Metacam pentru câini

Metacam pentru câini
Vet-fapte-check-box

Osteoartrita este o afecțiune comună a câinilor - în special cei care primesc puțin timp în dintele.

Din fericire, există o varietate de medicamente și tratamente disponibile pentru a vă ușura durerea puilor. Metacam este un astfel de exemplu, iar mulți veterinari prescriu pacienților lor cu articulații atrăgătoare.

Vom explica tot ce trebuie să știți despre drogul de mai jos.

Ce este metacam pentru câini?

Metacam este marca de nume pentru meloxicamul de droguri. Se utilizează pentru a trata durerea și inflamația asociată cu osteoartrita la câini. Este disponibil și pentru oameni.

in orice caz, Meloxicamul pentru oameni este de obicei vândut sub numele de marcă Mobic. Doar înțelegeți că ambele medicamente sunt formulate în mod diferit, deci (ca întotdeauna), trebuie să vă abțineți de la dăruirea pe câine pe bază de prescripție medicală sau viceversa.

Cum funcționează metacamul?

Metacam este un AINS - aceeași clasă de medicamente care conțin aspirină și ibuprofen. Cu toate acestea, metacamul este sigur pentru câini, în timp ce aspirina și ibuprofenul pot fi toxici pentru patru subsoluri.

Ca și alte AINS, metatacamul nu este nesteroidian și funcționează în primul rând prin reducerea hormonilor din corpul animalului dvs. care declanșează inflamația și senzația de durere.

Metacam pentru câini Efecte secundare

Ca majoritatea altor medicamente, Metacam poate provoca unele efecte secundare la câini.

Cele mai multe sunt relativ minore, dar câțiva pot solicita medicul veterinar să înceteze să prescrie medicamentul și să caute o alternativă că câinele dvs. poate tolera mai bine.

Unele dintre cele mai notabile efecte secundare ale medicamentului includ:

  • Tulburări gastro-intestinale minore, cum ar fi vărsături sau diaree
  • Scăderea apetitului
  • Creșterea consumului de apă și urinare
  • Negru, scârțâit sau scaune sângeroase
  • Incordinarea
  • Convulsii
  • Agresiune
  • Galbenele ochilor și gingiilor (icter)
  • Ulcere stomacale
  • Pierdere în greutate
  • Iritatie de piele
Dozare de metacam câine

Metacam pentru doze Ghid de dozare

Trebuie să administrați întotdeauna metatacam în mod exactă și suma pe care Vet-ul dvs. recomandă. Aceasta este singura modalitate de a ști cât de mult metacam să-ți dai câinele.

Unii câini necesită doze diferite decât cele recomandate, deci nu căutați doar un calculator de dozaj metatacam pentru câini - Stick cu doza pe care VET-ul dvs. prescrie.

Majoritatea veterinarilor administrează de obicei o doză de încărcare în timpul vizitei de birou la o rată de 0.09 miligrame pe kilogram în prima zi și 0.045 miligrame pe kilogram după aceea.

Cu toate acestea, este important să rețineți că Suspensiile meloxicam sunt disponibile în mai multe formulări - unele conțin 0.5 miligrame ale medicamentelor pe mililitru de fluid, în timp ce altele conțin 1.5 miligrame de medicamente pe mililitru de fluid.

În consecință, veți dori să verificați dublu cu medicul veterinar pentru a vă asigura că administrați doza corectă a lichidului meloxicam.

Cum se administrează metacam câinilor?

Metacam vine în formă de suspensie lichidă, și este de obicei inclusă o seringă de distribuire sau o cădere.

Medicamentul pare să fie gustos pentru majoritatea câinilor, deci Este rareori foarte dificil de administrat. Este, de asemenea, disponibil ca un medicament injectabil, dar acest lucru nu este prescris de veterinari ori de câte ori forma orală.

Unii medicii veterinari recomandă pur și simplu plasarea sumei necesare direct în gura câinelui (pe spatele limbii), în timp ce alții preferă clienții lor să adauge medicamentul la alimente, ceea ce poate fi administrat câinele dvs.

În ambele cazuri, trebuie doar să fii sigur dați medicamentul animalului dvs. cu alimente sau în scurt timp (mai puțin de 10 minute) după masă. Acest lucru poate contribui la reducerea șanselor de animale de companie care suferă un ulcer de stomac.

Dacă, din anumite motive, uitați să administrați medicamentul la animalul dvs. de companie la ora obișnuită, mergeți mai departe și dați animalului dvs. dozei pierdute de îndată ce vă amintiți. Doar faceți acest timp "nou normal."

