Ce este inseminarea artificială pentru câini

Ce este inseminarea artificială pentru câini

Creșterea nu a fost niciodată mai sigură sau mai ușoară datorită avantajelor de inseminare artificială. Totuși, este o practică învăluită în Mystery pentru mulți crescători de câini. Iată câteva fapte importante care vă vor ajuta să decideți dacă AI este potrivit pentru dvs. și pentru câinii dvs.

Există atât de multe progrese tehnologice și științifice în lumea creșterii animalelor, iar crescătorii de animale mari și mici sunt, de obicei, primii care profită de marile oportunități prezente. Cu toate acestea, metoda de reproducere artificială de inseminare tinde să fie lag în cercurile de reproducere canine și, de obicei, pentru că sperie oamenii până când vor afla mai multe despre asta. În realitate, nu este nimic înfricoșător de inseminare artificială. De fapt, poate elimina multe dintre problemele înfricoșătoare care pot însoți creșterea "fizică" tradițională și fac lucrurile mult mai simple pentru ambii proprietari.

Ce este inseminarea artificială?

Inseminarea artificială, denumită în mod obișnuit AI, pur și simplu a pus-o este actul cățelelor inseminate prin introducerea artificială a materialului seminal în vagin. Folosind un tub simplu de plastic, materialul seminal este plasat direct în colul uterin, pentru livrare imediată, îmbunătățind astfel ratele de concepție foarte mare. Acesta este unul, dar numai unul, dintre numeroasele beneficii ale AI (abilitatea de a crește ratele de concepție la fel de mult ca 25% față de reproducerea tradițională). Nu numai că veți avea mai multe rase de succes pe an, dar veți fi încântați să învățați AI poate, de asemenea, să crească dimensiunea așternutului, oferindu-vă posibilitatea de a produce mai multe cățeluși pe gunoi!

[Pullquote-dreapta] Gândiți-vă la asta și # 8230; Dacă ați avut mai multe rase de succes pe an, ce ar face acest lucru pentru programul dvs? Ce ați putea face dacă ați produs 1 catelus un gunoi? Ce zici de 2?[/ Pulcquote-dreapta]

Beneficiile suplimentare ale utilizării kiturilor AI pentru câini

Pentru niște crescători de câini, rata de concepție semnificativ crescută folosind AI ar putea fi suficientă pentru a le convinge că este ceva de văzut. Pentru alții, totuși, există încă îngrijorări că procedura este invazivă și prea nenaturală. În realitate, inseminarea artificială crește siguranța și sănătatea stocului de reproducere pe ambele părți ale reproducerii. De asemenea, permite crescătorilor abilitatea fără precedent de a accesa o piscină genetică la nivel mondial într-un mod accesibil și ușor, deoarece probele de material seminal pot fi răcite și expediate o distanță mare peste noapte prin kituri AI speciale răcite pentru câini. Ceea ce a fost disponibil numai pentru cei mai bogați crescători este acum deschis tuturor datorită http: // Aikitsfordogs.com și resursele lor de inseminare artificială și consumabile.

Situații mai sănătoase de reproducere cu AI

câine de reproducere AI inseminare artificială

Când un crescător ia o cățea la o altă canitate sau acasă să se reproducă într-un știft din afară, ei o expun la orice lucru care ar putea fi în noul mediu. Câinele stud poate fi, de asemenea, la fel de situat în pericol dacă târfa de vizitare poartă și o boală de transmisie.

Cele trei cele mai comune stds la câini sunt CTVT, bruceloză și CHV. CHV pune puii nenăscuți cu un risc deosebit, CTVT este o formă de cancer care este transmisibilă sexual și bruceloza este o infecție bacteriană care poate provoca avorturi și / sau sterilitate. Există multe povestiri nefericite de câini care produc premiul trebuie să fie scoase din programele de reproducere, deoarece au obținut STD de la incidențe, cum ar fi acestea, făcându-le inutil la programele lor. Inseminarea artificială elimină riscul oricăruia dintre cele trei boli distructive.

Câinii și cățele pot purta ambele viruși, motive de canisa pot avea boli grave care nu pot afecta câinii sănătoși, dar pot provoca avorturi spontane în catelusi sau anomalii în puii.

Aceste boli pot fi devastatoare, uneori doar iritante. S-ar putea să nu fie nici măcar defecțiunea unuia sau a celorlalți proprietari de animale, uneori problemele nu sunt imediat evidente și un proprietar de câine care nu se întreabă poate merge într-un mediu periculos involuntar. Când crescătorii folosesc AI, pot obține cele mai bune cele mai bune baze de gene fără a-și expune vreodată câinele sau cățea la boli.

Sesiuni de reproducere mai sigure

Indiferent dacă dețineți atât cățea, cât și știul care trebuie folosit în împerecherea sau planificați utilizarea unui student exterior, metoda tradițională de reproducere are unele pericole inerente. Animalele se pot lupta, răniți grav studul în timpul cravată. Cățelele pot mușca când se simte agitate, deoarece câinii pot fi suprasalați în eforturile lor, răniți cățea și provocând stres excesiv. Unele dintre aceste probleme comune sunt rezultatul unui caracter al câinilor și modul în care reacționează la situații stresante / interesante, altele sunt doar din cauza lipsei de experiență. Inseminarea artificială ia toate elementele personalităților și dorințelor animalelor din imagine și oferă o modalitate sigură și liniștită de a vă reproduce câinii. Cu AI nu există interacțiune fizică între stud și cățea, eliminând șansele de nerespectare comportamentală.

