De ce se agită câinii mici? (Și cum să o împiedicați!)

De ce se agită câinii mici? (Și cum să o împiedicați!)

Putem fotografia stereotipul de rase de câini mici: tremurând și yapping. Cu toate acestea, există un adevăr în spatele acestui lucru. Rasele de câine mai mici vor tremura adesea mai des și pentru perioade mai lungi de timp. Dar De ce se agită câinii mici și ar putea fi o cauză de îngrijorare?

De la sentimentul de frică la frig, cauzele pentru scuturarea micului dvs. de câine sunt vastă. Prin urmare, dacă vă întrebați Cum să vă opriți câinele de agitare, Mai întâi trebuie să identificăm cauza. Tremurând la câini mici nu este întotdeauna o îngrijorare, dar poate indica o preocupare de sănătate care stau la baza. Acesta este motivul pentru care am explicat principalele cauze pentru tremurarea câinilor și cum să vă ajutăm.

De ce se agită câinii mici?

Mai jos am rezumat și am explicat primele șase cauze pentru scuturarea micului dvs. de câine.

Rece

Ca noi, când prietenii noștri blânzi se răcesc, vor începe să tremure. Acesta este un comportament care apare pentru a ajuta la încălzirea câinilor noștri. Tremurarea este inconștientul traseu în mușchii câinelui nostru pentru a încerca să genereze căldură când se simt rece. Știm în noi înșine că atunci când sunteți rece, nu vă puteți ajuta, dar nici unul nu poate prietenul dvs. de câine. Dacă sperați să identificați această tremurătură, Fiți conștienți de temperatură Câinele dvs. este în și dacă au suficientă blană sau straturi pentru a le menține calde. De asemenea, este important să rețineți că câinii mici sunt mai ușor afectați de frig, deoarece au mai puțin spațiu de grăsime și corp pentru a le menține calzi.

Greaţă

Corpul câinelui tău se va agita și când sunt bolnavi sau se simt bolnavi. Înainte de voturile dvs. de câine, pot începe să tremure și pentru o perioadă de timp după aceea. Corpul va face adesea datorită creșterii adrenalinei. Acest lucru se întâmplă adesea în pregătirea pentru reluare. Se poate întâmpla, de asemenea, atunci când câinele dvs. este bolnav în general, iar sistemul imunitar încearcă să lupte împotriva agenților patogeni și să-și reducă temperatura, în cazul unei febră.

Anxios / frică sau nervos

Anxietate sau frica va începe producția de adrenalină în corpul câinelui tău. Cu anxietate în creștere în puști, producția lor de adrenalină va crește alături de acest lucru. Acest lucru se datorează faptului că Adrenalina în lupta, zborul, răspunsul la îngheț. Acest lucru este folosit în scenariile de frică de pericol și este menită să ajute ca câinele dvs. să reacționeze la ceva dăunător și la ecartament dacă să fugă sau să lupte. Prin urmare, glanda suprarenale eliberează adrenalina hormonală pentru a-ți adapta mai bine câinele la această situație. Face acest lucru prin redirecționarea sângelui câinelui și creșterea producției de oxigen. Sângele vizează organele majore și grupurile musculare, în timp ce oxigenul este oferit mușchilor necesari pentru mișcări rapide. Acest lucru permite corpului cea mai bună șansă de a scăpa, deoarece mușchii sunt mai bine pregătiți pentru mișcare.

După utilizarea adrenalinei, corpul câinelui dvs. devine atât puțin epuizat, cât și Twitchy Datorită tensiunii în mușchii lor pentru acea perioadă de timp. Acest lucru duce la agitare în câinele dvs.

Supraîncărcat

Mulți oameni cred că situațiile negative sunt singurele care au provocat un răspuns adrenalină la câini, dar acest lucru nu este corect. Situațiile interesante pot provoca, de asemenea, o producție de adrenalină mai mare, deoarece este o situație câinele dvs. este hiper-focalizat și devine copleșit emoțional. Acest lucru conduce corpul lor să atingă acest zbor, să lupte și să înghețe răspunsul care duce la producția de adrenalină. După cum sa menționat deja, adrenalina redirecționează fluxul de sânge al puilor și sporește admisia de oxigen îndreptată spre mușchi. Acest lucru vă ajută câinele să-și folosească toată energia pentru mișcare în scenariul posibil pe care ar putea fi nevoie.

