Jocuri pentru câini: sniffer de întărire!

Jocuri pentru câini

Când termenul "naznic" este adus, de multe ori ne gândim la câinii de poliție sau câinii de căutare și de salvare, sniffing traseul unei persoane pierdute sau căutăm substanțe ilegale într-o mașină.

Dar notele de noroc pot fi aplicate și câinilor obișnuiți de companie!

Instruirea câinelui dvs. pentru a-și utiliza snifferul poate fi foarte avantajos atât pentru dvs., cât și pentru câinele dvs. Nu este o abilitate deosebit de complicată, iar beneficiile sunt numeroase.

Există mai multe tehnici și jocuri pe care le puteți folosi pentru a vă ajuta să vă învățați cu patru subsol pentru a-și folosi nasul sau pentru a vă strânge programul existent al nosticului.

Vom împărtăși câteva dintre cele mai bune abordări de mai jos, dar mai întâi să începem să cunoaștem nasul câinelui tău!

Jocuri pentru câini: Taweway-uri cheie

  • Învățând câinele să-și folosească nasul mai eficient este o modalitate excelentă de a-ți îmbogăți viața animalelor de companie, să vă întărească legătura și doar să aveți un moment bun!
  • Jocurile sunt un instrument fantastic pentru îmbunătățirea abilităților de sniffing la fața locului. Noi vom împărtăși unele dintre jocurile noastre preferate de noroc pe care le puteți juca mai jos.
  • Veți avea nevoie de câteva instrumente și consumabile pentru a juca unele jocuri de noroc, dar probabil că le-ați așezat în jurul casei dvs.

Snifferul câinelui tău

Știința din spatele abilităților olfactive incredibile ale câinelui dvs. este foarte cool!

În primul rând, Sentimentul de miros al câinelui dvs. este estimat a fi 10.000 la 100.000 ori mai puternică decât a ta. Vizibil vorbind, asta e vorba de a spune că putem vedea o treime dintr-o milă distanță și poate vedea la 3000 de mile depărtare.

Dar, cel puțin mă pot bucura mai mult din spectrul de culori, dreapta?

Nu numai că este capacitatea lui de a mirosi mai bine decât a noastră, dar abilitatea sa de a sorta și a clasifica ceea ce mirosește este prea!

Potrivit unui an Articol de Nova, Partea creierului câinelui dvs. care este dedicată capabilităților olfactive este de 40 de ori mai mare decât aceeași parte în creierul uman!

Îmbunătățirea clasei câinelui =

Pentru a fi echitabil pentru oameni, totuși câinii au evoluat pentru a fi sniffși incredibili.

Nasul unui câine trimite o parte a aerului inhalat pentru a fi respirație, iar cealaltă parte să fie mirosită exclusiv. Oamenii doar miros și respira în același timp, făcându-ne în mod deosebit ineficienți.

Pentru a adăuga sare la rana de sniffing, câinii au chiar o zonă specifică în partea din spate a nasului numită turbineate care filtrează molecule de miros pe baza aspectelor chimice și trimite semnale electrice către creier pentru a analiza și a le identifica.

Ce înseamnă toate acestea?

Pe lângă faptul că mă făceau să-mi reconsider cariera ca un tester de miros de lumânare, înseamnă că câinele tău trăiește lumea sa experimentează mirosuri într-un mod pe care nu îl putem începe să înțelegem.

Nasul său este atât de intens parte din viața de zi cu zi, încât are doar sens să se folosească și să îmbogățească acest aspect al vieții sale!

Și asta ne conduce înapoi la nazne.

Importanța lucrurilor pentru câini: De ce să consolideze Sniffer?

Beneficiile nostelor sunt numeroase.

Notabilă, lucrurile din nas este Stimularea și îmbogățește viața câinelui într-un mod în care alte câteva activități pot concura cu.

Munca de miros oferă, de asemenea, o oportunitate unică de a lega cu câinele dvs.

Dacă începeți brusc să recunoașteți mirosurile, câinele dvs. va începe probabil să vă vadă cât mai mult mai interesant. La urma urmei, împărtășiți o nouă experiență cu pooch-ul dvs., care vă va oferi o nouă modalitate de a le lega.

Este un pic ca luarea unei clase de gătit cu altele semnificative! Activitățile comune sunt întotdeauna excelente pentru legare.

