Top # 38: sfaturi pentru trainerul pet privind abordarea anxietății la câini

Fiecare proprietar de animale de companie va trebui să se ocupe de anxietate la câini la un moment dat. Și, pe măsură ce mai mulți părinți de companie trebuie să-și părăsească animalele singure acasă când merg la muncă, nu există nici o modalitate ușoară de a evita ca câinii noștri să treacă prin anxietate de separare. Aceasta este atunci când cunoașteți semne de anxietate reală față de comportamentul rău general la câini este foarte important.

Există mai multe aspecte comportamentale pe care proprietarii de câini trebuie să fie conștienți de faptul că, cel mai important, despre cauzele anxietății în caninele lor, pentru a preveni acest lucru. Este factorii de mediu sau este problema mult mai gravă, care rezultă dintr-o anumită stare de sănătate?

În acest solo podcast, eu reluez toate informațiile importante pe care le-am adunat dintr-un antrenor profesionist de animale de companie Jessa Paschke din Marte Pecare care mi-a spus despre toate semnele și simptomele de anxietate la câini și cum să prevenim și să ne ocupăm de ei.

Ascultați episodul din videoclipul de mai sus și găsiți transcrierea completă de podcast mai jos. Pentru mai multe, vizitați postul acestui episod despre oficial Teoria animalelor de companie Website.

Sfaturi de antrenor pentru a face față anxietății la câini
(transcrierea podcast)

Sfaturi pentru traineri privind abordarea anxietății la câini

Una dintre cele mai mari probleme pe care părinții de companie se confruntă este animalele de companie cu anxietate. Acest lucru devine din ce în ce mai comun, pe măsură ce ne mutăm în acest tip de epoca proprietarilor de animale de companie fiind departe de casă mai des decât au obișnuit vreodată. Era uneori că uneori o persoană din familie ar putea funcționa în timp ce o persoană a rămas acasă. Acest tip de lucruri nu se mai întâmplau.

Vom vedea companiile care acceptă acest fapt și încercând să ajute proprietarii de animale de companie. Vom vedea birouri care să permită animalelor de companie să fie aduse la locul de muncă. Vom vedea că oamenii fiind capabili să lucreze de la distanță de la distanță de la distanță. Dar, în cea mai mare parte, o mulțime de animale de companie sunt lăsate singure pentru perioade lungi de timp în fiecare zi și că în sine creează anxietate.

Fiind singur este ceva care provoacă anxietate pentru animalele de companie, în special câinii care sunt obișnuiți cu "# 8230; În istorie au venit din pachete. Câini, câinii sălbatici, trăiau în pachete și câinii noștri sunt obișnuiți cu acel stil de viață al ambalajului. Astfel încât acestea sunt creaturi sociale prin natura naturii și când sunt lăsați singuri pentru perioade lungi de timp, vedem comportamente rele care sunt de fapt legate de anxietate. Și unii proprietari de animale de companie văd mestecarea, urinând în casă, probleme diferite, încercând să scape dintr-o casă. Avem prieteni care au un câine care va mesteca prin gips-carton, gheare la ușă, încercând să iasă.

Deci, există aceste comportamente pe care le vedem ca comportamente rele, dar sunt de fapt răspunsul la anxietate. Și asta am vrut cu adevărat să vorbesc, pentru că îl vedem destul de des acum cu câini, chiar și în unele pisici. Proprietarii de animale de companie văd probleme cu anxietate.

Astăzi am reușit să vorbesc cu Jessa Paschke. Ea este un antrenor de animale de companie la Marte Petcare. Marte este unul dintre cele mai importante produse de companie. Ei au companii sub umbrela lor, care variază de la totul, de la produsele alimentare pentru animale de companie la produsele de companie. Și sunt cu siguranță unul dintre liderii din lume, în ceea ce privește fabricarea diferitelor tipuri de produse pentru animale de companie.

Din păcate, nu am putut să vorbesc cu Jessa în persoană, dar a răspuns la o grămadă de întrebări de interviu pentru mine prin e-mail. Așa că am vrut să trec prin acele răspunsuri și să vă spun că unele dintre cele mai mari sfaturi și sfaturi pe care le-a împărtășit cu mine.

Deci, bineînțeles, primul lucru pe care am vrut să-l cunosc sunt simptomele de anxietate la câini pe care îi vedem atât de mult acum, iar după cum am menționat, o mulțime de proprietari de animale de companie văd aceste simptome și se gândesc că câinele lor greșit, și este de fapt doar un simptom al anxietății.

