Ajutor! Câinele meu nu a câștigat pipi afară! Ce trebuie să fac?

Câine a câștigat & pipi afară

Ați citit cărțile și ați urmărit tutorialele, dar pupul tău încă mai preferă să pipi pe covor în colțul camerei.

Este mirositor, murdar și, în mod obișnuit, frustrant. Ce puteți face pentru ao învăța regulile - pentru a pipi și a poo în afara casei?

Mai jos vom explora unele dintre motivele pentru care murdărirea în interior ar putea fi o problemă mai dificilă pentru câțiva câini să depășească decât alții!

Câinele meu nu a câștigat pipi afară: tay-uri cheie

  • Există o varietate de motive pe care un câine nu ar vrea să se elibereze în aer liber, de la probleme de sănătate la formarea slabă a casei.
  • Primul pas în corectarea problemei este identificarea motivului pentru care câinele dvs. nu vrea să meargă în aer liber pentru a face pe pipi sau la poop.
  • Odată ce ați identificat motivul, puteți implementa strategia de formare adecvată. De exemplu, dacă tampoanele de pee sunt confuze câinele dvs., poate doriți să scăpați de ei și să vă concentrați asupra antrenamentului pentru a merge în aer liber.

Există mai multe motive pentru că câinele dvs. poate prefera covorul la iarbă atunci când își face afacerea și este important să se gândească acest motiv, astfel încât să puteți aborda problema șefului.

S-ar putea să aflați că problema câinelui de pee-pee se datorează uneia sau mai multor dintre următoarele:

Probleme de sanatate

Dacă Peeing pe covor sau în altă parte în casă este o nouă problemă, este înțelept exclude primele probleme medicale subiacente. Iată câteva afecțiuni medicale mai frecvente care ar putea provoca eliminarea în interior:

  • Infecții ale tractului urinar (UTI) & # 8212; A UTI vă poate face ca pooch-ul să se simtă ca și cum trebuie să urineze urgent și frecvent. Având acest lucru diagnosticat de veterinarul dvs. înseamnă că puteți avea cu ușurință tratarea ei și poate rezolva problema cu totul. Dacă câinele dvs. este predispus la UTI, VET dvs. ar putea sugera, de asemenea, o dietă specifică pentru a ajuta la prevenire.
  • Arthritis & # 8212; Aceasta este una care adesea merge nedetectată. Este greu să observați lentă Progresul artritei și schimbări similare atunci când vedem câinii noștri în fiecare zi. Și câinii sunt destul de stoici. Dar dacă simte durere, scările până la curte ar putea fi prea descurajante. Temperaturile mai reci sau vreme umedă ar putea afecta și cum se simte și puteți observa o creștere a urinării interioare în lunile umede sau mai reci.
  • Incontinență și # 8212;Acest lucru poate fi normal când se întâmplă câinilor mai în vârstă, dar ați știut că poate afecta și câinii mai tineri? În special femele. Se poate întâmpla și după ce are ea Operațiunea SPAY Datorită unui dezechilibru al hormonilor. Asigurați-vă că ați citit pe argumente pro și contra de spaying și neuterând un câine pentru mai multe detalii.
  • Diabet sau probleme de rinichi și # 8212; Diabetul sau condițiile care implică funcția renală pot determina o creștere a aportului de apă. Acest lucru poate cauza, la rândul său, necesitatea urgentă și mai frecventă de a urina.
  • Disfuncția cognitivă (Doggie demența) & # 8212; Indiferent dacă există sau nu alte probleme de sănătate subiacente, Demență și alte probleme cognitive ar putea provoca și o creștere a aportului de apă. De exemplu, câinele meu vechi care a suferit de disfuncția cognitivă părea să bea și apoi să se întoarcă mai mult imediat după. Ar putea fi creierul ei să nu transmită în mod corespunzător aceste informații sau ar putea fi confuzie sau pur și simplu uitarea. Dacă aveți un câine mai în vârstă care este Peeing în casă după ce a fost afară, ar putea fi cu siguranță rezultatul Doggie demență.

Frica sau neliniște despre ceva în afara

Este posibil ca Pupul tău ar putea fi îngrijorat sau înspăimântat să plece afară.