De asemenea, lucrurile pot ajuta cu adevărat să construiască încrederea în tineri sau Câini nervosi. Există ceva despre utilizarea instinctelor sale naturale și într-adevăr scufundări în detaliile unui miros care poate ridica un câine în sus - mai ales când începe să se răsplătească și lăudat de tine pentru a face ceva ce face în mod natural.

Personal, nu mi-ar deranja dacă m-am lăudat și am dat o cookie de fiecare dată când mi-am folosit degetul mare opozabil.

Jocuri nas pentru câinii de companie

Pe toate acestea, Nosarul este foarte distractiv pentru tine și pentru Doggo!

Vizionând câinele dvs. decripta un mesaj secret pe care nici măcar nu l-ați știut? Asta e minunat să fii o parte din.

Și câinele dvs. vă va arăta rapid cât de mult îi iubește și-și folosea nasul. Clasa de lucru pe care o predau este plină de râs și rapoarte de la proprietari cu privire la cât de mult câinii lor dragostejocul."

Ce trebuie să încep cu lucrurile nazne?

Dacă veți intra în notele de noroc, există unele consumabile de care aveți nevoie. Nu vă faceți griji, sunt destul de simple.

Cea mai importantă ofertă pe care trebuie să o aveți este, ați ghicit-o, unii incredibil de mirositoare tratează.

Am văzut că oamenii folosesc câini fierbinți (dacă câinele dvs. necesită o dietă cu conținut scăzut de grăsimi, utilizați câini fierbinți de carne de vită, mai degrabă decât cei făcuți din carne de porc), brânză (presupunând că câinele dvs. poate să-l tolerați), congelați somon uscat tratează sau chiar ocazional bit de barbeque.

Care ar putea fi doar un lucru Texas.

câine sentiment de miros

Odată ce ați găsit extragerea extra yummy, într-adevăr tot ce aveți nevoie este spațiul în care îl puteți ascunde și o modalitate de a oferi o armare pozitivă atunci când câinele dvs. reușește.

Furnizați această armătură verbală (0 # 8220; # 8221;), cu timpul de joc (cum ar fi remorcherul de preluare) cu jucăria sa preferată, sau # 8212; favoritul meu personal - chiar mai mult alimente sau tratamente!

Cu mai multe jocuri de noroc mai avansate, puteți încorpora:

Dar pentru a începe, aveți nevoie doar de alimente mirositoare și un sniffer & # 8212; De preferință, snifferul câinelui dvs. de când ne-am stabilit deja propriile noastre sniffers nu sunt de până la snuff.

Câine Jocurile de noroc sunt cele mai bune jocuri ale creierului

La fel ca atunci când vă predați câinele multor alte abilități, veți găsi adesea util să folosiți jocuri pentru a vă ajuta să perfecționați abilitățile olfactive ale Hound.

Vom explica cateva dintre cele mai bune jocuri de a face acest lucru mai jos, inclusiv unele care sunt super-usoare (si, prin urmare, minunat atunci cand incepãm prima data), precum si unele jocuri intermediare si dificile, care sunt minunate pentru a pastra nasul Docgo degetele de la picioare.

Am facut un videoclip cu unele dintre jocurile noastre preferate de naze de mai jos sau continuati citim pentru explicatii mai detaliate ale jocurilor!

Jocuri simple pentru câini

Pentru a începe să învățați câinele la nasul său "on comanda" ca să spuneți, ar trebui să încercați mai întâi cele mai simple jocuri, apoi construiți până la activități mai complexe.

1. # 8220; găsiți-o!& # 8221;

Personal, tocmai am început cu un frumos ușor "găsiți-l!" joc. Pentru a juca acest joc tu aruncați un tratat mirositor pe podea și spuneți câinelui dvs. să "găsiți!"

Când o face, sărbătorește și dă-i un alt trata!

Găsiți-l din nou

Începeți foarte ușor. Arunca tratamentul foarte aproape de tine, și, dacă are unele dificultăți, nu vă fie frică să "încetini mișcarea" să se trateze tratamentul departe de tine & # 8212; Acest lucru îl va ajuta să găsească tratamentul și să obțină ideea jocului.

