Câine de pregătire a câinilor camps: o idee inteligentă sau stupidă?

Board și facilități de tren

Cu un program hectic de lucru, activitățile post-școlare ale copiilor, comisioanele de a alerga și ce a mai rămas dintr-o viață socială, poate fi greu să se găsească timp pentru a se potrivi într-un program de formare consecvent pentru puii tăi.

Dar, în ultima vreme, pooch-ul tău este sărituri pe oaspeți, fură mâncare din masă, lătrat la fereastră și tragând pe lesa ei. Știți că aceste probleme trebuie abordate și Ai nevoie de o soluție!

Trimite-ți punga într-o instalație de consiliu și de tren (asemănătoare școlii pentru copii) a deciziei corecte?

Ne vom deplasa în această problemă și vom explica argumentele pro și contra de aceste facilități de mai jos!

Ce sunt Board & Train (AKA & # 8220; Campul de boot Doggie & # 8221;) Programe?

"Board and Tren" se referă pur și simplu la trimiterea câinelui dvs. la o locuință a unui antrenor sau la unitatea de canisare pentru instruire intensivă.

Aceste programe pot fi menționate și:

  • Campul de boot de câine
  • Școli de formare pentru câini
  • Trimiteți pregătirea câinilor
  • Campul de antrenament pentru câini

Acest lucru ar putea fi să-ți înveți câinele abilități de bază de bază, poloneză în sus manierele sau cum să meargă pe o lesă liberă.

In timp ce acolo, Câinele dvs. va primi un timp de formare unu-la-unu cu un profesionist. O facilitate de formare ideală va implementa frecvent sesiuni de formare scurte pe tot parcursul zilei cu o mulțime de timp de nefuncționare, de asemenea.

Când nu se antrenează, va petrece probabil timpul să se joace cu alți câini care sunt îmbarcați, mergând la plimbări și se bucură de diferite articole de îmbogățire. Și, desigur, de dormit, de asemenea. O canitate bună va oferi, de asemenea, spațiu pentru timp singur unde puștiul tău se poate relaxa și avea un snooz ori de câte ori vrea.

De obicei, ea va mânca mâncarea pe care o oferiți. Asigurați-vă că ați stocat înainte de timp și furnizați personal cu orice cerințe dietetice.

Școala de instruire a câinilor

Programele de bord și tren funcționează de fapt?

Facilitățile de consiliu și de tren pot beneficia de câțiva câini în circumstanțele potrivite.

Dar Există, de asemenea, probleme inerente cu trimiterea câinelui dvs. pentru formare și relaționează foarte mult dacă veți obține rezultatele pe care le căutați.

Pur și simplu pune, Facilitățile de consiliu și de tren funcționează bine pentru unele POOCHES, dar nu funcționează bine pentru alții. În cele din urmă, va trebui doar să decideți dacă credeți că acest tip de program este în interesul câinelui dvs.

Vom încerca să vă ajutăm să faceți exact asta mai jos. Deși nu este exhaustivă, această listă descrie unele dintre lucrurile pe care le veți dori să le luați în considerare atunci când vă gândiți să utilizați o facilitate de bord și de trenuri.