Poate că avea o experiență rea, cum ar fi focurile de artificii care ies brusc în timp ce ea a fost afară pentru o pauză de potty.

Sau, ar putea avea o teamă mai generală de lucruri în mediul ei, cum ar fi atracțiile, sunetele și / sau mirosurile care sunt Subliniind-o.

Câine înspăimântat să meargă afară

Formarea slabă a casei

Cu cât este mai mare câine, cu atât mai mult comportamentele ei devin obiceiuri. Dacă noua dvs. salvare se luptă să înțeleagă conceptul de peeing în aer liber, Ar putea fi pentru că ea a petrecut cea mai mare parte a vieții ei, gândindu-se că peeing în interior era potrivit. Sau poate că antrenamentul ei cot a fost incomplet.

În plus, persoanele care folosesc Pămpi de pee pentru cățelușul lor la început sau prin anumite sezoane pot găsi asta Câinele lor are probleme să facă comutatorul odată ce este timpul să începeți să mergeți afară. Sau când utilizați intermitent Pad Pee Intermitent, poate deveni confuz pentru câinele dvs.

Cand sa meargă la oliță, Consistența este cheia. Puii trebuie să urineze adesea, deci este important să Oferiți o mulțime de oportunități pentru ca pooch-ul dvs. să se elibereze.

O regulă bună de degetul mare este că o poate ține timp de o oră pentru fiecare lună în vârstă, plus una. Deci, un cățeluș de 3 luni este probabil că poate să-și țină vezica urinară pentru maximum 4 ore.

Marcare

Marcajul are loc atunci când câinii pipi din motive sociale, mai degrabă decât pentru a-și goli vezica urinară. Marcarea este cea mai frecventă la câinii de sex masculin, dar unele femele pot, de asemenea, semne. Ar putea fi ca câinele tău să poată în aer liber, dar și în interior.

Comportamentul poate fi uneori redus sau eliminat cu neutering sau spaying. Cu toate acestea, poate deveni și un obicei.

rase greu de îmbrăcăminte

Sunt unele rase mai înalte pentru a găzdui trenul decât altele?

Toate rasele sunt capabile să învețe să pipi și să se potrivească afară, dar există câteva motive pentru care unele rase sunt aparent mai greu pentru a-i fity tren decât altele.

S-ar putea datora lor:

  • mărimea
  • proximitatea la sol
  • Abilitatea de a naviga pe scări

Ar putea fi, de asemenea, datorită toleranței lor de vreme și zăpadă rece & # 8212; Acest lucru este deosebit de obișnuit printre câinii cu picioare scurte. Prin urmare, motivația lor de a pescui sau ao în aer liber este scăzută.

Ar putea fi din cauza instruirii incomplete. O mulțime de câini mai mici tind să folosească mai mult timp tampoane decât rasele mai mari, ceea ce face mai dificilă pentru a face legătura cu Peeing în aer liber.

Jucăria și câinii de rasă mică au, de asemenea, vezici mai mici. Acest lucru are ca rezultat mai puțină ieșire și, de obicei, necesitatea de a se elibera mai frecvent. Uneori aceste rase mici primesc prea multă libertate prea curând, ei pot dezvolta obiceiul de a urina în casă.

Unele rase care pot fi mai provocatoare din aceste motive sunt:

  • Dachshunds & # 8212; Au părul scurt și picioarele scurte.
  • Chihuahuas & # 8212; Au părul subțire și corpurile mici.
  • Basset Hounds & # 8212; Picioarele lor stubby și statura scurtă pot reprezenta o provocare.
  • Pinschers miniatural & # 8212; Au corpuri mici și haine scurte.
  • Jucărie sau miniatura xoloccinti & # 8212; Ei au doar păr pe vârful capului și a corpurilor mici.
  • Greyhound italian & # 8212; Ei au părul scurt, burții goi și corpuri slabe.
  • Shih Tzus & # 8212; Dimensiunea lor mică poate însemna mai puțină capacitate de a-și ține vesele.
  • bichon Frise & # 8212; Similar cu un shih tzus, sunt dimensiunile o face mai dificilă.
Predarea câinelui la pipi afară

Cel mai important lucru de făcut atunci când câinele dvs. refuză să pipi în aer liber Faceți o întâlnire cu medicul veterinar pentru a exclude orice probleme medicale subiacente.