Pe măsură ce competența și încrederea lui cresc, începeți să aruncați tratamentul mai departe și mai departe. Acesta este un joc grozav de încălzire pe care îl joc cu o mulțime de câini tineri sau nervoși.

De acolo puteți face "# 8220; găsiți-l și # 8221; Jocul un pic mai dur, aruncând tratamentul într-o zonă de iarbă înaltă.

2. Jocul Muffin Tin & # 8221;

Un al doilea joc bun pentru a încerca este "jocul de tip muffin".

Pe scurt, Veți obține o cutie de brioșă, puneți tratamentele în unele dintre cupe, și lăsați-vă zgomotul de câine, să descopere și să mănânce că a spus tratamentul.

Fi sigur că vă asigurați că câinele dvs. nu este nerăbdător de tablă de brioșă înainte de a începe adăugarea de tratamente la ea. Amintiți-vă că acest lucru ar trebui să fie distractiv!

Odată ce câinele dvs. este confortabil și încrezător, pur și simplu obțineți tratamentele din conturi, voi Creșteți nivelul de provocare prin adăugarea unei bariere.

Puteți face acest lucru prin punerea bilelor de tenis pe partea de sus a tratamentelor din fiecare ceașcă. În acest fel, cu patru subsoluri trebuie să manipuleze mingea de tenis pentru a accesa tratamentele de mai jos.

Muffin Tin Nosework joc

Pentru a face jocul și mai dificil, puteți începe să umpleți câteva cutii cu tratamente, lăsându-i pe alții goi. Dar, veți dori să vă asigurați că toate cupele sunt acoperite cu o minge de tenis.

Câinele dvs. trebuie acum să-și folosească nasul pentru a identifica ce ceașcă are tratamente și care sunt goale.

Îmi place personal să fac o afacere mare despre câinele meu, obținându-l corect, și voi pune în plus tratamente în tablă după ce a identificat corect o armare suplimentară.

3. Pick o mână & # 8221;

"Alegeți o mână" este în principiu o variație a jocului "# 8220; Muffin Tin.& # 8221; Pur și simplu dețineți mai multe tratate extra yummy într-o mână și păstrați celălalt gol.

Îmi ascund mâinile în timp ce "încărcing", așa că câinele meu nu poate vedea care are tratamentele. Apoi, țineți ambele mâini în fața câinelui vostru. De obicei, adaug un indiciu drăguț ca "care este una?"Și lăsați câinele meu să miște atât pumnii.

Când HE & # 8220; alege & # 8221; (care ar putea fi prin sniffing, lins, privindu-se cu intenție într-una din mâinile tale, sau poate chiar pawing), deschid mâna pe care a ales-o.

Dacă este plină de tratamente, el devine să sapă și îi dau o mulțime de laudă și complimente. Dar, dacă a ales mâna greșită, nu o mare afacere. Nu-l pedepsesc. Eu doar spun "oh bine" și încercați din nou.

Dar el trebuie să localizeze corect tratamentele pentru a-și câștiga recompensa.

Alegeți o mână de mână

Asigurați-vă întotdeauna că păstrați-vă Dogggo-ul cinstit prin trecerea mâinilor care deține tratamentele și nu urmează un model obișnuit.

Jocuri Intermediare Nosework

4. Cupe / cochilii

Într-o venă similară jocurilor de la nazine menționate mai sus, puteți juca și "CUPS" sau "Shells" cu câinele dvs.

Pentru a juca, Ascundeți mai multe tratamente mirositoare sub o singură ceașcă și păstrați celelalte două cești goale. Vă amestecați și glisați-i în jur și apoi lăsați câinele dvs. să indice unde crede că tratamentele se ascund.

Când alege o ceașcă, ridică-o.

Dacă el a ales Cupa potrivită, primește o zi mare de tratamente!

CUPS JOCS NASEWORK JOC

Acest joc poate fi un pic avansat, așa că aș încerca doar jocul # 8220; # 8221; sau "Alegeți o mână", astfel încât câinele dvs. se simte încrezător folosind snifferul său.

Fac asta cu trei pahare de plastic, deci dacă bate unul peste el nu se va rupe. Asigurați-vă că utilizați CUPS OPAQUE & # 8212; Nu vrem ca câinele tău să trișească!