  1. Nu aveți nici un control asupra modului în care câinele dvs. este manipulat și poate fi în întuneric cu privire la ceea ce se întâmplă de fapt cu câinele dvs. în spatele ușilor închise. Acest lucru ar putea fi orice din utilizarea metodelor de formare aversive, cum ar fi gulerele de șoc la lipsa de îngrijire adecvată, lipsa interacțiunii sociale și îmbogățirea sau chiar abuzul. În circumstanțe extreme, Câinii au murit chiar la facilitățile Bord-and-Tren. În timp ce acesta este un nivel mai mare, este esențial să știți istoria și reputația oricărei facilități de formare cu care lucrați.
  2. Nu învățați cum să comunicați și să interacționați cu câinele dvs. Formarea este o parte în viață cu câinii noștri și ar trebui să fie la fel de mult despre educația umană, așa cum este vorba despre educația câinilor. În timp ce unele programe de bord și tren au o lecție de tranziție pentru dvs. inclus în pachet, care implică învățarea modului de a vă ocupa de câinele dvs. și continuați activitatea stabilită, probabil că va deveni atât de înrădăcinată în comparație cu lucrul direct unul cu un antrenor singur în fiecare săptămână.
  3. Formarea bună necesită o legătură puternică cu câinele dvs. Trimiterea câinelui tău nu vă va ajuta cu clădirea de obligațiuni, iar pregătirea este o mare oportunitate de a stabili o mai bună încredere. Board-and-tren înseamnă lipsa pe o parte din această legătură.
  4. Antrenamentul câinilor este o industrie nereglementată. Oricine poate pretinde că este un expert. Din păcate, există amplificați "formatori" care sunt mai mult decât bucuroși să vă ia banii. Cu toate acestea, aceștia pot folosi tehnici de intimare și teamă ". Aceste metode pot fi dăunătoare emoțional pentru puii voștri. Când aveți un antrenor veniți la domiciliu sau când vă alăturați unei clase de grup, sunteți în stare să faceți o cerere de judecată dacă lucrurile merg prost.
  5. Nu există remedii rapide. Formarea este o călătorie lungă. Formarea trebuie să fie consecventă și va trebui să practici în fiecare zi. Este important să învățați abilitățile necesare pentru a urmări cu formarea.
  6. Câinii nu sunt buni la generalizare. Generalizarea înseamnă că un câine va efectua anumite comportamente în contexte multiple. De exemplu, un câine poate sta pe Cue acasă în camera dvs. de zi, dar nu poate sta în afara sau când o persoană nouă o indică să stea. Cel puțin, nu până când comportamentul de sit a fost generalizat (ceea ce ați practicat în mai multe scenarii și contexte.) Prin urmare, câinele dvs. poate învăța mergeți pe o leșie liberă la facilitatea de consiliu și de tren cu formatorul, dar de îndată ce ea este acasă, nu are nici o idee despre ceea ce cereți sau doriți de la ea.
Board și facilități de instruire

Ce fel de metode de formare fac programele de bord și tren?

Conceptul general al unei facilități de consiliu și de tren este acela Câinele dvs. va obține o pregătire frecventă și intensivă unu-la-unu cu un profesionist calificat.

Cu toate acestea, protocoalele exacte de formare pe care acești formatori folosesc vor varia foarte mult și # 8212; Și asta vrei să investighezi în prealabil.

Formarea ar trebui să folosească tehnici umane, moderne, fără forță, și provin dintr-un loc de compasiune și să fie susținut de cercetările actuale în domeniul învățării și al comportamentului animalelor.

din pacate, Multe facilități de formare a câinilor de expediere utilizează tactici aversive și dăunătoare. Multe dintre aceste facilități sunt chiar menționate ca "tabără de boot" pentru câinele dvs. Acest termen singur inele clopote de alarmă pentru mine!

Doar fiți sigur Cereți formatorilor ce metode pe care le folosesc și filosofiile pe care le îmbrățișează înainte de a vă înscrie câinele iubite. Dacă nu utilizează tehnici pozitive, respectuoase și compasiune, căutați o altă unitate.

Limbă și fraze de captură pentru a căuta:

  • Fără forță
  • Armare pozitivă
  • Recompensă
  • Știință-based
  • Dovezi bazate pe dovezi
  • FĂRĂ FĂRĂ
  • Instruire umană
  • Formarea bazată pe relații

Limba și frazele de captură Pentru a evita:

  • Ajutându-vă să deveniți și alfa & # 8221;
  • Conducătorul haitei
  • Control
  • Faceți ca câinele să vă respecte
  • Calm și supus (referindu-vă la câinele dvs.)
  • Asertive (referindu-se la tine sau stil de instruire)
  • Dominanță
  • Rezultatele garantate
  • Expert de comportament (fără acreditări)
  • Formare echilibrată

Ce câini sunt cele mai potrivite pentru a trimite formarea câinilor?

Unii câini pot prospera într-un cadru de canisa, dar altele nu sunt atât de potrivite pentru aceste tipuri de sesiuni de instruire. Deci, este important să se determine dacă credeți că câinele dvs. va fi o potrivire bună pentru o tabără de antrenament pentru câini.

Câinii care se pot face bine în tabăra de antrenament de câine sunt cei care sunt:

  • Social și bucurați-vă de compania oamenilor și altor câini.
  • Doar care au nevoie de o rafinament la abilitățile lor. Nu există remedii rapide atunci când vine vorba de modificarea comportamentului, dar utilizarea unui bord și a unui tren poate accelera procesul pentru candidatul potrivit.

Câinii care sunt nu Potrivit unei facilități de consiliu și de tren includ:

  • Câini care sunt reactivi în jurul altor câini.
  • Câinii timizi sau înfricoșători pot găsi schimbarea mediului pentru a fi foarte stresantă.
  • Câinii agresivi nu sunt potriviți pentru acest tip de mediu. Aceste tipuri de pooches vor beneficia mult mai mult de la locul de formare în casă și unu-la-unu.

