Câini cu stomacuri sensibile: întrebări frecvente și ceea ce ar trebui să știți

Câini cu stomacuri sensibile FAQ

Câinele dvs. a avut o mulțime de gaze în ultima vreme. Este greu să nu observați. Puteți auzi că mormăi mergând cu voce tare în stomac, pe măsură ce stați pe canapea împreună. Nu numai că, ocazional, câinele tău ți-a plăcut micul dejun peste podeaua bucătăriei apoi petrecând restul zilei întins în jurul casei. Nu pare să fie un lucru de zi cu zi, dar l-ai menționat prietenului tău la telefon care jură că ai de-a face Câini cu stomacuri sensibile.

Câinii suferă de fapt de stomacuri sensibile? Nu pot mânca practic nimic și o digeră? Vreau să spun, vorbim despre creaturi care mănâncă totul de la bile de tenis la alte fecale animale.

Până acum, ați fost sub impresia că câinele dvs. a fost o deplasare a gunoiului de mers pe jos în felul în care și-ar fi curățat vasul său, apoi se întoarce să clarifice. Dar acum are unii Probleme digestive evidente și îl găsiți în afara mănâncă iarba tot timpul.

Ce ar putea însemna totul?

Un stomac sensibil este în esență un termen generic. Ar putea însemna aproape orice. Acesta poate varia de la vărsături la diaree și poate include excesul de gaze. Este foarte comun ca câinii cu stomacuri sensibile să sufere deoarece au mâncat ceva pe care nu ar trebui să le aibă.

MAI MULTE DETALII: 9 sfaturi despre cum să hrăniți un câine cu stomac sensibil

Câini cu stomacuri sensibile
Întrebări frecvente și ceea ce ar trebui să știți

Câini cu stomacuri sensibile

Câinele meu are un stomac sensibil?

Unii câini pot mânca aproape orice. Le găsiți că ajungeți în gunoi, ruperea prin resturi și chiar și în gunoiul pisicii. Deci, cum poate un câine să aibă un "stomac sensibil?"

Mulți sisteme digestive ale câinilor nu pot gestiona soiul. Ei nu pot mânca articole în dieta lor ca un câine de brânză de chili urmat de lingerea bolului înghețată. Care vor face sistemele lor digestive să lucreze la supraîncărcare.

Deoarece niciun câine nu ar trebui să mănânce junk, dacă bănuiți că câinele dvs. are un stomac sensibil, ar trebui să începeți să vă uitați la dieta sa. Elimina Toate produsele alimentare de masă.

Încercați să vă asigurați că mâncarea câinelui dvs. este una extrem de digerabilă cu proteine ​​ridicate și grăsimi scăzute. Puteți chiar să încercați o dietă simplă de orez și de pui și să lucrați într-un fel de mâncare de câine, pe măsură ce problemele de stomac ale câinelui dvs. scade.

Dacă simptomele câinelui dvs. sunt constante sau nu se îmbunătățesc, trebuie să apelați medicul veterinar și să obțineți imediat o verificare. Câinii cu stomacuri sensibile ar putea avea de fapt o stare de sănătate mai gravă. Dacă credeți că câinele dvs. are un stomac sensibil, atunci el poate prezenta unele dintre următoarele semne:

1. Ocazional vărsături

Dacă câinele dvs., dacă vărsăm doar ocazional, atunci poate fi un stomac sensibil. Dacă există alte semne sau simptome precum Letargie, diaree, oboseală excesivă, ar trebui să sunați imediat medicul veterinar.

2. Diaree

Acesta este un semn normal al unui stomac sensibil. Poate fi, de asemenea, un semn al unei schimbări recente a dietei. Consultați medicul veterinar dacă este consecvent și nu pare să se limpezească.

3. Flatulență

Câinii adesea gulp prea mult aer în timp ce mănâncă. Ei pot face acest lucru mâncând prea repede. Gazul poate fi, de asemenea, un semn al unor boli gastrointestinale. Încercați să vă plimbați câinele imediat după ce mâncați pentru a reduce problemele de gaz ca câinele dvs. are.

4. Mănâncă iarbă

Câinele tău îi place să mănânce iarba pentru că este liniștitor pentru stomac. Ei pot avea chiar și un patch preferat în curte. Problema este că lamele de iarbă provoacă adesea vărsături ca rezultat.

Faptele despre Câini cu stomacuri sensibile

Câini cu stomacuri sensibileCâinii care au tulburări amuzante nu trebuie să fie ignorate. În timp ce "stomacul sensibil" înseamnă, de obicei, un stomac ușor, câinele dvs. ar putea avea vreunul din multe boli grave.

