Cele mai bune oferte pe consumabile de câini # 1: 4 ianuarie

În această săptămână cele mai bune oferte pe consumabile de câini vin de la unii dintre cei mai populari online cu amănuntul de oferte: Amazon.com, chewy.com și coupaw.COM. Am găsit câteva reduceri cu adevărat minunate la alimentele de câine, jocurile câinelui și câinele tratează că vă vor ajuta pe dvs. și prietenul dvs. de blană trece prin vremea de iarnă.

De asemenea, am găsit câteva oferte bune pe produsele de călătorie câine care vor face mergand in vacanta, pe o excursie sau Camping cu câinele tău Un pic mai sigur, mai ușor și mult mai distractiv.

Cele mai bune oferte pe consumabile pentru câini pentru 4 ianuarie 2016

Amazon cele mai bune oferte pe consumabile de câini

Amazon Oferte pe consumabile de câini

Amazon.com are ceva bun Se ocupă de Purina Pro Plan Plan de mâncare câine în această săptămână. Ele oferă, de asemenea, o reducere de 15% Cupoane pe hrană pentru câini Pentru un preț și mai bun. Se livrează gratuit dacă comanda dvs. este de peste 35 de dolari.00, astfel încât ați putea dori să cumpărați suficient timp de câteva luni.

Purina pro plan plan Mielul și orezul Dog Dog Dog este în vânzare pentru un preț excelent. Ei vând o geantă de 35 de lire pentru 36 de dolari.99. Membrii Amazonului pot folosi un cupon de 15% -Off pentru ao obține pentru 31 USD.44 (faceți clic pe prețul).

Cred că aceasta este o mâncare destul de bună pentru mai puțin de $ 1.00 pe kilogram. Primele două ingrediente sunt orezul de pui și de bere. Care este de pui real, nu făină de pui sau la produs secundar de pui. Dacă câinele dvs. preferă aromă de carne de vită sau de miel, puteți obține carnea de vită și orezul sau formula de pui și orez pentru același preț.

Purina Pro Plan Planul sensibil și stomacul este în vânzare pentru 39 de dolari.99 pentru o geantă de 33 de lire. Există un cupon de 15% - disponibil și pentru aceasta, ceea ce aduce prețul până la 34 USD.00 per pungă. Somonul și orezul lui Brewer sunt primele două ingrediente în această formulă. De asemenea, conține o mulțime de acizi grași omega pentru a menține pielea sănătoasă și o mulțime de antioxidanți.

Purina Pro plan de mâncare sport este în vânzare pentru 41 de dolari.99 pentru un 37.Sac de 5 lire. Puteți obține fie formula de performanță 30/20 sau formula activă de 26/16 pentru același preț. Aceasta este o economie de 14 USD.00 pe formula de performanță și 7 USD.00 pe formula activă. Cu cuponul de 15% -Off, puteți obține oricare dintre aceste formule pentru 35 de dolari.69.

Amazon are, de asemenea, oferte decente Purina pro planifică alimente de câine minte luminoase Pentru genii noștri mai maturizați, blană. Puiul de pui de 30 de lire sterline și formula de orez este de numai 40 de dolari.79 Când utilizați cuponul de 15% -Off și sacul de 16 puncte este de numai 23 USD.79 cu cuponul. Acest produs alimentar este formulat pentru câinii care au peste 7 ani.

Dacă preferați să vă hrăniți mâncarea de câine, sau doriți să amestecați niște alimente de câine conservate cu alimentele de câine uscate ca mine, Amazon are mari oferte pe care și asta.

Purina Pro Plan Planul natural clasic Turcia și cartof dulce este doar 19 dolari.99 pe caz de 12, 13-uncie cutii. Care funcționează la doar $ 1.66 per canal. Chicken & Carrot este de 26 USD.29 pe caz și carne de vită și mazăre este de 32 USD.64 pe caz. Aceasta este o mâncare de câine fără cereale, care este bună pentru câinii cu alergii de cereale.