Dacă câinele dvs. se confruntă cu UTI, are durere atunci când urcă pe scări, sau este incontinentă, medicamentele ar putea rezolva problema.

Acest lucru este deosebit de important dacă comportamentul este în afara ordinii sau a început brusc se întâmplă după o perioadă de timp fără accidente în casă.

Odată ce ați exclus probleme medicale, iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să vă rezolvați problemele de pipi ale puilor:

1. Examinați procedura dvs. de îmbrăcăminteS.

De multe ori, care lucrează prin pașii de bază ai casei de bază pot ajuta din nou. Este bine să te întorci la pătrat și să începi peste tot.

  • Luați câinele pe o lesă, astfel încât să puteți fi siguri că este de fapt o peeing. Mai ales cu puii tineri, uneori pot fi ușor distrași și uită că sunt afară pentru a folosi baia, nu doar de pradă! Utilizarea unei lei poate ajuta, de asemenea, să o direcționați într-o anumită locație care poate ajuta învățându-i la olărie într-o singură locație specificată.
  • Arunca o petrecere mare atunci când ea pees. Dați-i un tratament, unii bătești dacă îi place și o mulțime de laudă entuziastă de fiecare dată când se află în locul potrivit.
  • Luați-o înapoi la 10 minute mai târziu. Din nou, cu puii tineri, uneori nu-și golează întreaga lor vezică prima dată în jur. O a doua încercare poate ajuta la prevenirea accidentelor. Dacă câinele dvs. este mai în vârstă și încearcă să pipi din nou după 10 minute, ar putea indica faptul că ceva este greșit medical.
  • Supraveghează puii în orice moment. Acest lucru vă va împiedica să pierdeți vreun indiciu că are nevoie să pipi, dar uită sau nu știe cum să ceară să iasă. Acest lucru ar putea fi: când se trezește mai întâi, imediat după ce mănâncă sau se joacă sau dacă începe să se încârgă și să-și rănească. Când face asta, le-o înșelați și o duc la fața ei.
  • Să fie consecvente și să o scoateți frecvent. Puii tineri ar trebui să iasă în fiecare oră sau două. În timp ce învață, puteți crește încet durata timpului dintre pauzele de potty.

2. Învățați câinele dvs. să sune un clopot pentru a ieși afară.

Prin învățarea poochei care sună a Doggie Doorbell înseamnă că ajunge să iasă afară la pipi, o putem învăța cum să ceară să iasă. Și dacă știe cum să întrebe, ea poate folosi acest instrument pentru a ieși afară atunci când este necesar.

  • Începeți învățând câinele să sune clopotele cu nasul sau laba ei. Ea va fi probabil curioasă de clopotele, așa că de îndată ce se duce să-i smulgă, faceți clic pe nas atinge clopotele și aruncați un tratament departe de clopotniță. Aruncarea trataților a redirecționat de la clopote, așa că ea trebuie să se întoarcă și să facă din nou comportamentul pentru a câștiga un alt trata. Puneți clopotele departe când nu sunteți pregătiți.
  • Dacă ea de fapt inele clopotele, mai degrabă decât lovindu-le ușor, dau un jackpot! Aceasta înseamnă să o dau câteva tratamente, o mulțime de laudă și acționând excitat și # 8212; Nu țineți înapoi! Este o sărbătoare!
  • În cele din urmă, vrei să înceapă să sune clopotele în mod consecvent. Ei trebuie să facă un zgomot de apel. Faceți clic pe dvs clicker (Dacă folosiți una pentru ao instrui) și tratați-o de fiecare dată când face inelul clopotelor.
  • Următorul pas este să o aduci să sune clopotele, să faceți clic pe clickerul, deschideți ușa și aruncați un tratament în afara. Ea va afla că atunci când ea a invitat clopotul, ușa se deschide, ea devine afară, și apoi primește o recompensă. Vrem ca ea să învețe că sună clopotul înseamnă că ea ajunge să meargă în mod special. Nu sună clopote pentru a obține atenția mamei sau pentru a face clopote pentru a-l scoate pe tată pentru a deschide ușa de cinci ori într-un minut!
  • Pentru ao învăța acel clopote egale timp, puneți clopotele pe ușă numai atunci când intenționați să o scoateți la pipi. Când ea inela clopotul, faceți clic și tratați, ieșiți la ușă la fața locului, apoi aruncați o petrecere mare (tratamente, patte și laudă!)
  • Odată ce este destul de consecventă, puteți începe să lăsați clopotele pe ușă tot timpul, așa că le folosește pentru a cere să meargă afară pentru o pipi. Doar asigurați-vă că continuați să o lăudați când încheie procedura.

