Profil de rasă: labrabull (labrador retriever x pit bull mix)

Labrabull mixt rasă

Căutați un tovarăș loial, loial pentru a vă împrăștia viața? Puii de rasă mixtă, cum ar fi Labrabull & # 8212; o cruce între un Retriever Labrador și Pit Bull & # 8212; poate face membrii familiei uimitoare.

Aceste tăieturi încrucișate (care merg și pe numele Bullador și Pitador) servesc ca câini de familie energetici și devotați. Vom trece peste tot ce trebuie să știți despre aceste mutturi minunate de mai jos.

Ce este un buldor?

Labrabulls sunt adorabile

Bullador este un câine de rasă mixt creat prin trecerea unui Retriever Labrador și un terrier american Pit Bull Terrier. Acești prieteni blană nu au o istorie bine documentată, dar este clar că buldorii și-au adunat propriile lor următoarele datorită personalităților lor active, loiale și iubitoare.

Majoritatea oamenilor iubesc viața cu labrabullul lor, dar Veți dori să vă asigurați că aceste dogguri unice de designer sunt potrivite potrivite pentru dvs. și familia dvs. înainte de a adăuga unul la pachetul dvs. Veți dori să aveți o înțelegere fermă a caracteristicilor părinților, obiceiurilor și trebuie să vă asigurați că vă puteți oferi pe Pitador cu tot ceea ce are nevoie pentru a-și păstra coada.

Înțelegerea raselor părinte

Cu orice amic de rasă mixtă, Este aproape imposibil să prezică cu precizie trăsăturile individuale ale unui câine. Nu există nici o garanție că bulladorul dvs. va reprezenta o divizare perfectă de 50/50 a părinților Labrador Retriever și Pit Bull. Acestea fiind spuse, înțelegerea raselor părinte ale catelului dvs. vă poate oferi o fereastră exactă a ceea ce vă Hybrid Dog ar putea fi ca.

Dezvoltarea acestei cunoștințe specifice rasei este importantă, dar nu uitați să ia timp pentru a vă întâlni cu părinții câinelui dvs. înainte de timp. Deocamdată, ne vom arunca în baza de bază a fiecărei rase părinte, astfel încât să vă puteți extinde înțelegerea.

Labrador Labrable Retriever

Laboratoarele sunt câini dulci

Retrieverii labrador sunt unii dintre cei mai râvniciți canini din lume și sunt responsabili pentru jumătate din personalitatea Bullador. Aceste patru subsoluri prietenoase se clasifică în mod constant ca Cea mai populară rasă de câine a AKC și sunt cunoscut pentru personalitățile lor adaptabile, iubitoare. Retriverii labrador tind să facă bine atât cu familii, cât și cu proprietarii solo, atât timp cât sunt îndeplinite nevoile lor de exerciții fizice.

Acești câini inteligenți sunt foarte instruiri și sunt dornici să-i placă proprietarii, Atâta timp cât există unele tratamente (sau o minge de tenis aruncată) implicată. Laboratoarele sunt câini de dimensiuni medii, care de obicei cântăresc între 50 și 80 de kilograme și au straturi de aur, negru sau ciocolată.

Veți găsi cele mai multe retrievere la Labrador și Labrador rase mixte sunt câini plini de viață, iubitoare care sunt fericit să-și însoțească oamenii pe orice aventură. Acestea fiind spuse, acești puii populari au nevoie de o cantitate bună de exerciții zilnice pentru a-și păstra cozile.

American Pit Bull Terriers: Canies drăguț și cuddly

Pit tauri sunt câini dulci

Cealaltă jumătate a personalității Pitador poate fi atribuită terrierului american Pit Bull Terrier. American Pit Bull Terrier nu este recunoscut din punct de vedere tehnic de AKC, dar este recunoscut de Clubul Kennel United (UKC) și asociația americană de crescători de câini (Adca). In general vorbind, Termenul "Pit Bull" poate fi utilizat pentru a se referi la această rasă, dar este, de asemenea, ocazional aplicat la American Staffordshire Terrier și The Staffordshire Bull Terrier. Acești câini musculari de dimensiuni medii cântăresc de obicei undeva între 30 și 60 de lire sterline.

