Revizuire: dispozitiv de terapie electromagnetică vx pet magic

Dispozitivele de câmp electromagnetic pulsate (PEMF) au fost utilizate pentru a trata oamenii de mai mulți ani. Mai recent, a fost utilizat în domeniul medicinii veterinare.  VX Pet Magic este înscrierea tehnologiei PEMF pentru proprietarii de animale de companie sub forma unui dispozitiv convenabil, handheld.

Conform Pulsecenters.COM, & # 8220;Prin inducerea unui curent electric ușor electric în celulele deteriorate, terapia PEMF încetinește sau oprește eliberarea durerii și a mediatoarelor inflamatorii, mărește fluxul sanguin al celulelor și re-stabilește interacțiunea normală a celulelor. Cu inflamație redusă, durerea scade, creșterea energiei și apare o vindecare mai rapidă a țesutului."

Când am auzit pentru prima dată despre beneficiile terapiei PEMF pentru câini, am devenit imediat intrigat. Dacă mi-ați citit articolele în trecut, știți că opresc pentru remedii naturale pe medicina tradițională occidentală ori de câte ori este posibil. Prin cercetarea mea pe PEMF pentru animalele de companie, am dat peste o companie care a dezvoltat un dispozitiv portabil pentru proprietarii de animale de companie să utilizeze pentru tratamente la domiciliu - VX Pet Magic.

Compania a făcut a Crowdfunding Campanie pentru a obține produsul lor pe piață și a fost finanțat integral în mai puțin de 24 de ore! Am făcut cercetarea și am găsit un produs convenabil, așa că singurul lucru lăsat a fost să-l testeze și să vadă dacă această tehnologie ar permite de fapt să am grijă de animalele mele de companie.

VX Pet Magic Review

VX Pet MagicDacă vă gândiți la o opțiune de tratament alternativă pentru animalul dvs., vă încurajez să căutați cercetări științifice și studii pe Internet. O mulțime de opțiuni alternative, cum ar fi Tratamente electromagnetice, au fost folosite de zeci de ani și probabil că nu ați auzit niciodată de ei.

Aceste opțiuni nu sunt la fel de ușor disponibile și tind să fie mai scumpe decât omologii lor de medicină occidentală. S-ar putea să fiți surprins să descoperiți că unele dintre aceste opțiuni de tratamente sunt mai puțin invazive, mai sigure pentru animalul dvs. de companie și la fel de eficiente ca și intervențiile chirurgicale, farmaceutice sau medicamentele de peste-contra.

PEMF sa dovedit a fi un tratament eficient pentru durere, inflamaţie și vindecarea ranilor. Acesta poate ajuta animalele care se recuperează de la o vătămare sau vindecare după operație. De asemenea, sa dovedit a fi o opțiune de tratament de succes pentru artrită, displazie de șold și a fost chiar folosită pentru a trata anumite tipuri de cancer.

După cum veți vedea în videoclipul meu de mai sus, câinele meu a rănit piciorul și nu a putut să meargă pe ea. Câinele meu, Joey, a încercat să sară deasupra unui set de scări. Piciorul lui nu a clarificat pasul principal. Piciorul lui a fost prins pe pasul, care și-a tras piciorul înapoi în timp ce el a sărit.

Nu știu dacă a tras un mușchi, hiperextendați piciorul sau a deteriorat unul dintre tendoanele sau ligamentele din picior. Am sunat la veterinar, dar pentru că nu era în durere vizibilă încât nu l-au putut să fie văzuți timp de 3 zile datorită restricțiilor cauzate de pandemia actuală.

Am crezut că acesta ar fi momentul perfect pentru a testa dispozitivul VX Pet Magic.

Dispozitiv de terapie elromagnetică

A funcționat?

Dispozitivul este reîncărcabil. Ea rulează în cicluri de 15 minute cu un cronometru de numărătoare, deci știi cât timp ați lăsat. Compania recomandă utilizarea acesteia timp de 15-30 de minute de două ori pe zi. Acestea recomandă utilizarea acesteia timp de 7-10 zile pentru un prejudiciu, dar poate fi folosit și zilnic pentru condiții cronice.

Am folosit magia de companie VX pe piciorul lui Joey timp de 30 de minute de două ori pe zi. După trei zile, am observat că a pus o greutate pe picior. El încă mai era limpede, dar nu și-a ținut piciorul în timp ce era când a fost rănit pentru prima dată.

După 7 zile, se părea că mergea din nou în mod normal. Părea a fi 100% greutate care poartă tot timpul. Am continuat să folosesc dispozitivul pentru cele 10 zile, doar pentru a vă asigura că piciorul său a fost complet înapoi la normal.

Puteți vedea modificarea videoclipului meu de mai sus. Prima parte a videoclipului a fost înregistrată în ziua 1, iar ultima parte a fost înregistrată în ziua 10. Încă l-am adus pe Joey la veterinar și l-am verificat. După ce a funcționat multe teste și a face unele scanări, sunt fericit să raportez că nu au găsit nimic greșit piciorul lui.

Cel mai bun lucru despre tehnologia PEMF este că este neinvaziv și Nu există efecte secundare. Ai putea folosi magia VX Pet de 5 ori pe zi și nu ar face nici un rău câinelui tău. Beneficiile nu ar fi mai mari decât atunci când o folosesc de 2 ori pe zi, dar nu ar trebui să vă faceți griji cu privire la efectele secundare periculoase.

Este ușor de utilizat, eficient, neinvaziv și nu există efecte secundare. Singurul dezavantaj pe care îl pot vedea este costul. Costul evenimentului Crowdfunding a fost de 299 dolari, iar compania a menționat că prețul obișnuit al dispozitivului va fi probabil 500 de dolari!

Aceasta este o etichetă de preț care, cu siguranță, nu se potrivește în bugetul tuturor. Cu toate acestea, este un produs de înaltă calitate care va dura de mulți ani. La care se adauga, Este sigur de utilizat pe oameni și animale!

Probabil vă va economisi bani pe termen lung, pentru că este posibil să nu trebuie să cumpărați medicamente de prescripție scumpă sau să plătiți pentru proceduri medicale costisitoare. Dacă vă puteți permite, cred că produsul ar fi o valoare bună pentru bani și probabil că va plăti pentru sine în câteva ani.

Citiți următorul: 10 medicamente pentru câini Efecte secundare pe care nu ar trebui să le ignori niciodată

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: dispozitiv de terapie electromagnetică vx pet magic