Rețetă: ouă și orez de casă de casă de casă

Ouăle sunt o mare sursă de proteine ​​pentru câini. Sunt umpluți cu substanțe nutritive esențiale cum ar fi riboflavina (vitamina B) și minerale, cum ar fi seleniul. Ele sunt, de asemenea, o sursă de proteine ​​extrem de digerabile. Nu numai că această rețetă include ouăle, ci și drojdie de legume, mere și drojdie de bere.

Întrebându-se ce este drojdie de bere? Poate că nu sună așa, dar este de fapt un supliment foarte benefic, care adaugă o mulțime de proteine ​​și zinc la dieta puilor tăi. Este, de asemenea, ridicat în acizi grași omega, vitamine și antioxidanți.

Este ușor să vedeți beneficiile evidente de sănătate ale drojdiului Brewer și există și o serie de beneficii invizibile. Acest supliment ajută la sănătatea sistemului imunitar și chiar a fost arătată Ajutorul în prevenirea purocilor și a căpușelor.

Acum că știi cât de sănătoasă este această rețetă, cred că mai bine îți spun cum să faci asta!

Dar, înainte de a începe, trebuie să știți că această rețetă este nu 100% echilibrat nutrițional. Va trebui să discutați dieta de casă a câinelui cu medicul veterinar pentru a vă asigura că gătiți rețete care îi vor da nutriția corespunzătoare. Această rețetă ar fi minunată ca un supliment la orice dietă comercială sau de casă, dar nu ar trebui să fie singura masă pe care o hrăniți FIDO.

 mărimea porției Pentru această rețetă este de aproximativ 4 prăjituri minge de golf pe 25 de kilograme de greutate. După cum puteți vedea, va dura destul de puțin acest produs pentru a hrăni un câine de rasă mare. Acesta este un alt motiv pentru care nu ar trebui să fie singurul mâncare pe care o hrăniți cu poochia.

Mai multe rețete aici: Homemade Dog Alimente & Tratamente Rețete

Ouă și orez de casă de casă de casă de casă

Ouă și orez de casă de casă de casă de casă

Ingrediente

  • 1 ou bătut
  • 1/3 ceasuri de ceas
  • 1 cană legume fierte (am folosit mazăre și fasole verde)
  • 1 ceașcă orez brun gătit
  • 1 lingurita. Drojdie de bere

Directii

Va trebui să gătiți legumele și orezul înainte de a pune ingredientele împreună. Am folosit fasole verde și mazăre, dar puteți folosi orice legume prietenoase pentru câini de alegere. Unele alte substituții mari ar fi:

  • ouă și orez de casă de casă de casă de casăcartofi dulci
  • suc de fructe
  • dovlecel
  • morcovi
  • dovleac
  • spanac
  • Kale

Există și alții. Doar asigurați-vă că faceți cercetarea înainte de a adăuga fructe sau legume la mâncarea de casă a câinelui.

Preîncălziți cuptorul la 350 °.

Odată ce ați gătit orezul și legumele până la licitație, amestecați toate ingredientele împreună într-un castron de amestecare. Apoi puneți linguri mici rotunjite pe o foaie cookie bine luză.

Coaceți în cuptorul de 350 ° timp de 12-15 minute. Ele sunt ferme și încep să transforme maro pe vârf când sunt terminate.

Odată ce sunt cool, le puteți hrăni direct la câinele dvs. Puteți stoca resturile într-un recipient etanș în frigider timp de 3-5 zile sau înghețați-le într-un container etanș de până la 3 luni.

Citiți următorul: 20 argumente pro și contra de rețete alimentare pentru câini de casă

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: ouă și orez de casă de casă de casă