Kansas city royals fanii au venit la salvarea acestui câine

Kansas City Royals Fanii au venit la salvarea acestui câine

Știați că căldura într-o zi de 78 de grade poate produce temperaturi între 100 și 120 de grade în interiorul mașinii în doar câteva minute? În ziua de 90 de grade, aceste temperaturi pot să se ridice în sus de 160 de grade în doar 10 minute? Și nu contează chiar dacă ferestrele sunt lăsate deschise o fisură, căldura este încă insuportabilă.

Se pare că persoana sau persoanele care au părăsit piturul de 3 luni, amestecați catelul în mașina lor fierbinte la Kansas City Royals joc, fiind ținut la Stadionul Kauffman, nu s-au cunoscut sau poate chiar să aibă grijă de aceste fapte. Din fericire doi frați au părăsit jocul devreme (pentru că ei înșiși au fost supraîncălziți) și au auzit disperația scârțâia acestui pui supraîncălzit slab. Au urmat plânsul de blană până când au găsit mașina blocată cu ferestrele doar lăsate deschise o fisură.

Frații au sărit în acțiune după ce au observat cățelul nu avea mâncare sau apă pentru acest joc de trei ore. Au reușit să împingă fereastra prin înfășurarea unui prosop în jurul mâinii lor, apoi deschise ușa. Joshua Lee și Michael Warner a spus că catelul a fost atât de ușurat să iasă că tocmai a fugit în jurul linsului și salut pe cineva în calea lui.

LEGATE DE: Reducerea riscului: Cum să vă păstrați câinele în siguranță în mașină

Kansas City Royals Fanii au venit la salvarea acestui câine

Temperatura Zilei jocului a fost în anii `90 și nu era nici o umbră în care acest sărac Pooch a fost lăsat să suporte cuptorul în care era în. Unul dintre angajații serviciilor oaspeților a luat puiul pentru noapte după ce proprietarul nu sa deranjat să vină și să-l revendice.

Cu toate acestea, această persoană neglijentă a avut încă câteva zile să accepte responsabilitatea puilor, dar dacă el sau ea vine înainte, ar putea exista acuzații neglijare a animalelor, cu o amendă de 1.000 $ și până la 180 de zile în închisoare.

Între timp, cei doi frați eroici au fost mai mult decât dornici să adopte acest mic cutie și chiar au avut nume că au fost luate Eric Pawsmer și Alcide Escobark în onoarea de unde a fost găsit puștiul. Dar asta nu pare că se va întâmpla, așa cum angajatul care găzduia catelul peste noapte a avut deja a pus un depozit pentru a adopta wava abandonată.

Cu lunile de vară fierbinte asupra noastră, nu este nevoie ca niciun animal să fie lăsat într-o mașină pentru orice perioadă lungă de timp. Vă rugăm să lăsați animalele de companie acasă, chiar dacă credeți că puteți fi doar câteva minute în magazin. Mașinile se pot încălzi extrem de repede și nu sunt loc pentru un animal de companie neprotejat.

LEGATE DE: Cum să vă pregătiți câinele pentru vară

Unele orașe au făcut-o chiar bine să spargă o fereastră a mașinii când există un câine în primejdie. În plus, amenzi și penalități sunt stabilite pentru a descuraja acest tip de maltratare a animalelor. Fii un părinte bun de companie și tratați animalele de companie așa cum doriți să fiți tratați. La urma urmei, le-ați luat, nu invers. Îi datorează animalelor de companie pentru a le oferi cele mai bune și care include protecția împotriva meteo caldă.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Kansas city royals fanii au venit la salvarea acestui câine