Piscină genetică mai mare

Unul dintre cele mai atractive aspecte ale inseminării artificiale este modul în care deschide piscina generală globală. Chiar și acele zone închise anterior și supuse unei baze de gene epuizate pot ajunge acum și pot întări liniile lor de sânge cu animalele pe care nu le-au putut accesa din cauza problemelor financiare sau logistice în trecut. Chiar câinii de reproducere pe capetele opuse ale țării sunt luminoase rapid, mult mai accesibile și mai ușor decât oricând cu kiturile de expediere AI selectați. Aceste kituri de expeditor vă permit să prelungiți durata de viață a materialului seminal colectat printr-un aditiv special care ajută la protejarea celulelor în timpul transportului și livrați-o peste noapte oriunde într-un răcitor izolat. Acest lucru vă oferă șansa de a crește kenele dvs. să ajungă exponențial ca acum vă puteți face publicitate la nivel internațional!

AI ține câinii tăi în acțiune

Proprietarii câinilor stud în curând învață să iubească flexibilitatea pe care o oferă inseminarea artificială. Ei își pot păstra câinii competitivi pe drumul pentru spectacole sau circuite de performanță și le pot face disponibile pentru a fi disponibile fără a fi nevoie să le facă fizic. Păstrați totul la program în timp ce rămâneți în afaceri.

Inseminarea artificială pentru crescătorii de câini
Exemplu de kit de inseminare artificială pentru crescătorii de câini.

Cât de dificilă este AI?

Aici este realitatea reală în multe minți ale crescătorului. Odată ce au aflat beneficiile și statisticile de a utiliza metoda AI, mulți crescători nu reușesc să ia următorul pas și să învețe de fapt cum să fie pentru că ei cred că va fi dificil, tehnic sau necesită prea multe instrumente.

Procesul este rupt în două părți, unul pentru proprietarul studului și unul pentru proprietarul cățea.

  1. Proprietarul studului - Colectare
    Proprietarul studului va fi responsabil pentru colectarea unui eșantion de material seminal viabil de la studul sănătos. Fiți foarte atenți cu eșantionul colectat, deoarece celulele spermei sunt foarte delicate și pot fi deteriorate.
  2. Proprietarul cățea - Inseminare
    Proprietarul cățea va fi responsabil pentru inseminarea femeii cu eșantionul colectat de la bărbat. Vrei să-ți iau cățea la Potty înainte de inseminatare și să o cratezi timp de 30 de minute până la o oră după aceea, așa că nu poti eșantionul și face eforturile tale inutile.

Este în întregime posibil să faceți totul din casa voastră atâta timp cât câinii dvs. sunt în stare bună de sănătate și ați făcut deja testele de reproducere comune pe care le-ați face în orice tip de reproducere. Pentru primii cronometre, se așteaptă ca acesta să dureze 20-30 de minute pentru colectarea și inseminarea unei cățea când ambii câini sunt la incintă. Pentru cele mai bune rezultate, ar trebui să vă inseminiți cățea de 4 ori pe ciclu de căldură, așteptând 24 de ore între inseminările.

Pentru câinii din diferite locații, materialul seminal poate fi colectat și expediat în aerul de a doua zi pentru a fi folosit în ziua următoare în doar câteva minute de către proprietarul cățea.

Am publicat un articol Dacă credeți că târfa dvs. nu are cicluri de căldură regulate sau normale. În acest fel, puteți să o faceți înapoi pe un program regulat și să utilizați inseminarea artificială atunci când este potrivită.

Fără alte scuze

Ultimul motiv pentru care unii crescători de câini sunt ezitanți să încerce AI este că ei cred în mod fals că va fi prea scump sau necesită excursii la un veterinar. În timp ce recomandăm o relație bună cu veterinarul dvs. local, nu trebuie să fiți necesari pentru colectarea sau inseminarea proaspătă a câinelui dvs. (cu excepția cazului în care așternutul dvs. va fi înregistrat la Registrul AKC. AKC necesită un VET pentru a efectua procedura de verificare). Inseminarea artificială poate fi, de asemenea, mult mai ieftină decât creșterea tradițională. Veți obține toate beneficiile AI, reduceți riscul de boală / rănire și reduceți timpul investit, fără a vă întrerupe programul.

Unde să obțineți kiturile de inseminare artificială pentru câini

Folosind Kituri AI pentru câini face mai ușor. Kiturile lor au toate consumabilele sterile de colectare și inseminare pentru tot ceea ce trebuie să faceți. Totul de la pipete, mănuși, la flacoanele de material seminal, este chiar la îndemâna degetelor. Ambalate în funcție de nevoile dvs. specifice și gata pentru utilizare instantanee. Instrucțiunile pas cu pas sunt incluse în fiecare kit comandat pentru a vă asigura că aveți succes, chiar dacă este prima dată! Există chiar kituri de material seminal refrigerate cu transportatori de transport montanți izolați pentru livrarea sigură a probelor de material seminal la canițe în cazul în care inseminarea la fața locului nu este posibilă.

Daniel Featherston deține Bullies Elite în Salt Lake City. El este cunoscut pe plan internațional pentru programul său de reproducere de înaltă calitate, tehnici de formare pozitivă și este un puternic susținător al AI pentru a ajuta crescătorii să obțină cele mai bune genetice disponibile de oriunde există. Fericit să vadă efectele de ripple ale acțiunilor sale, Daniel a creat Aikitsfordogs.com pentru a ajuta crescătorii dacă au ras o cățea pe an sau o sută, dețin un câine de un câine sau stau o duzină, au toate uneltele de care aveți nevoie pe mâna, ușor accesibile și bine create pentru canin AI.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce este inseminarea artificială pentru câini