Sunt nylabone sigure pentru câini? Tot ce trebuie să știți

sunt nylabone sigure pentru câini

Nylabone este unul dintre cele mai de încredere nume când vine vorba câine mestecând și jucării de mestecat Canine. Ca atare, este o surpriză totală pentru a auzi un număr de proprietari de animale de companie care se grăbesc câinii lor, în special căței la facilități de urgență veterinare, deoarece animalele lor de companie au ingerat o bucată de nylabone neexective mestecă jucărie. Într-adevăr, experiența poate fi extrem de stresantă încât să vă întrebați cum un brand de încredere ca Nylabone ar putea crea un produs care să vă aducă animalul iubit în camera de urgență. Acest lucru ridică întrebarea dacă nylabone mestecați jucăriile sunt într-adevăr sigure pentru câini.

În legătură cu o postare: Cel mai bun jucării de mestecat pentru pui

Un primer pe mestecați câine

Înainte de a lua o privire mai profundă în problema de siguranță ridicată împotriva produselor din Nylabone, este esențial să înțelegem motivul pentru crearea unor astfel de jucării Doggie mai întâi. Este cu adevărat necesar să ne oferim câinilor noștri ceva de mestecat?

Răspunsul scurt este "da", au nevoie de ceva de mestecat pentru că este deja înrădăcinat în genele lor. Ei sunt prădători, în ciuda faptului că am învățat deja să domnească și să le îmbracem. O parte din ființa lor de animale din sălbăticie se află încă în acea personalitate drăguță și adorabilă pe care o iubim cu toții despre poochesul nostru. Unul dintre aceste comportamente înnăscute este de a mesteca, în special căței.

câine cu o jucărie de mestecat

Există multe motive pentru care câinii mestecați. Aici sunt câțiva dintre ei.

  • Ca mijloc de a-și explora lumea

Puii își explorează lumea. Spre deosebire de bebelușii umani, puii nu pot apuca lucrurile, astfel încât să poată aprecia textura și alte caracteristici. Singurul mod în care pot face acest lucru este prin utilizarea gurilor lor pentru a apuca și a ține pe obiecte. Ei încearcă să mestece lucrurile pentru a vedea ce se întâmplă în continuare. De exemplu, dacă se mestecă covorul dvs. și vă rețineți play-ul cu voi, atunci ei învață că acest lucru îi va lipsi de acea jucătorie în tine. Mestecarea este una dintre metodele în care tinerii câini învață despre lucruri și despre anumite reguli.

  • Ca o modalitate de a atenua durerea dentită sau disconfortul

Fiecare organism care are dinți va trece printr-o Procesul de îngrijire. Dinții sunt deja dezvoltați sub gingiile. Ei așteaptă doar momentul potrivit și stimulul potrivit pentru ei să se rupă prin gingiile. În multe cazuri, dinții permanenți nu sunt departe, împingând dinții temporari din cale. Acest lucru provoacă durere sau disconfort. Mestecarea pe un obiect greu produce un alt tip de senzație care să supraspărsi într-un fel semnalele de durere trimise la creier de dinții erupți. Într-un fel, acest lucru calmează gingiile și fac un proces mai ușor de gestionat.

  • Ca o metodă de curățare a dinților

Câinii nu știu cum să folosească o periuță de dinți și o pastă de dinți, în esență, curățați dinții. Cu toate acestea, ei știu că, dacă își frecau dinții împotriva ceva greu și are crestături, atunci pot înlătura eficient orice particulă de alimente care s-ar fi putut bloca între dinți.

În legătură cu o postare: Câini periuțe de dinți și Câine pastă de dinți

  • Ca o formă de exercițiu pentru a consolida fălcile

Experții spun că câinii mestecă, de asemenea, deoarece au o nevoie inerentă de a-și consolida fălcile; ceva ce toate animalele de pradă trebuie să învețe la o vârstă fragedă. Cu fălcile mai puternice, se pot deschide pe pradă lor cu ușurință relativă și fără a lăsa prada liberă. De aceea, dacă jucați remorcă cu animalul dvs. de companie, veți observa că nu va lăsa niciodată într-adevăr. Acest lucru se datorează faptului că, în mintea câinelui vostru, ceea ce este între dinți este de fapt pradă.