Cazuri de la Purina pro plan plan și Focus Cutii de 13 uncii sunt, de asemenea, la vânzare pentru jumătate de oprire:

  • Similitatea sensibilă a pielii și stomacului somon și orez este de numai 14 USD.79 pe caz. Prețul de listă pe această aromă este de 35 USD.89. Ei vând, de asemenea, alte arome de focalizare cum ar fi carne de vită mare și orez și pui de pui și orez pentru aproximativ același preț.
  • Pro planul Savurați pui adulți și orez, pui și legume, miel & legume, curcan și legume și carne de vită și brun orez entree clasic sunt doar 14 dolari.45 pe caz de cutii de 13 uncii.

Oferte de jucării pentru câini

În timp ce vă aflați la Amazon prin alte oferte de mâncare pentru câini, aruncați o privire la unele jucării de câine distractiv pentru a vă păstra prietenul dvs. blană distrați în interiorul iernii. Jucării pentru câini care distribuie hrană pentru animale de companie sau tratate câine vor ocupa mintea lui sau ei. Iată ce am găsit în această săptămână:

Animalele noastre de companie inteligent IQ tratează mingea este disponibilă în dimensiunea de 3 inch pentru $ 5.59 sau dimensiunea de 4 inch pentru 8 USD.34. Bilele de 3 inch este pentru câinii mici, în timp ce mingea de 4 inch este pentru câini medii și mari. Aceasta este o minge de plastic clară, care dispensează sau kibble atunci când câinele tău o rotește în jur. Acest model particular este reglabil, astfel încât să îl puteți face puțin mai dificil pentru ca câinele să obțină mâncarea sau să se trateze în timp ce el figurează cum să o lucreze.

Marele Omega Paw Tricky tratați mingea este un diametru de 5 inch, moale de tratare a vinilului-distribuție pe care Amazon îl vinde pentru 5 USD.32. Care este de 63% din prețul de listă. Această minge de vinil moale este ideală atunci când este preferată jocul liniștit. Tipurile de plastic dur pot fi tare dacă câinele le împiedică în pereți și mobilier. Partea în jos a acestui model este că nu este reglabilă. Ei vând dimensiunea mică pentru $ 5.04 și dimensiunea medie pentru 14 dolari.01.

Există unele jucării de câine interactive decente sunt jucării de tratament sau kibble-dăruire care sunt un pic mai dificil. Acestea sunt folosite pentru a vă menține câinele ocupat în timp ce vă aflați în apropiere. Ei nu sunt tipul de jucărie de catelus pe care o puteți umple cu mâncarea de animale și să vă lăsați câinele în pace cu. Cele mai multe dintre ele sunt destul de durabile, dar nu sunt jucării de mestecat.

  • Outward Hound Kyjen Paw Ascundeți jucăria este o jucărie de puzzle care vă va menține câinele ocupat în timp ce află unde este tratamentul. Tratatele sau kiblele sunt ascunse sub pahare, astfel încât câinele trebuie să-și dea seama ce ceașcă sau cupele sunt în bunătate. Amazon vinde această jucărie interactivă pentru 9 dolari.33 Care este prețul de 38% din lista de listă.
  • Nina Ottoson`s este un nume mare în jucăriile interactive de puzzle. Aceste jucării sunt disponibile într-o varietate de tipuri și niveluri de dificultate pentru a contesta toți câinii de la începători la cei mai inteligenți mici braiiaci. Amazon oferă câteva oferte minunate pe aceste jucării, cu prețuri variind de la 21 de dolari.99 până la 31 USD.97. Aceste prețuri sunt de 25% până la 50% din prețul de listă.
  • PET etic se caută-a-trata Puzzle-urile de câine sunt, de asemenea, la vânzare la Amazon pentru mai mult de jumătate din. Puzzle-ul de câine de la Shuffle Bone și Flip `n Puzzle câine sunt disponibile pentru 7 USD.99. Prețul de listă pe aceste jucării puzzle este de 19 USD.99.

Kong câine Chews și jucării de distribuire a alimentelor sunt trebuie să aibă nevoie de câini care sunt lăsați singuri pentru orice perioadă de timp. Acestea erau despre singurele jucării care ar dura mai mult de două minute pentru câinii mei mari.

Amazon are câteva oferte destul de bune Kong chews și jucării în această săptămână. La aceste prețuri, vă puteți permite să ridicați câteva tipuri diferite, astfel încât câinele dvs. nu se plictisește. Acestea sunt minunate pentru câinii cu anxietate de separare, care, în general, stabilește și se escaladează în 20 de minute după ce au rămas singuri. Câinele se va concentra atât de a lucra alimentele din Kong atunci când vă lăsați că el sau ea va uita să vă faceți griji unde vă aflați și când veți fi acasă.

