Rețetă: hrană pentru câini de casă cu ouă

Ouăle sunt bogate în proteine ​​și foarte scăzute în grăsimi. Ele conțin, de asemenea, acizi grași esențiali și aminoacizi pe care câinele dvs. are nevoie în dieta sa zilnică. Acest hrană pentru câini de casă cu ouă este o opțiune sănătoasă pentru majoritatea puii, dar asigurați-vă că verificați cu medicul veterinar înainte de a trece la o dietă alimentară pentru câini de casă.

Efectuarea meselor de casă pentru câinele dvs. nu este la fel de ușoară cum pare. Pregătirea alimentelor este simplă, dar asigurându-vă că mesele sunt 100% echilibrate pentru nevoile dvs. nutriționale unice ale câinelui dvs. este mult mai dificil.

La fel ca oamenii, fiecare câine este diferit. Și fiecare câine are propria lui Nevoi nutriționale unice. Aceste nevoi variază în funcție de vârsta, greutatea, dimensiunea, rasa, nivelul activității, afecțiunile generale de sănătate și multe alte variabile.

În timp ce acest hrană pentru câini de casă cu ouă este o masă nutrițională, nu va oferi o nutriție echilibrată pentru fiecare câine. Vă recomandăm să discutați această dietă cu medicul veterinar sau cu un nutriționist canin înainte de a face cina obișnuită a câinelui. Mai mult decât probabil, ei vor recomanda adăugarea unui supliment multi-vitamină sau alt supliment pentru a face această rețetă echilibrată pentru câinele dvs.

Hrană pentru câini de casă cu ouă

Hrană pentru câini de casă cu ouă

Ingrediente

  • 1/2 ceasca de orez brun uscat
  • 3 cani de apă
  • 2 cani de cartofi dulci
  • 4 morcovi mari (rasă)
  • 2 tulpini de telina (tocate)
  • 1 lb. Carne de vită
  • 8 ouă
  • 1/4 ceasură ulei de măsline
  • 1.5 cești de ovăz laminate

Directii

Această rețetă este făcută similară cu o rețetă de carne. În primul rând, preîncălziți cuptorul la 400 ° F. Veți avea nevoie, de asemenea, să luați 2 subsoluri de brioșă pentru a vă pregăti pentru a face acest produs de casă de casă cu ouă.

Fierbeți apa și adăugați orezul. Fierbe timp de 10 minute. Reduceți căldura la scăzut și fierbeți orezul timp de încă 10 minute.

Într-un castron mare de amestecare, combinați carnea de vită la sol, cartofi dulci, morcovi, țelină și ouă (cu cochilii). Mash ingredientele împreună cu mâinile până când formează o pâine. Adăugați uleiul, ovăzul și orezul și amestecați bine cu mâinile.

Cel mai bun hrană pentru câini de casă cu rețetă de ouăUmpleți fiecare staniu de brioșă cu amestecul. Când ați folosit toată mâncarea, coaceți brioșele de mâncare pentru câini timp de 45 de minute.

Puteți să stocați rămași în frigider timp de până la 5 zile. De asemenea, puteți face această rețetă în vrac și puteți stoca resturile într-un recipient etanș în congelator timp de până la 2 luni. Puteți chiar să îngheți amestecul brut pentru coacere la o dată ulterioară.

Dimensiunea recomandată de servire pentru această rețetă este de aproximativ 2 brioșe alimentare pentru câini pentru fiecare 25-30 de kilograme de greutate corporală. Aceasta este doar o recomandare. Câinii care sunt foarte activi pot avea nevoie de mai multe calorii decât acest lucru, în timp ce câinii lazier nu au nevoie de cât mai multe.

Citiți următorul: Costul real al hranei pentru câini de casă - cum am bugetul personal

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: hrană pentru câini de casă cu ouă