O situație în care lucrările de bord și tren este deosebit de bine dacă intenționați să vă lăsați în picioare la o canisa în timpul vacanței.

Trebuie să-ți lași câinele în grija altcuiva oricum, de ce nu cu un profesionist care să-i ajute să-i perfecționeze câteva abilități? În aceste situații, o școală "ascultare" (Aka, Manners) ar putea fi o opțiune excelentă dacă alegeți facilitatea corespunzătoare.

O facilitate bună condusă de un profesionist de formare bine educat ar putea fi benefică.

Rămâi și să-ți antrenezi câinele

Ce probleme de câine pot fixa o școală de instruire a câinilor?

Fiecare câine este unic și merită o atenție individuală atunci când decideți dacă acest mediu este benefic sau în detrimentul. Unele probleme sunt cel mai bine remediate în casa dvs. și chiar pot deveni mai rău dacă pooch-ul dvs. este scos din mediul ei familiar.

Mai jos este o orientare a comportamentelor care pot fi ajutate într-o instalație de consiliu și de tren și când doriți să le evitați:

Sunt programe de bord și tren bune pentru tratarea anxietății de separare?

NU! Pentru câinii care se ocupă de anxietate de separare, luarea câinelui din casă poate introduce și mai multă anxietate în protocolul de formare care funcționează împotriva progresului pozitiv.

Sunt doggie bootcamps bun pentru corectarea agresiunii?

NU! Pentru câinii cu agresiune, aceste aspecte trebuie abordate în casa dvs. cu un comportament certificat unu-la-unu care are experiență cu privire la cazurile de agresiune.

Sunt trimise programe de instruire pentru câini bune pentru abordarea reactivității leșiei?

POATE! Aceasta nu este ceea ce aș recomanda pentru majoritatea câinilor reactivi de leșie (câini care se aprind și coaja la alți câini atunci când sunt pe lesa).

Dog Bootcamp Training

Cu toate acestea, știu câțiva câini foarte sociali în care acest lucru ar putea funcționa, cu condiția ca mediul lor să fie foarte controlat și există doar un număr mic de câini la unitate la un moment dat.

De asemenea, poate funcționa dacă vă înscrieți câinele într-o instalație de bord și de tren.

Sunt școlile de îmbarcare pentru câini bune pentru ameliorarea anxietății și a fricii?

NU! Acesta este un absolut "nu."

Dacă câinele dvs. este înfricoșător sau anxios, fiind departe de oameni familiari și un mediu familiar poate fi incredibil de stresant, astfel încât această abordare este puțin probabil să ajute.

Sunt facilități de bord și tren utile pentru instruirea manierelor?

DA! Acesta poate fi un mediu bun pentru câinele dvs. social și bine ajustat pentru a lucra la lustruirea manierelor sale. Acest lucru ar putea învăța să călcați pe o leșie sau pe controlul impulsului de învățare.

Aceste abilități pot fi, de asemenea, realizate la domiciliu, iar lucrul cu un antrenor unu-la-unu vă va oferi, de asemenea, abilitățile necesare pentru a continua să lucrați cu câinele dvs. zilnic.

Campul de boot de câine

Sunt căutări de câine sunt utile pentru a face față pazei de resurse sau agresiune alimentară?

Poate. Adresarea păzitorului resurselor sau agresiunea alimentară într-o placă de bord și de tren sau de la tabăra de boot pentru câini trebuie făcută foarte atent.

Un mediu în care există mai mulți câini apropiați și când există resurse comune (jucării, tratamente, alimente, paturi etc.) ar putea face ca paza resurselor mult mai rau.

Sunt facilități de bord și tren utile pentru oprirea lipirii neplăcute?

Nu! Tratarea lui Barking neplăcut vă cere și un antrenor Adresați-vă motivele pe care câinele dvs. îl latră în primul rând.

Bătrânul câinelui poate fi frică sau bazată pe anxietate, ar putea fi cererea (căutarea atenției) sau ar putea fi doar o cantitate destul de normală de lătrat care este problematică pentru stilul dvs. de viață (de exemplu, ea poate Bark de alertă De fiecare dată când aude pe cineva, dar locuiți într-un complex de apartamente, iar vecinii se plâng).

De ce-este-câinele

Dar indiferent de ce câinele dvs. se latră prea mult, ar fi destul de dificil pentru ea să generalizeze lecțiile pe care le-a învățat într-o facilitate de școală de formare a câinilor și să le transfere în mediul ei de origine.

Sunt programe de bord și tren utile pentru a obține un câine să se comporte off-leash?

