10 Cele mai bune oferte de crăciun amazon pentru proprietarii de animale de companie

Pentru cea de-a 7-a zi de tranzacții, Amazon tocmai a fost publicată cele mai bune oferte pentru iubitorii de animale de companie ca parte a lor "# 8220;12 zile de oferte& # 8221; Campania de Crăciun. Dacă ați pierdut pe oricare dintre reducerile în timpul vânzărilor de vineri și Cyber ​​Black, acesta este momentul să prindeți consumabilele de câine cu costuri reduse pentru FIDO.

Am enumerat cele mai bune 10 oferte de amazon pentru animalele de companie de mai jos cu Reduceți până la 93%. Aceste oferte sunt LIMITAT la un număr de vânzări, iar unele sunt ILUMINAT oferte, deci fi repede. Dacă ați pierdut o afacere, ați dorit cu adevărat, verificați Pagina de oferte complete de animale de companie Amazon.

Acei norocoși să fie Amazon Prime membrii va avea avantajul de a primi cele mai bune oferte pe consumabilele de câine mai devreme decât clienții obișnuiți cu Amazon. Perks suplimentar pentru membrii Primului Amazon includ nimic din transportul gratuit de două zile pentru a elibera aceeași zi de livrare de 2 ore și oferte de ultimă oră.

10 cele mai bune oferte de Crăciun pentru iubitorii de animale de companie

Crăciun Amazon cele mai bune oferte pe consumabile de câini

Cardinalul Laboratories Pet Botanics E-guler
Reducere: 93% off (Pret Deal: $ 14, MSRP: 200 $)

Cele mai bune oferte de Crăciun Amazon pentru iubitorii de animale de companieCu ușurință cea mai bună afacere pe Amazon chiar acum, acest e-guler pentru câini și pisici din laboratoare Botanicii PET a fost redus la 93% din prețul inițial. Acest guler de câine va păstra pooch-ul dvs. de la mușcătură sau lingerea zonelor sale dureroase, iar cel mai mare perk este că materialul transparent al e-gulerului nu împiedică viziunea câinelui tău. Aceste e-gulere se potrivesc cu majoritatea canininelor de până la 25 de centimetri, pot fi ajustate pentru a găzdui dimensiunea gâtului câinelui și nu este necesar nici un ansamblu necesar pentru a începe utilizarea acestui guler electronic. Acest produs și toate părțile sale sunt 100% realizate în SUA.

Iris NEAT & # 8216; n Plăcuțele de antrenament uscat, 10-numărare
Reducere: 65% off (Pret Deal: $ 6, MSRP: 17 $)

Tampoane de instruire la cele mai bune oferte de Crăciun Amazon pentru iubitorii de animale de companieProprietarii de animale de companie care încă mai trec prin procesul de casă sau au decis în cele din urmă să înceapă să folosească tampoane de antrenament pentru câini vor primi o mulțime de utilizare din această afacere. Aceste tampoane de antrenament de la Iris SUA sunt în prezent reduse la 65% din prețul inițial, Și produsul este destul de popular printre proprietarii de câini: aproape 1.400 de recenzii la o medie de 4.1 stele pe Amazon. Aceste tampoane de antrenament de câine protejează podelele proprietarilor de companie în timp ce trec prin procesul de antrenament. Plăcuțele de antrenament ale IRIS sunt realizate cu design de bumbac de bumbac de absorbție rapidă și sunt dimensionate pentru câini și cățeluși de dimensiuni regulate. Acestea sunt perfecte pentru instruirea sau asistarea de câini de îmbătrânire, de asemenea.

Outward Hound Kyjen Ascundeți un jucărie pentru câini de albine Interactive Plush Squeak Jucărie de 4 piese
Reducere: 61% reducere (Prețul afacerii: 7 $, MSRP: 20 $)

Jucarii de câine la cele mai bune oferte de Crăciun pentru iubitorii de animale de companieHoundul exterior a fost proactiv cu ofertele lor pe consumabilele de câine pe Amazon în acest sezon de Crăciun. Produsele lor - în special jucării pentru câini - nu se scufundă nici măcar, cât și acest Hound Outward Kyjen Hide-A-Bee de 4 piese jucărie câine este evaluat la 4.5 stele cu aproape 500 de recenzii de la proprietarii de câini. Amazon vinde în prezent aceste jucării pentru câini la 61% din prețul inițial. Acest jucărie de companie constă din 3 albine scârțâitoare și un stup de pluș durabil, care face într-o jucărie interactivă mare pentru câinii de orice vârstă. Este o ascundere și căutați un model de joc pe care majoritatea animalelor de companie le place să se joace. Jucăria este făcută cu material de pluș durabil și a supraviețuit mult timp în funcție de mai multe recenzii de la părinții de companie.