Cu alte cuvinte, dacă ați oferit câinelui său medicamentul la ora 10:00 și ați uitat să faceți acest lucru până la ora 12:00, faceți-vă noul timp de dozare.

seringă

Dacă, din anumite motive, uitați să administrați medicamentul la animalul dvs. de companie la ora obișnuită, mergeți mai departe și dați animalului dvs. dozei pierdute de îndată ce vă amintiți.

Cu toate acestea, dacă este aproape timpul pentru doza următoare a câinelui dvs., pur și simplu săriți doza uitată și administrați-o din nou la momentul normal. Nu dați o doză dublă de medicament pentru a compensa cea pierdută.

Asigurați-vă că depozitați meloxicamul la temperatura camerei, între 68 ° - 77 ° Fahrenheit și evitați-l la animalul dvs. de companie după data de expirare.

Metacam fără prescripție medicală: pot să-l înțeleg eu?

Deoarece nu este potrivit pentru toți câinii, acesta poate interacționa cu alte medicamente și poate (rareori) provoacă un efect secundar grav, Meloxicam este disponibil numai cu o rețetă de la VET dvs.

Puteți găsi comercianții cu amănuntul online care sunt dispuși să vă vândă metatacam fără prescripție medicală, dar cumpărarea medicamentelor dvs. de companie în acest mod este o idee foarte proastă.

În afară de problemele cu efecte secundare și interacțiuni discutate mai sus, trebuie să vă întrebați cât de etic este un comerciant dacă vor vinde ilegal medicamente eliberate pe bază de prescripție medicală.

Medicamentele pe care le achiziționați pot să nu fie ceea ce sunt etichetate ca, și pot fi chiar contaminate cu aditivi periculoși.

Mobi (forma umană a medicamentului) necesită, de asemenea, o rețetă de prescripție. Nu fiți tentați să dați Mobic câinelui dvs. dacă aveți o rețetă, ca Formularea umană poate conține ingrediente inactive care nu sunt sigure pentru animalul dvs. de companie.

Unde să cumpărați meloxicam pentru câini

Există o varietate de locuri pentru a cumpăra în mod legal metacam cu o rețetă. Veterinarul dvs. poate stoca medicamentul, care este cel mai simplu loc de cumpărare de la (veți fi deja acolo oricum).

Cu toate acestea, îl puteți obține, de asemenea, dintr-o varietate de comercianți cu amănuntul online.

Vă recomandăm să cumpărați meloxicam de la Chewy.COM. Aceștia stochează metacam (forma de marcă a medicamentului), și Ele au, de asemenea, formularea generică de metatacam Disponibil, dacă doriți să economisiți niște bani.

Pur și simplu urmați pașii listați pe site-ul lor pentru a vă trimite dovada de prescripție medicală și pentru a obține medicamentele puilor pe drum.

Comentarii pentru Metacam

Metacam pentru câini Recenzii

Potrivit proprietarilor care au încercat medicamentele pe puii lor, Comentariile pentru Metacam sunt puțin amestecate.

Medicamentul pare să ajute la atenuarea sau reducerea durerii articulare pentru majoritatea câinilor, Dar este important să fii realist în privința așteptărilor tale. Cu alte cuvinte, în timp ce metacamul este foarte eficient în reducerea durerii, nu va face ca laboratorul dvs. de 12 ani, cu artrită avansată să înceapă să facă Pirouettes în camera de zi.

Unii câini nu par să sufere de orice efecte secundare îngrijorătoare, în timp ce altele suferă efecte secundare relativ grave, care le solicită să înceteze să ia medicamentul în întregime.

Singura modalitate de a ști dacă metacamul va fi de ajutor pentru animalul dvs. de companie este de a discuta cu medicul veterinar, obține o rețetă, și apoi să încercați o încercare.

VET-ul dvs. vă poate ajuta să vă dați seama dacă are sau nu sens să continuați să utilizați medicamentul după ce ați încercat-o timp de câteva săptămâni sau luni.

Alternative de metacam: Alte tratamente pentru osteoartrita

Metacam este un tratament destul de eficient pentru durerea de artrită, dar nu este singura tratamentul durerii pentru câini disponibil.

De fapt, există o varietate de alte lucruri pe care doriți să le discutați cu veterinarul dvs. dacă metacamul nu este potrivit pentru puii voștri.

Vom discuta câteva dintre cele mai bune opțiuni de mai jos, dar asigură-te că Verificați ghidul nostru definitiv pentru tratamentele de artrită de asemenea!

Alte AINS: Metacam vs. RIMADYL, DERAMAXX și alte medicamente

Metacam este unul dintre cele mai frecvent prescrise AINS pentru câini, dar nu este singurul joc din oraș.