Deci, Jessa mi-a explicat că, la fel ca oamenii să fie diferiți în modul în care ei arată anxietate, unii oameni vor mesteca unghiile, se vord, alte persoane au simptome extreme, există, de asemenea, o diferență în modul în care animalele individuale își arată anxietatea, de asemenea. Astfel încât unele simptome sunt subtile și pot fi ușor pierdute de proprietari, dar trebuie să fii cu adevărat observator.

Monitorizați comportamentul animalului. Țineți minte care este norma pentru ei. Dacă sunt un fel de ocupat, plin de animale, poate începe cu, poate că nu este în afara normei pentru ei. Dar dintr-o dată, ocupat și fidgetul devine că se mestecă și se zgârie la ei înșiși. Deci, observați că nu este o schimbare în cantitatea de comportament, ci cum se exprimă comportamentul. Atât de puțin, schimbări subtile, chiar uneori, pot fi un indicator pentru noi că ceva nu este în neregulă cu animalele noastre de companie. Așa că este ceva ce trebuie să luați în considerare.

Și unele dintre principalele simptome pe care JESSA le-a menționat că ar trebui să căutați sunt schimbări în activitate, fie o creștere, fie scăderea cât de multă activitate fac, o gâfâie excesivă, tremurând, căderea coada este un semn bun, arătând albii ochilor lor. Dacă se ascund sau prezintă orice tip de comportament distructiv, acesta poate fi, de asemenea, un simptom, de asemenea.

Ceea ce am întrebat adesea de către proprietarii de animale de companie este dacă există vreo modalitate prin care putem preveni anxietatea la câini. Așa că, desigur, am trecut această întrebare la JESSA. Și fiind un antrenor de animale de companie, a explicat că instruirea unui animal de companie este o mare măsură preventivă pentru a învăța câini răspunsuri noi la stimuli înfricoșători sau nefamiliari. Că, de asemenea, să fie ceva necunoscut ar fi ca proprietarul dvs. să iasă din casă pentru perioade lungi de timp. Poate că ai lucrat acasă și începi să lucrezi în afara casei mai mult. Poate că te întorci la muncă după un mic concediu de absență, ceva de genul asta.

Deci, acest lucru poate funcționa pentru anxietate de separare, dar este, de asemenea, o modalitate excelentă de a ajuta câinii care au anxietate poate despre zgomote puternice sau ceva care este înfricoșător sau neașteptat pentru ei.

Deci, când câinii sunt între 8 și 16 săptămâni, sunt extrem de deschise la experiențe noi și expunându-le să sune sau să fie de-a lungul "# 8212; orice ar putea promova anxietatea și # 8212; poate ajuta la construirea acestor abilități pe care câinele le va avea nevoie de adulto.

Din păcate, nu toți să ne luăm animalele de companie atunci când sunt pui. Deci, dacă câinele dvs. este mai în vârstă și prezintă semne de anxietate, un program stabilit de contra-condiționare și desensibilizare la sunete sau evenimentele care duc la anxietate le poate ajuta să dezvolte abilitățile de coping.

Și ceea ce vreau să spun contra-condiționarea și desensibilizarea. Dacă un PET & # 8230; Dacă ceva nu este atât de necunoscut și asta este ceea ce face să fie înfricoșătoare, uneori să le obișnuiască cu acea și să-i condiționeze să înțeleagă că este OK, că asta se aștepta, că va fi bine.

Deci, ar trebui să le antrenezi sau să le condiționați, să înțelegeți că veți veni acasă. Este posibil să aveți nevoie să le evaluați și să le arătați că este ok când există zgomote puternice și că este OK. Și, uneori, doar desensibilizându-le la aceste lucruri pot ajuta la acea dezvoltare, a acestor abilități de coping. Deci, un antrenor profesionist sau un medic veterinar vă poate ajuta în construirea acestor programe de formare. Puteți face unele cercetări online, de asemenea, dacă acesta este ceva ce vă interesează.

Dacă vă luptați, dacă vă simțiți că nu aveți abilitățile pe care să le puteți lucra cu câinele dvs., vă recomandăm să ajungeți la un antrenor profesionist. Puteți vorbi cu medicul veterinar, de asemenea. Ei pot avea câteva sfaturi și trucuri pentru tine.

