Câine tremurând sau tremurând: de ce se agită câinele meu?

Câine tremurând sau tremurând: De ce se agită câinele meu?

Dacă sunteți a Proprietarul câinilor, ar fi trebuit să-ți dai seama acum că câinii se agită, tremurând sau tremura foarte mult. A câine și agitarea este cauzată de mai multe motive care nu ar trebui să sune niciun clopot de alarmă. Acest lucru este în special cazul în rasele de câine cu dimensiuni mici. Motivele simple pot varia de la temperaturi fierbinți la sete. Cu toate acestea, există câteva cazuri de șindring câine care ar trebui să vă ofere o cauză de îngrijorare. Și, dacă citiți acest articol pentru răspunsuri, șansele sunt că ați întrebat recent "de ce tremurând câinele meu?"Și tremurul câinelui vă oferă o anumită îngrijorare. În acest articol, vă vom oferi toate informațiile de care aveți nevoie despre tremurul câinilor și ce puteți face despre asta.

Shiba inu câine mincinos

Motive pentru care câinii se agită sau tremură

Să mergem acum în detaliu și să examinăm motivele pentru care câinii tremură.

  • Vreme rece

Câinii se răcesc. Dar rasele de câine care au o grăsime scăzută sau subțiri, cum ar fi Dobermans și Greyhounds, sunt ușor afectate de vreme rece. Deci, nu fi surprins (dacă dețineți un câine de la oricare dintre aceste rase) pentru a vă găsi câinele tremurând și tremurând când temperatura este de aproximativ cincizeci sau șaizeci de grade Fahrenheit. Această situație poate obține puțin gravă în timpul vremii foarte la rece. Astfel, întotdeauna Ține-ți atenția asupra câinelui tău În zilele ploioase sau iarna. Asigurați-vă că este întotdeauna păstrat cald în timpul unor astfel de temperaturi. Și, dacă câinele dvs. continuă să se trezească sau să se agită necontrolat după ce îl menține cald. Nu ezitați să vizitați veterinarul.

  • Rănire sau slăbiciune musculară

Uneori, la om, poziția greșită a corpului sau mișcarea, în special în timpul exercițiilor fizice, poate provoca un pic de mușchi puțin. Putem observa, uneori, că un mușchi tras va vibra necontrolat atunci când ne poziționăm corpurile în anumite moduri. Mușchiul unui câine poate și-o. Și, cel mai adesea, este ca rezultat al durerii de la un prejudiciu. Poate fi, de asemenea, ca urmare a slăbiciunii. Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să vă observați îndeaproape câinele. Aflați dacă Quiving se concentrează pe o anumită parte a corpului câinelui. De exemplu, unul dintre picioarele sale ar putea să se agită în timp ce restul corpului rămâne relativ încă. Odată ce ați putea confirma acest lucru (că agordarea este limitată la o anumită zonă a corpului) și este însoțită de stres sau o scădere considerabilă a activităților câinelui dvs., consultați imediat medicul veterinar. Neliniștea și stresul la câini pot fi un semn de durere.

La câini, uneori emoții puternice pot fi o sursă de tremur. Ați observat vreodată că câinele dvs. începe să tremure când veți ajunge acasă după o zi lungă la locul de muncă? Uneori, câinele dvs. ar putea tremura când aveți anumiți oaspeți la domiciliu sau chiar în timpul vizitelor la veterinar. În funcție de ceea ce este frică câinele dvs. sau de ceea ce este încântat, situațiile cum ar fi cele menționate sunt suficiente pentru a-și trimite corpul să tremure. Când observați acest lucru despre câinele dvs., este important să începeți să-i învățați că este calm în astfel de momente. O modalitate bună de a face acest lucru este să-l striviți în mod constant pentru ao liniști de prezența voastră. Dacă acest lucru nu vă ajută, puteți consulta întotdeauna veterinarul dvs. sau puteți vorbi cu un consultant certificat care este specializat în comportamentul câinilor. Vă rugăm să rețineți că este o idee proastă de a aduce într-o dresor de câini în acest tip de situație ca și formatorii de câini Învățați câinii să se supună comenzi. Dar problemele emoționale sunt în afara domeniului lor de expertiză.

  • Condiții medicale și boli

La om, există o mulțime de boli și afecțiuni medicale care vin cu tremur. Același lucru este valabil și pentru câini, deoarece există mai multe afecțiuni medicale care vor face ca corpul câinelui să se trezească și să devină letargic. Bolile pot varia de la cele ușoare la severe, cum ar fi Convulsii și boli legate de rinichi. Cea mai bună modalitate de a vă oferi câinelui un diagnostic adecvat este să o duceți la veterinar. Cu toate acestea, există câteva lucruri pe care le puteți face acasă pentru a fi siguri că există ceva în neregulă cu sănătatea câinelui dvs. Acordați atenție aspectului fizic al câinelui dvs. și comportament De câte ori poți. Urmăriți obiceiurile alimentare și nivelul de activitate. Dacă observați o scădere constantă în orice nivel de energie, precum și a apetitului, atunci ceva este greșit. Alte semne de a privi pentru a include mirosul rău, decolorare în urină și scaune, vărsături, diaree, Limping, precum și scaunele apoase. Nu încercați să vă tratați câinele la domiciliu, deoarece este posibil să nu fiți siguri de ceea ce poate fi suferind.

  • Sindromul Tremor

O întrebare comună pe care proprietarii de catelus le întreabă este: "De ce se agită cățelul meu?". Sindromul general Tremor este de obicei asociat cu puii sau Rase de câine mai mici. Câinii mai mici se agită și tremura foarte mult. Și, experții trebuie încă să determine motivul exact de ce. Unii au speculat că câinii și puii mai mici se răcesc ușor în comparație cu câinii crescuți sau mai mari. În general, nu este nimic de îngrijorat dacă catelul tău scutură o mulțime de faptul că Chihuahua nu pare să se oprească tremurând. Cu toate acestea, dacă observați că câinele dvs. se tremură și letargic în același timp, atunci trebuie să primească o anumită asistență medicală cât mai curând posibil.

Speriat câine Chihuahua

A rezuma

În concluzie, tremurând, tremurând și agitare la câini nu este, în general, nimic de îngrijorat, deoarece există mai multe cauze naturale care nu necesită multă atenție. Cu toate acestea, clopotele de alarmă ar trebui să înceapă să sune atunci când există alte simptome asociate tremurând. Astfel de simptome includ letargie, vărsături, diaree, miros, decolorare în scaune și urină, scaune apoasă și lipsa apetitului. De asemenea, este important să vă amintiți că puii și rasele de câine mai mici tind să tremure mai des. Este important să vă monitorizați întotdeauna câinele în timpul acestor momente pentru a vă uita la oricare dintre simptomele de mai sus și consultați medicul veterinar de îndată ce aveți motive să credeți că câinele dvs. este rău. Dacă emoțiile câinelui dvs. declanșează tremurul. Puteți încerca să-l calmezi prin mângâierea cu ușurință și oferindu-i o reasigurare constantă.

În legătură cu o postare: Monitoare de câine

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câine tremurând sau tremurând: de ce se agită câinele meu?