Top 10 sfaturi pentru găsirea pisicilor pierdute

Sfaturi pentru găsirea pisicilor pierdute

Ți-ai pierdut vreodată pisica? Dacă răspunsul este "Nu", Atunci sperăm că nu faceți niciodată. Dar, din păcate, nu este întotdeauna cazul. Mulți oameni își pierd pisicile de companie și sunt de la sine înțeles că este o experiență oribilă și de rupere a inimii. De fapt, milioane de animale de companie merg în fiecare an și printre aceștia, un număr mare nu o face niciodată înapoi acasă. Accidentele sunt o parte a vieții și, cu creaturi mici, cum ar fi pisicile, se poate spune că este chiar inevitabil.

Iată primele 10 sfaturi pentru găsirea pisicilor pierdute care funcționează foarte bine.

pisica a pierdut pe copac

1. Imagini postale colorate ale pisicii tale pierdute în și în jurul zonelor din apropiere

Știm că este un non-brainer, dar nu așteptați ore întregi înainte de a lua acest pas! Este una dintre cele mai tradiționale modalități de a găsi un animal de companie pierdut și cu siguranță sa dovedit a fi eficient mai ales atunci când o recompensă este asociată cu ea. Prin urmare, postați o imagine colorată a pisicii dvs. la parcurile și stațiile din apropiere și alte locuri aglomerate, astfel încât oamenii să vă poată recunoaște animalul instantaneu dacă se vor afla undeva în jurul cartierului dvs. Și motivul pentru care ne-am recomanda o imagine colorată este că o fotografie alb-negru nu este deloc bună, deoarece oamenii din căutarea nu vor putea să spună ce exact culoarea lor este chiar dacă o scrieți în jos în text. Acesta este cel mai important pas spre găsirea pisicilor dvs. pierdute.

2. Du-te ușă la ușă și lăsați un fluturaș

Acest lucru poate fi un pic cam scump cu toate copiile colorate imprimate, dar este încă una dintre cele mai eficiente metode de acolo. Pariu! Chiar și atunci când oamenii văd semnul dvs. atârnând în jur, șansele să-i reamintească numărul dvs. de contact pentru a vă întoarce la dvs. ar putea fi subțire. Cu toate acestea, dacă au detaliile dvs. de contact și imaginea lui Kitty chiar la ușă, sunt mult mai probabil să vă sune cu pisica pierdută. De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la o ploaie bruscă care vă distruge posterul. Going-la-uși va fi consumatoare de timp fără îndoială, dar adaugă o atingere personală suplimentară față de întreaga scenă și oamenii vor păstra cel mai probabil o privire mai bună pentru pisica ta săracă pisică.

3. Furnizați un cod de scanare QR pe ​​semnul dvs

Un cod QR negru alb-negru este trendul în ultima vreme. Acesta poate fi ușor scanat prin intermediul smartphone-urilor oamenilor la adresa URL pe care ați setat-o. Încărcați fotografia pe platformele media sociale, cum ar fi Cronologia Facebook sau Flickr și setați adresa urlului care se îndreaptă spre el. Oamenii care sunt conștienți de modul de scanare a codurilor QR vor avea acum detaliile dvs. de contact și totul pe telefonul lor. Ele vă pot contacta chiar prin Facebook pentru a vă ajuta să vă reuniți cu Kitty. Aceasta este o metodă mult mai convenabilă, deoarece toată lumea au un smartphone în mâinile lor. Nu doar că, veți fi, de asemenea, să vă salvați o mulțime de bani pe pliante tipărite, care se întâmplă și să se piardă sau să fie aruncate în gunoi, din păcate, ca multe alte mesaje nedorite. Cu siguranță, cel puțin cineva va intra în contact cu tine și asta e mai bine decât nimic!

4. Reîmprospătați fluturașul după câteva zile

Este psihologia umană! Odată ce ceva a fost acolo pentru o vreme, oamenii sunt probabil să privească din trecut. Sincer, câți fluturași ne deranjează cu adevărat să citim zilnic? După ce ați depășit posterul timp de câteva zile, nu va mai ieși sau ar putea percepe că pisicile dvs. au fost deja găsite. Prin urmare, după câteva zile, dacă pisica dvs. nu este încă găsită, asigurați-vă că ați schimbat posterul la ceva nou și imprimați-l afară "Încă lipsește de luni, 1/24". Furnizarea datei va recunoaște faptul că este un post curent. În plus, nu doare niciodată să vă revarsă inima să evocați fie emoțiile oamenilor. Dar păstrați-l scurt!