Poate. Aceasta este A & # 8220; Da & # 8221; Pentru un câine care se bucură de compania altor câini, dar are dificultăți în comportamentul într-o manieră socială adecvată.

in orice caz, Acesta este A & # 8220; Nu & # 8221; Pentru orice câine care este fricos sau stresat în jurul altor câini.

Expunerea unor astfel de câini la un mediu asemănător cu canisa ar fi cunoscut sub numele de "inundații."Acest tip de supra-expunere fără reprimare ar putea fi în detrimentul și poate face mai rău temeri.

câine trimite o pregătire

Poate un câine să învețe să înceteze la lătratul oaspeților printr-un program de doggie bootcamp?

Nu! Lătrat la vizitatori trebuie să fie abordate în mediul în care doriți ca comportamentul ei să fie modificat (aka în casa ta, oaspeții care vin la ușă).

Poate câinele să trimită programe de antrenament opriți o certitudine constantă a câinelui?

Nu! Din nou, va fi puține șanse ca instruirea să aibă succes în afara mediului în care a fost învățat și practicat comportamentul de cerșit.

În cele mai multe cazuri, cerșetorul se întâmplă în jurul mesei de bucătărie, deci unde ar trebui să practicați prevenirea acestuia.

Poate o facilitate de bord și tren să ajute la oprirea unui obicei de mestecat distructiv al unui câine?

Nu! Mestecarea distructivă poate să se întâmple din mai multe motive și & # 8212; cum ar fi nisipul lătrat și # 8212; Vei trebui să abordezi motivul De ce Câinele tău îți mestecă lucrurile.

De exemplu, plictiseala este o cauză comună de mestecare distructivă. Alți cățeluși pot mesteca chestii, pentru că încă învăța regulile. Aceste tipuri de probleme necesită ajustarea modului în care vă administrați câinele la domiciliu și asigurați îmbogățirea și supravegherea sporită.

Comportamentele distructive pot fi, de asemenea, cauzate de anxietate de separare, care nu este ceva ce doriți să vă adresați prin intermediul unui program de formare a câinilor Trimite.

Puppy boot Camp

Poate trimite o pregătire de câine eliminați un comportament de prădare sau de urmărire a câinelui?

Poate. Adresarea comportamentelor de pradă sau de urmărire pot fi complicate. De obicei nu este o mare problemă de a încerca să se adreseze prin intermediul programelor de formare a câinilor, dar există câteva cazuri în care pot funcționa.

Lasă-mă să explic:

Secvența de pradă (o serie de câini de comportament expune la pregătirea pentru a captura prada) are opt pași, începând cu contactul cu ochii și terminând cu consumul animalului de pradă.

Cu toate acestea, câinii nu prezintă doar aceste comportamente atunci când se pregătesc să prindă alimentele "# 8212; Mulți câini se bucură de încorporarea tulpinilor de tulpină și urmărire ale acestei secvențe în interacțiunile normale de redare. Acești câini nu au intenția de a-și ucide playmatul și le dau semnale de joc adecvate celorlalți câine pentru a comunica la fel de mult.

Este, de asemenea, important să rețineți că mulți câini au un nivel ridicat urmarire conduceți, spre deosebire de o înălțime pradă Drive & # 8212; ei doar se bucură să-și urmărească prietenii. De asemenea, este instinctuală pentru multe rase de vânătoare la tulpină.

Aceste tipuri de "# 8220; Stalking & # 8221; comportamentele nu vă cer, de obicei, să le abordăm. Cu toate acestea, aceste comportamente do trebuie să fie abordate dacă comportamentul de urmărire este inadecvat, excesiv sau rezultă în leziuni altor câini.

Deci, pentru a aborda aceste probleme și pentru a vă învăța pe Puppper modalitatea adecvată de a juca, Un program de formare a câinilor expediate ar putea ajuta să învețe unele strategii de joc alternative și mai potrivite.

Cu toate acestea, dacă are cu adevărat o unitate de înaltă pradă, probabil că trebuie să abordăm problema gestionând câinele cu atenție, mai degrabă decât să utilizați un program de consiliu și de tren. Aceasta înseamnă să folosiți lucruri cum ar fi leashes, Garduri, și chiar Muzzles, dacă este nevoie de.

În cele din urmă, Drive-uri de înaltă pradă pot fi modificate, dar nu se va întâmpla în trei săptămâni și aș fi foarte atenuată de oricine care pretinde că pot "repara" acest tip de comportament într-un timp atât de scurt timp.

Poate o facilitate de bord și de tren cu o hiperactivitate a câinelui?

