Cum să tratați coada limp la câini

Chihuahua coada aproape închisă între picioare

Coada LIMP este o afecțiune care afectează în primul rând lucru și câinii atletici, dar pot apărea în orice tip sau rasă de câine. După cum sugerează și numele, coze de coadă LIMP se duce la un câine care nu poate să-și miște coada, în loc să ateneze limpezi. Știind cum să recunoască această afecțiune și ce tip de tratament să se aștepte, un proprietar de câine va fi mai bine pregătit să-și păstreze confortabil animalul confortabil.

Ceea ce este coada limpede la câini?

Există mai multe nume comune pentru coada limp, inclusiv coada limbă, coada înotătorului, coada de apă rece, coada moartă, coada ruptă, coada cârmei și. Din punct de vedere tehnic, această afecțiune medicală se numește miopatie caudală acută. Această problemă apare după o mare cantitate de activitate ridicată și se crede că deteriorarea tranzitorie apare la mușchii, ligamentele și tendoanele de la baza coada. Poate fi chiar posibil ca unele deteriorări ușoare ale vertebralei vertebrale spinării. Acest lucru are ca rezultat o coadă care este dureroasă pentru a ridica și a fi, așa că va rămâne în schimb.

Semne de coadă limpede la câini

  • Lipsa de coadă
  • Limp, coada agățată între picioare
  • Coadă dureroasă
  • Nu se poate confortabil când se culcă
  • Plângând sau plâns
  • Mușcând sau linge la coadă
  • Dificultate în picioare după culcare
  • Dificultate Squatting pentru a urina sau defeca
  • Reticența de a mânca

Dacă un câine are coada limpede, semnul cel mai evident va fi agățat, coada limpede între picioarele posterioare. Durerea este, de obicei, asociată cu coada limpez, astfel încât să se ducă și un câine nu o va face. Dacă coada este atinsă un câine cu coada LIMP, ar putea să plângă sau să plângă în durere, dar unii câini vor arăta, de asemenea, că sunt dureroase prin plânsul chiar și atunci când coada nu este manipulată. Deoarece coada este, de asemenea, folosită pentru echilibru, un câine cu coadă LIMP poate avea dificultăți în a se ridica după culcare și cu ghearele pentru a urina sau a defecta afară. Uneori câinii nu vor fi, de asemenea, incapabili să se simtă confortabil atunci când se culcă și pot chiar să-și piardă apetitul datorită durerii din coadă. Este cel mai frecvent ca aceste semne să aibă loc la aproximativ 24 de ore după o activitate fizică excesivă.

Cauzele coada limpede la câini

Orice tip de activitate intensă care determină un câine să-și folosească coada poate provoca coada limpezului. Unele motive comune includ:

  • Înot în apă rece
  • Vânătoare activă
  • Exerciții fizice intense
  • Sesiuni de joacă greu

Aceste activități fizice pot duce la utilizarea excesivă a coada. Când coada este utilizată pentru echilibru, în afara entuziasmului sau vasele de sânge se contractă atunci când înotați în apă rece, poate rezulta coada limpezului. Alte Sporturi și activități de câine poate, desigur, să contribuie și la această problemă și poate include agilitate, Fly Ball, și Practica Docking.

Diagnosticarea coada limpezi la câini

O istorie a activității recente excesive sau înotul în apă rece este cheia diagnosticării coada limpezului la câini. Un medic veterinar va pune la îndoială istoria activității câinelui și va efectua un examen fizic pentru a diagnostica coada limpezului. Radiografiile pot fi luate pentru a exclude un os rupt în coadă, dar o istorie și un examen fizic sunt de obicei tot ceea ce sunt necesare pentru a face diagnosticul. Dacă un câine nu-și poate folosi coada și o zi sau două în urmă, a înotat într-un lac rece sau afară vânătoare, Coada LIMP este un diagnostic probabil.

Tratament

Tratarea unui câine cu coada LIMP este foarte simplă, dar acest lucru nu înseamnă tratamentul nu este necesar. Restingul câinelui și medicamentele antiinflamatorii vor permite coada să se vindece și să se întoarcă la normal în de obicei câteva zile până la o săptămână. Uneori, odihna și medicamentele pentru până la o săptămână pot fi necesare, dar, indiferent, tratamentul este scurt și simplu în comparație cu multe alte probleme.

Nu oferiți câinelui dvs. niciun medicament antiinflamator uman pentru această condiție. Oferă doar medicamente pe care medicul veterinar le-a furnizat.

Cum de a preveni coada limp la câini

Prevenirea acestei afecțiuni este probabil nepractică, deoarece jocul și munca sunt activități comune pentru mulți câini. Sensul comun în timpul activității fizice ar trebui utilizat. De exemplu, câinii ar trebui să li se permită să se odihnească în mod regulat în timpul activității excesive. Acest lucru poate însemna scurtarea duratei activității dacă oprirea la odihnă nu este posibilă, dar nu există niciun motiv pentru a evita lucrurile pe care un câine le place să le facă.

Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să tratați coada limp la câini