  • Ca mijloc de combatere a plictiselii și a anxietății ușoare

Așa cum unii dintre noi au fixări orale care se manifestă de fiecare dată când ne simțim stresați, câinii, de obicei, au fixări orale ca mijloc de atenuare a anxietății ușoare sau chiar de a lupta cu plictiseala. În cazul în care nu ați observat, unii dintre noi tind să mănânce chiar dacă nu este încă timp pentru o gustare sau o masă dacă ne simțim stresați. Unii ar vorbi fără sfârșit timp de ore, în timp ce alții vor bea sau un alt comportament care este strâns legată de gură. Același lucru este valabil și cu câinii. Ei pot latra, Faceți alte vocalizări și mestecați dacă se simt anxios sau plictisit. Acest comportament este, de asemenea, observat la câinii care sunt frustrați.

Fără jucării Canine de mestecat, poochul dvs. nu va putea să realizeze multe dintre aceste lucruri. Adevărat, pot mesteca alte lucruri. Dar, ați prefera să vă mestecați câinele pe covor, la pat, perdele, îmbrăcăminte, tapițerie, mobilier și distruge Fiecare altă piesă de apartenență pe care o ai în casa ta? Evident nu. Deci, fie că ne place sau nu, o jucărie de mestecat este importantă țineți câinii noștri sănătoși și sănătos mental.

Problema despre nylabone

Una dintre principalele aspecte fiind ridicate împotriva nylabone Non-comestibile câine de mestecat jucării este că ei se sparg cu ușurință și aceste piese sparte sunt ingerate în mod inadecvat de câini. În general, dacă piesa care a izbucnit este relativ mică și câinele care se mestecă pe el este a Rasa mare, Nu există într-adevăr un pericol imediat de a sufoca. Cu toate acestea, deoarece aceste produse sunt în esență fabricate din nailon, cauciuc sau chiar plastic, există riscul de iritare a lumenului tractului gastrointestinal.

Preocuparea este mai mult rasele mici de câini și puii care au un tract digestiv mai mic. Dacă piesa care a izbucnit este suficient de mare și este ingerată de către micul sau tânărul dvs. Pooch, există o șansă ca această piesă să se poată depune într-una din secțiunile de diametru mai mici ale intestinului câinelui. Acest lucru poate duce la obstrucția intestinală. În funcție de mărimea și severitatea locuinței piesei rupte, poate fi necesară o intervenție chirurgicală pentru ao elimina.

Din acest motiv, mulți proprietari de animale de companie care se întâmplă să aibă experiența câinilor lor având obstrucție intestinală secundară ingestiei unui câine Nylabone mestecând jucăria, ia în considerare aceste produse să fie nesigure.

Ce trebuie să spună nylabone

Înainte de a trece judecata în acest caz, să aruncăm o privire la ceea ce Nylabone exprimat în renunțarea la renunțarea la câinele său non-comestibil de mestecat jucării. Vom ridica unele dintre afirmațiile acelei renunțări pentru ca noi să analizăm îndeaproape. Dacă aveți un pachet de produs Nylabone, puteți citi și renunțarea.

  • Produsele de mestecat pentru câini neexepe nu sunt destinate consumului.
  • Dacă o bucată mare de câine de mestecat sa despărțit, trebuie să luați câinele de mestecat și să căutați sfaturi veterinare.
  • Nylabone nu trebuie să fie niciodată fiert sau plasat într-o mașină de spălat, cuptor cu microunde, cuptor de convecție sau mașină de spălat vase.
  • Verificați întotdeauna dacă câinele de mestecat este întregi și intacte.
  • Niciunul de mestecat de câine este complet sau absolut indestructibil.
  • Dacă jucăria de mestecat a devenit prea mică pentru a fi mestecată în condiții de siguranță, ar trebui înlocuită imediat.

Există câteva lucruri pe care le-am dori să o subliniem în această declarație de renunțare.

  • Vigilenţă

Unul dintre primele lucruri care sunt foarte evidente în dezordinea de nylabone este ca proprietarii de animale de companie să fie vigilenți. Ce spune Nylabone este că este responsabilitatea proprietarului câinelui să se asigure că produsul este sigur să fie mestecat de câinele dvs. Dacă există deja semne de deteriorare a pieselor, poate semne de zgârieturi sau tăieturi care încep să devină profunde, atunci acestea nu mai trebuie să fie date câinilor. Se spune în mod specific că nylabona ar trebui să fie întregi și intactă. Ceea ce înseamnă pur și simplu că trebuie să o inspectăm de fiecare dată când dăm jucăriei de mestecat câinelui nostru, astfel încât să putem fi foarte siguri că nu se vor rupe cu ușurință. Dacă se observă un semn al slăbiciunii structurale, ar trebui să-l dați în continuare câinelui dvs? Fiind vigilent pur și simplu înseamnă a fi observator și foarte atent la cele mai mici detalii despre ceea ce vă dați câinelui.

