Pot câinii să mănânce orez?

câine mănâncă orez

Din moment ce alimentele pentru animale de companie a fost mai întâi comercializat, orezul a fost un ingredient utilizat pe scară largă. Ultimul deceniu, sau așa, a existat o mișcare fără cereale în rândul paraprofesiunilor, cum ar fi magazinele de furnizare a animalelor de companie (atât lanțul național, cât și boutique), crescătorii, formatorii etc. și nu pare să meargă oriunde în curând. Bine înțeles iubitorii de câini au sentimente puternice despre, nu doar dacă câini ar trebui să mănâncă boabe ca orez, dar poate sa mănâncă boabe ca orezul?

Beneficiile potențiale ale orezului pentru câini

Orez aparține unui grup de alimente numite cereale (uneori denumite cereale). Granulele sunt semințe de ierburi care au fost cultivate și recoltate pentru consum și includ, de asemenea, alimente cum ar fi grâul bulgar, ovăz /ovaz, porumb, orz, mei și quinoa. Ca și în cazul nutriției umane, în alimentația PET, nu este vorba despre ingrediente, ci mai degrabă substanțele nutritive furnizate de ingredientele menționate. Nu toate boabele sunt la fel. Chinoa, de exemplu, este bogată în proteine. Bulgarul este ridicat în fibră. Chiar și porumbul contribuie cu acizi grași esențiali și antioxidanți.

Orez brun, în special, este o sursă excelentă de carbohidrați ușor digerabile, precum și minerale benefice și vitamine B. Orezul brun este mai dens nutrițional decât orezul albă datorită modului în care este procesată. Este mai mare în proteine, mai mare în fibră și mai mică în amidon decât orezul alb. În plus, deoarece orezul brun nu este la fel de prelucrat ca orez alb, acesta deține vitamine și minerale mai mult decât orezul alb. Conținutul ridicat de fibre de orez brun poate ajuta la constipație. Orezul alb, pe de altă parte, este mai ușor de mestecat și digerabil, se gătește mai repede, este mai rentabil și este mai bine ca câinii care suferă de stomacul deranjat sau diaree decât orez brun. Orezul albă are un indice glicemic mai mare decât orez brun, totuși, orezul albă poate provoca creșterea și scăderea nivelului de zahăr din sângele câinelui mai mult decât orez brun.

Calorii de la orez nu ar trebui să facă mai mult de 10% din aportul caloric zilnic al câinelui. Hrănirea câinelui dvs. mici, porțiunile frecvente de orez poate ajuta la prevenirea câinelui dvs. să câștige greutate suplimentară. La pregătirea, orezul ar trebui să fie fiert în apă curată și să fie liberă de condimente sau condimente.

Sunt cereale dăunătoare câinilor?

Un punct major pe care susținătorii hranei pentru câini fără cereale îi place să facă este că câinele dvs. este descendent de la lupi. Bineînțeles, aceasta înseamnă că sunt menite să mănânce carne, iar boabele sunt un nu-nu, nu, bine?

Câinii domestici sunt de fapt omnivores. Ei pot digera carnea, precum și materialul vegetal. Indiferent dacă cel mai bun prieten al tău cu patru picioare este un Chihuahua din Chihuahua sau un Malamute din Alaska, sunt încă destul de îndepărtați de strămoșii lor lupi că au nevoie de nutrienți foarte diferiți. O dietă care poate fi completă din punct de vedere nutrițional pentru un lup poate fi lipsită de vitamine și minerale pentru câinele dvs. de companie.

Câinii pot digera orezul și pot obține nutriție de la orez, dar există o mulțime de dovezi științifice că câinii sunt capabili să digere tot felul de boabe. De fapt, oamenii de știință au identificat 10 gene cheie care ajută câinii domesticiți în digestia amidonului și a grăsimilor mai bine decât strămoșii lor sălbatici. În plus, există pur și simplu dovezi științifice că boabele sunt dăunătoare pentru câini (sau pisici).

Câțiva câini Mai face mai bine pe a Dieta fără cereale, Dar marea majoritate a câinilor se simt bine pe o dietă (comercială sau de casă) care conține boabe, orez sau altfel. De fapt, câțiva câini pot fi de fapt mai buni pe o dietă care conține boabe.

În timp ce comercianții și proprietarii magazinului de produse alimentare PET se împing pentru mai multe diete fără cereale, faptul că problema este, câinii nu numai poate sa mănâncă orez, pot beneficiu de la a fi adăugat la dieta lor.

Cum să pregătiți orezul pentru câinele dvs

Pentru a face orez pentru câinele dvs., indiferent dacă este maro sau alb, veți avea nevoie de o singură ceașcă de orez și patru cești de apă. Înainte de a face nimic, ar trebui să clătiți orice și toate amidonul excesiv de orezul neplăcut. Puteți face acest lucru prin adăugarea orezului la un Sifter cu găuri pe care orezul nu o va cădea și se execută sub apă rece până când apa rulează clar. Odată ce orezul este curățat, adăugați-l și apa la o oală și fierbeți pe sobă timp de 20 până la 30 de minute. Odată ce este gătit, lăsați-l să se răcească înainte de a lua o porțiune să se amestece cu mâncarea câinelui.

Pentru a afla mai multe despre cum să includeți orezul în dieta câinelui dvs., cum câinele dvs. poate beneficia de ea și ce să credeți despre mișcarea PET fără cereale, discutați cu VET sau cu un nutriționist veterinar.

Evitați hrănirea acestor oameni alimente la câinele dvs
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pot câinii să mănânce orez?