Echipa google și pedigree în sus pentru a ajuta la găsirea câinilor pierduți

Echipa Google și pedigree în sus pentru a ajuta la găsirea câinilor pierduți

Câinii se pierd. Nu există nici o modalitate de ao împiedica complet, dar epoca de postere și câini pierdute de câini care lipsesc timp de zile la sfârșit pot fi încheiate în viitorul apropiat. Giant alimentar pentru animale de companie Origine este teracotă cu motor de căutare masiv pe Internet Google Pentru a crea o aplicație pentru a ajuta animalele pierdute să se întoarcă mai repede.

Din ce în ce mai multe companii caută tehnologie pentru a ajuta la menținerea câinilor acasă și pentru a le ajuta să le găsească cât mai repede posibil dacă se pierd. Cu ajutorul tehnologiei inovatoare cum ar fi Goliere de urmărire a câinelui GPS și dispozitivele care avertizează smartphone-urile proprietarilor atunci când câinii lor părăsesc proprietatea, numărul câinilor pierduți este sigur de a scădea. Dar ce se întâmplă dacă câinele tău se rătăcește?

LEGATE DE: Sfaturi despre cum să ajuți un câine vagabond

O nouă aplicație, numit găsit găsit, a fost creat care permite proprietarilor de câini să-și înregistreze animalul de companie și să primească ajutor de la alți utilizatori în momentul în care își dau seama că câinele lor lipsește. Aplicația a fost creată de Colenso BBDO, o agenție de creație din Noua Zeelandă, în colaborare cu Google.

Odată ce proprietarii își înregistrează câinele cu informații de bază și o imagine încărcată, aceștia pot folosi aplicația pentru a trimite un mesaj geo-orientat persoanelor din vecinătatea lor, de îndată ce câinele lor lipsește. Mulți proprietari de animale de companie se tem la ce s-ar întâmpla dacă câinele lor a dispărut și fiind capabil să valorifice puterea tehnologiei mobile pentru a ajuta la căutare ar fi un avantaj imens.

Echipa Google și pedigree în sus pentru a ajuta la găsirea câinilor pierduți

Odată ce un câine este pierdut, proprietarul lor doar face clic pe Butonul "pierdut" în aplicație și o publicitate preînregistrată cu câinele lor este servită instantaneu în rețeaua Google Afișare în cadrul unui 1.Radius de 5 mile a locației lor.

LEGATE DE: 10 sfaturi despre pui de antrenament de toaletă

O notificare push este trimisă și altor proprietari de câini din zona care s-au înregistrat la aplicație. Împărtășind instantaneu informațiile tuturor online că este zona imediată, sperăm ajutați mai mulți câini pierduți să se reconecteze cu proprietarii lor cât mai repede posibil.

Nevoia de a ajuta proprietarii își găsesc câinele pierdut a fost perfect asociat cu tehnologia pe care Google o oferă. Alte aplicații au apărut recent, care se concentrează pe reunirea animalelor pierdute cu proprietarii lor, dar toți au un lucru în comun; Ele sunt capabile să contacteze numai alți utilizatori înregistrați ai aplicației.

Parteneriatul cu Google oferă pedigree un salt pe competiție, deoarece acum sunt capabili să contacteze toți utilizatorii de Internet din zonă și nu doar cu puțini selectați care sunt înregistrați la aplicația găsită.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Echipa google și pedigree în sus pentru a ajuta la găsirea câinilor pierduți