Cum să începeți o afacere de formare câinilor: un ghid complet

Cum-la-start-câine-antrenament-curs

Dacă aveți în vedere o carieră care îmbină animalele de companie și afacerile, începerea propriei afaceri de câine este o opțiune excelentă de a lua în considerare.

Conform Business Insider, îngrijirea animalelor de companie este o "industrie rezistentă la recesiune."Chiar mai bine pentru afaceri, 7 În 10 milenii sunt proprietarii de animale de companie - Afișarea industriei animalelor de companie nu încetinește în curând.

Tot ce a spus, Câinele de antrenament nu este exact un câmp ușor de rupt.

Pe lângă necesitatea unui anumit nivel de cunoștințe privind comportamentul câinilor, formatorii de câini trebuie, de asemenea, să navigheze pe toate obstacolele de a-și deține propria afacere (inclusiv impozite, salarizare și asistență medicală). Mulți formatori se confruntă cu o oboseală serioasă de burn și de compasiune de la stresul de a încerca să ajute animalele cu probleme serioase și să vadă câini în situații dificile.

Formatorii de câini sunt de asemenea de așteptat să navigheze peisajul social plin de predare pentru a-și schimba stilul de viață - niciodată o sarcină ușoară!

Am deținut propria mea afacere de antrenament de câine, formarea câinilor de călătorie, din 2012. Astăzi sunt fericit să împărtășesc ceea ce am învățat de-a lungul anilor. Să acoperi ceea ce trebuie să faceți pentru a începe propria afacere de formare a câinilor - învățarea de la triumfurile și greșelile mele pe măsură ce mergem!

Formarea câinilor Educație: Cum încep să încep?

Unul dintre aspectele cele mai provocatoare ale începerii unei afaceri de formare a câinilor se confruntă cu ce fel de formare vă veți concentra și apoi urmărirea educației și certificării corecte pentru traseul respectiv.

Așa cum considerați că ați intrat în formarea câinilor, Decideți care domenii de formare vă veți concentra.

Afacerea dvs., paradoxal, va face probabil mai bine dacă găsiți o nișă și lipiți-o. Cei mai de succes prieteni de antrenament numai Lucrați cu privire la cazurile de agresiune cu o istorie a mușcăturii, cazuri de anxietate de separare, pui sau agilitate.

Nu vă fie frică să obțineți specific!

De fapt, Niching Down va face mai ușor marketingul, mesageria și educația. Pur și simplu nu este posibil să se facă bine în toate domeniile de formare a câinilor imediat ca o singură persoană!

Alegeți o zonă de formare a câinilor de expertiză

Există tot felul de zone de expertiză canine pe care le puteți specializa în calitate de antrenor de câini. Iată câteva idei:

1. Puppy Training, Socializare și Depanare

Acesta este un loc destul de logic pentru a începe pentru majoritatea formatorilor noi, deși nu este o ordine mică de a transforma puii în adulți bine rotunjiți!

Clasa de formare a catelului

2. Ascultarea generală și manierele

Acesta este cel mai frecvent set de probleme de proprietar de câini care pot fi abordate de către formatori chiar relativ noi. În cea mai mare parte, învățați noi abilități, mai degrabă decât să fixați problemele.

3. Caini de terapie, câini de serviciu și / sau animale de sprijin emoțional

Această industrie cu creștere rapidă este un mare pas următor pentru un antrenor experimentat. Câinii de serviciu trebuie să poată respecta o lungă listă de indicații în situații incredibil de diverse, astfel încât să fiți pregătiți pentru o pregătire la nivel înalt dacă mergeți pe acest traseu.

4. Formarea de aventură și în jurul formării în oraș

O altă nișă comună ajută la luarea câinilor dincolo de ascultarea de bază de a fi extraordinară canini cetățeni a lumii.

Majoritatea formatorilor care se concentrează pe acest lucru vor oferi, de asemenea, alte formări, dar în afara lesării și formarea de bere sunt clase incredibil de populare în locuri precum Colorado.

5. Câine de antrenament sportiv

Dacă într-adevăr vă place să învățați comportamentele complexe, rapide, ați putea dori să luați în considerare formarea câinilor competitivi și de performanță. Majoritatea formatorilor de câini de sport se concentrează pe unul sau două sporturi principale, mai degrabă decât pe acoperirea tuturor.

Cel mai bine este să aveți niște titluri pe propriul câine (adică ați plasat deja cu succes într-un anumit sport) înainte de a încerca să învățați pe alții.

  • Agilitate
  • Ascultare
  • Sporturi de protecție
  • Flyball
  • Herding
Clasa de antrenament de antrenament pentru câini

6. Câini reactivi

Orașele sunt pline de câini care coacă și se scurge la alți câini. Un număr tot mai mare de facilități oferă acum cursuri de grup de câini reactivi în plus față de sesiunile private. Aceasta este o mare introducere la modificarea comportamentului, deoarece problema Câini reactivi din lesa este atât de obișnuit.

