Benadril pentru câini

Jack russell terrier mâncărime ureche în iarbă

Benadryl este adesea recomandat să fie dat câinilor. Poate fi administrat în siguranță la cel mai mult, dar este important să știți ce este exact Benadryl, cât de mult să vă dați câinele și când să știți dacă câinele dvs. ar trebui să ia unele.

Ce este Benadryl?

Benadryl este de fapt numele de marcă pentru un medicament numit clorhidrat de difenhidramină. Benadryl este un medicament antihistaminic și nu necesită o rețetă. Acesta vine în tablete, capsule și geluri lichide în mai multe puncte forte sau miligrame. Acesta este uneori combinat cu alte medicamente, astfel încât va trebui să citiți cu atenție pachetul pentru a vă asigura că diphenhidramina este singurul medicament din produsul pe care îl achiziționați pentru câinele dvs.

Cum funcționează Benadryl?

Ca un antihistaminic, Benadryl funcționează prin blocarea eliberării histaminei și a acetilcolinei pe care corpul le face ca răspuns la o reacție alergică. Benadryl usucă ochii apoasă, nasul curbat și scade umflarea, strănutul, mâncărimea și alte simptome de alergii. De asemenea, este adesea folosit pentru a face un câine somnoros sau ajutor cu boală de mișcare.

Ce să tratăm cu Benadryl

Câinii care pot beneficia de primirea benadrilului sunt de obicei cei care pot avea alergii sau călătoresc. Unele exemple specifice atunci când pot fi utilizate Benadryl sunt:

  • Când este un câine stins sau bit de o insectă.
  • Când un câine este puțin de o reptilă sau insectă veninoasă.
  • Când un câine este mâncărimea sau zgârierea de la alergii de mediu sau alimentare.
  • Când un câine călătorește și poate avea o boală de mișcare.
  • Când un câine are nevoie de ceva pentru a face puțin somnoros, astfel încât să nu fie nerăbdător, plictisit sau coajă atunci când trebuie să fie calm și liniștit.
  • Când este necesară pre-tratamentul unui antihistaminic înainte de o vaccinare cunoscută pentru a provoca o reacție alergică la acel câine.

Benadryl este minunat să păstreze mâna dacă aveți un câine, chiar dacă nu intenționați niciodată să călătoriți cu el sau nu are alergii cunoscute. Niciodată nu știi dacă un păianjen va mușca sau o albină se va stinge câinele în timp ce acasă și va trebui să-i dați un benadril pentru a preveni sau diminua o reacție alergică. Unii câini reacționează atât de grav la insecte sau reptile veninoase încât nu pot respira fără antihistaminice și atenția veterinară imediată. Dacă puteți da un câine care a fost bit de un șarpe Sau loviți de o insectă unele benadril la domiciliu, veți crește șansele de a ajunge la veterinar în viață și încă respirația. Acest lucru este valabil mai ales pentru Brachycefalice rase precum buldogii englezi și Pugs care au fost deja în mod natural compromise căile respiratorii fără a adăuga constricția căilor respiratorii că o reacție alergică poate provoca.

Ce să nu folosiți Benadryl pentru

Benadryl poate ajuta la reacții alergice, boală de mișcare și somnolență, dar asta nu înseamnă că este întotdeauna adecvat să se folosească. Unele motive pentru care nu doriți să utilizați Benadryl includeți:

  • Dacă aveți un câine foarte stresat sau anxios și doriți să-l faceți somnoros. Anxietatea și stresul său trebuie să fie abordate și tratate în loc să odați doar cu Benadril.
  • Dacă câinele dvs. are boală de inimă.
  • Dacă câinele dvs. are tensiune arterială ridicată.
  • Dacă câinele dvs. are glaucom.
  • Dacă câinele dvs. ia medicamente specifice, trebuie să discutați siguranța lui Benadryl cu medicul veterinar înainte de a-l administra.
  • Ca un singur remediu după o mușcătură veninoasă. Câinele dvs. are nevoie de o atenție veterinară imediată.

Veterinarul dvs. este cea mai bună sursă de îndrumare și informații pentru sănătatea câinelui. Dacă intenționați să vă dați câinele Benadryl, întrebați mai întâi veterinarul dvs. pentru a vă asigura că nu faceți mai mult rău decât binele.

Dozaj benadril pentru câini

În mod obișnuit, câinii iau 1 mg de benadril pentru fiecare kilogram de greutate corporală de două până la trei ori pe zi. Aceasta înseamnă că un câine de 25 de lire sterline va dura un comprimat de 25 mg benadril de până la trei ori pe zi, în funcție de recomandarea veterinarului dvs. Câinii mai mici pot fi mai ușor de dozat folosind lichidul de la Benadril pentru copii.

Efectele secundare potențiale și riscurile lui Benadril

Benadryl poate face un câine foarte somnoros, provoacă gura uscată sau retenție urinară și, potențial, provoacă o supărare gastrointestinală, cum ar fi diareea și / sau vărsăturile. La pisici, poate provoca opusul a ceea ce este folosit pentru-numit un efect paradoxal - și puteți vedea entuziasm.

Benadryl Supradozaj

Benadryl este din punct de vedere istoric foarte sigur, dar ca și cu orice, prea mult poate fi rău. Dacă animalul dvs. de companie primește prea mult Benadril, poate fi extrem de letargic sau foarte emoționat. Ocazional, poate obține gura uscată, are depresie respiratorie, convulsii, intră într-o comă sau chiar fatal dacă se administrează o cantitate suficient de mare.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Benadril pentru câini