Cu toate acestea, câinele dvs. nu are nevoie de acest ajutor atunci când este excitat. Corpul puilor nu poate înțelege acest lucru și continuă cu răspunsul până când câinele dvs. se poate liniști. Când o fac, tremurul va începe când corpul începe să se întoarcă la normal.

Slăbiciune / rănire musculară

Când câinele dvs. are un prejudiciu, ei vor încerca să minimizeze mișcarea, presiunea și interacțiunile cu acea zonă. În cazul unei răniri de picior, câinele dvs. poate menține piciorul să ridice și să încerce să nu meargă deloc. Prin urmare, Agetul poate apărea datorită cheltuielilor atât de multă energie și efort care încearcă să-și păstreze piciorul ridicat. Prin urmare, epuizarea din această exercițiu poate duce la tremurul câinii dvs. de la efortul muscular.

Slăbiciunea musculară este o altă cauză a zgomotului câinelui. Poate avea un impact indiferent dacă slăbiciunea este într-o zonă sau în tot corpul lor. Câinele dvs. se împinge în mod constant să trăiască în mod normal, în ciuda luptei lor cu mișcarea și această supraexpunere duce la oboseala musculară care provoacă agitarea.

Condiții grave

Din păcate, agitația frecventă poate fi cauzată de boli sau condiții. Condiții neurologice, Mutații genetice, și slăbiciunea musculară sunt cauze comune pentru a tremura și sunt simptome de ceva mai mare. Slăbiciunea este un semn că ceva este în neregulă, acest lucru este însoțit de General Letargie și o schimbare a comportamentului indică adesea câinele dvs. se luptă să câștige energia pentru a se simți normal. Această luptă poate duce la agitare ca urmare a epuizării.

Împiedicând tremurul câinelui mic

Pentru a împiedica tremurul câinelui tău, trebuie să identificați cauza. Dacă îngrijorarea este sănătatea lor, luați-le întotdeauna imediat la veterinar. Aceasta înseamnă că ar trebui să fiți conștienți de orice alte simptome sau modificări îngrijorătoare ale comportamentului câinelui pentru a identifica dacă aceasta este cauza.

De asemenea, trebuie să fiți conștienți de situația în care încep să se agită. Dacă este când ajungeți acasă, acest lucru este cel mai probabil ca câinele dvs. să tremure din cauza emoției din cauza sosirii dvs. Cu toate acestea, dacă este atunci când apare un străin sau un zgomot puternic, este cel mai probabil datorită anxietate sau frică. Aceste situații nu au nevoie de interferențe cu agitare. Cu toate acestea, dacă doriți să vă ajutați câinele, lucrați la agenții de calmare. Uleiuri esentiale, Lucrul la o rutină mai constantă la plecarea și ieșirea din casă și ajutând la anxietatea lor generală, poate minimiza agitația aici.

O altă cauză pentru că ar trebui să te uiți dacă este rece, nu doar în general, ci și pentru câinele tău. Câinii mici sunt deosebit de susceptibili la frigul, motiv pentru care trebuie să fii conștient de ea. De asemenea, aruncați o privire la câinele dvs. ca individ, cei cu mai puțin de blană sau haine mai subțiri vor avea nevoie cel mai probabil a Coaja de câine pentru a combate frigul și pentru a preveni agitarea.

împiedicând cainele să se agită
Aflați cauza pentru a opri micul dvs. pooch de la agitare.

Când să vezi un veterinar?

