Rețetă: alimente pentru câini de casă pentru pancreatită

Pancreatita la câini este o boală care este destul de comun în caninele domestice. Această condiție este o inflamație a pancreasului animalului (organul este responsabil pentru producerea enzimelor digestive și a insulinei). Servind a hrană pentru câini de casă pentru pancreatită poate ajuta la gestionarea acestei condiții.

Cea mai bună mâncare pentru câini de casă pentru rețetă de pancreatităCând pancreasul devine inflamat, enzimele digestive pe care le produce scurgeri și pe organele înconjurătoare. Organele cele mai apropiate de pancreas sunt ficatul și rinichii. Atunci când enzimele digestive se varsă pe aceste organe vitale, corpul începe să le digeră.

Vărsături, febră, diaree și dificultăți de respirație sunt toate simptomele pancreatitei. Dacă oricare dintre aceste simptome se aprinde rapid sau observați o combinație a simptomelor menționate anterior, trebuie să căutați imediat atenția veterinară. Știu că aceste simptome ar putea fi, de asemenea, un semn de numeroase alte condiții, dar când vine vorba de sănătatea câinelui tău, este mai bine să fii sigur decât să-ți pare rău.

Veterinarul dvs. va recomanda probabil o dietă restrânsă dacă câinele dvs. este diagnosticat cu pancreatită. Corpul câinelui are o mulțime de vindecare și o dietă limitată care include alimente pentru câini de casă pentru pancreatită este probabil cea mai bună opțiune.

CITESTE MAI MULT: Pancreatită la câini - simptome, la domiciliu și tratament veterinar, prevenire

Hrană pentru câini de casă pentru rețetă de pancreatită

Hrană pentru câini de casă pentru pancreatită

Ingrediente

  • 1 cană de carne de vită de masă slabă (grăsime drenată)
  • 1 cană de orez brun (gătit)
  • 3/4 CUP NORFAT CAZĂ CAZĂ
  • 1/2 cană de squash
  • 1/2 ceasca broccoli

Directii

Dacă nu căutați îngrijire veterinară pentru un câine care suferă de pancreatită, starea se va înrăutăți. De fapt, Dacă pancreatita netratată netratată poate fi amenințarea vieții. Dietele cu conținut scăzut de grăsimi sunt de obicei recomandate pentru câinii care suferă de această afecțiune.

Acest hrană pentru câini de casă pentru pancreatită este simplu de făcut. Cu doar 5 ingrediente, această rețetă durează aproximativ 30 de minute pentru a se pregăti.

Hrană pentru câini de casă pentru pancreatităÎn primul rând, va trebui să gătiți carnea de vită la sol și să scurgeți grăsimea. De asemenea, va trebui să gătiți orezul conform instrucțiunilor din pachet. Aveți nevoie de o ceașcă de orez gătit, care va veni de la aproximativ 1/2 cană de orez neplăcut.

De asemenea, veți avea nevoie să aburiți sau să fierbeți squashul și broccoli. Odată ce toate ingredientele sunt pregătite, tot ce trebuie să faceți este să le combinați într-un castron de amestecare cu dimensiuni medii.

Dimensiunea recomandată de servire pentru acest hrană pentru câini de casă pentru pancreatită este de aproximativ 1/2 cană pentru fiecare 25 de kilograme de greutate corporală pe servire. Va trebui să hrăniți 2 porții pe zi. De exemplu, dacă câinele dvs. cântărește 50 de kilograme, el ar avea nevoie de o ceașcă de mâncare dimineața și 1 cană pe timp de noapte.

Puteți să stocați rămași în frigider timp de 5-7 zile. De asemenea, puteți face acest produs alimentar în vrac și puteți să-l stocați în congelator timp de până la 3 luni.

Citiți următorul: 6 cele mai frecvente ingrediente alimentare pentru câini de casă

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: alimente pentru câini de casă pentru pancreatită