7. Câini cu fobii sau probleme de teamă

Mulți formatori calificați se concentrează în mare măsură pe ajutorul câinilor abuzați, neglijați, înfricoșați, anxios și fobi trăiesc mai încrezător. Această linie de lucru necesită o tonă de răbdare și compasiune, dar este foarte plină de satisfacții.

8. Câini cu anxietate de separare

Această problemă de comportament complicată beneficiază într-adevăr de formatori cu experiență.

Anxietatea de separare este o tulburare de panică provocatoare, dar destul de comună. Ajutând proprietarii să lucreze prin această problemă cu animalele lor de companie poate fi schimbarea vieții atât pentru oameni, cât și pentru canini!

Avem Ghidul nostru (de bază) despre rezolvarea anxietății de separare - Poate doriți să o dați o citire dacă aveți în vedere această linie de lucru de formare.

9. Câini agresivi

Lucrul cu câinii agresivi, Mai ales câini cu o istorie a mușcăturii (adică au mușcat deja pe cineva) este incredibil de dificil.

Trebuie să fii pregătit să nu atingi niciodată câinii clientului (nu exact cuddliness-ul claselor de catelus), unii dintre câinii clientului dvs. pot fi eutanasiați și puteți chiar să vă implicați în cazurile judiciare și în procedurile judiciare. Poate fi devastatoare emoțional și chiar înfricoșător.

Gândiți-vă cu atenție dacă sunteți sau nu pregătiți de acest subset de formare pentru câini.

câine agresiv în cușcă

În general, este mai bine să începeți să învățați puii sau ascultarea generală înainte de a vă deplasa la probleme de sport sau comportamente competitive. Această abordare vă permite să vă desfășurați propria afacere și să învățați oamenii fără o mare presiune.

2. Deveniți un profesionist de câini pro (prin cursuri sau mentorat)

Odată ce știți ce aspect al pregătirii câinilor doriți să vă concentrați, este timpul să vă educați! Există câteva modalități principale de a obține experiență ca antrenor de câini:

Opțiunea 1: Găsiți un formator care este dispus să vă îndrumați

Acesta este modul "tradițional" de a începe în formarea câinilor și încă funcționează astăzi. Partea complicată este găsirea unui formator local experimentat cu care lucrați bine cu și care are timp să vă ia sub aripa lor.

Mentoral de antrenament pentru câini

Pro: Puteți obține feedback uimitor, hands-on, intim în acest fel. Puteți construi rapid relații și începeți să lucrați imediat cu clienții. Unii formatori oferă, de asemenea, școli de formare la scară mică, ajutându-vă să beneficiați de avantajul unui curriculum setat, de asemenea, obțineți dimensiuni de clasă mică.

Contra: Dacă tu și antrenorul tău nu faceți clic, acest lucru poate cădea rapid. Educația dvs. poate fi sporadică sau incompletă pe baza programelor dvs., concentrarea clientului antrenorului dvs. și cât de bun la învățarea antrenorului dvs. este. Poate dura ceva timp înainte de a începe să câștigați bani.

Opțiunea 2: Înscrieți-vă într-o școală sau program de formare a câinilor

Mai multe și mai multe școli de formare a câinilor se aprind în aceste zile. Unele sunt de auto-studiu, altele sunt în persoană.

Școala de formare pentru câini

Unele dintre cele mai renumite includ:

Pro: Beneficiați de profesori profesioniști și un curriculum stabilit. Veți ști cât de multă pregătire va dura și de multe ori absolvenți un certificat. Școlile sunt, de asemenea, excelente pentru crearea de rețele!

Contra: Ele pot fi destul de scumpe (în general câteva mii de dolari), iar calitatea variază de la fiecare școală la alta. Unele școli sunt o mare introducere, dar ar trebui să fie asociate cu experiență practică. Poate dura ceva timp înainte de a începe să câștigați bani. Unele școli ultra-costisitoare învață metode de formare extrem de depășite și sunt de fapt menite să câștige bani pentru furnizorul de curs, să nu te facă în cel mai bun antrenor pe care îl poți fi.

Evitați școlile care promovează metodele de instruire "bazate pe pachete", "Formarea tradițională" și alte formări potențiale potențiale dăunătoare și dăunătoare.

Aceste metode de antrenament învechite au scăzut până de curând, dar au făcut o renaștere dăunătoare. Teoria pachetului, teoria dominanței, iar tehnicile de formare bazate pe corecții au fost descoperite și demonstrate ca fiind dăunătoare.

Opțiunea 3: Obțineți un loc de muncă ca antrenor asistent la o școală mare sau un adăpost pentru animale

Aceasta este cea mai bună opțiune pentru bugetele strânse și a formatorilor puțin mai experimentați.

Câine de adăpost pentru câini

Pro: Învățați în timp ce câștigați un salariu! Când este făcut corect, această abordare are toate avantajele practice ale îndrumării cu componentele de rețea ale unei școli. Adăposturile vă oferă în special șansa de a vedea un număr mare de cazuri noi într-un timp foarte scurt.

