5 Motive pentru care nu ar trebui să cadou câini pentru crăciun

Alegerea unui cadou de Crăciun pentru dvs Prietenii sau membrii familiei nu este un lucru ușor de făcut și, în multe cazuri, este foarte stresant și necesită mult timp să decidă un cadou și apoi să meargă și să-l cumpere. Cu toate acestea, asta face ceea ce face Crăciun o astfel de sărbătoare minunată, spiritul de a da răspândirea peste tot, și oferind cadouri este o modalitate sigură de a arăta altora că vă pasă de ei.

Unul dintre lucrurile pe care oamenii adesea cadou cadou pentru Crăciun sunt animale de companie. Fie că este vorba de un pisoi, un cățeluș sau un papagal, giftingul unui animal este adesea privit ca un cadou perfect pentru copii și unul care, de obicei, îi va face să meargă în mod nebun. Cu toate acestea, nu este ceva ce ar trebui să faceți fără o considerație atentă.

De fapt, există multe motive pentru care nu ar trebui să o faceți deloc. În timp ce scriu în mod specific despre câini aici, aceste considerații ar trebui luate indiferent de tipul de animal pe care îl gândiți la adoptarea. Este deosebit de important atunci când se gândesc să cumpărați un animal de companie pentru un copil, deoarece este cel mai probabil că părinții vor trebui să ajute la îngrijirea animalului.

Alte idei: 20 de cadouri minunate de Crăciun pentru iubitorii de câini

De ce nu ar trebui să cadou câini pentru Crăciun

Motive pentru care nu ar trebui să cadou câini pentru Crăciun

1. Ești sigur că chiar doresc un câine?

Principalul motiv pentru a evita gifting un câine pentru Crăciunul se află într-un simplu fapt pe care probabil că nu-l cunoașteți dacă destinatarul dorește cu adevărat un câine sau orice alt animal de companie. Având un câine ca parte a gospodăriei dvs. este un angajament uriaș și mulți oameni pur și simplu nu sunt pregătiți să ia această obligație.

Da, având un câine este o adevărată bucurie în cea mai mare parte, dar, pentru cealaltă parte, este nevoie de o mulțime de dedicație, îngrijire și Mai mulți bani decât credeți. Dacă te gândești la gifting un câine unui copil, tu TREBUIE SA întrebați părinții lor dacă doresc să aibă un câine. Dacă cereți unui copil, veți primi cu siguranță un răspuns afirmativ, dar copiii au rareori disciplina și dorința de a avea grijă de un animal de companie.

Îi place să se joace cu un câine, să-l petreci și chiar să-l umble, dar când vine vorba de a avea grijă de un câine, aici au venit părinții. Nu vrei să povestiți părinții dacă nu sunt interesați să aibă un câine, chiar dacă copiii doresc cu adevărat unul. Fiecare copil dorește un animal de companie, nu este surprinzător după toate.

Unele dintre acele pui care au fost date ca un cadou de Crăciun vor ajunge pe stradă sau în adăposturi animale. Trebuie să vă asigurați că destinatarul dorește de fapt un câine înainte de a le da ca un cadou. Adăposturile de câine și kilogramele sunt deja pline, așa cum este, nu este nevoie să adăugați mai multe prin crearea unei situații pe care nu ați anticipat.

2. Câinii sunt un angajament pe termen lung

Dacă nu sunteți sigur că cineva dorește cu adevărat un câine, trebuie să luați în considerare faptul că nu le dați un cadou de scurtă durată, îi dați o ființă vie. Unii câini pot trăi Mai mult de un deceniu, Și dacă nu sunteți sigur că destinatarul este pregătit pentru o astfel de obligație de lungă durată, trebuie să vă gândiți din nou la Gifting un câine pentru Crăciun.

Câinii nu sunt jucării, există ființe vii și trebuie să le tratați ca atare. Dându-i un câine nepotului tău, ca să-l poți impresiona nu este un motiv suficient de bun pentru a da un câine ca un cadou pentru Crăciun. Copiii mici sunt probabil mai potriviți pentru animalele umplute oricum și, dacă aceasta este persoana pe care doriți să o faceți fericit, ar trebui să luați în considerare o jucărie ca un cadou, mai degrabă decât un câine real.

Trebuie să țineți cont de timpul și efortul necesar instruiți corect un câine de asemenea. Unii câini vor necesita o îngrijire constantă până când se obișnuiesc cu noua lor casă și chiar și atunci sunt lucruri cum ar fi pregătirea de quety care trebuie abordată. De aceea trebuie să fii absolut sigur că destinatarul este cu adevărat pregătit pentru un astfel de angajament atât de mare.

LEGATE DE: 40 de cadouri de vacanță cele mai unice pentru proprietarii de câini și iubitorii de câini

3. Având un câine poate fi scump

Este ușor să cumperi un câine și să-l cadou la cineva. Trebuie să știți că destinatarul este cel care va trebui să aibă grijă de el, care poate de multe ori adăugați până la o sumă loftilă. În primul rând, există mâncare, care nu este într-adevăr o cheltuială atât de mare, dar se adaugă peste cei 10 ani câinele va trăi.

Apoi, există vizite și verificări VET și alte lucruri cum ar fi jucăriile, consumabilele de îngrijire, consumabilele de antrenament și așternutul. Unele studii au arătat că îngrijirea unui câine poate costa mai mult de 1500 de dolari pe an, Potrivit unui articol de timp unde au făcut matematica, care nu este o sumă mică pentru unele familii.