Poate. Câinii care sunt hiperactivi și hiper-stând nu sunt susceptibili să facă bine într-un mediu de canisare. Și dacă câinele dvs. este hiper-exagerat pentru că este nerăbdător (un motiv comun pentru hiperarousal), un mediu și un mediu de tren ar putea face anxietatea ei mai rău.

Dar, dacă Hyperactivul dvs. Hound are doar un timp greu cu controlul impulsului, o bord și un tren ar putea ajuta să învețe niște auto-control. Succesul este mai probabil dacă vă înscrieți câinele într-o instalație la scară mică, la domiciliu și de trenuri.

Cu toate acestea, cel mai bun remediu va fi să lucreze la acest lucru cu un antrenor pozitiv în casa dvs.

Întrebări frecvente: Ce să așteptați de la un program de tabără de boot de câine

Diferitele instalații de bord și facilități de tren de la câini vor funcționa în moduri ușor diferite.

Unii operează într-o unitate de tip de kennel, alții au o îngrijire de zi în timpul zilei, alții încă sunt pur și simplu în casa trainerului. Așteptările pot varia, de asemenea, în funcție de mediul înconjurător.

Cu toate acestea, aici este o listă generală a ceea ce vă puteți aștepta:

Cât de mult costă un program de tabără de boot pentru câini?

In experienta mea, Majoritatea formatorilor percep între 1000 $ și 2500 $ (sau mai mult) pentru o ședere săptămânală la un centru de consiliu și de trenuri. Dar acest lucru va varia în mod evident pe baza unei varietăți de factori.

Unde dormi câinele tău și stai la o instalație de consiliu și de trenuri?

Acest lucru va depinde foarte mult de facilitate. Ea poate dormi într-o canisa, o cameră privată sau în casa formatorului.

În timpul zilei, ea poate face parte din îngrijirea copiilor și se joacă cu alți participanți de îngrijire a zilelor de zi, ea poate rămâne în trainer acasă, sau poate că se așteaptă să petreacă o mare parte din ziua ei într-o canisa sau X-Pen (care nu este ideal).

Câine de antrenament de câine bootcamp

Ce este o zi medie a câinelui ca la un program de tabără de boot pentru câini?

Din nou, acest lucru va varia foarte mult în funcție de instalație.

in orice caz, O facilitate bună ar trebui să ofere cel puțin 1 până la 2 ore (sau mai mult) de formare unu pe zi pe zi spart pe tot parcursul zilei, precum și plimbări zilnice, timp social cu oameni și alți câini și încărcături de îmbogățire (Kongs, chew elemente, Jucării puzzle, mirosuri, jocuri etc.)

Cât durează un câine la un program de tabără de boot Doggie?

Majoritatea oamenilor optează pentru una până la două săptămâni. Acest lucru poate fi extins dacă proprietarii planifică o vacanță mai lungă.

Ce fel de metode de instruire sunt utilizate?

Vor fi facilități care înțeleg formarea umană și cât de importantă este de a folosi forța și metodele de formare fără frică.

De asemenea, vor fi aceia care utilizează metode aversive, cum ar fi utilizarea fricii, a forței, a intimidației, a durerii și a uneltelor aversive, cum ar fi șocurile, prongul sau gulerele de suflare.

Va trebui să faceți diligența dvs. pentru a găsi una care cuprinde abordarea anterioară, mai degrabă decât cea din urmă. Citind pe noi Ghid pentru cum să alegeți un antrenor bun de câini s-ar putea dovedi de asemenea util.

Alegerea unei facilități de consiliu și trenuri bune: 11 Criterii importante

Dacă sunteți gata să mergeți cu un bord și un tren, există lucruri suplimentare de gândit.

În primul rând este "Ce fel de antrenament va avea loc / instrumente folosite" și "Câinele meu va fi fericit în acest mediu?"

După cum sa menționat mai sus, formarea este o industrie complet nereglementată. Aceasta înseamnă că este din ce în ce mai mult ca părinții puști să poată găsi informații fiabile și exacte.

De unde știi ce să crezi și ce să caute într-o mare de pretenții false?

1. Căutați certificări și membri profesioniști

Tipul de certificare contează și ele. Verificați codul de etică al organizației și asigurați-vă că se aliniază Lima (un acronim cel puțin intruziv, minim aversiv).