Mai multe altele AINS - cum ar fi rimadil, deramaxx sau eogesic & # 8212; poate ajuta la tratamentul durerii artritei câinelui, dacă metacamul nu este potrivit pentru ea din anumite motive.

Unele veterici pot prescrie, de asemenea, ketoprofen pentru câinii cu artrită, dar din cauza efectelor secundare cauzează adesea, nu este recomandat de des ca alte AINS, care sunt, în general, mai bine tolerate.

Ibuprofenul și aspirina sunt, de asemenea, AINS, dar pot provoca o varietate de efecte secundare și Ele nu sunt adesea recomandate pentru câini.

Doar amintiți-vă că nu ar trebui să vă dați niciodată câinele lor sau nici unul alt medicament fără a vă consulta mai întâi VET-ul.

Steroizi

Steroizi, în special prednison, sunt ocazional utilizate pentru a trata artrita la câini. Aceste medicamente sunt adesea foarte eficiente la reducerea inflamației și umflarea asociată cu artrita, dar ele provoacă, de asemenea, o serie de efecte secundare - în special în timpul utilizării pe termen lung.

În consecință, steroizii nu sunt prescrise ori de câte ori au fost acum decenii pentru a trata durerea de artrită canină.

Alte ucigași de durere

Câinii care au artrită severă pot necesita medicamente alternative pentru a obține rezultate bune. Aceasta include opiacee sintetice cum ar fi tramadolul, precum și medicamentele care vizează modul în care nervii transmit informații, cum ar fi Gabapentin.

Aceste medicamente sunt rareori prescrise până când alte medicamente s-au dovedit nesatisfăcătoare.

Interventie chirurgicala

În cazuri rare, chirurgia poate permite medicului veterinar să îmbunătățească mobilitatea câinelui dvs. și să reducă o parte din durerea articulară pe care o simte.

Chirurgia nu este, evident, ceva ce ar trebui să luați ușor, Deoarece toate procedurile chirurgicale prezintă riscuri. Cu toate acestea, artrita severă poate reduce drastic calitatea vieții câinelui, iar operația poate fi singura opțiune viabilă la stânga.

Terapie cu laser

Terapia cu laser este o cale relativ nouă pe care unii veterinari folosesc pentru a trata artrita și alte probleme la câini. Se crede că ajută la stimularea regenerării celulelor și crește fluxul sanguin în regiunea țintă.

Terapie cu laser Are multe lucruri: Este fără durere, majoritatea câinilor nu deranjează procedura (unii par să se bucure de ea) și nu este prohibitiv costisitoare.

Cu toate acestea, nu toate veterinarii furnizează astfel de tratamente, astfel încât este posibil să trebuiască să vânați un pic pentru a găsi unul care va efectua procedura pe animalul dvs. de companie.

Acasă Remedierea durerii articulare de câine

Acasă Tratamente pentru artrita de câine

Să fim clar: artrita moderată până la severă va necesita, de obicei, ajutorul VET la adresa. Dar asta nu înseamnă că nu există câteva lucruri pe care le puteți face pe cont propriu, ceea ce ar putea îmbunătăți în continuare calitatea vieții câinelui.

Cele mai multe dintre aceste tratamente și strategii sunt în siguranță, dar este încă o idee bună să le menționăm la veterinarul dvs., astfel încât el sau ea are o înțelegere completă a modului în care vă îngrijiți de animalul de companie.

Suplimente nutritive

Medicamentele nu sunt singura modalitate de a vă ajuta să vă atenționați durerea câinelui. Unii proprietari au reușit să-și ajute pooch-ul să se simtă mai bine prin furnizarea de suplimente de sprijinire a articulațiilor sau prin trecerea la un aliment deja fortificat.

  • Chondroitină și glucozamină sunt cele două suplimente cele mai utilizate pentru îmbunătățirea sănătății comune și există unele dovezi pentru a le susține eficacitatea.
  • acizi grasi omega-3 (adesea administrate prin Suplimente de ulei de pește) poate, de asemenea, să contribuie la unele cazuri, deoarece tind să reducă inflamația. În mod similar, mielurile cu buze verde sau MSM se pot dovedi, de asemenea, de ajutor.

Îmbrăcăminte caldă

Îmbrăcămintea caldă nu este exact un glonț de argint pentru tratarea osteoartritei, dar unii câini se vor bucura de o mobilitate îmbunătățită și o ușurare a durerii, purtând a Coacura de iarnă Cozy Canine.

