Cashews pentru câini: bun sau rău?

Cashews sunt nuci care sunt articulente, în timp ce dulciuri și sărate, făcându-le unul dintre cele mai gustoase nuci de mâncare. Această piuliță este o gustare mare pe cont propriu, dar poate fi folosită și pentru a îmbrăca mesele și de la deserturi de sus. Cashews sunt scăzute în fibre, dar pline de alte vitamine și nutrienți esențiali pentru oameni. Dar câinii pot mânca cashews sau sunt cashews rău pentru câini?

Dacă ați fi întrebat, "# 8220;Pot să-mi dau cashews de câine,& # 8221; raspunsul este Da - dar numai în cantități foarte mici. În timp ce cashews nu poate fi la fel de periculos pentru câini ca și alte nuci ca nuci de macadamia, Moderarea este încă tasta și numai o cantitate limitată poate fi dată.

În acest articol, vom avea o privire mai atentă la piulița de cajupă, câinii pot fi cashews și cât de mult sunt cashews rău pentru câini și de ce, și sunt cashews bun pentru câini și care sunt beneficiile câinii primesc de la consumarea acestei piulițe.

De asemenea, citiți: Pot câinii să mănânce arahide sau sunt arahide rele pentru câini?

Ce sunt cashews?

Nuci de cajov, cultivate pe piulițe de cajugă nativ la climatele subtropicale, sunt gustoase și nutritive. Ele sunt o capsoare în multe alimente internaționale, inclusiv mâncăruri vegane, alimente indiene și sud din Asia. Cashews oferă o varietate de beneficii nutriționale din mineralele vitale și vitaminele la reducerea riscului de boală cardiovasculară.

Așa arata cashews:

Cashews și câini

Ele sunt unul dintre cele mai gustoase nuci acolo și o alegere foarte populară în America. Dar câinii pot mânca cashews și sunt cashews bun pentru câini, astfel încât să poată culege unele dintre beneficiile? În mod similar, sunt cashews rău pentru câini și care sunt pericolele? Să vedem.

LEGATE DE: Cainii pot avea Jell-O?

Cashews 101 pentru câini
Câinii pot mânca cashews?

Sunt cashews bun pentru câiniDeci, câinii pot mânca cashews și sunt cashews în condiții de siguranță pentru caini să consume? Din punct de vedere tehnic, da - câinele dvs. poate mânca cashews, dar numai în Sume foarte limitate. Cashews nu sunt toxice pentru câini, totuși, moderarea este o necesitate pentru cashews și câini, iar unele recomandări importante ar trebui urmate.

Este adevărat că cashews poate oferi unele dintre aceleași beneficii nutritive pentru câini ca și oamenii, dar sunt încă ridicate în grăsimi și pot provoca probleme de sănătate dacă sunt hrănite în cantități mari. În plus, asigurați-vă numai pentru a vă hrăni cashews de câine care sunt prăjite, nu cele care sunt sărate, sugate sau condimentate, deoarece acestea pot provoca probleme de sănătate.

Există unele științe privind beneficiile pentru sănătate ale cashews. Iată ce știm:

  • Cashews poate îmbunătăți tensiunea arterială (1)
  • Cashews sunt bogate în antioxidanți (2)

Nu există atât de multe cercetări pe piulița cajului, deoarece există pe nuci ca migdale, din pacate. Dar este teoretizată că cashews sunt, în general, bune pentru oameni în cantități moderate. Când vine vorba de câini, Amintiți-vă că unii canini pot fi alergici la cashews, Deci, trebuie luată prudență dacă hrăniți unele dintre aceste nuci la câinele dvs.

Dacă vă hrăniți cashews de câine, fiți întotdeauna în căutarea reacțiilor alergice.

În general, câinii pot mânca cashews fără probleme dacă sunt date în modare? Sunt cashews rău pentru câini în anumite circumstanțe? Și sunt cashews bun pentru câini și ce ar fi beneficiul de a hrăni această piuliță partenerului tău canin? Iată ce ar trebui să știți.

4 Beneficiile cashews pentru câini

Sunt cashews rău pentru câini1. Cashews conțin antioxidanți care ușurează și previne condițiile degenerative.

Antioxidanții din cashews pot ajuta la protejarea câinilor din procesul de îmbătrânire și pot ușura durerea condițiilor cum ar fi artrita și displazia de șold prin proprietățile lor antiinflamatorii. Riscul de cancer și boli cardiovasculare poate fi redus semnificativ din cauza și antioxidanților.