Fotografie de la CCPDT.Org

Căutați următoarele certificări:

  • CERTIFICAT PROFESIONAL CÂȘTIGUL DE DOINGS - CUNOAȘTEREA EVALUĂRI (CPDT-KA)
  • Consultant de comportament pentru câini certificați (CDBC)
  • Academia Karen Pryor (KPa) Or
  • Asociația Internațională a Profesioniștilor Canine (IACP)

În plus, apartenentalile profesionale cu organizații precum:

  • Asociația formatorilor profesioniști de câini (Apdt)
  • Breslele profesionale PET (Ppg)
  • Asociația Internațională a Consultanților Comportamentului Animal (IAABC)

2. Cere un turneu

Au o privire în jur și asigurați-vă că totul arată bine. Sunt câinii fericiți? Sunt oricare dintre ele purtând șocuri, prong sau gulere de vârf? (Doar mergeți chiar pe ușă dacă sunt.)

Există articole de îmbogățire prevăzute pentru câini în timpul timpului, cum ar fi Kong-uri umplute, Jucării puzzle și alte activități senzoriale?

De asemenea, există camere acolo unde puteți verifica pupul dvs. oricând în timp ce ea este acolo?

3. Puneți cât mai multe întrebări pe care le puteți

Asigurați-vă că cereți o mulțime de întrebări înainte de a vă presa pe suportului dvs. la o facilitate de antrenament expediată. Unele dintre cele mai importante includ:

  • Unde va dormi câinele dvs. noaptea? Are patul ei sau va fi forțat să rămână pe un etaj tare de ciment?
  • Cum va arăta ziua ei în timpul instalației? Va fi limitată toată ziua sau va avea ocazia să exploreze zonele comune sau în aer liber?
  • Ce tip de metode de instruire vor fi utilizate? Sunt metodele pozitive?
  • Care sunt măsurile de urgență și de siguranță? Există un protocol în vigoare?
  • Câți câini sunt la un moment dat? Este aglomerat și haotic? Sau este bine gestionat și distractiv?

4. Întrebați despre metodele de instruire

Nu numai că este important să fii sigur că câinele tău nu va fi șocat sau pulverizat cu furtunul când face o greșeală, dar Ar trebui să aflați, de asemenea, cum se vor desfășura noile sale abilități când se întoarce acasă.

Multe facilități vor înregistra video sesiunile de instruire pentru a dovedi că câinele dvs. a învățat un anumit set de calificări.

Asigurați-vă că întrebați ce vor face pentru a se asigura că aceste noi comportamente învățate sunt generalizate și vor transfera în afara parametrilor instalației.

5. Luați în considerare locația instalației

Asigurați-vă că vă gândiți la locația instalației înainte de a vă înscrie câinele. Cât de departe este de la dvs? Puteți ajunge acolo rapid în caz de urgență? Pentru asta, cât de departe este de la cel mai apropiat veterinar?

De asemenea, veți dori să luați în considerare zona din jurul facilității. Este o țară liniștită sau este situată direct lângă autostradă?

6. Luați garanții cu un bob de sare

Feriți-vă pe oricine garantează rezultatele. Nu există garanții cu instruire & # 8212; vreodată!

Adesea "garanții" vin cu un preț, iar acestea vin de obicei sub formă de șocuri sau coliere de vârf. Un câine care a ieșit din frică poate să se conformeze, dar nu este soluția pe care cineva vrea.

În plus, există dovezi Pentru a arăta că aceste tehnici pot avea efecte emoționale durabile, inclusiv creșterea agresiunii și a fricii.

Cu toate acestea, căutați garanții, cum ar fi: Câinele dvs. va avea numărul X de ore de antrenament unu-la-unu sau câinele dvs. va avea numărul de ore de socializare.

7. Cereți altor proprietari despre experiențele lor

Comentariile online înseamnă foarte puțin pentru mine, pe măsură ce oricine poate scrie aproape orice, dar cuvânt de gură de la de încredere Persoanele fizice înseamnă foarte mult!

Verificați cu veterinarii, alți formatori pozitivi sau consultanți de comportament pentru a vedea cine recomandă și de ce. De asemenea, verificați CCPDT si IAABC Director pentru formatori calificați de câini profesioniști în zona dvs., indiferent unde locuiți în lumea.

Chiar dacă nimeni din listă oferă consiliu și tren, ei vă pot îndrepta în direcția cea bună!

8. Raritatea rănirii

Accidentele se întâmplă, iar câinii pot chiar să fie răniți în timp ce stați la cele mai bune facilități de bord și de tren. Cu toate acestea, evident, nu doriți să vă semnați câinele cu o unitate care să permită în mod constant răniți câinilor.

Asa de, încercați să vă uitați în istoria lor de leziuni & # 8212; iar acest lucru înseamnă în primul rând consultanță cu vedeteri în zonă. Efectuați veterinarii locali ca ei? Ce au fost experiențele lor cu câinii din instalație?

