15 Nume unice de pisici masculine

CAT lins

Nu este nimic în neregulă cu numele de pisici populare, cum ar fi mângâiere, tigru și Oscar, dar, uneori, în picioare din mulțime și de a alege de la mai multe nume de pisici masculine unice pot fi un lucru bun.

Aducând acasă an Pisica adoptată sau pisoiul nou poate fi un timp atât de interesant și copleșitor. Poate fi greu de lovit de inspirație când vă concentrați asupra Obținerea pisicii tale stabilite în noua lor casă.

Lista noastră de nume de pisici unice de sex masculin va,, sperăm, să oferim câteva idei pentru a scuza imaginația.

Birba

Aveți o pisică care este o maimuță mică și întotdeauna se ridică la rău? Ar putea fi potrivite pentru numele drăguț Birba, ceea ce înseamnă scoundrel sau rascal în italiană.

Bryer

Dacă aveți o pisică care iubește toată lumea și este plină de afecțiune dulce, atunci nu ați putea alege un nume mai bun decât Bryer. Acest nume bazat pe canadian înseamnă blând și dulce.

Bugatti

Pentru acei entuziaști de mașini acolo, atunci Bugatti ar putea fi un nume distractiv pentru pisica ta. Ar fi deosebit de apt dacă sunt un demon de viteză care are pachete de energie și dorește să joace tot timpul. Mașinile Bugatti sunt în mod regulat în primele zece cele mai rapide mașini din lume.

Caleb

Dacă pisica dvs. este nefavorabilă loială, atunci Caleb poate fi numele perfect pentru ei. Acesta este un nume ebraic și înseamnă și credincioșia, devotamentul și, de asemenea, curajul.

Carbon

Dacă vă simțiți nostalgici pentru o copilărie la mijlocul secolului XXI și aveți o pisică foarte regală, atunci carbon ar putea fi o alegere de nume mare, mai ales dacă sunt negri. Acesta a fost numele pisicii vorbite în cărțile copiilor de către Barbara Sanigh. Dacă aveți copii mici, ei ar, de asemenea,, fără îndoială, să fiți citit poveștile care au inspirat numele pisicii lor!

Gandalf

Pentru fanii literaturii clasice de fantezie, nu puteți merge prost cu un nume de caractere de la Lordul Inelelor. Ce nume mai bun decât Gandalf, în cinstea vrăjitorului principal din roman. Poate că nu este la fel de unic ca și unele dintre celelalte nume de pe această listă, dar este una care ar satisface o pisică albă sau gri cu un caracter înțelept.

Hipnos

Pisicile sunt adesea numite după zei greci sau nordici. Nu este neobișnuit (mai ales după popularitatea filmelor minunate) pentru a auzi că pisicile se numește Loki sau Thor. Dacă aveți o pisică care este leneș și iubește să salveze toată ziua, alegerea mai neobișnuită a hipnosului ar putea fi bine adaptată. Acesta a fost zeul grec al somnului.

Marmite

Aceasta este o faimoasă răspândire britanică savator care sa dezvoltat într-un termen care este folosit pentru a descrie ceva care este foarte puternic divizoriu. Dacă ceva este ca Marmite, atunci fie "iubiți-l sau îl urăște". Dacă aveți o pisică cu o personalitate foarte distinctă, că nu toată lumea ia, atunci Marmite ar putea fi numele perfect drăguț, unic pentru ei.

Meelap

Dacă pisica ta este în mod constant greșită și te jenează în fața oaspeților, atunci poate că le poți numi meelap. Aceasta are originile sale în sanscrită și înseamnă jenă. Acest nume ar putea funcționa și pentru o pisică de sex feminin.

Nermal

Nermal este nemesisul adorabil al personajului benzii de benzi desenate Garfield. El se numește ca fiind cea mai drăguță pisică din lume. Dacă aveți o pisică drăguță cu un complex superior, ceea ce nume mai bun pentru a merge mai mult decât acest lucru.

Nimbus

Dacă aveți o pisică moody sau doar una cu colorat gri închis, atunci numiți-le după acest tip întunecat de RainCloud ar putea funcționa.

Tigaie

Dacă ați citit trilogia lui Philip Pullman, veți ști că personajul principal Lyra are un tovarăș de suflet care este în mod obișnuit sub forma unui Wildcat și el este numit Pantalaimon sau Pan pentru scurt. Acesta ar fi numele perfect pentru fanii romanului sau pentru o pisică foarte sensibilă care este antiteza nesăbuită.

Shiro

Dacă aveți o pisică albă și căutați un nume mai unic decât zăpada comună sau marshmallow, atunci ce zici de Shiro? Acesta este un cuvânt japonez care înseamnă alb.

Sulleu

Cine poate uita acest caracter albastru plin de pufos de la Monsters Pixar Monsters Inc? Fetița Boo Boo se referă la el ca fiind "Kitty" în primul film. Deci, dacă aveți un gigant pufos, blând de o pisică, acest nume ar fi un meci minunat.

Woizle

Tiggerul este un nume popular CAT. Care nu iubește caracterul faimos de la Winnie the Pooh? Nu este exact un nume unic. Dacă vă iubiți aceste cărți și aveți o pisică care este timidă și timidă, atunci de ce nu le numiți, într-o manieră ironică, după aceste personaje de miere vrăjitoare în schimb.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 15 Nume unice de pisici masculine