Ar trebui să vizitați un veterinar pentru câinele dvs. atunci când tremurul lor fie interferează cu viața lor, fie dacă este însoțită de alte simptome îngrijorătoare. Acest lucru este deosebit de important dacă a Puppy se agită. Unele semne pe care ar trebui să le țineți un ochi pentru a include:

  • Diaree
  • Vărsături
  • Limping
  • Schimbarea comportamentului
  • Letargie

Deși ar putea fi o explicație simplă fără prea multă îngrijorare înconjurătoare, trebuie să fiți conștienți de faptul că părăsirea câinelui dvs. fără o vizită VET ar putea fi o mare greșeală. Cauza ar putea fi malnutriție și poate fi corectată de o schimbare de dietă relativ ușor. Sau ar putea fi începutul unui lucru mai îngrijorător care necesită un tratament imediat, cum ar fi Boala ADDISON. Deși o boală foarte gestionabilă și tratabilă, fără intervenție, poate duce chiar la moarte.

De ce scuturarea câinilor mici - întrebări frecvente

Toate informațiile pot fi puțin confuze uneori și puteți avea mai multe informații despre de ce câinele dvs. mic se agită. De aceea am oferit această secțiune de întrebări frecvente la îndemână pentru a clarifica și a răspunde la orice alte întrebări pe care le puteți avea.

De ce câinii mici se agită mereu?

Cauzele care duc la un câine de agitare de dimensiuni vor afectează mai repede un câine mic. Când câinele dvs. mic este în afara iernii, ei vor fi reci mult mai repede decât a Câini mari deoarece dimensiunea lor înseamnă că frigul le poate afecta mult mai repede. În mod similar, răspunsul hormonal al câinelui mic la anxietate sau frică poate reacționa mult mai repede decât cel al unui câine mare. Cu toate acestea, putem considera că câinii mai mici se pot scutura mai mult pentru că sunt mai îngrijorați din cauza înălțimii lor. Fiind mici le poate face să se simtă mai vulnerabile și acest lucru poate duce la anxietate mai des și apoi se agită.

Cum opriți un câine de la tremurător?

Depinde de ce Câinele tău se strălucește. Dacă câinele dvs. se tremure pentru că sunt rece, trebuie să le oferiți Îmbrăcăminte termică, Incalzi, sau să le eliminați din locația rece pentru a preveni agitarea lor. Întrucât, dacă se datorează unui răspuns adrenalină, atunci trebuie să vă ajutați câinele să se simtă mai calm în situații inductoare sau de inducere anxietate. Pe de altă parte, dacă există simptome care pot indica o sănătate slabă, luați-le direct la veterinarii pentru a evalua ceea ce se întâmplă.

De ce câinele meu se agită după ce am luat o baie?

Cele două cauze pentru un capă de agitare după ce a luat o baie este Datorită anxietății / entuziasmei lor despre baie și situația sau poate fi că sunt reci. Asigurați-vă că baia câinelui dvs. nu este prea caldă, nici rece și că după aceea sunt uscate în mod corespunzător sau folosiți a uscător de păr pe nu prea cald / rece de căldură. În ceea ce privește minimizarea oricărei anxietate sau entuziasm în timpul băii, va trebui să faceți experiența cât mai liniștită și delicată pentru câinele dvs.

Se agită la un semn de durere la câini?

Agitare poate fi un semn de durere la câini, Nu trebuie neapărat să fie însoțită de alte simptome pentru a însemna durerea. Se poate datora unei răniri sau chiar durerii interne, dar de obicei provine din slăbiciune musculară sau de epuizare. Dacă aveți vreo preocupare, asigurați-vă că ați găsit o vizită în veterie.

Cum spun dacă câinele meu este în durere?

Există și alte simptome În afară de agitare care poate indica durerea. Acestea pot include:

- Limping
- Schimbări comportamentale
- Whining
- Câinele dvs. poate încerca să vă împingă departe de a atinge o anumită zonă
- O schimbare a apetitului

Fiecare individ va afișa diferite simptome pentru a exprima durerea. Este important să știți ce este normal pentru câinele dvs. și dacă observați că ceva este greșit, mergeți la veterinar.

De obicei, tremurul nu este ceva de îngrijorat. Cu toate acestea, este important să fii conștient de când ar putea fi o preocupare. Monitorizați când câinele dvs. scutură și păstrează ochiul pentru orice alte simptome.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce se agită câinii mici? (Și cum să o împiedicați!)