3. Eliminați mirosurile persistente în casa dvs.

Pentru că unii câini le place să meargă acolo unde au fost deja cuopați sau peed, veți dori Eliminați orice mirosuri existente. Prin curățarea petelor afectate, aceasta ar putea împiedica accidentele viitoare în aceeași locație.

Asigurați-vă că utilizați un Enzimatic covor Cleaner pentru urina de câine Pentru a vă asigura că eliminați toate mirosurile reziduale ale accidentului câinelui.

Eliminați mirosurile de câine

4. Luați în considerare spray-urile de antrenament Pee / Poop pentru a vă ajuta să obțineți mingea de rulare.

Sunt diferite pipi și poop de antrenament sprays pe piață, pe care doriți să încercați.

Nimeni nu va face ca câinele să-și facă ca câinele să pară sau să pipi pe loc, ci cu folosirea de feromoni sau spray-uri care imită mirosul de Poo Poo sau pipi, acestea pot ajuta la încurajarea câinelui dvs. să meargă, sau să meargă într-un anumit loc în curte.

Țineți minte, acest lucru ar putea împiedica și procesul. Unii câini nu-i place să se potrivească unde un alt câine și-a făcut deja afacerea. Astfel in timp ce aceste produse pot lucra pentru unii, pot să nu funcționeze bine pentru alții.

5. Pentru câinii care nu pot fi supravegheați, încercați antrenamentul cu crate.

Cu excepția cazului în care există o problemă medicală, majoritatea câinilor nu vor pipăi în canisa lor dacă nu au altă alegere. Așa că utilizarea pe termen scurt a unei cutii ar putea fi benefică pentru a preveni accidentele.

Avem un întreg Ghid pentru antrenamentul de crate aici Puteți citi pentru a începe!

Dog Cratează paturi

6. Luați în considerare utilizarea tampoanelor de pee sau cutii de gunoi pentru câinii mici.

Dacă locuiți într-o clădire de apartamente sau aveți un câine mic care are probleme în a ieși afară, tampoane pee sau Dulapuri de gunoi de câine ar putea fi opțiuni viabile.

Dar va trebui să fiți în concordanță cu utilizarea lor. Dacă vă decideți să mergeți pe traseul de tampoane de pipi sau cutii de gunoi, asigurați-vă că sunt curate, proaspete și ușor accesibile pentru casele dvs.

7. Solicitați ajutor profesional dacă este necesar.

Dacă încă mai luptați cu problemele de antrenament ale puilor după ce ați încercat aceste sfaturi sau câinele dvs. este înspăimântător sau anxios de a fi afară, consultați un antrenor pozitiv, fără forță (sau chiar a Formator online certificat la curs de formare câinilor) pentru a vă ajuta cu un plan de instruire.

***

Un câine care solează casa poate face o situație frustrantă!

Există multe motive pentru care Fido ar putea să pipi în interior și, uneori, este o soluție ușoară. Alteori, se întoarce la pătratul și începe procesul de antrenament de la zero.

Fiți răbdători și consecvenți, și în cele din urmă ar trebui să atingeți succesul!

Aveți un câine care solează covorul sau poople în spatele canapelei? Ne-ar plăcea să vă auzim sfaturile care au făcut o pregătire de cot!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ajutor! Câinele meu nu a câștigat pipi afară! Ce trebuie să fac?