Bullii de pituri sunt pui super inteligenți cu tone de energie. În timp ce acești câini fac tovarăși uimiți, va trebui să investești în sesiuni de formare obișnuite, deoarece pot avea un pic de o lovitură încăpățânată. Acești puii sunt soiuri totale care doresc să rămână ocupate cu jucării de puzzle, aventuri în aer liber sau gnawing pe jucăriile preferate de mestecat.

Acești puii iubesc să fie în jurul poporului lor și ei fac cel mai bine în gospodării, unde cineva este de obicei în jur pentru a le păstra compania. Pit Bulls și amestecuri de groapă poate fi în mod natural îngrijorat de alți câini, astfel încât vor avea nevoie de o mulțime de socializare devreme pentru a-și perfecționa manierele. Atâta timp cât primesc dreptul de atenție și de formare, acești câini îngrijorători, curajoși fac membri excelenți de familie.

Labrabull: Ce vă puteți aștepta de la aceste mutts minunate?

Ce să așteptați de la un labrabull

Poate fi dificil să renunți la caracteristicile exacte ale oricărei poochii de rasă mixtă, dar aici sunt câteva îndrumări generale despre ceea ce poate fi un Pitador. În acest fel, puteți determina dacă acești prieteni distractivi și blană sunt o potrivire bună pentru familia ta.

  • Mărime și formă: Bulladorii sunt, de obicei, câini de dimensiuni medii și mari cântărind între 50 și 80 de lire sterline. De obicei, sunt de 20 până la 23 de centimetri înălțime, deși nu este nemaiauzită pentru câinii de rasă mixtă să cadă în afara acestei game. Pitadorii au de obicei un cadru asemănător la laborator, cu o clădire bine tonidă și urechi arcuite, probabil de la părinții lor de taur.
  • Temperament: Labrabulls face câini de ceas bun, deși sunt, în general, prietenoși față de străini. Acești câini devotați iubesc atârnând cu familiile lor și au nevoie de o mulțime de atenție și exerciții pentru a le menține simțind cele mai bune. În general, Pitadors trebuie să fie într-o gospodărie în care cineva este în jur de cele mai multe ori.
  • Coat și culori: Labarbull ia o haină scurtă, dreaptă ca cea a părinților Labrador și Pit Bull. Labrabull Posibilitățile de culoare acoperitoare includ negru, gri, argint, cremă, Brindle, cafeniu și maro. 
  • Inteligență: Din fericire, acești puii sunt în mod natural inteligenți datorită părinților lor de student. Acestea fiind spuse, Bullador poate moșteni o parte din atitudinea ocazional a lui Pit Bull, deci va trebui să rămâneți răbdători pe parcursul sesiunilor de instruire. Aceste pui dulci, sensibili au nevoie de sesiuni de formare consistente, pozitive. În plus, acești prieteni inteligenți ar trebui să fie angajați în mod regulat cu o mare varietate de jucării și puzzle-uri pentru a le menține distrați. 
  • Provocări de formare: Acești iubiți calificați sunt capabili să învețe o mulțime de trucuri datorită inteligenței lor naturale. Având în vedere acest lucru, acești câini de energie ridicată au nevoie de un exercițiu amplu zilnic pentru a rămâne concentrat pe tot parcursul sesiunilor de instruire și de a reduce comportamentul distructiv care ar putea apărea din plictiseală. Unele Labrabulls pot fi atenți la alți câini, astfel încât să doriți să începeți procesul de socializare cât mai curând posibil. În general, acești câini sunt cei mai buni pentru proprietarii de câini mai experimentați și răspund cel mai bine la comenzi blânde, dar ferme. 
  • Îngrijirea: Din fericire, îngrijirea pentru Bullador este o întreținere destul de scăzută. Dar acești câini au vărsat destul de puțin, așa că va trebui să-și speli hainele de câteva ori pe săptămână. De asemenea, veți fi nevoie să țineți pasul cu periajul zilnic dinte, băile lunare și curățați periodic urechile câinelui pentru a preveni infecția. 
  • Nevoile de exerciții: Acești pui jucători au o mulțime de energie și au nevoie să aibă o mulțime de exerciții zilnice pentru a-și păstra cozile. Veți dori să vă asigurați că acești puii merg pe o alergare, să obțină o excursie zilnică în parcul câinilor sau să aveți câteva sesiuni riguroase de joc împreună cu plimbări obișnuite. Acești prieteni au o energie fără limite și vor aprecia casele care au o curte mare, împrejmuită, unde pot rula și arde niște aburi. 
  • Sănătate: Acești pui trăiesc cu aproximativ 10 până la 14 ani cu îngrijirea și tratamentul adecvat. Cu toate acestea, unii citidori împărtășesc problemele de sănătate legate atât de rasele mamă, inclusiv hipotiroidismul, umflarea și displazia de șold. La fel ca și cum ați fi cu orice pooch, veți dori să vă asigurați că Labrabull rămâne la curent cu vizitele sale la veterinar. 