Veterinul poate să nu vă poată spune multe despre practicile de formare, dar zona lor de expertiză este sănătatea. Ei vă pot spune cu siguranță dacă au existat mulți câini care au avut leziuni sau probleme medicale atunci când vizitează o anumită unitate.

9. Alegeți o unitate cu cel mai bun mediu pentru poochia dvs

Este instalația într-o canisa comercială la domiciliu sau mai mare? Acest lucru ar putea face o mare diferență pentru bunăstarea emoțională a câinelui dvs. și va face o diferență dacă câinele dvs. este reactiv sau înfricoșător.

PROSContra
Canisa comercialăO mulțime de oportunități sociale
Mai multe resurse
Mai mulți personal
Mediu stresant
Potențial ridicat de maltratare și utilizarea metodelor aversive pentru a obține rezultate "rapide"
In casa Mai liniștit
Mai mult o singură dată
Mediu mai puțin stresant pentru mulți câini
Mai puține resurse
Potențial mai puțin opțiuni de control sau de gestionare ar trebui să meargă ceva greșit

10. Asigurați-vă că facilitatea angajează personal suficient și competent

Asta e important. Este probabil ca într-o unitate mai mare, nu toată lumea pe personal va fi un antrenor calificat.

Dar care este experiența lor? Au luat cursuri pentru a deveni FĂRĂ CERTIFICATĂ? Ce zici de câinele prim-ajutor? Și cât de mult știu despre limba corpului câinelui?

Programe de consiliu și de tren

Unele dintre aceste întrebări pot fi răspunsate în timpul turneului dvs. sau cu un apel telefonic, Alții pot fi evident în timp ce vizionează modul în care personalul interacționează cu câinii în timpul vizitei dvs.

De asemenea, este important să observăm câte personal există în raport cu numărul de câini care stau la un moment dat.

Ar trebui să existe un raport de 10: 1 sau mai mic pentru oameni la câini pentru ca puii să aibă o atenție suficientă și îngrijire.

11. Asigurați-vă că facilitatea are proceduri de urgență adecvate

Asigurați-vă că sunteți pe deplin conștienți de ceea ce se va întâmpla în cazul în care pooch-ul dvs. devine bolnav sau rănit, mai ales dacă intenționați să ieșiți din oraș în timpul șederii puilor.

Păstrați aceste lucruri în minte, este mult mai probabil să vă aduceți în plâns sănătos și fericit. Și în cele din urmă, acesta este cel mai important lucru! Dacă are câteva abilități suplimentare, atunci bonus!

IMPORTANT: Faceți o încercare înainte de a vă înscrie un program de consiliu și de tren

După ce ați redus opțiunile la o singură unitate, întrebați dacă este posibil să faceți un proces de o noapte.

Acest lucru nu numai că vă ajută să evaluați dacă câinele dvs. este potrivit pentru acest tip de mediu, dar ar trebui, de asemenea, să ajute formatorul să-ți evalueze câinele și carnea dacă este un candidat bun pentru facilitatea lor sau pentru acel tip de mediu.

Dacă câinele dvs. se întoarce și comportamentul ei sa schimbat sau pare îngrijorat sau înspăimântat, ar putea fi o idee bună să căutați o alternativă la bord și tren.

Ce trebuie să faci înainte de a vă înscrie poochia?

Cele mai multe facilități de bord și de tren au unele cerințe și documente care trebuie completate. Deci, asigurați-vă că sunteți pregătiți!

  1. Vaccinuri și control al parazitului: Cele mai multe facilități de bord și de tren vor solicita vaccinurile câinilor dvs., tratamentul DeWorer și Flea să fie actualizate. Asigurați-vă că solicitați o copie a înregistrării vaccinului de la veterinaria ei în avans.
  2. Forme de eliberare de urgență: VET dvs. poate solicita să completați unele documente pentru ca o terță parte să poată solicita tratament în numele dvs. în cazul unei situații de urgență.
  3. Medicamente: Dacă puiul dvs. este pe orice medicament, asigurați-vă că aveți suficient pentru a acoperi întregul ședere și asigurați-vă că personalul este confortabil cu administrația.
  4. Așternut: Este ideal să aduceți propriile paturi pentru a face tranziția mai familiară și confortabilă. Verificați cu facilitatea pentru a vă asigura că acest lucru este OK și pentru a afla ce este oferit pentru dvs.
  5. Alimente: Asigurați-vă că aveți suficientă mâncare pentru a acoperi întreaga ședere, așa că stocați în sus!

Există un moment ideal pentru a vă rezerva câinele într-o bord și tren?