Acest lucru este cel mai util pentru Câinii care trăiesc în climă rece (Nu vrei să pui îmbrăcăminte pe un câine când temperaturile sunt ridicate).

Coaturile de câine cu picioarele 2

Saltele ortopedice

Saltelele ortopedice și saltelele de spumă de memorie pot fi foarte utile pentru ameliorarea durerii artritei, îmbunătățirea mobilității, și ajutându-vă că puii dvs. să ia un somn bun.

Și cel mai bine, puteți folosi aceste tipuri de paturi super-suportive, alături de orice altă strategie de tratament - inclusiv medicamente pentru durere cum ar fi metacam.

Asigurați-vă că ați verificat-o Revizuirea celor mai bune paturi de câine de memorie Pe piață, pentru a vedea unele dintre cele mai bune opțiuni pentru animalul dvs. de companie.

Paturi încălzite de animale de companie

Paturile de companie încălzite sunt o alternativă la saltele ortopedice (deși unele paturi pot conține saltele de spumă de memorie și elemente de încălzire).

Oferind căldură blândă pentru articulațiile câinelui tău, Un pat încălzit poate ajuta la atenuarea unor dureri și îmbunătățirea mobilității pe care o întâmpină câinele dvs.

Dacă credeți că un pat de companie încălzit poate fi o idee bună pentru animalul dvs. de companie, vedeți-ne Sugestii de top pentru paturile încălzite de câine aici!

Pierdere în greutate

Pierderea în greutate nu va reduce direct durerea sau inflamația articulară a câinelui dvs., dar Va lua unele dintre stresul de pe articulațiile ei.

Evident, nu puteți face acest lucru dacă puii dvs. este deja la sau sub o greutate corporală ideală, dar faptul trist este, Un număr alarmant de animale de companie sunt supraponderale.

Vechi-supraponderal-câine

Șansele sunt, dacă câinele dvs. este supraponderal, veterinarul dvs. va continua și va menționa pierderea în greutate în timpul vizitei inițiale a biroului.

Dar, dacă el sau ea nu, asigurați-vă că întrebați despre asta. Nu este important doar să vă asigurați că câinele dvs. este suficient de sănătos pentru a vărsa câteva kilograme, dar veți dori să discutați modalitatea corectă de ao ajuta să piardă în greutate cu VET dvs.

De la trecerea la a pierdere în greutate hrană pentru câine, Pentru a sparge exercițiul, la scăderea cantității de alimente pe care le alimentați Pooch, există mai multe strategii pe care le puteți utiliza pentru a vă ajuta câinele să obțină sănătate.

Instalați rampe de câini

Rampoanele nu vor reduce direct durerea câinelui dvs., dar sunt instrumente valoroase în căutarea pentru a vă ajuta pupul.

câine artritică rampă

Pentru început, ei vor face mai ușor pentru pooochul tău sărac să se ridice la canapeaua ei preferată sau să-i permită să steag scările care le pot da probleme.

O rampă va contribui, de asemenea, la eliminarea o parte din daunele articulare care pot apărea în timp, Pe măsură ce câinele dvs. este forțat să sară sau să iasă din lucruri.

Am scris pe scară largă despre rampele Doggie înainte, deci asigurați-vă că ați verificat-o Recomandări pentru rampele de câine (și DIY Opțiuni pentru rampa de câine) iti recomandam.

Masaj sau acupunctură

Masaj și acupunctura sunt două tratamente alternative care pot oferi o ușurare pentru câinii care suferă de artrită.

Nu există o mulțime de dovezi care să demonstreze eficacitatea uneia dintre tehnica pentru tratarea câinelui tău, dar ambele par a fi sigure (atunci când sunt efectuate de practicanți instruiți corespunzător), iar câinele dvs. se poate bucura de atenție și de contact uman.

Deci, ei ar putea fi în valoare de explorare - doar asigurați-vă că le discutați cu VET înainte de a începe fie tipul de terapie.

***

Osteoartrita este o boală din păcate comună care afectează mulți câini pe măsură ce îmbătrânesc. Și în timp ce nu există nici un remediu pentru această afecțiune, acesta este tratabil cu mai multe medicamente, inclusiv metacam.

Aceasta înseamnă că ar trebui să luați în considerare cererea medicală despre medicină, dacă câinele dvs. suferă de articulații achy.

Ați încercat vreodată metatacam pentru artrita câinelui tău? Ne-ar plăcea să auzim despre experiențele dvs. Spuneți-ne dacă a ajutat la ușurarea durerii animalului dvs. și să ne spună despre orice efecte secundare pe care le-a cauzat prea mult.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Metacam pentru câini