Consultați recenzia noastră: Cel mai bun jucărie de câine

Premium Crusage Croocodile Dog tratează de cele mai bune bastoane bully (25 pachet)
Reducere: 61% reducere (Pret Deal: $ 12, MSRP: 31 $)

Dog tratează la cele mai bune oferte de Crăciun Amazon pentru iubitorii de animale de companieCele mai bune bastoane bully au vândut în mod activ câinele lor premium tratează acest sezon de Crăciun și le-am văzut anterior pe alte oferte pe paginile de aprovizionare cu câini. De data aceasta au redus câinele originale de cârnați de crocodil tratate la 61% din prețul inițial. Afacerea este destul de bună pentru cei care caută să stocheze pe cel mai bun câine tratează pentru animalele de companie și în prezent există 36 de recenzii de la proprietarii de câini care au evaluat aceste câine de crocodil tratate și le-au acordat cu 4.5 stele. Acesta este un singur câine de ingredient care sunt realizate din crocodil natural 100% și nu conțin aditivi sau conservanți, doar carne de crocodil pur. Carnea este în mod natural ridicată în proteine ​​și scăzută în grăsimi; Este hrănitoare și delicioasă câine hipoalergenic tratați pentru câini de toate vârstele și dimensiunile.

Consultați recenzia noastră: Cel mai bun câine tratează

Buzunare de pilule pentru câini, comprimate de unt de arahide
Reducere: 58% reducere (Pret Deal: $ 37, MSRP: 90 USD)

Pastile de câine la cele mai bune oferte de Crăciun Amazon pentru iubitorii de animale de companieMajoritatea proprietarilor de câini care cred în suplimentele câinilor și îngrijirea suplimentării dietei de animale de companie cu o nutriție suplimentară trebuie întotdeauna să aibă buzunare de pastilă verde la domiciliu (cu excepția cazului în care pooochul dvs. este mare la consumul de alimente singur). Greenii au creat cel mai bun mod de a oferi suplimente câinilor, iar buzunarele lor de pilule au fost evaluate la 4.2 stele cu mai mult de 100 de recenzii de la părinții de companie. Amazon are în prezent aceste comprimate de câine de buzunar tratează cu gustul de unt de arahide preferat 58% din prețul inițial. Acesta este un pachet convenabil de 6 pachete de 7.2 oz. pungi ale mărimii tabletei care ne vor dura destul de mult timp. Aceste buzunare de dog Tablet Greens Tablet sunt realizate din 100% toate ingredientele naturale.

Kurgo Tru-Fit Smart Dog Harness
Reducere: 56% off (Pret Deal: $ 13, MSRP: $ 30)

Harna de câine la cele mai bune oferte de Crăciun pentru iubitorii de animale de companieProprietarii de animale de companie care căutau să cumpere un nou ham de câine pentru FIDO lor ar trebui să aruncăm o privire la această afacere. Kurgo`s Tru-Fit Smart Dog Harness nu este cel mai bun ham de câine, dar este cu siguranță o mare valoare pentru prețul la costul său original. Acum, cu o reducere de 56% din prețul original acest lucru 4.Valor de companie cu 2 stele (cu aproape 700 de recenzii de la proprietarii de câini) merită cu siguranță costul. În prezent, au folosit cea mai mare reducere numai pentru dimensiunea extra-mare, dar acest lucru se poate schimba pe măsură ce trece timpul. Harna de câine Kurgo este o soluție confortabilă în fiecare zi câine de mers pe jos, cu un inel D Pull D pe pieptul câinelui. Are cinci puncte de ajustare pentru a asigura apropierea perfectă potrivită pentru orice canină. Cataramele sale de eliberare rapidă din plastic ajută la punerea cu ușurință și oprită.

Kong Senior Kong Jucărie câine
Reducere: 54% off (Pret Deal: $ 5, MSRP: 12 $)

Jucarii de câine la cele mai bune oferte de Crăciun pentru iubitorii de animale de companieAici, la sfaturile de câine de vârf, noi toți iubim jucăriile de câine Kong și le recomandăm adesea cititorilor noștri. Nu suntem afiliați în mod special cu această companie, dar credem în produsele lor de câine și, la fel și mulți alți părinți de companie. În timpul acestei campanii de oferte de Crăciun pe Amazon, Kong își oferă jucăriile pentru câinii de rang înalt la 54% reducere de la prețul inițial. Această jucărie de câine Kong senior este evaluată la 4.4 stele în medie cu aproape 500 de recenzii de la proprietarii de câini. Acest american a făcut jucăria de câine senior este special formulată folosind Kong Senior cauciuc, care este ideal pentru dinții și fălcile de îmbătrânire a câinilor mai în vârstă. Jucăria este perfectă pentru umplutura cu Kong ușor tratați pastă și gustări de orice fel.