Contra: Lucrarea dvs. principală este de fapt îngrijirea animalelor din fața dvs., astfel încât veți obține mult mai puțin timp cu instrucțiuni reale de la formatori. S-ar putea să petreceți timp de curățare a timpului sau câini de mers pe jos decât să învățați de fapt cum să vă antrenați. Multe dintre aceste locuri de muncă au ore ciudate sau plătiți săraci, astfel încât să puteți lupta financiar în timp ce începeți.

Opțiunea 4: Luați suficiente clase cu propriul dvs. câine pe care l-ați putea învăța materialul.

Mulți oameni au început în formare din cauza câinelui lor - nu cunosc mulți instructori de agilitate care nu au început ca studenți de agilitate și mulți specialiști de comportament au început din cauza problemelor lor de câine.

Pro: Această abordare progresează în propriul tău ritm. Știți că vă iubești nișa, pentru că sunteți în el ca student înainte de a vă lansa afacerea. Odată ce ești un antrenor, vei înțelege cu adevărat cum este să fii student.

Contra: Această abordare funcționează numai dacă ați primit propriul câine și o bună pregătire în apropiere. În timp ce această abordare este o modalitate excelentă de a începe, veți avea, în general, să îl combinați cu mentorat sau o altă abordare pentru a fi gata să luați alți clienți.

Cel mai important lucru este că nu ar trebui să încercați să deveniți un antrenor de câini fără a obține o mulțime de practici hands-on, deliberate. Formatori buni trebuie să fie capabili să aplice principii științifice la mii de câini diferiți, deci Citirea A grămadă de cărți și formarea câtorva dintre câinii prietenului dvs. nu contează ca o educație completă.

Cum am devenit un antrenor de câini

Desigur, mulți formatori își încearcă să utilizeze un amestec de aceste metode. Am început să umbrească doi formatori locali diferiți (# 1) pentru a începe să predați ascultarea de bază și manierele. Apoi am favorizat câini și am luat cursuri cu ei (# 4) pentru a-mi construi abilitățile cu lucrul la problemele comportamentale.

După aproximativ doi ani de lucru cu ascultarea și problemele comportamentale moderate, am un loc de muncă la un adăpost. Acolo, am învățat cu adevărat cum să lucrez cu provocări grave de comportament. Am continuat să umbrească un alt antrenor pentru a obține mai multe practici care lucrează la cazurile de agresiune.

Am luat mai multe clase prin intermediul Asociației Internaționale de Consultanți pentru comportamentul animalelor pentru a continua să-mi aprofundeze cunoștințele în anumite tipuri de cazuri și am citit o nouă carte de formare câine aproape în fiecare săptămână.

Acum am luat cu ușurință majoritatea cazurilor de comportament - și nu mai fac prea mult cu ascultarea și manierele.

O notă importantă: educația dvs. ca antrenor de câini nu este niciodată completă. Formatorii de câini bun vor participa la seminarii și ateliere, urmează noi certificări și clase și vor continua să citească și să învețe pentru totdeauna! Doar în 2018, am luat șapte cursuri diferite pe formarea câinilor pentru a ne adânci și a-mi extinde cunoștințele.

Certificări de formare pentru câini: Am nevoie de ele?

Câinele de formare este un domeniu complet nereglementat - multe state nu au nicio lege care împiedică agresorii de animale să dețină întreprinderile de formare a câinilor. Nu ai de fapt nevoie Orice tip de certificare pentru a deveni un antrenor de câini, Andhis creează o problemă gravă de credibilitate în industrie.

Cred cu tărie asta Căutarea de acreditări este una dintre cele mai bune modalități de a promova încrederea În industria de formare a câinilor.

Certificări generale de pregătire și comportament câine

Există o varietate de certificări și membri diferiți de luat în considerare. Câteva primele ponturi includ:

1. Asociația Internațională a Consultanților Comportamentului Animal (IAABC)

Această organizație este orientat spre consultanții comportamentului animalelor - formatori care lucrează în primul rând cu probleme de comportament grave cum ar fi agresiunea și anxietatea de separare. Nu sunt potrivite potrivite dacă scopul tău este maniere, cățeluși sau sporturi.

Membrii trebuie să țină pasul cu cerințe riguroase de educație și li se oferă posibilitatea de a se gândi cu o rețea de consultanți de comportament și comportamente veterinare.

IAABC oferă patru niveluri diferite de membru pentru diferite niveluri de experiență. Vă puteți alătura ca un nivel de susținere, afiliat, asociat sau certificat sau certificat. Nivelul certificat este una dintre cele mai respectate certificări din formarea câinilor.

La nivelul consultantului pentru comportamentul câinilor certificați, membrii trebuie să treacă un examen, să scrie studii de caz, să colecteze referințe de la veterinari și clienți, au peste 500 de ore de formare în persoană, peste 400 de ore de curs și scrie discuții și recomandări pentru patru exemple de cazuri.

Costurile de membru între 115 și 235 dolari pentru certificare plus primul an de taxe, în funcție de nivelul dvs. de certificare.

Dacă sunteți interesat de comportament, alăturați-vă la nivelul de susținere în timp ce aflați mai multe!

2. Consiliul de Certificare pentru formatori profesioniști de câini (CCPDT)

CCPDT este orientat spre formatori, precum și consultanți de comportament. Ca și IAABC, oferă câteva niveluri diferite de membru pe baza experienței dvs.