  • Supraveghere

Ceea ce este, de asemenea, implicat în disclaimer este conceptul de supraveghere activă. Experții de comportament veterinar și de animale vă vor spune să vă supravegheați întotdeauna câinele în timp ce se joacă cu jucăria lui de mestecat. În nici un caz nu ar trebui să vă lăsați doar câinele, sărbătoarea pe jucăria de mestecat neexectiv. Ca atare, la primul semn că o bucată a izbucnit, puteți face deja ceva despre el, mai degrabă decât să așteptați ca câinele să înceapă să prezinte semne de obstrucție intestinală.

  • Îngrijire corespunzătoare

Disclaimerul indică, de asemenea, ceea ce nu ar trebui să faceți niciodată la un mestec de nylabone non-comestibil. De fapt, ceea ce spune compania este că ar trebui, de asemenea, să depuneți eforturi pentru îngrijirea acestor produse ca supunerea acestora la căldură inutilă și substanțele chimice dure, vă pot grăbi degradarea, expunând câinele la problemele de siguranță.

Sunt nylabone în siguranță pentru câinele dvs?

Dacă veți adera cu strictețe la liniile directoare pentru utilizarea unui câine de mestecat jucărie, inclusiv supravegherea activă a pooch-ului dvs. de fiecare dată când are un mestecați în gură, atunci ar trebui să fie în siguranță. Dacă există un lucru pe care ar trebui să-l amintim cu toții ca părinți de companie, animalele noastre nu au idee dacă lucrurile pe care le oferim sunt în siguranță sau nu. Deoarece suntem cei care achiziționează aceste produse pentru câinii noștri de utilizat, atunci este responsabilitatea noastră să ne asigurăm că acestea sunt păstrate în siguranță folosind astfel de produse. Dacă nu ne putem garanta siguranța, atunci nu există într-adevăr niciun punct de a cumpăra astfel de produse, este acolo?

Din nou, am dori să reiterăm trei lucruri ori de câte ori vă dați plooch o jucărie de mestecat.

  • Inspectați întotdeauna jucăria de mestecat înainte, în timpul și după ce ați fost folosit de câinele dvs.

Este esențial să evaluăm jucăria de mestecat direct de la pachet chiar înainte de ao da câinelui tău. Acest lucru este de a vă asigura că nu există părți mici care să se desprindă cu ușurință. Veți avea nevoie, de asemenea, să pictați o imagine a jucăriei de mestecat în mintea voastră, astfel încât data viitoare să o evaluați, care este după ce Pooch se face mestecându-se de ceva timp, puteți face evaluări exacte dacă s-au schimbat dramatic sau nu. Dacă există acum părți sau secțiuni care prezintă un fel de tăietură sau lacrimă, atunci acest lucru ar trebui să ridice deja steagul roșu. Puteți să o înlocuiți imediat sau să continuați să o dați câinelui, dar cu o observație mult mai păzită.

  • Asigurați-vă că nu vă lăsați niciodată câinele în timp ce mestecă o jucărie.

Întotdeauna îi spunem prietenilor noștri să nu-și părăsească niciodată câinii nesupravegheați dacă se joacă cu ceva, fie că un câine neexerat mestecă jucărie sau chiar una comestibilă. Motivul este simplu: ați lăsa singur copilul în timp ce el sau ea se hrănește sau se joacă? În timp ce câinii noștri nu sunt bebeluși, ei au multe în comun cu cei mici, dar în cea mai mare parte, ele sunt dependente de noi.

  • Aflați cum să vă îngrijiți în mod corespunzător pentru astfel de câine de mestecat jucării.

Aceasta începe cu o înțelegere clară a ceea ce este făcut din jucăria de mestecat. Dacă este nailon, puteți paria că poate rezista de fapt să mestecați mult mai bine decât cauciucul, deși există anumiți compuși de cauciuc care sunt cu adevărat dur. Același lucru este valabil și cu plasticul. Puteți utiliza aceste cunoștințe pentru a potrivi activitățile dvs. de evaluare. În general, totuși, nu ar trebui să le expuneți la căldură, deoarece poate degrada integritatea jucăriei de mestecat. În mod similar, folosind substanțe chimice dure pentru a curăța acestea nu este o idee bună. Nylabone și alți producători de mestecuguri de mestecat au o listă completă a modului în care puteți avea o mai bună îngrijire a produselor lor respective. Întoarce-te bine și vei merge mult.

câine mestecând

Unele lucruri pe care trebuie să le luați în considerare atunci când alegeți un câine de mestecat

Am acoperit practic ceea ce trebuie să faceți pentru a vă asigura că câinele rămâne în siguranță în timp ce mestecă o jucărie ca nylabone. Cu toate acestea, o soluție mult mai bună este să puteți alege o doggie chew toy care este perfectă sau potrivită pentru prietenul tău canin. Iată câteva lucruri pentru considerația dvs.

