Cum să-ți antrenezi câinele pentru a scutura labele

O labară siberiană de agitare

Poate câinele dvs. se agită la Cue? Shake este A Dun truc de câine Asta e destul de ușor de învățat câini, și majoritatea pot învăța repede. După doar câteva sesiuni de antrenament scurte, câinele dvs. va oferi labei sale pentru un shake de fiecare dată când întâlnesc pe cineva nou.

1:43

Uita-te acum: Cum să-ți antrenezi câinele să se agită

Pregătiți-vă pentru instruire

Singurele lucruri necesare când instruirea unui câine la labele de agitație sunt câinele dvs. și o mână de tratamente. Daca esti Curs de antrenament de clicker, Veți avea nevoie și de clocker.

Acest truc se bazează pe câine așezat calm și vă dau atenția lor nedivizată. Dacă nu știe Cum să stai În mod fiabil, întoarceți-vă și practicați această comandă înainte de a vă deplasa.

Introduceți "Shake"

Dă-ți câinele să stea. Țineți un tratament într-o mână și arătați-l câinele dvs. Închideți-vă pumnul peste tratamentul, astfel încât câinele nu poate obține.

Dă-ți câine comanda "Shake" și se îndreaptă cu pumnul închis sub nas pentru ao menține interesat de tratament. Așteptați ca câinele să înceapă să săpare în mâna ta pentru tratament. De obicei, câinii se mioară în jurul valorii și când nu funcționează, încep să labe la mâna ta.

În momentul în care câinele dvs. atinge mâna cu laba, spuneți "bun" sau faceți clic pe clickerul dvs. Deschideți-vă mâna și lăsați câinele să aibă tratamentul.

Practică

Practicați "agitați" timp de cinci minute, de două sau trei ori pe zi. Câinele dvs. vă va oferi labei în momentul în care dați comanda înainte de ao cunoaște.

Elimina tratamentul

Odată ce câinele dvs. oferă labei la comandă, puteți începe treptarea nevoii de a ține tratamentul în mâna voastră închisă.

Începeți cu mâna închis peste tratare și dați câinelui comanda "Shake."De îndată ce oferă o laba, dă-i un tratament de la cealaltă mână, mai degrabă decât cea închisă în pumnul tău. Repetați acest lucru de mai multe ori.

Comutatorul tratați mâinile

Apoi, puneți-vă mâna fără a țineți tratamentul în interior și dați comanda "Shake."Dați câinii dvs. un tratament de la cealaltă mână de îndată ce ați oferit laba. Practicați acest pas pe mai multe sesiuni de instruire. Dacă câinele dvs. pare confuz în orice moment, întoarceți-vă un pas sau două în formarea dvs.

Eliminați tratamentul

Acum sunteți gata să eliminați tratamentul aproape în întregime. Începeți prin oferirea unui tratament mai puțin frecvent, dând mai întâi câinelui dvs. un tratament după fiecare moment, oferă o labară la comandă. Reduce încet numărul de ori câinele dvs. obține un tratament. Curând câinele dvs. va oferi labei la comandă și va trebui doar să dați un ocazional de câine tratat Pentru a întări comportamentul.

Probleme și comportament de verificare

O problemă obișnuită este câinele care nu-și pune laba pe mâna ta, indiferent cât timp încerci să-l atragi cu tratamentul. În acest caz, mutați mâna care deține tratamentul mai aproape de laba câinelui. Puteți da chiar piciorului sau labei puțin. De îndată ce câinele ridică laba în mână, dați-i tratamentul și spuneți "bun" sau faceți clic pe.

Dacă câinele dvs. încă nu înțelege ceea ce se așteaptă de la ea după ce ați pus laba, puteți încerca să ridicați laba în mâna dvs. Dați comanda "Shake", ajungeți în jos și ridicați laba, apoi spuneți câinelui "bun" sau faceți clic pe clickerul dvs. și oferiți tratamentul. Repetați acest lucru rapid de mai multe ori la rând, dând câinelui un tratament de fiecare dată și apoi întoarceți-vă și începeți de la primul pas de mai sus. Majoritatea câinilor vor înțelege acum ceea ce se așteaptă și vor începe să-și ofere laba.

Nu uitați să fiți răbdători și Păstrați sesiunile de instruire mic de statura. Dacă câinele dvs. devine frustrat sau plictisit, este timpul să terminați sesiunea. Întotdeauna încercați să încheiați o notă pozitivă, chiar dacă înseamnă să vă cereți câinelui să facă ceva simplu, ca să stați.

Când câinele dvs. se agită în mod regulat cu dvs., este timpul să dovada comportamentului. Cea mai bună modalitate de a face acest lucru este de a avea o altă persoană cere ca câinele să se agită. Cu cât câinele dvs. mai familiar este cu persoana, cu atât va fi mai ușor. Demonstrați-vă mai întâi abordarea cu câinele dvs., astfel încât persoana vă poate imita cât mai aproape posibil. Apoi, lăsați persoana respectivă să stea câinele în jos și să ceară o mișcare. Încercați acest lucru cu câțiva oameni și câinele dvs. va înțelege că oamenii iubesc să se agite labele! Apoi, după ce câinele dvs. a stăpânit să treacă, puteți trece la învățând câinele dvs. la val.

Uita-te acum: Dacă câinele tău ar putea scrie text, ar spune asta

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să-ți antrenezi câinele pentru a scutura labele