Mergând cățelul când este prea fierbinte afară

Un retriever de aur se răcește de un sprinkler în timpul pauzei de a juca Fetch într-un câmp

Vummertime, în special aici în Statele Unite ale Americii, este în plină desfășurare și făcând tot ce este mai bun pentru a vă asigura că toată lumea o cunoaște. Când temperaturile sunt în mod constant peste 90 de grade cu umiditate în anii `70 sau 80, se face în afara unei chori foarte greoaie. Dar când aveți un catelus, este o necesitate să le scoateți și exercitat. Așadar, vreau să împărtășesc câteva sfaturi cu dvs. despre cum să-ți iau cățeluța exercițiul de care are nevoie atunci când este prea fierbinte să ieși afară!

În primul rând, vreau să spun că există momente când doar va trebui să ieșiți afară, în special pentru Timpii de baie pentru catelul dvs. Deci, atunci când trebuie să ieșiți din când în orice moment, asigurați-vă că vă pregătiți.

Dacă trebuie să ieșiți în afara aceste linii directoare:

Alegeți cele mai tari părți ale zilei pentru a vă lua catelul în afara.

Când trebuie să luați catelul dvs. pentru timpul de baie, dimineața devreme și după-amiaza târzie și serile sunt cele mai bune pentru a putea să petreacă mai mult timp și despre. Alegerea de aceste vremuri va da catelul dvs. abilitatea de a-și întinde picioarele puțin mai mult și nu va trebui să vă faceți griji cu privire la căldura umalteringului destul de mult. Desigur, poate fi încă fierbinte, așa că este pregătită este încă cheia!

Înainte de a ieși afară, asigurați-vă că vă oferiți apa de catelus.

Cum se spune, Poți să conduci un cal în apă, dar nu-l poți face să bea. Și asta este o poveste destul de apt pentru această situație. Dacă catelul tău nu bea, atunci ar fi așa. Dar întotdeauna asigurați-vă că oferiți-vă.

Și un mic truc pe care îl fac întotdeauna este să învăț o "comandă" de a bea apă în alte momente, astfel încât atunci când sunt momente ca asta, că am nevoie de catelusul meu pentru a bea înțelesul. Și aici este cum să faceți asta:

  • Învățând catelul dvs. o "comandă" de a bea apă:
  • Acum, am pus "comanda" în citate de pe acesta pentru că nu este o comandă obligatorie, și nu una pe care o puteți aplica. Ceea ce faci este oferind o sugestie câinelui și amintindu-i de ceea ce ați dori să se întâmple. Similar cu Câinii lui Pavlov Vrei să comunci să bei pentru a aduce în catelul tău o dorință de a bea. Și predarea acestui lucru este ușor, este doar o coerență mică și luați doar timp. Practic, de fiecare dată când catelul dvs. se apropie de castronul de apă pentru a bea (și cheia este în timp ce se apropie și în procesul de a simți nevoia de a bea), le dați "comanda" pe care doriți să o utilizați. Ceva simplu ca "bea apă" sau "castron de apă", sau într-adevăr orice nu vă deranjează să stea într-o zonă de odihnă în mijlocul Kansas și spuneți-l pe catelul dvs., va funcționa. Scopul tău aici este să-i spui destul de mult încât să audă, dar nu-i distrage de sarcina de la îndemână. Același lucru este valabil și pentru laudă. După ce au luat câteva bucăți de apă, spuneți-le "cățeluș bun" și lăsați-i să termine.
  • Apoi puteți extinde acest lucru în zonele noi și noi tipuri de boluri de apă. Când este pe o excursie, este un moment minunat pentru a întări comanda, deoarece consumul de apă este propria sa recompensă! Puneți castronul de apă, umpleți-l și spuneți "beți apă" (sau orice comandă pe care ați ales-o), lăsați-i să obțină puțină apă și laudă ușor. Dacă nu beau, oferă din nou - la fel de frumos, nici o corecție, fără "greșit", nici un ton dur. Apoi lăsați-i să-l găsească pe cont propriu și să-l consolideze acasă.

Dacă veți fi afară pentru mai mult de câteva minute pe o plimbare cu baie, împachetați apă.

Dacă sunteți ca mine și Zoey, și câteodată veți obține distras de lumea din jurul vostru, Este bine să veniți pregătiți. Întotdeauna încerc să-mi iau chiar și o mică sticlă de apă când mă duc afară pentru o plimbare cu baie, așa că dacă Zoey vede o frunză, vrea să se joace cu sau văd un Pokemon care îmi cheamă numele, sunt gata merge! Minim minim, pot face un castron cu una din mâinile mele pentru ca Zoey să bea de la!

Dacă soarele este aspru în acea zi sau ieșiți în cele mai puternice părți ale zilei, luați în considerare luarea unei umbrelă.

Știu că sună puțin Downton Abbey pentru a purta un parasol pentru soare, dar nu purtați o haină de blană. Iar soarele poate fi chiar mai rău dacă aveți un câine de păr fără păr sau extrem de scurt! Purtând o umbrelă pentru a oferi un pic de umbră, poate ajuta cu adevărat să vă păstrați cățelul se răcește în dimineața soarelui.

Dacă aveți un câine fără păr, unul cu păr extrem de scurt sau orice pete ras, puteți aplica protecție solară pentru a vă ajuta.

Știu că sună ciudat, dar există câini fără păr care vor arde la fel de rău ca orice om dacă nu au protecție la soare. Folosim pentru a avea un Chineză crescută care a venit pentru îngrijirea copiilor, iar în fiecare zi ar trebui să-l aplicăm de protecție solară. A fost întotdeauna un proces amuzant, dar este necesar! Deci, fiți conștienți de locurile luminoase colorate și fără păr pe câinele dvs., astfel încât să nu se îmbine. Doar aveți grijă să nu obțineți protecția solară în ochii lor.