Certificarea CPDD-KSA este una dintre cele mai bune certificări care vă cere să vă demonstrați abilitățile în fața unui evaluator. Ca și în cazul IAABC, vă va fi de așteptat să vă angajați la consolidarea pozitivă și la educația continuă.

Costurile de membru și certificare cuprinse între 225 și 385 dolari în funcție de nivelul de certificare.

3. Curs de formare a câinilor Karen Pryor

Karen Pryor Trainers sunt certificate după absolvirea programului Karen Pryor Academy Mentorhip Program.

Avantajul acestui program este că vine cu certificarea - Obțineți educație și certificare într-un singur lucru! KPA este bine recunoscut ca punct de plecare pentru formatori.

KPA costă 5.300 dolari pentru educația și certificarea de șase luni.

4. Asociația pentru formatori profesioniști de câini

Asociația pentru formatori de câini profesioniști (APDT) este un grup care oferă oportunități de rețea mari, precum și unele resurse educaționale solide pentru formatorii începători.

Este de 89 de dolari pe 160 de dolari pe an pentru a deveni membru, care este mai mic decât majoritatea programelor de certificate detaliate aici. Cu toate acestea, merită remarcat faptul că certificatele de aici nu dețin o greutate de greutate. În calitate de grup de membru, este absolut merită luată în considerare.

5. Pet Professional Guild

Pet Professional Guild este o altă mare organizație pentru crearea de rețele cu alți formatori și învățarea de la o industrie mai experimentată.

La doar 55 de dolari - 70 de dolari pe an pentru a se alătura, este realizabil financiar, indiferent de bugetul dvs. Cu toate acestea, ca și în cazul apdt, certificatul nu merită mult și valoarea reală provine din rețea cu alți membri.

Alte certificări de formare a câinilor de luat în considerare

Există multe alte certificări de formare a câinilor acolo pentru a vă ajuta să ieșiți din mulțime.

În timp ce este, în general, cel mai bine să începeți cu una dintre cele cinci grupuri de mai sus, puteți urmări multe altele, inclusiv:

  • Canina Evaluator de cetățean bun este un punct de plecare excelent pentru manierele, terapia sau munca de serviciu. În timp ce examenul de cetățean bun canin (CGC) nu este aproape la fel de riguros ca și munca câinilor de terapie, este un punct de plecare excelent și un punct final fantastic pentru maniere sau cursuri de ascultare!
  • Formator de anxietate de separare certificat (CSAT) este acordată numai după finalizarea programului exhaustiv al lui Malena Demartini - dar este cea mai bună ștampilă de aprobare a experților anxietății de separare.
  • Certificat Canine Fitness Trainer (CCFT) este o certificare excelentă pentru a urmări dacă sunteți interesat de sporturile de câine. Această certificare vine după finalizarea unui curs online lung și un weekend intensiv în persoană. În timp ce cu siguranță nu veți fi un veterinar după aceea, veți fi bine echipat pentru a ajuta clienții să creeze planuri de fitness și să ajute la recuperarea prejudiciului.
  • Teama de formatori certificați gratuit sunt recunoscute pentru angajamentul lor de a folosi metode de formare fără teamă.
  • Instructor de lucru al nasului certificat vizează recunoașterea formatorilor care sunt calificați în predarea claselor de detectare a mirosurilor.
  • Judecător de sport pentru câini. Puteți deveni certificat ca judecător într-o varietate de sporturi diferite de câini, de asemenea. Alegerea dvs. în aceste certificări va depinde de locul pe care intenționați să îl judecați. Fiind un judecător nu este același ca fiind un instructor, dar titlul vă va câștiga cu siguranță o credință pe măsură ce creșteți afacerea dvs!

Nivelul dvs. de certificare și educație va dicta ce fel de cazuri sunteți echipat pentru a vă ocupa și cât de mult ar trebui să le percepeți pentru ei.

IT este iresponsabil să înceapă încă 100 de dolari pe oră pentru a lucra la cazurile de anxietate de separare atunci când nu sunteți suficient de experimentat, și este drept periculos să faci echivalentul cu agresiunea.

Deși este posibil să începeți să predați maniere de bază sau clase de catelus fără certificări scumpe, un membru profesionist vă va ajuta să învățați și să creșteți indiferent de obiectivele dvs.

Ce servicii de formare pentru câini pe care le oferiți?

În afară de nișa dvs. specifică (discutată mai sus), va trebui, de asemenea, să determinați cum vă veți organiza cursurile. Dacă nu intenționați să închiriați sau să achiziționați o facilitate de instruire, probabil că veți fi limitat la formarea privată.

Achiziționarea sau închirierea unei unități de formare pentru clasele de grup poate fi o imensă întreprindere financiară și logistică. Marea majoritate a formatorilor încep prin a preda mai întâi lecții private, apoi leasing spațiu pentru doar câteva clase, și numai apoi obținerea propriului spațiu.