  • Kong Classic Jucăriile de câine fillable sunt în vânzare pentru 25% până la 30% reducere. Prețurile variază de la 6 dolari.81 până la 19 dolari.75, în funcție de dimensiune. Acestea sunt minunate pentru umplerea cu tratamente, unt de arahide sau brânză pentru a vă ocupa timpul câinelui în timp ce sunteți departe.
  • Kong chestii-bile sunt doar 12 USD.21. Lipiți un biscuit în centru și încărcați crestăturile cu unt de arahide sau Kong chestii n pastă. Câinele tău poate mesteca biscuitul apoi curăță dinții în timp ce mestecă pe creasta umplută cu unt de arahide sau pastă.
  • Mare Kong Bună oase sunt doar 8 USD.89, care este de 46% din prețul obișnuit. Acestea sunt jucăriile de caine din cauciucul din cauciuc natural, pe care le puteți pune tratamente. Lucrați tratamentele din acest os necesită timp și efort.
  • Kong senior este o jucărie clasică clasică concepută pentru dinți și fălci de câini mai în vârstă. Dimensiunea medie este în vânzare pentru 8 USD.04 care este de aproximativ 20% reducere. Dimensiunea mică este de 6 USD.14 și mare este de 9 USD.75 la Amazon, care este un preț obișnuit, dar sunt în vânzare pentru un preț mai bun la chewy.COM.

Chewy.com se ocupă de consumabile de câini

Chewy se ocupă de consumabilele de câini

Chewy.com are câteva vânzări minunate pe jucării de câini în această săptămână. Cel mic Kong senior jucăria clasică clasică este în vânzare pentru doar 3 dolari.69 Și mare este doar 7 dolari.19, care este mai ieftin decât Amazon. Aceste prețuri sunt de 26% și 28% din costul inițial.

Kong Cozie toys sunt la vânzare la Chewy, prea. Acestea sunt jucării de câine de pluș care sunt construite kong-dur. Câinii iubesc să se joace cu ei, apoi să le ducă la culcare pentru a mă lua. Kong folosește un strat suplimentar de material, pentru a face mai greu ca câinii să ajungă la squeker și mai puțin umplutură, așa că nu fac o astfel de mizerie dacă câinele tău le ripară.

  • Cozie Marvin Moose, Rosie Rhino și regele Leul purpuriu cu părul purpuriu sunt de 4 USD.29 pentru dimensiunea mică sau $ 4.99 pentru mare.
  • Cozie ali aligator, elmer elefantul și spunky maimuța sunt de 4 dolari.29 pentru micul sau $ 5.49 pentru mediu.

Chewy se ocupă de consumabilele de câiniDacă sunteți în căutarea unor jucării noi Nylabone de mestecat pentru câini, Chewy are ofertele pentru dvs. Acești mestecați sunt disponibili în soiuri comestibile și "non-comestibile". "Non-comestibile" sunt bune pentru mestecare, dar nu ar trebui să fie mâncate de câinele tău. Am aruncat pe cei vechi când încep să se rătăcească. La aceste prețuri, vă puteți permite să strângeți unele noi și câteva extra.

  • Puppy Chew Starter Kit Triple Pack este în vânzare pentru 4 USD.89. Concurenții vinde același element pentru $ 10.09 sau mai mult. Pachetul conține 1 os comestibil, 1 os pentru dentiție și 1 os pentru mestecarea activă.
  • Nylabone Puppy mestecă pacifier este un mestecat drăguț pentru puii sub 15 lire sterline. Chewy are în vânzare pentru 4 USD.69.
  • DURAHEW BACON FLAVOR NYLABONES sunt în vânzare pentru $ 1.69 la 7 dolari.82, în funcție de dimensiune. Dimensiunile disponibile variază de la X-mic până la x-mare.
  • DURACHEW DENTAL CHEW Dino este în vânzare pentru $ 3.34. Această nylabone particulară este acoperită cu puțuri mici pentru a ajuta la eliminarea tartarului.
  • Durachew mare chew nod este conceput pentru câini mari care cântăresc peste 50 de kilograme și le place să facă mestecați grave. Acest Chew Knotted X-Mare mare, 8 inch este în vânzare pentru 11 USD.19.
  • Aromă de vacanță Frenzy Durachew Prime Rib & Sweet Cartofi Nylabone este în vânzare pentru 6 dolari.95. Acest jucărie de mestecat este dimensiunea "Souper" pentru câinii care cântăresc peste 50 de kilograme. Fiecare vine cu un mestecator dentar nutri dent ca un bonus suplimentar.