5. Joc de box

Puteți juca, de asemenea, "Box Games & # 8221; cu pooch-ul tău.

Pentru a juca, pur și simplu ascunde un tratament într-o cutie, alături de alte cutii goale. Câinele dvs. poate mirosi ce cutie conține tratamentul!

Inițial, vrei să vrei începeți cu cutii care nu au capace, astfel încât când câinele dvs. găsește cea corectă, el se poate întări imediat prin a ajunge să mănânce tratamentele.

Mai târziu, puteți construi pentru a lucra cu cutii care au capace pe ele. Când puii dvs. selectează cea corectă, îl puteți lăuda și deschideți capacul astfel încât să poată accesa conținutul.

Nu oferă indicii pentru câinele dvs!

Dacă veți juca oricare dintre aceste jocuri cu câinele dvs, Vrei să fii sigur că nu conduci accidental câinele tău la compartimentul corect, mână sau cutie.

Puteți face acest lucru jucând aceste jocuri off-leash și în mod constant circulă toate cutiile în același ritm, indiferent de locul în care câinele dvs. merge la sniff. În acest fel limbajul corpului este constant și nu "suger" sau "cueing" câinele dvs.

O altă modalitate de a face acest lucru este că un prieten ascunde mâncarea într-una din cutii fără să știi care este una. Astfel, atât tu cât și câinele tău nu se întâmplă!

Asigurați-vă că prietenul își amintește ce cutie este corectă, astfel încât el sau ea vă poate spune dacă câinele dvs. a reușit corect.

Jocuri avansate de noste

Dacă câinele dvs. a stăpânit jocurile simple și intermediare descrise mai sus, este posibil să doriți să rampă dificultatea și să jucați cu adevărat jocuri.

6. Ascunderea umană și caută

Un joc distractiv și provocator îmi place să joc este "Ascunderea umană și căutați."

Pentru aceasta veți avea nevoie de un prieten pentru a ține lesa câinelui în timp ce vă ascundeți.

Practic, vrei să vrei Du-te ascunde într-o altă cameră în timp ce încărcate cu minunat tratamente mirositoare. Când sunteți gata, lăsați ceilalți oameni să știe să-ți aducă câinele în cameră.

Inițial, veți dori să vă ascundeți undeva într-adevăr Ușor de găsit și # 8212; La fel ca în spatele canapelei sau jumătății în spatele unei perdele. Vrei ca câinele tău să fie cu adevărat de succes să te găsească. Și când o face, sărbătorește-o mai mare timp.

De obicei, laudă, compliment, joc și dau niște yummies. Apoi, resetăm și jucăm din nou.

Creșteți încet dificultatea locurilor de ascundere și a dimensiunii camerei pe care o ascundeți. Pe măsură ce câinele dvs. devine mai bun și mai bun la acest joc, puteți chiar să o scoateți afară.

Nu uitați să jucați în siguranță, împrejmuită în zone, sau să aveți câinele pe o leșie cu un alt om pentru a evita situațiile periculoase. Nu numai că acest lucru este foarte distractiv, dar, de asemenea, o mare experiență de legare și bună pentru construirea pe dvs Recuperarea câinelui.

În mod literal, câinele dvs. obține o recompensă de tratamente pentru a vă găsi "# 8212; Vorbește despre clădirea relațiilor!

Câine de antrenament pentru culoarea nasului

Jocuri câinele dvs. poate face fără tine (Puzzle-uri)

Pentru jocurile care nu sunt atât de fizic care solicită jumătate umană, puteți lăsa doggo-ul dvs. să se joace cu Snuffle Mats (covoare de țesături cu o mulțime de crevici), Bathmats, Pături, sau prosoape.

Ideea generală cu aceste lucruri este de a Ascundeți tratează în pătură sau mat de snuffle, apoi lăsați câinele să-și petreacă timpul să-i smulgă și să descopere bucățile ascunse.

Eu personal favorizez metoda "Swirl", care poate fi efectuată de:

  1. Scatter tratează sau kibble pe o pătură.
  2. Prinde o bucată de pătură și răsucire, făcând o turbă.
  3. Faceți mai multe dintre aceste semifabricate în direcții opuse până când toate sunt răsucite și pline de pliuri încărcate de alimente.
  4. Lăsați câinele dvs. să aibă la ea!