4. Câinele vine probabil de la o moară de catelus

Multe pui găsite în săptămânile înainte de Crăciun vor veni de la Mills Puppy. Chiar dacă unii dintre ei vor fi sănătoși, mulți nu vor fi pentru că sunt crescuți și născuți în condiții dure, inumane. Dacă vă interesează cu adevărat de animale, ar trebui să vă asigurați că nu cumpărați un cățeluș înainte de Crăciun, deoarece veți fi stimulați crescătorii nerecuperați și iresponsabili.

Poate cel mai bun lucru de făcut, dacă vrei să dai un catel ca un cadou pentru cineva, este să le dai un certificat de cadou în schimb.

Chiar dacă intenționați să adoptați un catelus ca darul dvs. de Crăciun pentru cineva, care poate fi o problemă, de asemenea. Multe adăposturi nu mai fac adopții în acest timp pentru a preveni problemele care sunt adesea asociate câinilor de la Crăciun. Care îi determină adesea pe oameni să meargă la acești crescători umbriști și să-și susțină afacerea.

Ei pot aștepta până când sărbătorile se termină și au un catelus de la o sursă de reputație. Mai mult, ei pot obține o rasă care se potrivește cu adevărat nevoilor lor și că sunt capabili să aibă grijă de.

5. Crăciunul nu este cel mai bun moment pentru câini

Crăciunul și întregul sezon de sărbători pentru asta, nu este un timp atât de ușor pentru câini. Ele pot fi ușor stresate de mulțimile mari la întâlnirile și mesele familiale și vor avea un timp greu cu zgomote puternice care însoțesc Crăciunul.

Chiar și pentru câinii care au fost în gospodărie de mult timp, aceasta poate reprezenta o anumită problemă. De aceea este important să vă asigurați că este câinele dvs Sigur și sunet în timpul Crăciunului, de preferință într-o cameră separată cu o atmosferă diferită, unde este liniștită.

Aducerea unui nou câine într-o astfel de înconjurătoare hectică poate avea consecințe cu adevărat dăunătoare. Încercând să adapteze un câine nou în noua lui casă în timpul Crăciunului nu este o sarcină ușoară. Există prea multe distrageri, iar câinii noi necesită o mulțime de atenție și îngrijire. Acesta este doar un alt motiv pentru care nu ar trebui să cadou câini pentru Crăciun.

RECOMANDAT: Last Minute Crăciun DIY cadouri pentru iubitorii de câini

Motive pentru care nu ar trebui să cadou câini pentru Crăciun

Încă vrei să o faci? Apoi faceți-o corect.

După ce ați citit toate aceste motive pentru care nu ar trebui să difuzați niciodată un câine pentru Crăciun, dacă doriți cu adevărat să dați un câine ca un cadou pentru Crăciun pentru cineva, există anumite lucruri pe care trebuie să le faceți dacă doriți să vă asigurați că ambele destinatari a darului și câinele în sine va fi mulțumit de această decizie.

În primul rând, Trebuie să întrebi, direct, dacă destinatarul dorește un câine și dacă sunt pregătiți pentru acest angajament. Dacă sunt, atunci trebuie să vă asigurați că alegeți rasa potrivită.

De exemplu, dacă destinatarul trăiește într-un apartament mic, ar trebui să alegeți o rasă mică. Dacă au o casă și o curte, puteți alege o rasă mai mare atunci. Din nou, cel mai bun lucru de făcut aici este să întrebi ce ar prefera.

Motive pentru care nu ar trebui să cadou câini pentru CrăciunUn alt lucru de făcut este Evitați să dați câinelui pe Crăciun. Încercați să o faceți cu câteva zile înainte, astfel încât să puteți da timpului destinatarului să se adapteze la această nouă situație și să treacă câinele cel puțin puțin înainte de Crăciun.

În acest fel, acesta va fi mai ușor pentru destinatar și câine să se ocupe de stres și emoție care vine cu Crăciunul. Este chiar mai bine să așteptați și să le dați un câine după Crăciun, așa cum am menționat deja mai sus.

Dacă destinatarul nu a avut niciodată un câine înainte, ar trebui, de asemenea, să le ofere anumite orientări privind modul de îngrijire adecvată pentru noul lor membru al familiei. Nu trebuie să presupunem că toată lumea știe ce să facă cu un câine, cum să-l antrenezi, ce să-l hrănească etc. Aceste lucruri s-ar putea să vă sune ușor dacă sunteți proprietar de câine, dar pentru cineva care se ocupă de ea pentru prima dată, s-ar putea să nu fie la fel de ușor cum sună.

De asemenea, trebuie să Țineți minte situația specifică a destinatarului. Au copii sau poate alte animale de companie? Unele rase se vor întâlni cu copiii mici mai bine decât ceilalți, iar unele rase vor avea dificultăți în a se adapta la prezența unui alt animal de companie, mai ales dacă nu vă dați un cățeluș care va avea timp să se adapteze la alte animale și să învețe cum să trăiești lor.

Toate aceste lucruri sunt importante și trebuie să le păstrați în minte dacă doriți cu adevărat să dați un câine ca un cadou pentru Crăciun. Există multe motive menționate mai sus, care arată că aceasta nu este de obicei o idee minunată, dar dacă sunteți absolut sigur că un câine ar fi un cadou perfect pentru cei dragi, trebuie să vă asigurați că toată lumea se termină fericită pentru o lungă perioadă de timp , nu doar pentru o zi.

Citiți următorul: 10+ cele mai bune cadouri de Crăciun pentru părinții câinilor

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

Cele 5 motive pentru care nu ar trebui să cadou câini pentru Crăciun

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 5 Motive pentru care nu ar trebui să cadou câini pentru crăciun