Poate acupunctura ajuta caini?

Japonia - tratament de acupunctură pentru câine

Poate acupunctura ajuta cainele tau? Mulți profesioniști medicali și veterinari obișnuiau să respingă acupunctura, o numesc fals sau inutil. Ca medicament alternativ a câștigat popularitate, mai mulți oameni au început să observe că acupunctura le-a dat rezultate bune. Medicii și profesioniștii din domeniul sănătății au început să ia în considerare acupunctura ca o opțiune de tratament pentru o varietate de probleme de sănătate. Veterinarii au observat eficacitatea acupuncturii de ani de zile, dar mai mult își realizează beneficiile. Dacă câinele dvs. suferă de o problemă de sănătate, medicina tradițională nu poate ajuta (sau doriți o alternativă la medicamente sau chirurgie), atunci acupunctura ar putea fi o idee bună pentru câinele dvs.

Ce este acupunctura veterinară?

Acupunctura veterinară implică introducerea acelor mici în puncte specifice pe corpul animalului. Acupunctura a fost folosită de secole pentru a trata mai multe condiții și pentru a promova sănătatea generală atât pentru oameni, cât și pentru animale. Acupunctura veterinară este o parte din Medicina veterinară tradițională chineză.

Cum funcționează acupunctura?

Potrivit medicinii veterinare tradiționale chineze (TCVM), Qi (Energia vieții) călătorește prin corp prin canale cunoscute sub numele de meridiane. Plasarea acelor de acupunctură în anumite puncte de-a lungul meridienilor pot corecta dezechilibrele în fluxul de Qi. În unele cazuri, se utilizează electro-acupunctura (firele conectate la ace trimit impulsuri electrice mici, fără durere pentru a stimula punctele). Veterinari care sunt instruiți și certificați în TCVM Aflați ce puncte și metode de utilizare pe baza simptomelor unui animal și a examenului fizic. O sesiune de acupunctură poate dura aproximativ 15-30 de minute (ar putea fi mai mult sau mai puțin în funcție de situație).

Poate acupunctura ajuta cainele tau?

Acupunctura poate suna un pic ca "hocus-pocus" unui sceptic. Până în ultimii ani, majoritatea profesioniștilor din domeniul medical occidental au crezut și la fel. Acum, dovezile arată că acupunctura poate aduce beneficii atât animalelor, cât și oamenilor. Acupunctura este utilizată pentru a trata mai multe condiții, inclusiv artrită, Bolile spinale, infecții, epilepsie și altele. Dacă credeți că câinele dvs. poate fi un bun candidat pentru acupunctură, adresați-vă medicului veterinar. Poți cel mai probabil Găsiți un acupuncturist veterinar certificat în zona dvs și luați câinele dvs. pentru un examen și consultare. Deși acupunctura nu funcționează pentru toți câinii și toate problemele, mulți proprietari raportează îmbunătățiri foarte evidente cu sesiuni regulate de acupunctură.

Câinii vor sta încă pentru acupunctură?

Poate suna surprinzător, dar majoritatea câinilor fac bine în timpul sesiunilor de acupunctură. La început, câțiva câini sunt nervoși și nervi. Cu toate acestea, ei par să învețe repede că nu este nimic de temut. Mulți câini așteaptă cu nerăbdare acupunctura, deoarece îi face să se simtă mai bine. Desigur, Instruire și Socializare Câinele dvs. în avans este o modalitate excelentă de a vă asigura că primele câteva sesiuni merg bine.

Prima dată când câinele dvs. primește terapie acupunctură, veterinarul va începe încet pentru a vă ușura câinele în ea. Poate doriți să aduceți niște tratamente speciale pentru câinele dvs. pentru a vă ajuta să faceți experiența pozitivă. Mulți veterici vor avea tratamente speciale în biroul lor din acest motiv. Un truc favorit este de a oferi un mic borcan sau un fel de mâncare de mâncare pentru copii înghețați pentru ca câinele dvs. să se bucure. Pe măsură ce câinele dvs. se adaptează la sentimentul acelor ace, veterinarul dvs. poate adăuga mai multe. Fiecare câine se ocupă diferit de acupunctură, așa că nu uitați să fiți răbdători cu câinele dvs. și cu veterinarul dvs.

Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Poate acupunctura ajuta caini?