Dacă căutați ceva pe care îl puteți face acasă pentru a ușura anxietatea câinelui, poate că nu le împiedicați împreună, poate că ați dat seama că afară. Ați încercat condiționarea. Ați încercat desensibilizarea. Nu funcționează. Deci, ceea ce doriți acum este să ușurați anxietatea.

Există cu siguranță lucruri pe care părinții de animale de companie cu câini anxioși pot face pentru a încerca acasă pentru a ușura unele dintre aceste simptome. Furnizarea unui spațiu protejat, sigur și # 8212; Jessa îmi spune și # 8212; este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteți face. Deci, aceasta ar fi o cutie, undeva unde au propriul lor loc sigur. Acesta oferă un confort pentru câinele dvs. și un loc pentru ca el să se ascundă.

Muzică calmantă care este special concepută pentru câini. De fapt, am vorbit cu creatorul de muzică pentru câini care este un canal YouTube care face în mod specific muzica pentru câini. Ei au, de asemenea, unul făcut cu muzică pentru pisici. Și voi lega la acestea. Dacă ascultați acest lucru pe iTunes sau vizionați-vă pe social media, doar săriți pe site-ul nostru, TeyoryOpets.com și faceți clic pe acest podcast. Vor fi unele legături acolo pentru lucrurile despre care vorbesc în podcast-ul de astăzi și unul dintre acestea este că muzica calmantă. Voi avea legăturile cu cele dacă vrei să verificați pe cei. II este muzica care este specificată pentru câini. Ei au făcut cercetări pe diferite sunete pe care câinii le pot auzi, gama de auzul lor, sunetele care sunt mai liniștitoare pentru ei. Și astfel au proiectat muzică care este specifică pentru animalele noastre de companie.

Uleiuri esențiale, JESSA menționate, este un alt mod minunat. Lavandă, vetiver, sunt lucruri minunate care pot ajuta la ajutorul câinilor anxioși. Puteți găsi tone de cercetare despre acel online și, de asemenea, vorbiți cu medicul veterinar. Dacă aveți un medic veterinar holistic în zona dvs., ele sunt o resursă excelentă pentru utilizarea uleiurilor esențiale pentru câini. Calmarea este un lucru imens pe care îl puteți folosi pentru. Ele fac de fapt gulere calme care spray. Ei au un mic spray de ulei esențial care iese la momente diferite pentru a vă ajuta să vă calma câinele.

O mulțime de magazine de companie poartă în siguranță peste suplimentele de calmare și ar putea fi diferite amestecuri de uleiuri esențiale. Ei ar putea conține ceai de musetel, un amestec de lucruri de genul ăsta care ajută la calmarea câinelui.

Deci, dacă poate că nu aveți timp pentru cercetare și lucruri de genul asta, puteți cumpăra suplimente care sunt deja amestecate, pe baza științei în spatele utilizării acestor tratamente naturale pentru a calma anxietatea în animale de companie.

Deci, ce ar trebui să nu faceți dacă animalul dvs. suferă de anxietate? Am auzit adesea de la proprietarii de animale de companie care & # 8212; Ei bine, am încercat acest lucru și am încercat asta. Sunt foarte frustrat cu această anxietate.& # 8221; Există câteva lucruri pe care nu ar trebui să le faceți. Unii # 8220; nu-nu este & # 8221; Dacă veți face referire la animalele cu anxietate. Și Jessa îmi spune că proprietarii de animale de companie trebuie să-și amintească să fie răbdători când se ocupă de prietenul lor blană. Acest lucru poate fi orice de la antrenamentul câinilor la anxietate, dar este deosebit de important cu animale de companie anxioase. De exemplu, # 8212; Dacă proprietarul de animale de companie primește un nou membru al familiei, un nou membru al familiei Burry, dacă adoptați o pisică sau un câine și este interesant pentru dvs. Dar, de asemenea, trebuie să nu le grăbiți în comportamente bune. Asta are nevoie de timp. Câinele trebuie să învețe. Trebuie să înveți cum învață câinele, pentru a le învăța cel mai bine.

Este bine să rețineți că un animal nou trebuie încă să se obișnuiască cu mediul lor. Și că se vor angaja cu proprietarul lor când sunt confortabili și încrezători. Se vor angaja cu mediul când sunt confortabili și încrezători. Poate că ai un câine nou și tot ce vrea să facă este să se ascundă sub masă sau să stea în cutia lui. El are nevoie de acel timp, în spațiul său sigur pentru a se conforta și a se simți încrezător înainte de interacțiunea și angajarea.