De asemenea, este important cercetați legile din spatele Doggie Facilități de zi cu zi în statul dvs. În Colorado, de exemplu, există legi destul de stricte care înconjoară facilitățile de locuințe din Doggie Daycare și situații de îmbarcare peste noapte - care ar afecta un antrenor care a oferit o pregătire de zi sau de bord-and-tren în Colorado.

Iată câteva structuri comune pentru serviciile dvs. de formare pentru câini:

Clasele de grup

Aceasta este ceea ce majoritatea oamenilor se gândesc la momentul în care își imaginează formarea câinilor - șase sau astfel câini într-un stil de învățare în cameră.

Grupul de formare pentru câini

Acest stil de antrenament este minunat pentru predarea manierelor de bază, a sporturilor de câine și chiar clase de câine reactive - Dar nu este bine potrivit pentru agresiune, anxietate de separare sau câini de serviciu.

De asemenea, trebuie să fiți pregătiți să gestionați mai mulți câini și manipulatori, ceea ce necesită un nivel ridicat de focalizare și adaptabilitate ca antrenor.

Pro: Puteți ajuta mai mulți câini în acest fel. În funcție de structura și programul dvs. de prețuri, puteți face mai mulți bani pe oră cu clasele de grup.

Contra: Va trebui să puteți închiria spațiu pentru această configurare în majoritatea zonelor. Unele orașe pot permite clase în aer liber, dar acest lucru este logistic dificil din cauza vremii, a zgomotului, a distragerilor și a mai mult. Când stabiliți cursuri de grup, asigurați-vă că luați în considerare ceea ce veți plăti pentru o taxă de închiriere.

Instruire privată

Majoritatea formatorilor, inclusiv, am început cu pregătire privată. În general, veți conduce la client sau veți întâlni într-o altă locație pentru a lucra unu-la-unu pentru obiectivele lor de instruire.

Această abordare flexibilă funcționează pentru majoritatea tipurilor de formare, dar este deosebit de esențial pentru cazurile de agresiune, câinii înfricoșători și câine de serviciu muncă.

Instruirea privată a câinilor

Pro: Puteți selecta clienții cu atenție pentru a se potrivi cu nivelul dvs. de calificare, zona geografică și programul. Clienții dvs. beneficiază de atenția dvs. nedivizată și de sprijinul personalizat.

Contra: Conduceți în mod constant de la un client la altul. Dacă un client anulează sau reprogramă, întregul program poate fi întrerupt. Puteți să progresați mai încet ca un instructor deoarece lucrați cu mai puțini câini în general.

Ziua de antrenament

O industrie cu creștere rapidă combină îngrijirea de zi și de formare în ceva care seamănă foarte mult cu școala pentru copii.

Proprietarii își dau câinii dimineața, iar antrenorul desfășoară sesiuni de formare zilnică. Această abordare permite formatorului să "instaleze" comportamentele de bază și să cunoască câinii extrem de bine.

Ziua de antrenament de câine

Această abordare este potrivite pentru puii, în jurul formării în oraș și manierele de bază. Pentru această metodă, aveți nevoie de o facilitate și, în general, aveți nevoie de ajutorul personalului.

O altă abordare este de a veni și de a instrui câinii în timp ce proprietarii sunt la locul de muncă - similar cu pregătirea privată, dar fără ca proprietarul prezent. Acest lucru este mult mai puțin comun.

Pro: Vă puteți concentra pe instruirea în cea mai mare parte a zilei, mai degrabă decât de predarea proprietarilor cum să se antreneze. Câinii ajung să se socializeze unul cu celălalt și să învețe să se stabilească distragerile atunci când nu sunteți în mod activ instruirea.

Contra: De vreme ce proprietarii nu sunt prezenți, va trebui să vă dați seama cum să faceți "sesiuni de mână" pentru a vă asigura că proprietarii știu cum să se ocupe de câinele lor și de noile abilități ale câinelui lor. Dacă un câine se luptă cu o problemă specifică, poate fi o provocare pentru a aborda problema atunci când aveți o cameră plină de alți câini care au nevoie de atenție.

Bord-and-tren

Într-un scenariu de bord și tren, câinii stau la facilitatea dvs. sau acasă timp de câteva săptămâni în timp ce le antrenezi.

Cum ar fi antrenamentul de zi, Această abordare elimină temporar proprietarul din imagine. Acest lucru permite antrenorului să "instaleze" comportamentele înainte de a le preda.

Unii formatori fac acest lucru într-o unitate de canisa, alții iau doar câțiva câini la casele lor.

pensiune și câini de tren

Începerea câinilor de încurajare vă pregătește cu adevărat pentru acest fel de muncă, mai ales dacă vă concentrați asupra manierelor de bază.

Pro: Aveți mult mai mult controlați când și unde sunteți câini de bord și tren. De exemplu, veți putea lucra la leșie de mers pe jos în medii strânse, care asigură succesul. Apoi, puteți adăuga treptat dificultate la antrenamentul pentru un câine. Această abordare este potrivită pentru multe preocupări legate de comportament, precum și câini de serviciu care necesită instruire intensă.