5. Drop hrana pentru pisici în diverse locuri

Și mai ales tratamentul preferat al lui Kitty. Ar trebui să lucreze minunat! Pisicile sunt susceptibile de a rămâne în locuri unde nu există altceva decât mâncare. Dacă pisicile pierdute se roaming în jurul valorii de undeva, mirosul preferat Pisica de tratament sau alimentele le vor retrage înapoi la fața locului unde l-ați scăpat. În acest fel, oamenii din jur ar putea, de asemenea, să le spună, în cazul în care vă lipsește.

Fiți responsabili și întrebați vecinii dvs. pentru permisiunea dacă alegeți să puneți alimente în jurul casei lor. De cele mai multe ori, oamenii nu se deranjează atâta timp cât aveți grijă de ea. Cel mai bine este să lăsați alimente în zone în care pisica dvs. plătește de obicei o vizită sau locurile unde le-ați fi luat pentru o plimbare. Dacă implementați această metodă pentru a vă găsi pisica pierdută, vă sugerăm să utilizați Produse alimentare uscate de pisică în loc de cele umede, în timp ce merg ușor ușor, ca să nu mai vorbim de duhoare!

6. Căutați-le la cel mai bun moment

Experții spun că cel mai bun moment pentru a privi o pisică pierdută este atunci când întreaga lume este adormită, care este în jur de 2 a.M. Ieșiți cu niște alimente și lanternă. Ieșiți în evidență, agitați borcanul alimentar sau deschideți recipientul pentru a atrage pisici în zona din apropiere. Vei fi surprins de modul în care sunetul de tablă și mirosul alimentelor poate face ca pisicile să apară din albastru în câteva minute de la sectorul deschis. Multe personal de adăpost pentru pisici au înregistrat sunetul de deschidere a pisicii și ar juca banda în jurul străzilor de salvare pisici vagaboande.

7. Urmăriți imaginile sistemului de securitate al casei dvs

Cele mai multe case de astăzi sunt dotate cu sisteme de cameră de securitate. Este extrem de eficient atunci când vine vorba de găsirea pisicii dvs. de companie pierdute, la fel cum este eficientă în trasarea burglarilor. Din moment ce înregistrează continuu pentru 24/7, puteți reda imaginile și vedeți dacă sunt încă în casă sau au plecat pentru o anumită direcție. Acest lucru vă va economisi cu siguranță de la o mulțime de probleme atunci când găsiți animalul de companie. În plus, animalele de companie pot fi uneori jefuite de burgari. Imaginea camerei de securitate va capta fața și va ajuta să luați acțiuni împotriva lor și să vă găsiți pisicile.

8. Du-te la toate adăposturile locale de animale de companie

Sufletele amabili iau întotdeauna pisici și câini la cel mai apropiat adăposturi de animale de companie odată ce le găsesc. Acest lucru este, fără îndoială, unul dintre cele mai bune gesturi pe care cineva le poate arăta spre altul, în special când este vorba despre animalul lor de companie. Prin urmare, dacă le-ați pierdut în vreun fel, contactați adăposturile în primul rând. Există o mare posibilitate ca aceștia să fie acolo. În caz contrar, dacă pisica dvs. poartă un guler de pisică care are detaliile dvs. de contact, personalul de adăpost Home este probabil să vă contacteze direct.

Pisica pierduta pe banca de parc

În legătură cu o postare: Cel mai bun guler cat

9. Încercați Social Media

Este incontestabil cu privire la cât de mult social media ne-a schimbat viața. Prin urmare, vă va ajuta și în găsirea animalelor de companie pierdute. Postați detaliile pisicilor dvs. pierdute pe Facebook, Twitter, Instagram și alte platforme pe care le considerați că vă vor ajuta să vă ajutați. Adresați-vă prietenilor să partajați postul pentru o mică măsură. În plus, există site-uri de companie pierdute, unde puteți găsi un meci probabil cu pisica dvs. lipsă și puteți să le aduceți acasă în siguranță. În ansamblu, internetul este de mare ajutor!

10. Du-te în jurul zonei tale

Căutați ajutor de la prietenii și vecinii dvs. Cel mai important, nu lăsați nici o piatră necorespunzătoare atunci când vă căutați pisica de companie. Nu fi timid să bateți la ușile vecinilor voștri. Sa descoperit că aproximativ 49% din animalele de companie pierdute au fost localizate de proprietarii lor prin căutarea cartierului. Fi în căutarea unor intruși din vecinătate. Dacă vedeți orice creep care iau pisici sau câini, obțineți o înțelegere a aspectului sau plăcii de înmatriculare (dacă au un vehicul). Familiarizați-vă cu legile privind animalele de companie din comunitatea dvs. Este regretabil faptul că mulți oameni nu iau în considerare legea comunității sau nu își dau seama de importanța ei decât dacă situația nu iese din mâini.

