Revizuire: sub dietele slabe ale vremii pentru câini

Îngrijirea pentru un câine cu un stomac deranjat poate fi dificilă, mai ales că majoritatea alimentelor de câini comerciale sunt făcute cu ingrediente care vor face mai rău problemele GI. Unii proprietari optează să-și hrănească animalul de companie o dietă slabă de casă până când tractul lor digestiv se întoarce la normal. Dacă nu aveți timp pentru asta, Sub dietele slabe ale vremii Pentru câini pot fi doar ceea ce aveți nevoie.

Fiecare câine va experimenta problemele GI la un moment dat și, de obicei, nu sunt nimic de a ne îngrijora. Câinele dvs. nu poate avea prea mult de un apetit atunci când nu se simte bine, care este complet normal. Cu toate acestea, să-l facă să mănânce ceva este important să-și obțină sănătatea înapoi pe drumul cel bun.

Sub vremea meteouluiRețineți că dacă câinele dvs. prezintă frecvent semne de stomac supărat, mai ales dacă sunt însoțite de vărsături și / sau diaree, el poate avea o alergie alimentară, să fie sensibilă la anumite alimente sau ingrediente sau ar putea exista o problemă medicală care are nevoie să fie adresate cu un medic veterinar.

O dietă slabă ca asta Sub vremea meteoului alimentele pot ajuta majoritatea câinilor cu un stomac deranjat. Poate, de asemenea, să ispitească un câine cu puțin sau deloc pofta de mâncare să mănânce ceva. De obicei, apetitul lor se va întoarce după câteva zile pe o dietă bland.

Sub dietele delicate de vreme pentru revizuirea câinilor

Sub dietele delicate de vreme pentru revizuirea câinilorDupă cum puteți vedea în fotografia de mai sus, acestea sunt amestecuri de alimente uscate în îngheț. Tot ce trebuie să faceți este să adăugați apă, lăsați-o să stea timp de aproximativ 15 minute și aveți o masă slabă pentru câinele dvs. Sub meteo dietele blande sunt disponibile în 6 soiuri:

  • Orez, pui și dovleac
  • Orez, hamburger și bulion osos
  • Rice & Salmon
  • Rice & Chicken
  • Rice, Turcia și cartof dulce
  • Orez, hamburger și cartofi dulci

Dietele sunt concepute pentru a fi blânde pe tractul digestiv și calmează un stomac deranjat, oferind încă nutrienților câinele dvs. trebuie să-și păstreze puterea în sus. Aceste rețete sunt Nu este echilibrat din punct de vedere nutrițional pentru utilizarea pe termen lung. Ar trebui să utilizați numai acest hrană timp de 1-3 zile până când câinele dvs. se simte mai bine.

Sub vremea meteouluiSub vreme face multe produse diferite pentru animalele de companie care nu se simt bine, inclusiv suplimente și mestecați de cânepă împreună cu aceste diete bland. Urăsc atunci când avem animale de companie care nu se simt bine, și este și mai rău când își pierd apetitul.

Aceste diete bland au ispitit câinii noștri bolnavi să mănânce în mai multe rânduri. Presupun că produsele pentru pisici funcționează la fel de bine, dar nu le-am încercat încă cu animalele noastre.

Toate ingredientele din aceste diete bland sunt ridicate sau cultivate în Statele Unite. Ele sunt fabricate în Vermont. Proteina animală utilizată nu are hormoni sau antibiotice și nu există produse secundare din carne, arome artificiale, culori sau substanțe chimice. Aceste rețete sunt, de asemenea, fără gluten.

Când câinii noștri nu au apetit, ei de obicei nu beau prea mult. Întotdeauna îmi fac griji pentru faptul că sunt deshidratate. Sub vreme dietele slabe sunt fortificate cu electroliți, pentru o hidratare suplimentară!

La momentul acestei revizuiri, puteți achiziționa o pungă de mâncare de câine pe Amazon pentru $ 12.99- $ 14.99. Există aproximativ 4 porții pe sac pentru un câine mic (sub 25 de kilograme), 3 porții per pungă pentru o rasă medie (25-50 de lire) și 2 porții pe sac pentru un câine de rasă mai mare (50 de kilograme).

Costul pe servire este destul de ridicat, dar trebuie să vă amintiți că nu veți hrăni acest hrană pe termen lung. Pentru mine, valoarea merită dacă mâncarea primește din nou câinele meu bolnav și se simte mai repede.

Citiți următorul: Cele 3 cele mai bune ierburi pentru a trata în mod natural câinele dvs. supărat stomacul

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: sub dietele slabe ale vremii pentru câini