2. Cantitatea de acizi grași omega-3 din cashews promovează pielea și haina sănătoasă.

Acizii grași omega-3 din cashews vor ajuta la restabilirea pielii uscate, fragmentate sau blană fragilă. Coaturile groase, sănătoase și pielea sănătoasă sunt rezultatele adăugării acestor acizi grași la dieta unui câine.

3. Super-vitamina K poate fi găsită în cashews.

Vitamina K, considerată o super-vitamină pentru canini și oameni, este o vitamină de solvent gras esențială pentru un corp sănătos. Această vitamină ajută calciul în consolidarea oaselor și dinților câinilor. În acest fel, poate ajuta la prevenirea osteoporozei, osteoartritei și a unor boli legate de sânge.

În plus, sa constatat că vitamina K a redus riscul de boli de inimă și de cancere, cum ar fi cancerele hepatice și prostatei.

4. Cashews au minerale critice pentru creșterea sănătoasă și funcțiile corpului.

Cashews conțin multe minerale care sunt utile pentru funcțiile esențiale ale corpului, cum ar fi:

  • Calciu și fosfor pentru funcții esențiale, cum ar fi coagularea sângelui, formarea osoasă și transmisia impulsului nervos.
  • Cupru pentru crearea de celule roșii din sânge, formarea colagenului și absorbția fierului.
  • Magneziu pentru absorbția vitaminelor și calciului, dezvoltarea oaselor puternice și a ochilor sănătoși și a pielii.
  • Fier pentru crearea de hemoglobină și dezvoltare enzimatică.

LEGATE DE: Linte pentru câini - pot să le mănânce?

Cashews pentru câini Beneficii

6 Efecte secundare potențiale ale cajelor pentru câini

Pot câinii să aibă cashews1. Grăsimea ridicată în cashews poate duce la obezitate și pancreatită.

Cashews au o cantitate incredibil de mare de grăsime, iar câinii care sunt hrăniți cashews riscă în mod regulat riscul de a câștiga greutate și de a deveni obezi cu timpul. Pancreatită, O inflamație severă a pancreasului, poate, de asemenea, să dezvolte și să pună viața unui câine în pericol.

2. Prea multe cashews pot provoca primejdie gastrointestinală.

Ca și în cazul oricărei noi alimente, prea mult prea curând poate duce la tulburarea stomacului la câini. Constipație, dureri de stomac, diaree și vărsături pot să apară dacă un câine mănâncă prea multe cashews la un moment dat.

3. Cashews poate provoca o reacție alergică la câțiva câini.

Alergiile de nuci la câini nu se întâmplă la aceeași rată ca la om, dar pot să apară ocazional. Câinii care mănâncă cashews ar trebui să fie monitorizați foarte atent pentru simptome care pot indica o alergie, cum ar fi infecții cronice ale urechii, frecarea feței, tuse, mușcătura labă, infecții cutanate, urticarie sau alte erupții cutanate.

4. Cashews sărat poate duce la toxicitate sărată.

Majoritatea cajelor vândute în comerț sunt sărate, iar ingerarea prea multor dintre ei poate duce la excesul de sare în corpul unui câine. Această toxicitate de sodiu poate duce la letargie, depresie, vocalizare și eventual progresează la convulsii, comă și deces, dacă nu sunt diagnosticate și tratate rapid.

5. Consumul regulat de cashews poate provoca pietre vezice urinare.

Cashews sunt bogate în oxalați, un acid organic care ajută la formarea Pietrele vezicii urinare. Unele rase de câini sunt foarte sensibile la dezvoltarea pietrelor, astfel încât să se facă toate eforturile pentru a împiedica acești câini să consume cashews.

6. Cashews cu mucegai pot provoca insuficiență hepatică.

Orice cashews hrănit la câini ar trebui să fie bine inspectat mai întâi pentru a fi sigur că nici o mucegai nu este pe ele. Este posibil ca mucegaiul pe cashews să conțină aflatoxine, o toxină care poate duce la insuficiență hepatică în canini.

rezumat
Câinii pot mânca cashews?Cashews pentru câini - bun sau rău

În concluzie, câinii pot mânca cashews sau sunt cashews rău pentru câini? Cashews sunt netoxice pentru câini și da, câinii pot mânca cashews, iar nucile au beneficii nutriționale, dar trebuie să fie hrănite în cantitate foarte limitată.

De asemenea, este important ca cashețile să fie prăjite și nu sărate sau acoperite în orice alți aditivi. Atenție ar trebui să fie folosită dacă vă decideți să vă alimentați cashews la câinele dvs. din cauza multitudinii de probleme de sănătate care pot proveni din ingestia acestor nuci.

Citiți următorul: De ce este rău de ciocolată pentru câini?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cashews pentru câini: bun sau rău?