Un sfat suplimentar

Pierdut Kitty

11. Chemați poliția

Dacă sunteți în cea mai mică îndoială că animalul dvs. de companie a fost furat, sunați la poliție pentru ajutor imediat. Probabil că ați venit pe anunțurile clasificate în ziare sau site-uri, prin care hoții fură și vinde animale de companie pentru propriul profit. Inutil să spun că există Catnappers, care fură și vinde mai ales pisicile pentru organizații pentru cercetare și alte scopuri. Poliția locală ar putea avea o listă a acestor criminali. Și nu există o alternativă mai bună decât să vă întoarceți la poliția locală pentru a vă cere să vă ajute să găsiți prietenul dvs. pufos pierdut.

Posibilități ca pisicile tale să fi fost o victimă

Când nu vă puteți găsi pisica oriunde altundeva, șansele ar fi putut fi o victimă a oricăruia dintre următoarele scenarii:

  • Cineva ar fi putut ridica pisica voastră gândindu-se că el sau ea sunt pierdute
  • Luate de controlul animalelor
  • Cineva ți-a salvat pisica gândindu-se că el sau ea este o pisică rătăcită
  • Răpit de un catnapper profesional pentru scopul lor de cercetare
  • Răpit pentru alte scopuri bolnave (jertfă rituală sau momeală de câine)
  • Prins de un vecin de pisică
  • Răpirea accidentală, cum ar fi pisica dvs. ascunsă într-un vehicul și, în cele din urmă, se scoate din zonă

Fizic rănit sau ucis

  • Accidental de a fi lovit de un vehicul atunci când încercați să scăpați
  • Atacat de alte animale sălbatice (raton sau coyote)
  • Probabil sa implicat într-o luptă cu o altă pisică sau câine

Planificați-vă cu atenție strategia când vă căutați pisicile pierdute

Cu toate scenariile menționate mai sus, tot ce va trebui să faceți este să planificați o strategie pentru a vă recupera Kitty. Timpul este de o esență și, prin urmare, va trebui să efectuați următoarele acțiuni:

  • Verificați-vă curtea: Dacă țineți pisica în interior, s-ar fi putut aluneca în curți, unde s-ar fi putut ascunde sub punți sau arbuști.
  • Utilizați o alarmă pentru copii pe verandă: Lăsați castronul de alimente al pisicii dvs. pe verandă împreună cu o alarmă electronică pentru bebeluși. Acest dispozitiv portabil vă va ajuta să ascultați sunete sau să respectați mișcările atunci când Kitty este nesupravegheat.
  • Semnalizați ofițerul de control al animalelor: Odată ce nu vă puteți găsi pisica de companie, oferiți-vă ofițerului de control al animalelor cu un fluturaș și să le solicitați în căutarea pisicilor dvs.
  • Sunați-vă VET local: Dacă un suflet bun găsește pisicile voastre pe străzi, răniți, ar putea să ia Kitty la veterinar. Întrebați-vă clinica Vet locală cu privire la astfel de cazuri și cereți permisiunea lor dacă ați putea să închideți un poster în consiliul clinicii lor.
  • Face publicitate: Există o secțiune în ziarele locale care permite oamenilor să posteze anunțuri "pierdute și găsite", gratuit. Faceți publicitate despre pisicile dvs. pierdute în acea secțiune. În ton, verificați dacă există "pisici" găsite "în aceeași secțiune.
  • Închiriază un detectiv de companie: Da, există profesioniști, care sunt instruiți să urmărească animalele pierdute cu utilizarea vastă a tehnologiei. Angajarea unuia dintre acei profesioniști va garanta recuperarea pisicii dvs. pierdute.

Împiedicați pisica să se piardă

Pierderea pisicii dvs. de companie poate fi înfricoșătoare. Sa estimat că 1 din 3 pisici de companie lipsesc în timpul vieții. Pentru a evita pisica dvs. de companie de a pierde, aici sunt 5 metode încercate și testate de a le împiedica să obțină "pierdut":

  • Instalați camerele de securitate în jurul casei dvs. pentru a vă respecta Kitty

Pisica ta rămâne nesupravegheată pentru un bun 8 - 9 ore în timp ce vă aflați la locul de muncă. Poate că nu este nimic mai eficient decât o cameră de securitate care vă va ajuta să vă supravegheați pe pisica de companie de la distanță. În plus, vă ajută, de asemenea, să vă protejați casa de la întreruperea neașteptată. Prin instalarea unei camere de securitate, nu se întâmplă un singur detaliu la casa dvs., ar fi lipsită cu o înregistrare continuă de 24 de ore. Chiar și în scenariul cel mai rău caz al pisicii dvs. de companie care se pierde, puteți întotdeauna să confirmați timpul și puteți intervala cu privire la imagini. Obțineți animalul de companie acasă la cel mai rapid posibil cu utilizarea sistemelor de cameră de securitate la domiciliu.