Contra: Au fost multe povestiri de groază despre câinii abuzați sau neglijați în scenarii de bord și tren, făcând proprietari în mod corect nervos. O altă problemă este că unii proprietari se așteaptă la perfecțiune după aceste programe și poate fi dificil să-i înveți pe proprietari cum să urmeze formarea pe care ați început-o.

Formare online

Anularea câinilor online

Câinii de formare online pot fi complicați și cu siguranță nu este un loc minunat pentru a începe. Va trebui să puteți înțelege nevoile unui client și să le comunicați noi competențe fără a fi vreodată în persoană să demonstreze. Dar tot mai mulți oameni sunt deschise acestui serviciu și are multe avantaje mari.

Pro: Puteți ajunge la o audiență mult mai largă și puteți reduce prețurile cu această abordare, deoarece aveți mult mai mic cost suplimentar. În plus, puteți lucra de la domiciliu!

Contra: Poate fi dificil să vă faceți cunoscut cu formarea online a câinilor. De asemenea, necesită unele cunoștințe de bază de SEO, având un site web cu drepturi depline și o alfabetizare on-line de nivel general care se ocupă de unele probleme de comportament este incredibil de dificilă, deoarece instruiți pe deplin, mai degrabă decât de instruire. De asemenea, nu vă întâlniți de la câinii clienților dvs!

Cum de a comercializa afacerea dvs. de formare pentru câini

Când ești antreprenor, știi doar cum să antrenezi un câine nu este suficient. De asemenea, trebuie să știți cum să vă comercializați.

Aceasta înseamnă înțelegerea cu adevărat a ceea ce sunt abilitățile dvs., cum vă aflați în afară de competiție și de ce proprietarii caută pe cineva ca tine.

Sunt cateva Pașii de bază pe care doriți să îl acoperiți pentru a începe cu planul dvs. de marketing de formare câinilor. Bineînțeles, este mai bine să vă asigurați că certificările și educația dvs. sunt de până la-la-snuff înainte de a merge aici.

1. Configurați un cont Yelp

Yelp este încă un lucru pentru ca oamenii să cerceteze întreprinderile. Vizibilitatea pe site este un mare pas timpuriu în procesul dvs. de marketing. Crearea unui cont de afaceri Yelp este destul de simplu:

  1. Vizita Biz.scheunat.COM
  2. Faceți clic pe butonul Big Red "Obțineți"
  3. Urmați instrucțiunile de pe pagină.

2. Configurați un cont de afaceri Google My Business

Știți cum atunci când aveți o afacere Google, există adesea o cutie pe dreapta; partea dreaptă a paginii cu orele, informațiile de contact și unele recenzii? Aceasta este datorită afacerii mele Google.

Ca și Yelp, acest lucru este relativ ușor de configurat.

  1. Conectați-vă la contul dvs. Google sau creați unul. Acest lucru va fi asociat cu afacerea dvs. - deci nu utilizați numele ecranului pe care l-ați creat în 2003.
  2. Mergi la Google.com / de afaceri.
  3. Faceți clic pe "Start acum" în partea dreaptă sus; colț de mână.
  4. Introduceți informațiile solicitate - asigurați-vă că sunteți complet aici.
  5. Verificați-vă contul utilizând una dintre metodele oferite. Acest lucru ar putea însemna așteptarea unei cărți poștale fizice în corespondență!

Având configurarea contului dvs. Google Business înseamnă, de asemenea, că vă veți întoarce pentru rezultatele căutării locale în zona dvs., când oamenii Google Subiecte ca și # 8220 școli de formare pentru câini & # 8221;.

Cu siguranta nu treciti sa obtineti contul Google Biz configurat (si nu uita sa cearti clientii comentarii, deoarece acele ratinguri de stele favorabile merg un drum lung pe Google)!

3. Configurați un cont Thumbtack și / sau NextDoor

Ambele site-uri există pentru a ajuta la conectarea persoanelor cu comunitatea lor pentru a face lucrurile. Ca antrenor, puteți posta serviciile dvs. și puteți răspunde la locuri de muncă cu o ofertă. În funcție de zona dvs., una sau ambele servicii ar putea fi o modalitate populară de a găsi clienți. Ambele servicii sunt opționale, dar sunt o modalitate bună de a găsi localnici.

Verifică Nextdoor.COM și Pioneză.COM Pentru a începe - amândoi au vrăjitori de configurare care fac lucrurile ușor!

4. Creați un site de afaceri

În ziua și vârsta de astăzi, aproape totul începe cu o căutare Google - și asta înseamnă că afacerea dvs. are nevoie de un site web. Cu excepția cazului în care aveți buzunare profunde pentru a începe, vă recomandăm să faceți propriul dvs. site mai degrabă decât să plătiți pentru unul.

Opțiunile principale sunt:

Squarespace. Mare pentru cele mai mici, întreprinderi locale. Ușor de utilizat și de configurat, cu un vrăjitor încorporat la îndemână care vă poate determina rapid un site minunat, profesional.

WordPress. O opțiune mai bună pentru cei care sunt un pic mai mare tehnologie. Veți avea mult mai mult control asupra designului. Acest ghid vă poate duce prin proces, Dar, practic, vă recomandăm:

NOTĂ: Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, asigurați-vă că achiziționați propriul domeniu, mai degrabă decât luați cel liber că cel disponibil (K9Ofmine.com vs k9ofmine.WordPress.COM / K9Ofmine.Squarespace.com) - te face să arăți mult mai legitim.