Cele mai bune familii și proprietari pentru un labrabulll

Încă mai calculați dacă Labrabull plin de viață este sau nu Poooch Poooch pentru familia dvs? Iată o listă de verificare rapidă pentru a vă asigura că le puteți oferi acestor câini meritoriu cu tot ce trebuie să înflorească.

  • Vă place să ieșiți afară și să vă exercitați. Labrabulls sunt câini foarte activi care au nevoie de familii care își pot potrivi nivelurile de energie. Acești câini cu siguranță nu sunt lăsați înapoi, deși sunt bucuroși să se hrănească lângă tine după o zi lungă de drumeții. Bulladorii sunt câini care fac prieteni excelenți de alergare și sunt întotdeauna fericiți să joace un joc de Fetch sau Frisbee.
  • Ești proprietar de animale de companie. Labrabulls au nevoi distincte care sunt cele mai bine îndeplinite de proprietarii de animale de companie experimentați. Fără îngrijire adecvată, acești câini inteligenți pot deveni plictisit care pot duce la comportament distructiv. Bullador este puternic și trebuie să-și învețe manierele de mutt mai devreme pentru a fi un cetățean bun canin la vârsta adultă.
  • Ești gata să investești timpul în formare. Labrabulls sunt iubiți sensibili care au nevoie de proprietari care înțeleg nevoile lor unice de formare. Acești câini energici sunt dornici să vă rog, deși pot avea o lovitură încăpățânată. Prin urmare, formarea ar trebui abordată cu răbdare, îngrijire și o mulțime de practici. Pitadorii pot fi atenți și de străini, deci veți dori să acordați o atenție deosebită procesului de socializare.
  • Cineva găzduiește cea mai mare parte a timpului. Acești câini afectuosi nu doresc altceva decât să-și urmeze membrii familiei din cameră în cameră. Labrabulls nu-i place să fie lăsați singuri pentru perioade lungi de timp, deci va trebui să vă asigurați că familia dvs. poate găzdui nevoile puilor.
  • Căutați un tovarăș de familie devotat. Pitadorii sunt cunoscuți pentru devotamentul lor veșnic față de familiile lor. Acești prieteni blană sunt sigur că vă vor arăta cât de mult vă iubesc și vă păstrați pe degetele de la picioare cu personalitățile lor aventuroase și entuziaști.

Pe scurt, Labrabulls nu sunt ideale pentru cineva care caută a Puneți înapoi, ploi de mare independent care îi place să-și petreacă timpul în interior și să stea pe cont propriu de cele mai multe ori. Pitadorii au nevoie de familii care să înțeleagă nevoia de rasă de stimulare mentală obișnuită, exerciții și atenție.

Pentru familiile potrivite și mediile de uz casnic, Labrabulls fac câini dungi cu inimi de aur. Sunteți sigur că veți găsi un prieten pentru totdeauna în aceste zeloase patru subsoluri.