  • Întăriți gardul din grădină pentru a le împiedica să fugă

Văzând că animalul dvs. de companie iubește să se distreze atât de mult în grădină, doar un gard nu este suficient pentru a le proteja să fugă. Prin urmare, un gard puternic și robust este important pentru a preveni spargerile nedorite și pentru a-și face evadarea. Dacă creatura dvs. flutoasă notorie poate sări de pe gardul grădinii, creați suficient de ridicat suficient pentru a le împiedica sărituri.

  • Microchip Kitty

La fel de dificil cum s-ar putea întâmpla, Microcipping este cea mai bună soluție pentru dvs., dacă animalul dvs. de companie are o tendință de a fugi. Acesta este un cip fără durere care este implantat chiar sub pielea pisicii tale în regiunea umărului. Odată ce un microcip este implantat, va dura acolo pentru totdeauna. Acest mic cereale de orez, cum ar fi cipul constă din toate detaliile unui proprietar, care reprezintă o dovadă clară a proprietății animalelor de companie.

Statisticile arată că 75% din animalele de companie care au fost implantate un microcip este probabil să se reunească cu părinții lor odată ce au terminat în adăposturile de animale sau în veterinarul local. De aceea, microcipurile sunt foarte utile și utile pentru găsirea pisicii pierdute.

  • Asigurați-vă că ați purtat animalul de companie un guler de identificare

O alternativă la microcipuri este gulere de identificare, care sunt, de asemenea, utile pentru găsirea pisicilor pierdute. Fără un guler de identificare adecvat, aproximativ 90% din pisicile pierdute nu se pot întoarce la domiciliu. Dacă doriți să fiți foarte precauți, acesta este cel mai bun lucru pe care îl puteți face. Asigurați-vă pisicile să poarte o etichetă de guler de identificare care să includă numele și datele de contact. În cazul în care pisica dvs. este pierdută, persoana care îl va găsi va fi capabilă să vă contacteze direct cu detaliile din eticheta pisicii dvs.

  • Dispozitive de urmărire GPS pentru a preveni furtul sau pierderea

Dacă nu ați auzit de dispozitivul de urmărire GPS pentru pisici, nu vă iubiți destul de pisica. Bine, glumeam doar! Cu toate acestea, de fapt, există un astfel de lucru! Acest lucru vă va face acces la locația exactă a locului în care ar putea fi pisica dvs. de companie. Acest dispozitiv este în mod specific mai util pentru pisicile care rulează prea repede. Deși există o taxă lunară asociată serviciului, nu este nimic în comparație cu viața pisicii tale. Tot ce trebuie să faceți este să încărcați bateria dispozitivului GPS în mod regulat și sunteți bine să mergeți!

În legătură cu o postare: Cel mai bun tracker GPS CAT

  • Încercați să vă păstrați pisica de companie în interior

Cu toate mijloacele, o pisică interioară este o pisică mai sigură. Chiar dacă ar putea încerca încă să scape de casă ocazional, o pisică interioară nu ar merge până la o pisică în aer liber. Asta pentru că nu sunt cu adevărat folosite pentru mediul exterior, ceea ce le face să se ridice înapoi înainte de a intra în multe necazuri. Din acest motiv, cel mai bun este să vă păstrați pisica de companie în interior în cea mai mare parte a timpului.

Nimeni nu vrea să treacă prin trauma de a pierde un animal de companie pentru care, sfaturile de mai sus vor reduce cu siguranță șansele de lipsă a pisicilor tale.

Linia de jos

Mai des decât nu, părinții PET devin atât de supărați sau nervos încât nu pot chiar să răspundă în mod corespunzător faptului că lipsește goofball-ul lor pufos. Îngrijorarea și presupunând că cei mai răi îi fac să-și piardă timpul prețios, care ar putea fi mai bine folosit în căutarea lor în mod responsabil.

Sfatul nostru este de a rămâne calm, chiar dacă este greu și nu renunță niciodată la speranță. Au existat cazuri în care animalele de companie au fost reunite cu familia lor chiar și după luni!

Ce alte sfaturi aveți pentru găsirea pisicilor pierdute? Spuneți-ne în comentariile de mai jos, astfel încât să putem ajuta pe alții să se reunească cu bebelușii lor pufosi!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top 10 sfaturi pentru găsirea pisicilor pierdute