Ce informații ar trebui să includă site-ul dvs. de formare a câinilor dvs?

  • O poza cu tine. O fotografie a dvs. (și a câinelui dvs.) ajută clienții potențiali să se conecteze mai mult cu dvs., mai degrabă decât citiți despre o nimeni fără față.
  • Certificările dvs. Discutați despre calificările dvs. și orice cursuri pe care le-ați completat.
  • Experiența dvs. cu câinii. Asigurați-vă că acoperiți orice experiență relevantă pe care ați avut-o cu câinii - înseamnă programe de mentorat, voluntariatul adăpostului etc.
  • Mărturii. Testimonialele pot fi extrem de puternice, deci asigurați-vă că le arătați pe site-ul dvs! Dacă ați avut câțiva clienți care par foarte mulțumiți de rezultatele lor, întrebați-le dacă ar fi dispuși să scrie un testimonial pe care îl puteți public pe site-ul dvs. Web. Solicitarea comentariilor Yelp sau Google Business este, de asemenea, o idee inteligentă.
  • Prețuri. Postarea prețurilor și pachetelor dvs. în mod clar online ajută la reducerea la cumpărături a ferestrelor clienților.
  • Domeniul de service. Spell care zone din orașul dvs. lucrați cel mai frecvent și raza sunteți dispus să călătoriți.
  • Programul dvs. de clasă. Dacă învățați clase regulate, postați programul în care este ușor pentru ca oamenii să găsească!
  • informatia ta de contact. Faceți-o incredibil de ușor pentru ca oamenii să găsească această informație vitală, inclusiv numărul dvs. de telefon și adresa de e-mail.

5. Creșteți o comunitate online cu grupuri Facebook

Grupurile Facebook sunt un loc minunat pentru a începe să faceți un nume pentru dvs. Există tone de grup de formare pentru câini - sau puteți începe propriul dvs. gratuit.

Majoritatea grupurilor nu permit vânzări directe, deci asigurați-vă că oferiți mai multe sfaturi gratuite și să fiți cu adevărat de ajutor, mai degrabă decât să vândă (cu excepția cazului în care Grupul este în regulă cu dvs. în mod direct, împachetați-vă serviciile). Puteți utiliza grupuri Facebook pentru a vă prezenta cunoștințele, iar unii membri vor deveni în mod natural clienți ca rezultat.

Alăturarea grupurilor locale Facebook este o altă modalitate excelentă de a remedia. Când m-am mutat pentru prima oară la Denver, m-am alăturat grupurilor precum "Formatori de armare Colorado Progressive," Network Colorado Dog Trainers "," Colorado Pozitive Colorado ", și mai mult pentru a ajuta la întâlnirea altor formatori.

Construirea unei comunități vă poate ajuta să găsiți mentori și să primiți rapidă trimiteri.

De asemenea, vă recomandăm să vă alăturați grupurilor de marketing de câini, care vă pot ajuta să învățați sfaturi de marketing de la alții în afaceri legate de animale de companie. De fapt, eu conduc Formatori de câini progresivi de marketing Powerhouse Facebook Grup - Alăturați-ne!

6. Rețea cu meșteri veterinari și câini

Conectarea cu vedeteri și câini de câine este importantă și! Mulți formatori de succes partener strâns cu alte întreprinderi locale bazate pe câini. Doar asigurați-vă că nu vă deplasați pe degetele de la un alt antrenor local prin încercarea de a face această conexiune.

Networking-cu-veterinii

Un prieten veterinar mi-a spus odată că aducerea în gogoși este o modalitate excelentă de a obține atenția vedeterii!

În general, făcând doar cunoscut că sunteți deschis pentru afaceri, ceea ce sunteți calificați să vă ajutați și unde vă pot găsi oamenii.

Consider că făcându-ți nișă clar o face mult mai ușor pentru alți formatori să se refere la tine (oh, ea este expertul local de anxietate de separare)!

7. Oferiți bonusuri de recomandare

Oferiți bonusuri de recomandare - Oferiți veterinari, formatori, câinelui Walkers și alții o minciună dacă trimit un client. Aceasta ar putea fi de 20% din prima lecție sau o taxă fixă. De asemenea, este bine să oferiți un bonus de înscriere pentru clienți noi.

De exemplu, am folosit pentru a oferi altor formatori de 20% din prima lecție (de obicei 20 de dolari) dacă m-au referit la client. De asemenea, clientul a primit 30% din prima lecție - acest lucru însemna că suma mea de locuință a fost de numai 50% din prețul meu postat, dar am mai multă referire la client în acest fel!

Planuri de afaceri de formare pentru câini

Aveți nevoie de un plan de afaceri dacă veți fi o afacere - nu doar un plan de instruire!

