Rețetă: făină de mâncare pentru câini pentru câinele bolnav cu ouă

Fiecare proprietar de câini va fi în cele din urmă pus în situația de a face față unui câine care are un stomac deranjat. De multe ori, acești câini nu vor avea prea multă apetit. Schimbarea dietei Fido va fi cheia pentru a ajuta la calmarea stomacului deranjat și atrage-l să mănânce din nou mese regulate. Dacă citiți acest lucru, este probabil că sunteți într-o situație similară și asta Rețetă de mâncare pentru câini pentru câinele bolnav poate ajuta la obținerea pooch-ului dvs. pe reparații.

Un stomac deranjat este un termen general pentru mulți Probleme digestive la câini care nu sunt cronice. Dacă câinele dvs. are frecvent diaree, vărsături sau greață, atunci va trebui să vă consultați medicul veterinar pentru a confirma că nu suferă de nicio altă stare de sănătate gravă.

Dacă câinele dvs. are doar un stomac deranjat o dată într-o vreme, există o șansă bună că a fost cauzată de ceva ce a mâncat că nu a fost de acord cu el. Acesta este locul în care o rețetă de mâncare pentru câini pentru câinele bolnav vă va ajuta să remediați problema sau să atenționați simptomele.

Rețetă de mâncare pentru câini pentru câinele bolnav

Rețetă alimentară pentru câini pentru câinii bolnavi

Mâncarea pe care vă hrăniți puii bolnavi ar trebui formulată cu ingrediente ușor de digerat și ajută la calmarea tractului gastrointestinal. Va trebui să începeți cu porții mici și să lucrați treptat câinele în sus pentru a-și mânca din nou mesele obișnuite.

Este mai bine să începeți cu 4-5 porțiuni mici ale acestui aliment (sau o rețetă similară) pentru prima zi. Dacă câinele dvs. pare să păstreze porțiunile în jos, puteți mări dimensiunea de servire și alimentați 3-4 porțiuni a doua zi. Dacă totul merge bine, până în a treia zi, câinele dvs. ar trebui să fie gata să se întoarcă la dieta sa obișnuită.

homosexual de casăDacă în orice moment observați asta Simptomele animalelor de companie se înrăutățește, ajustați porțiunile într-o cantitate mai mică și răspândiți timpul de alimentare. Practic, un pic de mâncare va merge mult când câinele dvs. suferă de un stomac deranjat.

Nu va răni animalul de companie pentru a mânca mai puține calorii pentru câteva zile. Nu vă faceți griji cu privire la conținutul de calorii pe care îl cere zilnic, în schimb, concentrați-vă pe obținerea unor ingrediente de înaltă calitate (cum ar fi cele din această rețetă alimentară pentru câini pentru câinele bolnav) în sistemul său pentru a ajuta la calea înapoi.

Vărsăturile și diareea sunt cele două semne cele mai vizibile de stomac deranjat la câini. Dacă câinele dvs. continuă să arunce în sus sau au diaree Pentru mai mult de 48 de ore, trebuie să căutați îngrijire veterinară. De asemenea, dacă simptomele câinelui dvs. par să fie progresiv mai rău, trebuie să căutați tratament veterinar.

Rețetă de mâncare pentru câini pentru câinele bolnavIngrediente

  • 3 ouă
  • 1/2 Casă de brânză de cabană
  • 1/2 ceasca de orez brun uscat

Directii

Înainte de a putea pregăti această rețetă, va trebui să faceți un pic de lucru prep. În primul rând, amestecați ouăle. Va trebui, de asemenea, să gătiți orezul. Cupa 1/2 de orez uscat ar trebui să se transforme în aproximativ 1 cană de orez gătit.

Amestecați toate ingredientele împreună într-un castron mare. Odată ce mâncarea sa răcit, îl puteți hrăni cu animalul dvs. de companie. După cum am menționat, veți dori să hrăniți porțiuni foarte mici pentru a ajuta la obținerea tractului digestiv înapoi în ordine de lucru sănătoasă.

Nu este vorba despre echilibrul nutrițional sau numărul corect de calorii în acest caz. Această rețetă nu ar trebui să fie hrănită pe termen lung. După 48-72 de ore pe această dietă, câinele dvs. trebuie să fie transferat înapoi la alimentele sale obișnuite de câine.

Citiți următorul: Cele 3 cele mai bune ierburi pentru a trata în mod natural câinele dvs. supărat stomacul

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

Rețetă de masă pentru câini pentru câine bolnav cu ouă

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: făină de mâncare pentru câini pentru câinele bolnav cu ouă