Vărsămintele, diaree și gaze sunt toate semne de boală gravă care necesită atenție veterinării. Faptele sunt că ar putea fi una dintre următoarele afecțiuni sau condiții:

  • paraziți
  • infectie cu bacterii
  • Infecție fungică
  • Boala intestinală inflamatorie
  • Boala Addison
  • gastrinom
  • ingerarea unui corp străin sau a toxinei
  • Pancreatită
  • Ulcere stomacale

Medicul veterinar poate face o examinare completă a câinelui dvs., inclusiv probele de scaun și un număr complet de sânge. Acest lucru va ajuta la determinarea cauzei câinilor cu stomacuri sensibile și exclude orice boală gravă ca o cauză. Odată ce cauza este determinată, puteți găsi un plan de tratament care va funcționa pentru câinele dvs. și problemele sale de burtă.

Rețetă înrudită: Pui și prăjituri de orez pentru câini cu stomac deranjat

Întrebări frecvente despre câini cu stomacuri sensibile

1. Ceea ce este ușor pe stomacul unui câine?

Multe alimente pot fi ușor pe stomacul deranjat al unui câine. Încercați o casă simplă Pregătiți puiul și făina de orez, acest lucru este deosebit de ușor pe stomacul unui câine. Când căutați alimente de câine comercial, încercați să înțelegeți ce părți ale alimentelor pot provoca probleme pentru câini cu stomacuri sensibile, inclusiv:

Surse de proteine - Puiul este uneori mai greu de digerat. Încercați să treceți la o altă sursă de proteine, cum ar fi mielul, carnea de vită sau peștii.

Surse din fibre - Câinii pot avea nevoie de o mică fibră. Se recomandă pulpa de sfeclă.

Conținut de grăsime - Dietele bogate în grăsimi sunt mai greu de digerat. Verificați etichetele, vedeți dacă grăsimile și uleiurile sunt listate în primele patru ingrediente. Dacă da, atunci mâncarea dvs. de câine poate avea prea multă grăsime.

Vitamine si minerale - Cele mai multe alimente pentru câini conțin o vitamină și un supliment mineral fortificat. Dacă câinele dvs. este deja într-o dietă specială și are în continuare probleme, ar putea fi ca câinele dvs. să fie deficit de vitamină și trebuie să aibă vitamine și minerale adăugate la alimentele sale. Vorbiți cu medicul veterinar.

Calitatea ingredientelor - Acest lucru este mai dificil ca producătorii nu li se permite să posteze gradul de ingrediente pe etichetele lor. Puteți contacta direct producătorul.

Acum că aveți atât de multe lucruri de căutat și să urmăriți-o în încercarea de a găsi ceva care este Ușor pentru stomacul sensibil al câinelui tău, Poate doriți să încercați să întrebați un nutriționist veterinar. El sau ea poate să vă îndrepte spre brandul sau mâncarea potrivită pentru câinele dvs.

2. De ce câinele meu mănâncă iarbă?

Câinii au nevoie de o mare varietate de substanțe nutritive în dietele lor, iar prin evoluție au devenit oarecum oarecum de scufundări pentru sursele alimentare. În sălbăticie, Știința a dovedit Cum se știe că caninele mănâncă tot ceea ce pot găsi, inclusiv fructe, fructe de padure și alte legume.

Câinele dvs. și majoritatea câinilor domestici, își vor găsi patch-ul preferat de iarbă, deoarece este chiar acolo la îndemână. Mulți câini au descoperit în timp faptul că gulpingul iarba, mai degrabă decât mestecarea, poate provoca suficientă stomac supărat pentru a le provoca vărsături. Pentru câinii cu stomacuri sensibile, acest lucru îi face să se simtă mai bine. Dacă câinele dvs. începe să mănânce o mulțime de iarbă, atunci este tot ce este mai bun pentru a vedea veterinarul, câinele dvs. poate încerca să se auto-medicamente o problemă de stomac.

3. De ce câinele meu va vărsa întotdeauna imediat după ce mănâncă?

Vărsăturile la câini pot fi modulul sistemelor digestive pentru a corecta o potențială greșeală. Există multe condiții grave că vărsăturile pot fi un simptom și vărsături persistente ar trebui să fie întotdeauna văzute de un medic veterinar imediat.

Dacă câinele dvs. a vărsat doar o dată sau de două ori, iar pe de altă parte pare să fie neafectată, puteți urma acest remediu de bază:

  • Fără alimente sau apă timp de 6 - 8 ore.
  • Dacă, în acel moment, câinele dvs. nu are probleme de stomac - reintroduce apa încet.
  • Când câinele dvs. a progresat să dețină apă, și a trecut aproximativ 12 ore sau mai mult, apoi oferă mese mici de carne de pui alb fiert și orez. Asigurați-vă că eliminați oasele și pielea.
  • Reintroduceți încet hrana pentru câini obișnuiți la timpul de masă.

Citiți următorul: 15 cele mai bune alimente pentru câini de stomac sensibil pentru stomacuri supărate

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câini cu stomacuri sensibile: întrebări frecvente și ceea ce ar trebui să știți