Deci, păstrați-vă în minte. Și dacă lăsați câinele într-un mediu pe care nu-l obișnuiește și nu se așteaptă ca să aibă o anxietate despre asta, asta este problema dvs., nu o problemă cu câinele. Deci, păstrați-vă și în minte.

Mars Petcare de fapt JESSA mi-a spus că au un program numit & # 8220; orașe mai bune pentru animale de companie.& # 8221; Care oferă resurse descărcabile pe care o voi conecta la site-ul nostru. Deci, dacă doriți să verificați, există câteva resurse excelente pentru proprietatea responsabilă a animalelor de companie. Există mari sfaturi pentru proprietarii de animale de companie, dar și unele lucruri pentru proprietarii de animale de companie experimentați, precum și cu lucruri precum anxietatea. Deci, verificați aceste resurse. Unul dintre ele include sfaturi despre cum să păstreze animalele sănătoase și căi că proprietarii pot recunoaște cum se simte animalul lor de companie.

Deci, sănătatea nu este vorba despre sănătatea fizică. Trebuie să vă amintiți că este și sănătate emoțională. Și anxietatea cade în această categorie de sănătate emoțională. Astfel încât să puteți verifica acea resursă și care va explica anumite specificări privind recunoașterea modului în care animalul dvs. de companie se simte astfel încât proprietarii să poată interpreta mai bine comportamentul lor. Așa că nu te gândești doar că este un comportament obraznic, dar este de fapt legat de ceva mai mare, ca anxietate.

În cele din urmă am vrut să știu de la JESSA, când este prea mult? Când trebuie să consultați un medic veterinar, pentru că este prea mult pentru ca un proprietar de animale de companie să-și asume singur? Și ea mi-a spus că este mai bine să consultați un veterinar sau un comportaist veterinar, care este minunat dacă aveți unul în zona dvs. Și doriți să le consultați odată ce simțiți că există o problemă cu tovarășul dvs. canin sau cu tovarășul tău felinar. Uneori, unele afecțiuni fizice pot provoca simptome de anxietate severă. Câinele tău știe că ceva este în neregulă și așa va exprima asta în anumite moduri. Uneori arată ca anxietate, dar de fapt este ceva în neregulă și nu vă poate verbaliza că pentru tine ca alți oameni pot. Nu-ți poate spune că abdomenul meu doare, & # 8221; OR & # 8220; am probleme cu mușchii mei.& # 8221; Așa că vine ca anxietate severă. Dar aceste simptome pot prezenta efectiv ca o problemă de comportament. Deci, o vizită la veterinarul dvs. poate exclude orice factori subiacenți și apoi vă va ajuta să determinați dacă cauza rădăcină este de fapt anxietate.

Din nou, am vorbit cu Jessa, ea este un antrenor de animale de companie. Lucrează pentru Mars Petcare, care este o companie uriașă din întreaga lume. Ea este un expert în domeniul ei. Pentru a găsi unele dintre aceste sfaturi pentru anxietate și de multe ori în timpul iernii, câinii petrec mai mult timp în interior, care pot crește problemele de anxietate sau orice simptome de anxietate.

Deci, dacă aveți întrebări pentru mine sau la orice întrebări pe care le-ați dori un răspuns de la JESSA despre anxietate în animale de companie, vă rugăm să vă trimiteți un e-mail sau să vă trimiteți pe site-ul nostru, teyOwopets.COM. Puteți adăuga și întrebările dvs. acolo. Dacă doriți să faceți cele verbal, vă puteți înregistra întrebările și le puteți folosi pe viitoarele podcast-uri. De asemenea, puteți să le trimiteți prin e-mail și voi fi sigur că vă voi întoarce la dvs. și răspundeți la orice întrebări pe care le puteți avea. Din nou, dacă o pot face, dacă le pot transmite lui Jessa sau alt expert în industrie dacă nu este neapărat de anxietate, dar este o întrebare arzătoare pe care ați avut-o despre animalul dvs. de companie, sunt fericit să fac acea.

Podcast anterior: Umed vs hrana de câine uscat ft. Dr. Jennifer Adolphe, PhD

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top # 38: sfaturi pentru trainerul pet privind abordarea anxietății la câini