Când adoptați mai întâi un câine nou sau aduceți un nou catelus în casa dvs., există un timp de îmbinare foarte important. Făcând o utilizare bună a acestei perioade de legare este mult mai importantă decât ca câinele să poată sta pe Cue!

Vă recomandăm să luați ceva timp pentru a vă lega cu catelul dvs. înainte de a lua decizia de a trimite la Campy Doging-Away!

Deci, indiferent de vârsta lui Pooch, la cel puțin minim, Așteptați cu trei săptămâni înainte de a semna câinele în sus pentru un program de bord și ședere (și chiar mai mult pentru puii.)

Doggie boot Camp

Puii tineri vor beneficia mult mai mult de a fi într-un mediu de origine și de a participa la clase de catelus decât ar fi la o facilitate de bord și de ședere .

Nici măcar nu aș lua în considerare trimiterea puilor tăi pentru antrenament dacă este sub vârsta de 6 luni, Cu excepția cazului în care nu există alte opțiuni.

Puii au o fereastră de socializare critică până la aproximativ 16 săptămâni și deși clasele de catelus controlate și expunerea la mediu sunt esențiale, trebuie să fie incredibil de pozitivă și trebuie să existe și o mulțime de timp de nefuncționare.

Facilitățile de consiliu și de tren pot fi zgomotoase, înfricoșătoare, haotice și potențial izolate.

Unii câini sunt obișnuiți să fie kennaled sau să participe la îngrijirea zilelor deja în aceeași facilitate. Această tranziție nu poate fi stresantă pentru un câine care este aclimatizat la acest tip de mediu.

Cu toate acestea, doar pentru că puii dvs. poate să fi petrecut 6 luni la adăpost înainte de a fi adoptat, nu înseamnă neapărat că va face mai rău sau mai bine. Este mult mai individual și totul de la personalitate la istoricul comportamentului trebuie luat în considerare.

Vacanțele sunt momente ideale pentru a trimite Pooch la o facilitate de bord și de trenuri.

După cum am menționat mai sus, Dacă ea merge la o canisa de a rămâne oricum, poate că ar fi util să ai o lucrare profesională cu ea în timp ce ea este acolo!

Pro și contra de bord și tren

Pentru a rezuma, există multe lucruri de cântărire înainte de a lua decizia dacă un bord și un tren ar putea fi o opțiune bună pentru dvs. și câinele dvs. Iată o descompunere:

Board & tren Pro

  • Alternativă la o canisa de îmbarcare în timpul vacanței
  • Ajută la antrenamentul în timpul unui timp ocupat în viața voastră

Consiliul și Train Contra

  • Scump
  • Nu învață tu Cum să antrenezi
  • Nu vă ajută să construiți o legătură cu câinele dvs
  • Potențial periculos să-ți lași pooch-ul în mâinile altcuiva
  • Multe steaguri roșii pentru a naviga atunci când caută formatori pozitivi (și evitarea celor care folosesc speranță sau tactici de durere)
  • Nu un mediu bun pentru câinii înfricoșători, anxioși sau agresivi

Opțiuni alternative la bord și tren

Deci, dacă facilitățile de bord și de tren nu sunt ideale în multe cazuri, ceea ce pune întrebarea: Există alternative bune disponibile?

Desigur, depinde de motivele și nevoile dvs. pentru o facilitate de consiliu și de trenuri. Dar există întotdeauna alternative.

Acestea ar putea include:

  • Clasele de grup (pentru ascultarea generală și construirea de îndemânare)
  • Formarea privată la domiciliu cu comportamentist (pentru agresiune sau comportamente problematice)
  • Angajarea unui câine Walker (pentru exerciții fizice și - în cazul unui comportamentist calificat - să ajute să ajute cu leșie liberă și reactivitatea leșiei)
  • Angajarea unui sitter de companie Sau să ai un prieten cu patru subsol în timp ce ești departe
  • Ruperea pregătirii zilnice la domiciliu în sesiuni de 5 minute "Bite-Dimensiune" (care este ideal oricum) pentru a face mai ușor de gestionat pentru dvs.

***

Există multe opțiuni acolo pentru a instrui câinele. Unul dintre cele mai mari lucruri de reținut este importanța construirii de obligațiuni care provine să fie implicată și să folosească metode de formare umană. Și că antrenamentul este ceva care se întâmplă tot timpul!

Ați avut o experiență bună sau rea cu o facilitate de bord și de trenuri? Ne-ar plăcea să vă auzim povestea. Spuneți-ne cum a mers pe pooch și dacă ați face acest lucru sau nu din nou în viitor!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câine de pregătire a câinilor camps: o idee inteligentă sau stupidă?