New pet app peairs walkers câine cu câini

Noi perechi de perechi de câini cu câini

O nouă aplicație PET este acum disponibilă pentru proprietarii de câini din Los Angeles. Zingy, care se numește "uber-ul pentru câine-mers" a plecat, și nu este de mirare că este o aplicație pentru aproape tot ceea ce aceste zile.

Peste 300 de câini de câine s-au alăturat serviciului de când a început acum doar o lună. Deși este doar în sus și rulează în Los Angeles chiar acum, compania speră să se extindă la nivel național foarte curând.

Deci ce este ZINGY?

Aplicația este gratuită pentru a descărca pe ambele dispozitive iOS și Android. Odată ce aplicația este descărcată, proprietarii de animale de companie creează un cont pentru câinele lor care include informații precum genul câinelui, vârsta și numele. Apoi pot Selectați lungimea de plimbare pe care ar dori-o și, de asemenea, includeți instrucțiuni speciale despre apă, alimente, medicamente etc

Noi perechi de perechi de câini cu câini

LEGATE DE: Câine de bază de formare: 11 sfaturi esențiale

Zingy nu permite plimbări în afara leșiei sau ambalajului de mers pe jos și, în ceea ce privește câinele înșiși, ei trebuie să treacă un control de fond de șase puncte și un interviu în persoană să devină eligibil. Walkers trebuie, de asemenea, să fie instruiți și să devină certificați Zingy înainte ca aceștia să poată fi enumerați în baza de date a aplicației.

Potrivit companiei, ei angajează doar 25-30% din reclamanții care se aplică. Ei spun că durează aproximativ 20 de secunde pentru ca utilizatorii să rezerve o plimbare câine de pe smartphone-ul lor sau de alt dispozitiv compatibil. Aplicația permite, de asemenea, proprietarilor de câini unde câinele lor este plimbat iar Walkers sunt obligați să posteze o notă de îngrijire instantanee și o fotografie după fiecare plimbare.

Zingy oferă asigurări cuprinzătoare tuturor clienților lor în cazul în care se întâmplă ceva cu câinele lor, în timp ce este o plimbare. O altă caracteristică frumoasă este că Zingy stabilește tarifele pentru plimbări, astfel încât utilizatorii aplicației vor ști exact cât de mult vor fi taxați înainte de a fi obligați să rezerve orice.

LEGATE DE: Cum să înveți un câine să meargă pe o lesa

Prețul este întotdeauna vizibil și curent în aplicație înainte de setarea numirii. Plimbări de noapte târzie, plimbări de dimineață devreme și servicii suplimentare cum ar fi plimbări cu hrănire și mai multe câini, dar prețurile pentru aceste adăugiri sunt întotdeauna vizibile.

Utilizatorii au opțiunea de evaluare și revizuire a plimbări de câine, iar Zingy monitorizează îndeaproape feedbackul. Scopul lor este de a oferi cea mai înaltă calitate a experienței posibilă pentru proprietarii de câini și tovarășii lor canini.

Compania deține toți Walkers într-o politică strictă de 3 lovituri, ceea ce înseamnă că, dacă orice Walker primește un rating de 3 stele sau mai puțin în mai mult de trei ocazii, acestea sunt complet eliminate din baza de date.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » New pet app peairs walkers câine cu câini