Coupaw.com se ocupă de consumabile de câini

Coupaw cele mai bune oferte pe consumabile de câini

Coupaw.com are unele oferte bune pe tratate și mestecați, iar fiecare comandă câștigă 6 mese pentru animalele de companie fără adăpost. Chiar acum vin un pachet de 60 de Sausamente din SUA pentru doar $ 15.95 și transportul maritim este gratuit. Acest articol vinde de obicei pentru 32 de dolari.00. Acestea sunt bastoane de cârnați de vânătoare de iarbă. Fiecare baston este de 5 centimetri lungime și aproximativ 1/8-inch.

Ei au o vânzare excelentă care se desfășoară acum Fleece ultra-moale cu două fețe Paturi de companie în 6 culori diferite. Ei vinde atât dimensiunile medii, cât și cele mari pentru doar 13 USD.95! Această vânzare se termină duminică, 10 ianuarie 2016, deci nu pierdeți timpul. Dimensiunea medie este de 30 "lungime cu 20" și 3 "groasă. Marele este de 36 "cu 24".

All-teren ușor Playpens sunt la vânzare la Coupaw pentru un preț foarte rezonabil. Acestea sunt mici pixuri frumoase care sunt ușor de luat cu tine pe drum și se înființează rapid pentru a-ți păstra câinele conținut. Acestea sunt disponibile în 4 culori diferite și 2 dimensiuni diferite. Dimensiunea medie este de 29 "cu 29" și 17 "înaltă. Este în vânzare pentru 39 de dolari.95. Dimensiunea mare este de 42 "cu 42" și 24 ". Este în vânzare pentru 47 de dolari.95. Aceste stilouri vinde în mod obișnuit pentru 89 USD.99 și $ 139.99 respectiv. Această vânzare se încheie la 31 ianuarie 2016.

Coupaw cele mai bune oferte pe consumabile de câiniASPCA PET mașină de rapel sunt la vânzare la Coupaw pentru $ 17.95. Prețul obișnuit pe acest scaun de rapel este de 39 USD.99. Cred că acestea sunt minunate pentru câinii mici. Ei păstrează câinele în condiții de siguranță în în siguranță în și conținut în timp ce le ridică puțin, astfel încât să poată vedea fereastra. Ele sunt concepute pentru câinii care cântăresc până la 25 de lire sterline și sunt disponibili în negru, gri închis sau gri deschis. Această vânzare este pusă numai până la sfârșitul zilei de miercuri, 6 ianuarie.

Un AKC Masina reglabilă / cablajul vehiculului este o altă opțiune bună pentru călătoria în siguranță, care este la vânzare la Coupaw. Are curele reglabile care fac clic în orice centură de siguranță și partea care trece peste pieptul câinelui are o căptușeală soft Sherpa. Acest ham arată foarte robust și confortabil, dar trebuie să vă grăbiți dacă doriți să îl obțineți pentru aceste prețuri.

Această vânzare durează numai până la sfârșitul zilei pe 8 ianuarie. Dimensiunea X-Mică / Mica se potrivește câinilor ca Chihuahuas, Malteză, Mini Dachshunds și Shih Tzus confortabil. De obicei costă 24 de dolari.99 Dar este în vânzare acum pentru $ 10.95. Dimensiunea medie / mare se potrivește câinilor mai mari, cum ar fi Bichon Frisde, Boxers, Labradori și Pugs. Este în vânzare pentru 14 USD.95, în mod regulat $ 34.99.

Dezvăluire: Acest articol conține legături afiliate. Putem câștiga o comision din achiziția dvs. Citiți mai multe aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cele mai bune oferte pe consumabile de câini # 1: 4 ianuarie