Un câine cu adevărat diligent poate petrece un bun douăzeci de minute care funcționează pe unul dintre aceste jocuri.

Întrebări frecvente ale câinilor

Dogul de câine sunt cu siguranță interesante și pentru că sunt atât de diferiți de on-urile noastre umane, oamenii au adesea întrebări despre ele.

Vom încerca să răspundem la câteva dintre cele mai frecvente întrebări de mai jos.

De ce câinii mi-au mirosit reciproc?

Pe scurt? Ele miroase interesante! Nu chiar! Așa cum știm acum, simțul mirosului câinelui este incredibil. Asta înseamnă el este capabil să discerne o mulțime de informații prin obținerea unui whiff bun.

Mirosurile asociate cu pradă câinelui oferă informații despre unde a fost celălalt câine, ceea ce a făcut el, cum se simte (medical, hormonal, etc.). E ca un "salut! Ce mai faci?"Și o biografie personală într-una. 

Ce rase de câine au cel mai bun simț al mirosului? 

Toți câinii au capacitatea de a fi sniffși incredibili și este important să nu reducă capacitatea unui câine de a face muzica nosterului sau vocațiile legate de nazne doar din cauza rasei sale. La urma urmei, câinii sunt toți indivizi.

Acestea fiind spuse, unele rase au avantaje fizice încorporate. Toți câinii sunt în special înzestrați la lucrurile de a mirosi, deoarece au fost inițial crescuți pentru munca de miros.

Interesant, urechile lor lungi și jowlele mari ajută hoții să obțină mirosuri suplimentare. Modul în care urechile lor se învârteau și buzele fac cremă și riduri, în timp ce câinele este înghițit, de fapt, creează o pâlnie și căi pentru miros pentru a intra în nasul lor.

Și credeai că sunt doar drăguți!

Cât de departe pot să miroase câinii?

Deși impresionant, nasul de câine nu sunt magie și # 8212; Patru subsoluri pot detecta doar mirosurile atunci când moleculele purtătoare de arterie ajung la nările lor.

Aceasta este puternic influențată de factorii de mediu și atmosferici, deci este greu să dați un răspuns concret.

cu toate acestea, Câinii pot mirosi mirosuri care au fost diluate una la două părți pe trilion. Asta înseamnă că un câine poate mirosi ceva care a fost îngropat până la patruzeci de picioare subterane!

În alte cazuri, câinii pot detecta molecule de miros mult după ce persoana, câinele sau prada în cauză este la distanță.

Sunt jocuri de noroc bune pentru câinele tău?

Absolut! Gândiți-vă la cât de epuizați sunteți după ce ați efectuat un test sau citiți o carte academică.

Stimularea mintală este cu mult mai obositoare și consumatoare decât stimularea fizică. Nu sunt atlet olimpic și pot exclude ore întregi. Dar dacă mă semnezi pentru o mare conferință de pregătire a câinilor, sunt calculat de timpul de prânz.

De asemenea, Pentru că nu stimulează în mod regulat această parte a câinelui nostru, folosind acei "mușchi" va fi mult mai obositor decât pur și simplu jucați Chase sau mergeți pe o plimbare în jurul blocului.

De asemenea, puteți oferi stimularea mentală Jucării interactive, DIY PUZZLE JOYS, și Agilitate!

***

În ansamblu, noul lucru este o modalitate excelentă de a vă conecta cu câinele dvs. la un nivel pe care îl bucură în mod natural. Este stimulator, îmbogățit, Construcția de încredere, și distracție corectă. Este destul de ușor să înveți, iar câinele tău vă va mulțumi cu siguranță că ați încercat!

Odată ce ați stăpânit aceste jocuri la domiciliu, puteți căuta o clasă de miros sau o clasă de noroc lângă dvs. Heck, ai putea chiar să ajungi cu a Căni de vânătoare de trufe pe mâini în jos pe linie!

Face cainele voastre să iubească notele de noroc, sau este doar un sniffer avid pe plimbările voastre? Ați pregătit pentru distracție sau competiție? Aveți un grup de lucru de miros sau comunitate online pe care vă place foarte mult? Spuneți-ne în comentariile de mai jos!

>>
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Jocuri pentru câini: sniffer de întărire!