Reteta: planeta labe de câine crud

Hrana pentru câini de casă devine din ce în ce mai mult și mai populare cu proprietarii de animale de companie. Proprietarii de animale de companie devin mai conștienți de ce ingrediente sunt folosite pentru a face hrană pentru câini comerciali și se educă pe cea mai bună dietă pentru câinii lor. Acest Planet Paws Dog alimente rețetă a fost prezentată pe site-ul câștigător și împărțit de sute de proprietari de animale de companie.

Planeta Laws a fost creat de către Rodney Habib. A început ca o mică pagină Facebook sa concentrat pe sănătatea animalelor de companie și a crescut rapid în cea mai mare pagină de sănătate de companie de pe platforma media socială. Acum, Habib are, de asemenea a lansat un site web care prezintă tone de sfaturi, rețete și informații pentru a ajuta proprietarii de animale de companie să aibă grijă mai bine de membrii familiei lor blande.

Această rețetă Planet Paws Dog alimente este pentru o alimentație brută care conține aproximativ 40 de calorii pe uncie. Dieta RAW este destul de controversată printre experții din industria animalelor de companie, dar atâta timp cât este pregătită în mod corespunzător, alimentele brute oferă unii beneficii pentru sănătate acea kibble comerciale nu.

Planet Paws Dog alimente rețetă

Planet Paws Dog alimente rețetă

Ingrediente

  • 14 uncii de carne de vită la sol
  • 2 linguri. Ulei de petrol
  • 1/2 lingurita. ulei de ficat de cod
  • 1/2 lingurita. ghimbir de pamant
  • 1/2 lingurita. Kelp pulbere
  • 1 ouă
  • 1/2 ouă de ouă
  • 1 uncie ficat de vită
  • 1 uncie broccoli (tocată)
  • 1 uncie roșu roșu (tocat)
  • 1 uncie spanac (tocat)

Directii

Aceasta este o rețetă de mâncare pentru câini brut, deci este extrem de ușor de pregătit. Tot ce trebuie să faceți este să combinați toate ingredientele într-un castron mare. Folosind mâinile, combinați bine ingredientele. Este similar cu pregătirea unui carne.

Planet Paws Dog alimente rețetăOdată ce totul este combinat, ați terminat!

Această rețetă Planet Paws Dog alimente face aproximativ 1 kilogram de alimente, și conține aproximativ 40 de calorii pe uncie. Întreaga rețetă conține aproximativ 640 de calorii.

Hrana pentru câini brute este extrem de nutrient-dens. Aceasta înseamnă că uncie-for-uncie conține mai mulți substanțe nutritive decât cele mai multe produse comerciale pentru câini. Câinele mediu adult care mănâncă alimente crude trebuie doar să mănânce aproximativ 2-3% din întreaga lor greutate corporală zilnic.

câine mănâncă mâncare de casă

Făcând matematica, câinele mediu de 50 de lire ar fi trebuit să mănânce aproximativ 1-1.5 kilograme de hrană pentru câini pe zi. Veți dori să împărțiți această sumă în 2-3 porții. Dacă aveți o rasă mare, această rețetă nu va dura foarte mult. Aș recomanda reteaua în vrac și depozitarea resturilor.

Puteți depozita rămași din această rețetă de mâncare Planet Paws într-un recipient etanș în frigider timp de până la 3 zile. De asemenea, puteți să-l stocați într-un recipient etanș în congelator timp de 2-3 luni.

Îmi place să stochez alimente pentru câini de casă Pungi sigilate în vid În congelator. Acesta triplează viața congelatorului alimentelor, astfel încât să puteți păstra pentru 6-9 luni!

Citiți următorul: 10 cele mai bune retete alimentare de casă pentru câini de casă naturală

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

Rețetă de planetă labe de câine crud

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Reteta: planeta labe de câine crud