Cum puteți găsi un buldor?

Găsirea unui buldor

Urmărirea raselor de designer ca bulladorul poate fi dificil. Una dintre cele mai bune modalități de a vă restrânge căutarea unuia dintre aceste mutts minunate este de a încuraja internetul folosind un serviciu ca Petfinder Pentru a vedea dacă există câini de labrabull în zona dvs.

Dacă sunteți destul de norocoși să știți un proprietar Labrabull, asigurați-vă că le cereți o trimitere la crescătorul lor. În timp ce acest crescător ar putea avea un gunoi activ, ei ar putea să vă îndrepte către cineva care vă face sau vă pune pe o listă de așteptare pentru poochia dvs.

Nu uitați importanța Selectarea unui crescător de câini reputați pentru viitorul tău cel mai bun prieten. De asemenea, va trebui să faceți timp pentru a vă întâlni părinții câinelui dvs. înainte de a aduce acasă cel mai bun prieten pentru a vă asigura că Pitadorul dvs. este Poooch Poooch pentru familia dvs.

Alternativ, dacă adoptați un lrabull dintr-un adăpost (care este o idee excelentă), asigurați-vă că dedicați o perioadă semnificativă de timp care vizitează noul membru potențial de familie pentru a obține un sentiment adecvat al personalității lor. Asigurați-vă că cereți membrilor personalului despre istoria câinelui, temperamentul și orice alte note pe care adăpostul le poate oferi.

Rase similare și amestecuri de rasă la labrabull

boxerii sunt ca buldorii

Dacă nu sunteți sigur dacă Labrabull este câinele viselor dvs., aici sunt alte rase similare și amestecuri de rasă pentru a lua în considerare.

  • German-Australian Shepherd: Acest ciobanesc australian și Amestecul german de cioban este plină de viață, loială și iubitoare. Acești câini inteligenți iubesc petrecerea timpului cu familiile lor, deși ar putea fi un pic precaut de străini.
  • Boxer: Boxerul este o rasă ușoară care face bine cu familia și prietenii. Acești câini entuziaști, de înaltă energie sunt cunoscuți pentru anticul lor uneori-comedic.
  • Saint Berhusky: Acest Saint Bernard și Siberian Husky se amestecă este o mare frumusețe care se obligă îndeaproape cu familia, prietenii și alți câini. În timp ce ei pot avea o lovitură încăpățânată, acești câini inteligenți sunt de obicei destul de ușor de antrenat.
  • Groapa de collie: Acest taur pit și Border Collie Mix este super inteligent, dornic să vă mulțumească și plin de energie. Acești pui vesel pot avea tendința de a fi protejați de membrii familiei lor, deși sunt, în general, cu patru subsoluri.
  • Pudel: Poodle mândru este activ, inteligent și întotdeauna fericit să joace. Acești câini iubitoare și loiali iubesc petrecerea timpului cu membrii familiei lor și sunt, în general, prietenoși față de alți câini.
  • Labsky: Acesta este un labrador și Siberian Husky mix care are ca rezultat un pooch inteligent, uimitor, care este înfricoșător loial familiei sale. Acești puii fac bine în jurul altor câini și au nevoie de o mulțime de exerciții fizice.
  • Pointerul german de scurte: Pointerii germani scurți sunt câini de familie prietenoși și inteligenți care trebuie să-și părăsească petele de semnătură peste tot inima. Acești pui entuziaști sunt întotdeauna pregătiți pentru următoarea aventură.

***

Labrabull este un prieten prietenos, pentru totdeauna, care va găsi cu siguranță calea în inima voastră. Aceste pui de afectivi, plin de viață au cu siguranță un zestul irezistibil pentru viață, care se va freca cu siguranță pe tine și pe familia ta.

Aveți una dintre aceste soiuri dulci acasă? Are mai mult ca un taur de pit sau un labrador? Ne-ar plăcea să auzim totul în comentariile de mai jos!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Profil de rasă: labrabull (labrador retriever x pit bull mix)