Zuke`s Mini Naturals Dog tratează, Formula de unt de arahide proaspete, 16-uncie
Reducere: 56% off (Prețul afacerii: $ 4, MSRP: $ 10)

Dog tratați la cele mai bune oferte de Crăciun Amazon pentru iubitorii de animale de companieCel mai bun câine tratează pentru animalele noastre la mai mult de jumătate din preț! Această afacere este pentru tratamentele naturale ale lui Zuke pentru câinii care sunt unul dintre cele mai populare Doggy trateze pe Amazon cu peste 3.200 de recenzii de la părinții de companie și evaluat la 4.6 stele în medie. În prezent sunt vândute la 56% din prețul inițial și sunt absolut perfecte pentru instruirea câinilor dvs. folosind doar 3.5 calorii pe tratament, mai ales dacă doriți să continuați cu antrenamentul și să vă exercitați pooch-ul, care câștigă în greutate. Ingredientele naturale din întreaga integrare a lui Zuke în aceste tratamente de câine sunt ambalate cu antioxidanți, iar toate sunt 100% sursă și făcute în SUA. Nu există grâu, fără porumb și nici o soia în aceste tratate de câine și untul real de arahide este ingredientul # 1.

PROSECCTECT din oțel inoxidabil agățat Bowl cu animale de companie, 8-uncie
Reducere: 47% off (Pret Deal: 7 $, MSRP: $ 13)

Câine Bowls la cele mai bune oferte de Crăciun pentru iubitorii de animale de companieNu toate ofertele de la consumabilele de câini sunt la fel de bune ca și primele din această listă, dar aici sunt câteva care merită încă atenția noastră dacă aceasta este ceea ce căutați. De exemplu, acest lucru din oțel inoxidabil agățat de câine cu animale de companie Bowl de alimente din probect este în prezent vândut la 47% din prețul inițial. Acesta este un produs decent evaluat la 3.9 stele pe Amazon cu aproape 400 de recenzii de la proprietarii de câini. Puteți folosi acest castron de câine ca fiind unul obișnuit pentru mâncarea sau apa pentru animalele de companie, dar puteți avea, de asemenea, atârnă și atașați direct la cutia câinelui sau la o cușcă de câine pentru hrănirea ușoară și hidratarea. Este realizată din oțel inoxidabil 14/4 (14% crom și nichel 4 la sută) și este disponibil în modelul de 8 uncii.

Consultați recenzia noastră: Cel mai bun depozitare a alimentelor pentru câini

Nylabone Dura mestecă originalul dinozaurul dentar aromatizat chew toy
Reducere: 67% reducere (Pret Deal: $ 3, MSRP: $ 10)

Câine mestecați la cele mai bune oferte de Crăciun pentru iubitorii de animale de companiePopulele Nylabone câine de mestecat jucării se întorc cu o altă afacere, vânzând în prezent jucăriile faimoase de mestecat pentru câini la 67% din prețul inițial. Cei mai mulți părinți de companie știu deja ce sunt aceste jucării de mestecat de câine, avantajele lor și Contra, iar compania Nylabone a fost în jur de mult timp, de asemenea. Cu toate acestea, dacă sunteți nou să cumpărați consumabile de câini, recomandăm foarte mult să citiți recenziile lui Nylabone câine de mestecat jucării înainte de a cumpăra, deoarece mulți proprietari de câini au avertizat pe alți părinți de companie despre anumite pericole potențiale. Cu acea fiind spus, acești jucării de mestecat pentru câini sunt încă evaluați la un mare 4.1 stars medie, cu aproape 2.500 de recenzii de la proprietarii de câini. Aceste chews de animale de companie de animale de companie au texturi care ajută la curățarea dinților și plăcii de control ale lui Fido și tartrul la câini. Ei satisfac nevoia naturală a câinelui dvs. de a mesteca în timp ce părul crescuți în timpul ajutorului de mestecat pentru a oferi un control suplimentar al plăcii.

Fotografia recomandată de Amazon, LLC.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Cele mai bune oferte de crăciun amazon pentru proprietarii de animale de companie