câinelui tău. Vitamina A este un nutrient esențial pentru o creștere adecvată, rezistență musculară și vedere. De asemenea, pot ajuta calmează un stomac deranjat.

Rețetă de mâncare pentru câini de cartofi dulci

Rețetă de mâncare pentru câini de cartofi dulci

Ingrediente

  • 6 cani de apă
  • 1/2 cană brună orez
  • 1/2 cană quinoa
  • 1 cană de lentilă
  • 3 cartofi dulci (tocați)
  • 3 cesti de unt de arahide
  • 1 1/4 CUP Oțet de cidru de mere
  • 1 lingurita. uleiul de in
  • 250 mg. extract de afine

Directii

Rețetă de mâncare pentru câini de cartofi dulciAduceți apa la fierbere peste căldură medie. Adăugați cartofii tăiați, lintele, orezul și quinoaia. Tăiați cartofi dulci în bucăți de dimensiuni corespunzătoare pentru câinele dvs. Veți observa că eu sunt piesele pe care le-am tăiat sunt destul de mari, pentru că această mâncare este pentru Labrador nostru de 75 de lire. Dacă aveți o rasă mică, veți avea nevoie de bucăți mult mai mici.

Se fierbe ingredientele enumerate mai sus timp de 20 de minute. Apoi, reduceți căldura și lăsați reteta dulce de cartofi dulci pentru a fierbe timp de 45 de minute. În cele din urmă, adăugați oțetul, untul de arahide, uleiul de incendiu și extract de afine.

Rețetă de mâncare pentru câini de cartofi dulciAmestecați toate ingredientele împreună. Căldura de la hrana pentru câini va ajuta la topirea untului de arahide și ar trebui să fie foarte ușor de amestecat complet.

Odată ce mâncarea de câine a fost răcită, îl puteți hrăni cu puii. Dimensiunea recomandată de servire este de aproximativ 1/2 cană pentru fiecare 20 de kilograme de greutate corporală pe servire. Această recomandare este pentru 2 porții pe zi.

Să spunem câinele dvs. cântărește 60 de lire sterline. Ar trebui să mănânce aproximativ 1.5 cani de mâncare dimineața și 1.5 cani seara. Dacă doriți să alimentați mai multe mese mai mici pe zi, luați cantitatea totală de alimente nevoile câinilor pe zi și împărțiți în 3-4 porțiuni mai mici.

Puteți stoca resturile într-un recipient etanș în frigider timp de 5-7 zile. De asemenea, puteți face această rețetă în vrac și puteți să o stocați într-un container etanș în congelator timp de până la 3 luni.

Citiți următorul: Ebook - 25 VET Aprobat Retete alimentare pentru câini de casă

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

Homemade Dog Dog Dog Hrană Rețetă de masă

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: făină de mâncare dulce de cartofi dulci