Vă recomandăm foarte mult să vă uitați Faceți clic și repetați sau Dogbiz pentru ajutorul de planificare a afacerilor în timp ce începeți. DOGTEC oferă planuri uimitoare de formare câine pentru multe dintre programele lor, adică să fiți mâncați gata să meargă în prima zi! Încă mai folosesc multe dintre aceste materiale pentru clienții mei de azi.

Pentru un șablon de plan de afaceri gratuit, puteți verifica acest lucru de la BPLANS. Planul dvs. de afaceri va fi lung (eșantionul de mai sus este de peste 40 de pagini) și se va simți ca o mulțime de muncă - dar Vă va ajuta cu adevărat să vă vizualizați obiectivele, despre care vor fi clienții dvs., cum veți ajunge la clienții dvs, și cum veți face afacerea dvs. reușită.

Pentru un plan de afaceri ușor mai simplu de umplere, Click aici.

Planurile de afaceri pot părea ca o corvoadă, dar sunt foarte utile pentru planificarea și bugetarea noii dvs. afaceri de afaceri Canine!

Instruirea de afaceri pentru câini

Ca antrenor, este responsabil doar de asigurarea de afaceri. Lucrați cu animalele de companie ale oamenilor, iar asigurarea vă va ajuta să vă acoperi în cazul în care ceva nu merge bine. Câinii pot scăpa și pot fi răniți, chiar dacă sunteți incredibil de responsabil.

Instruirea de afaceri pentru câini

Asiguratorii de afaceri din Carolinas este asigurarea de afaceri pentru câini (aproape toată lumea pe care o cunosc le folosește). Trebuie să fii membru al Asociației formatorilor profesioniști de câini pentru a obține asigurarea, dar este una dintre cele mai accesibile și mai cuprinzătoare de pe piață.

Asigurarea poate părea scumpă la început, dar este lucrul responsabil de făcut! Nu merită riscul de a merge fără ea.

Cărți de afaceri de formare pentru câini

Cardurile de vizită sunt minunate pentru hrănirea cuvântului de gură. Încercați să le purtați în punga dvs. de tratament când sunteți afară și cu câinele dvs. - așa am primit mulți dintre clienții mei "Walk-up".

Iată câteva modele pe care le puteți începe cu:

Verificați aceste modele și mai multe despre Vistaprint.COM.

Câștigă de formare pentru animale de familie

Desigur, este important să aveți un nume pentru noua dvs. afacere de formare a câinilor. Încercând să se gândească la un nume creativ pentru afacerea de antrenament câine este tone de distracție!

Unele sfaturi pentru a începe:

  • Păstrați-l scurt și memorabil. Numele de afaceri lungi și complicate nu vor rămâne și în mintea clienților. De asemenea, evitați un nume care vă cere să precizați formularea sau este vorbit diferit decât modul în care este scris. (De exemplu, K9 a mea nu este cel mai bun nume de afaceri pentru că trebuie să explicați oamenilor că "este K și 9, nu canin."
  • Gândiți-vă la ceea ce doriți să vă încorporați în afacerea dvs. Am ales formarea câinilor de călătorie pentru propria mea afacere de formare pentru câini, deoarece am vrut să evocă ideea de aventură și că formarea este o călătorie. Am vrut inițial numele cognitiv canin pentru că sunt un geek științific, dar numele a fost luat!
  • Alegeți cuvinte care reflectă publicul țintă. Dacă intenționați să lucrați în cea mai mare parte cu cazuri de agresiune, "Pup" sau "Doggo" pare inadecvată și insensibilă. Rețineți că "K9" invocă adesea ideea de poliție sau a formatorilor militari - acest lucru poate fi un plus sau un minus, în funcție de obiectivele dvs.
  • Evitați formularea înșelătoare. Dacă nu sunteți un consultant de comportament de câine certificat sau un comportament certificat de bord, evitați utilizarea cuvântului "Behaviorist" în titlul dvs. de afaceri.
  • Verificați concurența sau alte întreprinderi. În timp ce este cu siguranță drăguț să folosiți un cuvânt tematic de câine în numele dvs. de companie, asigurați-vă că Google numele mai întâi pentru a vă asigura că nu este luat.

Chiar dacă numele este disponibil, verificați alți formatori locali pentru a vă asigura că nu sunteți prea asemănători cu ei. Dacă există deja un antrenor "labe și laudă" în apropierea dvs., este posibil să nu doriți să vă numiți afacerea "labele și recompensa" sau "animale de companie și laudă."

Alte cuvinte pentru a obține sucurile dvs. creative care curg:

  • Paw / Pawsitive
  • Canin
  • Pupa
  • Bună băiat / fată bună
  • Cu blană
  • Patru subsol
  • Patru picioare
  • Nasul umed
  • Coadă
  • Wag
  • Doggo

Ați început o afacere de formare câinilor sau aveți în vedere începerea unuia? Ce alte pași ați luat pentru a ajuta afacerea dvs. de formare a câinilor să reușească? Ne-ar plăcea să vă auzim sfaturile în comentariile!

De asemenea, asigurați-vă că ați verificat-o Ghid pentru a începe o afacere de câine de mers pe jos Dacă aveți în vedere alte Cariere pentru iubitorii de câini!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să începeți o afacere de formare câinilor: un ghid complet