  • mărimea

Dimensiunea nylabonei sau a oricărui alt câine de mestecat ar trebui să fie drept pentru gura pooch. Câinele dvs. ar trebui să-și poată deschide gura, țineți jucăria și totuși să vă deplasați fălcile într-o mișcare în sus și în jos. Dacă există o mișcare verticală limitată, riscați rănirea fălcilor de pooch. Dacă nylabona este prea mică, prietenul tău canin poate să-l înghită cu ușurință, atunci riscați, de asemenea, să-ți dezvolți pooch-ul să dezvolte obstrucția intestinală sau, mai rău, să-l sufli.

  • Personalitatea de mestecare a câinelui

Există 3 tipuri de chewers în rândul câinilor. Primii sunt gulprii sau inhalatoarele. Aceștia sunt câinii care vor mesteca o jucărie, mușcă o bucată mare de ea și, următorul lucru pe care îl știi, nu mai există nici o urmă de acea piesă ruptă. Al doilea tip este distrugătorul. Acestea nu au tendința de a înghiți sau ingera piesele rupte. În schimb, ei găsesc plăcerea pură în ruperea sau distrugerea lucrurilor. Din păcate, uneori sunt greșite pentru gulpri și viceversa. Al treilea tip de chewers sunt nibblerii. Ele sunt iubitoare. Ei îi adoră mestecând că vor petrece literalmente nenumărate ore pur și simplu nibbling pe aceste jucării. Ei savurează fiecare ling și muscul mic pe care îl fac pe jucărie.

Pe baza acestor tipuri de personalități de mestecat în rândul câinilor, puteți alege cel mai potrivit tip de jucărie de mestecat. De exemplu, gulprii vor beneficia de bile de tenis, jucării de mestecat de coardă, și chiar ferme de cauciuc de mestecat jucării. Distrugătoarele vor dori Rawhides, bâzâitul bully și mestecurile comestibile. Nibblerii vor iubi aproape orice le dai ei.

În legătură cu o postare: Cele mai bune bastoane bully

  • Câinele de mestecat

Doar pentru că aveți o mică rasă de câine nu înseamnă automat că nu este un chewer tenace. Lucrul este că chiar câinii de aceeași rasă pot avea puncte forte de mestecare diferite. Din punct de vedere tehnic, acest lucru este strâns legat de personalitatea de mestecare a câinelui. De exemplu, distrugătoarele și gulprii sunt aproape cu siguranță de povară, în timp ce nibblerii sunt mai multe chestii moi.

Ce trebuie să faceți dacă câinele dvs. a ingerat o parte din Nylabone

Nu face nici o greșeală, dacă o bucată mare de nylabone, non-comestibil de mestecat de mestecat se desparte și este ingerat de câinele dvs., va provoca cu siguranță probleme. Cel puțin, câinele dvs. va experimenta o formă de disconfort de stomac până când este capabil să treacă piesa ruptă prin scaunul său. Dacă partea este suficient de mare, ar putea împiedica intestinele mici.

Din păcate, într-adevăr nu există nici o modalitate de a spune dacă piesa ruptă va trece prin recum sau va fi depusă în intestin. Ca atare, cum ar fi nylabone exprimată în disclaimer, dacă credeți în vreun fel încât pooch-ul dvs. a mâncat o parte din Nylabone, ar trebui să căutați imediat consultarea veterinară. El va comanda o radiografie pentru a vizualiza unde este nylabona și cât de mare este relativ la intestin. Dacă este mare că nu poate trece prin rectul, atunci trebuie să vă pregătiți pentru o intervenție chirurgicală de urgență.

Nylabone și mestecați de câine în general sunt sigure, cu condiția să respectați anumite orientări privind siguranța. Vigilența, supravegherea și îngrijirea corectă a jucăriei de mestecat sunt o necesitate pentru a păstra câinii noștri în siguranță de la aceste produse.

Surse:

  1. Jucării pentru câini: cum să alegeți cele mai bune și mai sigure, Societatea umană a Statelor Unite
  2. Danny Prater, Sunt osul câinelui tratează periculoase? Iată ce ar trebui să știți, Peta
  3. Alergiile nylabone la câini, Wag!
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Sunt nylabone sigure pentru câini? Tot ce trebuie să știți