Rețineți că asfaltul este fierbinte în vară.

În timpul verii mă ucide mereu să văd pe cineva mersul pe câine peste blacktopul unei parcări fără nici o considerație pentru căldură. Da, câinii Pașuri de labe sunt mai puternice decât fundul picioarelor noastre, dar ei pot încă uşor blister și arde (mai ales dacă sunt un câine interior care își petrece cea mai mare parte a timpului pe covoare și covoare.) Deci, dacă nu doriți să mergeți peste el, nu faceți ca catelul să nu facă acest lucru.

Când trebuie să luați catelul dvs. pentru timpul de baie, dimineața devreme și după-amiaza târzie și serile sunt cele mai bune pentru a putea să petreacă mai mult timp și despre.

Dacă puteți evita să mergeți afară cu puii dvs., am sfaturi pentru exercitarea catelului dvs. în interior:

Am vorbit despre acest subiect puțin înainte de articolul Jocuri bune pentru a juca cu catelul dvs, Dar voi vorbi despre ceva mai mult aici și vă voi oferi câteva jocuri bune pentru a vă juca pentru a vă ajuta să vă luați energia în timp ce vă bucurați încă de miracolul AC.

Redați jocurile de rechemare în interior.

Amintiți-vă jocurile cu un catelus sunt una dintre activitățile mele preferate de toate timpurile! Serios, ajungi să lucrezi la atâtea lucruri și doar arată atât de drăguț și fericit, în timp ce se află de la persoană la persoană.
Cel mai simplu Jocul de rechemare pentru a juca este doar un simplu înainte și înapoi într-o cameră de zi, hol sau bucătărie. Fiecare persoană ar trebui să aibă o mână de tratamente, o persoană împiedică ușor catelul de guler, iar apoi cealaltă persoană începe să le numească. Nu lăsați imediat să mergeți, așteptați o jumătate de secundă pentru a obține catelul puțin mai încântat să mergeți apoi să direcționați catelul spre cealaltă persoană! Odată ce catelul ajunge acolo, dă-i un tratament, laudă-l și pregătește-l să-l trimită înapoi. Continuați să faceți acest lucru pentru câteva minute la un moment dat.
Într-adevăr, ante pe acest joc, folosind scări, mergând în jurul colțurilor și acoperind distanțe mai mari. Dacă catelul dvs. devine dezinteresat în joc, mergeți mai departe și încheiați-vă. Acest lucru ar trebui să fie distractiv pentru toți cei implicați și să nu le corecteze niciodată atunci când vin chiar dacă se distrează în parte. Doar fii mai interesant!

Jucam v-ati ascunselea.

Aceasta este o variație a jocului de rechemare, dar este prea mult să nu-i dați propriul spațiu. Marele lucru despre asta este că îl puteți juca cu o singură persoană. Pur și simplu așteptați până când catelul dvs. este distras și furișați (asigurați-vă că aveți o gustare în buzunar). Face mai ușor primele câteva ori până când catelul tău primește ideea. Ascundeți doar o singură cameră și apelați-vă catelul. Stați în spatele unei uși. Ascunde în spatele perdelelor sau în spatele unei canapele sau scaunului. Doar fiți conștienți, dacă vă ascundeți în ceva ca un dulap sau un dulap pe care catelul dvs. îl poate învăța cum să deschidă aceste lucruri! Deci, fiți conștienți de ceea ce faceți o pregătire neintenționată pe care ați putea face în timp ce jucați acest joc.
Dacă aveți mai mult de o singură persoană, fiecare persoană ar trebui să se ascundă și să se întoarcă chemarea catelului odată ce a găsit unul dintre voi. Dacă este foarte bun la acest joc, ambii oameni îl numesc și văd cine găsește mai întâi! Recompense și o mulțime de laudă fac acest lucru un joc distractiv pentru a păstra atenția.

Luați-le undeva ca un magazin de animale de companie.

Acordat, aceasta necesită Mă duc afară unii pentru a ajunge acolo, dar odată ce sunteți în magazin gândiți-vă la toate lucrurile mari pe care le puteți face! Puteți lucra la tot ce pregătire știu că practicați cu sârguință în fiecare zi. Face "Sit-Stays"În fața afișajelor osoase. Lucrul la ședință și salut oameni frumos atunci când personalul magazinului îi oferă un tratament. Practicând "Vino când a sunat"Când este distras de acea găleată scăzută crăpată a magazinelor tratate. Folosind "lăsați-l"Când ei cred că cusca de fermă este cea mai mare invenție pe care au văzut-o vreodată. Doar fiți conștienți de punctele pe care le-am făcut mai devreme, în special căldura parcului când mergem în.

Au o mulțime de jucării distractive și interactive pentru catelul dvs.

În articolul meu despre mestecare, am subliniat o serie de jucării grozave pentru a face un mediu îmbogățit pentru cățelușul tău. Acesta va fi un punct cheie care trebuie luat în considerare în zilele în care jocul exterior nu este foarte ușor datorită căldurii. Asigurați-vă că ați verificat acest articol pentru o listă completă.

Păstrarea unui catelus fericit și exercitat în timpul vârfului de vară poate fi o provocare. Dar, cu puțin timp și creativitate, tu și catelul tău vei fi uzat și mulțumit în cel mai scurt timp dacă urmați aceste sfaturi ușoare!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Mergând cățelul când este prea fierbinte afară