Pot câinii să mănânce ciocolată - alb, lapte & # 038; întuneric?

Pot câinii să mănânce ciocolată - alb, lapte & # 038; Întuneric?

Ciocolata este una dintre cele mai frecvente cauze ale otrăvirii câinelui și poate duce la moartea tovarășului tău. Deci, să începem cu o declarație îndrăzneață și clară: câinii nu ar trebui să mănânce niciodată ciocolată, să fie albă, lapte sau întuneric.

Câinii pot mânca ciocolată? Răspunsul scurt este nu, câinii nu pot mânca nici o ciocolată din cauza teobrominei găsite în cacao.

Doar o bucată de ciocolată nu va fi o afacere mare. Un singur pătrat de ciocolată nu are, de obicei, o cantitate semnificativă de teobromină pentru a face rău câinelui dvs.; Cu toate acestea, pentru cei care au un câine mic, marja dvs. de eroare este subțire, deci trebuie să rămâneți atenți în orice moment.

Ce proprietarii de câini uită să facă acest lucru provoacă o mulțime de pericole este de a spune copiilor lor ciocolată este toxică și poate fi letală pentru câinii lor. Prea mulți copii doar dau chipsuri de ciocolată sau tratează și nu realizează că aceasta este cauza unor riscuri extraordinare.

Câinii pot mânca ciocolată
Câinii pot mânca ciocolată? Nu chiar într-adevăr & # 8230; Distribuiți acest infografic!

De ce este rău de ciocolată pentru câini?

Compusul otrăvitor al ciocolatei este teobromina. Noi, ca ființe umane, metabolizează cu ușurință teobromina, dar câinii și caninele o rupe mult mai încet, permițându-l să se acumuleze la niveluri nocive în sistemul lor.

Un câine mai mare poate mânca puțin mai multă ciocolată în comparație cu un câine mai mic înainte de a trece prin efecte rele. Cu toate acestea, adesea o cantitate oarecum mică de ciocolată va da animalului tău un stomac deranjat, rezultând vărsături sau diaree.

Ce se întâmplă după un câine a mâncat ciocolată?

În primul rând, dacă credeți că câinele dvs. a mâncat ciocolata, nu așteptați niciodată semne de avertizare, deoarece acestea pot dura 6 până la 10 ore pentru a arăta și boala periculoasă începe de obicei înainte ca aceste semne să fie vizibile pentru noi.

Cel mai probabil, câinele dvs. va voia și va vomita pe cont propriu. În caz contrar, veterinarul dvs. poate decide să-i dai un peroxid de hidrogen pentru al face să se arunce în sus. Aceasta este de a curăța interiorul.

Cu toate acestea, de îndată ce îți dai seama că câinele tău a ingerat o mulțime de ciocolată, apelați-vă VET și explicați situația. Au lista de ingrediente ale acestei ciocolate în cazul în care practica dvs. veterinară are nevoie de mai multe informații.

Simptomele obișnuite observate după ce ingestia teobrominei includ Setea extremă, pacing.ro, gâfâind, și chiar tremurând. Cu cantități mai mari, teobromina poate produce Tremura musculară, Convulsii, un bătăi neregulate ale inimii, hemoragie internă, sau a infarct. Debutul otrăvirii de teobromină este de obicei marcat de Hiperactivitate severă.

Câini și ciocolată
Câinii și ciocolata nu merg bine împreună. Sunați-vă medicul veterinar dacă știți că câinii tăi au mâncat unii.

Ce este mai rău: întuneric, lapte sau ciocolată albă?

Câinii și ciocolata nu se amestecă bine, dar unele bomboane sunt mai rele decât altele pentru pooch-ul tău. Așa cum am stabilit mai sus, Theobromine este vinovatul pentru această incompatibilitate între ciocolată și câini.

Acum, să săpăm mai adânc. Teobromina se găsește în esență în cacao, ceea ce face ciocolată cu o cantitate mai mare de teobromină cele mai reere pentru câini.

Canții pot mânca ciocolată neagră? - Cu siguranță nu, deoarece ciocolata neagră deține cea mai mare cantitate de teobromină, ceea ce îl face extrem de toxic pentru câini!

Pot câinii să mănânce ciocolată de lapte? - Cu mai puțin cacao, ciocolata de lapte este puțin mai puțin dăunătoare decât vărul său mai întunecat, dar încă mai are suficientă pentru a provoca pericole serioase pentru câinii noștri.

Canții pot mânca ciocolată albă? - Nu, câinii nu pot, dar aceasta este cea mai puțin dăunătoare versiune a tuturor ciocolelor pentru câinii noștri. Deși ciocolata albă nu ar trebui să fie predată câinilor, asigurați-vă că vă informați VET Ciocolata a fost albă în caz de urgență: îl poate liniști.

Din nou, asigurați-vă că nici o ciocolată de niciun fel nu este dată câinelui tău, dar mai întunecată, cel mai rău. Deci, nu, câinii nu pot mânca ciocolată și da, unele bomboane sunt mai rele decât altele pentru canini.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pot câinii să mănânce ciocolată - alb, lapte & # 038; întuneric?