Șansele de a găsi un câine pierdut după 24 de ore

șansele de a găsi un câine pierdut după 24 de ore

Este un sentiment dureros de a pierde un câine. Indiferent dacă cel mai bun prieten al tău a scăpat, a fost răpit sau tocmai sa pierdut, este sigur că te-ai trezit toată noaptea. Dar cum poți găsi câinele tău? Care este șansa de a găsi câinele dvs. după o anumită perioadă de timp, spuneți 24 de ore?

Să aflăm. Dar, înainte de aceasta, privim câteva statistici pierdute pentru câini pentru a vă oferi o idee.

A pierdut statisticile câinilor

Societatea americană pentru prevenirea cruzimii față de animale sau ASPCA pe scurt, a făcut un studiu de cinci ani pe animalele de companie lipsă și a arătat multe statistici surprinzătoare.

caine pierdut

Pe parcursul a cinci ani, numărul câinilor și pisicilor pierduți a redus foarte mult și un procent ridicat de animale de companie pierdute au fost returnate înapoi la proprietar. Alte informații din sondaj includ,

  • Doar 15% dintre proprietarii de animale de companie au raportat o pierdere a animalelor de companie.
  • 93% dintre câini și 75% din pisicile care au fost raportate lipsesc au fost reunite cu proprietarii lor respectivi
  • Șase la sută din proprietarii de câini și două procente din proprietarii de pisici și-au găsit animalele de companie la adăposturi de animale.
  • Studiul a arătat, de asemenea, că 15% dintre câini s-au întors la proprietarii lor, deoarece purtau un fel de etichetă de identificare.
  • 16% dintre câinii pierduți reușesc să-și găsească drumul înapoi la proprietarii lor.

Ați putea dori, de asemenea: ID-uri de câine

Mai mult, șansele de a vă găsi animalul de companie în cartierul dvs. în primele 12 ore este de 90%.

Înainte de a merge mai departe, să înțelegem de ce câinele tău sa pierdut în primul rând.

Cum câinii se pierd?

De multe ori, Câinii doar fugă din cauza disponibilității unei oportunități, din cauza panicii și sau a urmăririi instinctului lor de rătăcire.

  • Oportunitate

Câini, uneori, nu pleca fără niciun motiv aparent. S-ar putea să fii cel mai bun proprietar de animale de companie din lume, dar asta nu înseamnă că câinele tău nu va fugi. Ar putea fugi pur și simplu pentru că a existat o oportunitate de a scăpa dintr-un spațiu închis.

Pe de altă parte, dacă sunteți un proprietar abuziv de animale de companie care țipează la câinele dvs. de multe ori sau chiar mai rău, devine fizic, atunci câinele așteaptă doar o șansă de a scăpa.

Oricum, nu-ți poți controla câinele să te părăsească, dacă vrea să.

  • Wanderlust

Wanderlust este un instinct pentru a rătăci. Dacă vă întoarceți în zilele când câinii s-au plimbat în sălbăticie, acest fel de rătăcire fără minte tocmai a făcut supraviețuirea pentru ei, așa cum au învățat să se adapteze la medii diferite. Acel instinct este o parte din gene și continuă chiar și astăzi, în ciuda faptului că câinii sunt domesticiți. Acest instinct se numește WanderLust. Pentru a calma acest instinct, câinii se rătăcesc doar din casele lor și merg peste tot.

  • Panică

Uneori, Câinii se sperie Când au auzit un zgomot, fulger sau doar panică orb. Acest lucru este mai frecvent atunci când aud tunete și văd fulgere. În graba lor nebună de frică și de panică, ei doar pleacă din casă care nu știu cum altfel să depășească această teamă de panică.

Acestea sunt cele trei motive principale pentru care câinii părăsesc o casă și se pierd. Alte posibilități includ pierderea drumului înapoi sau pierderea atingerii cu proprietarul într-un loc nou.

Găsirea unui câine pierdut în 24 de ore

Șansele de a-ți găsi câinele în 24 de ore sunt de aproximativ 90%, iar această șansă coboară la aproximativ 55 la 65% după 24 de ore. Aceste șanse scade mai departe dacă nu luați măsuri pentru a vă găsi câinele.

În loc să aștepți câinele dvs., iată câteva lucruri pe care le puteți face pentru a vă găsi câinele.

  • Opriți căutarea și gândiți-vă

Pentru o clipă, opriți căutarea și gândiți-vă. Unde ai putea câinele? Care direcție? Cât timp ar putea călători?

Gândirea la aceste răspunsuri vă poate ajuta să ajungeți la câine în curând. De asemenea, este mai bine să luați ajutorul altora la căutarea câinelui dvs., poate că fiecare persoană poate căuta într-o direcție diferită în loc de o persoană care călătorește în toate direcțiile.

Când vă opriți pentru o clipă, o idee proaspătă și-ar putea arăta și în mintea voastră!

  • Puneți anunțurile

O metodă testată de timp pentru a găsi câini pierduți este de a pune anunțuri și fluturași. Puneți o imagine a câinelui dvs. și a numărului dvs. de contact. Poate chiar să menționeze că înțeleptul va primi o recompensă pentru ajutorul lor. Acest lucru ar putea motiva oamenii să-ți întoarcă un câine pierdut.

Puteți publica anunțul dvs. pe medii tradiționale, cum ar fi ziarele pentru o acoperire maximă în localitate. Alternativ, puteți utiliza, de asemenea, social media și Internetul pentru a posta anunțurile, dar asigurați-vă că este într-un grup sau o pagină relevantă pentru a vă stimula foarte mult șansele de a găsi câinele.

anunțând un câine pierdut

Puteți chiar să-l puneți la lampă sau să aveți o bord mare chiar în fața casei dvs., poate pe calea de acces. Decideți care sunt cele mai proeminente locuri și au pus-o acolo. De asemenea, asigurați-vă că plianții dvs. sunt atractivi, astfel încât oamenii să se oprească să se uite la ele.

  • Contactați adăposturile locale

Intrați legătura cu adăposturile locale imediat pentru a vedea dacă cineva ți-a adus câinele acolo. În mod ideal, contactați toate adăposturile într-o rază de 20 de mile, deoarece șansele ca câinele dvs. să călătorească dincolo de faptul că este înfundat.

Chiar dacă nu le au, vezi dacă ar fi dispuși să pună unul dintre plianții dvs. pe locuri proeminente ca lobby-ul.

Utilizați site-ul Căutare Google sau site-ul ASPCA pentru a găsi adăposturile din cartierul dvs.

  • Intrați în legătură cu veterinarul local

La fel ca adăposturile, biroul local Vet este, de asemenea, un loc bun pentru a verifica câinii pierduți. Mulți oameni tind să aducă câini pierduți la biroul VET local, deci este un loc bun pentru a verifica.

De asemenea, le puteți solicita să inserați o copie a fluturașului în sala de așteptare, astfel încât alți iubitori de animale vă pot ajuta să găsiți câinele dvs.

  • Ajungeți la vecinii voștri

Statisticile arată că majoritatea câinilor se găsesc în cartierul în care locuiți. Poate că câinele tocmai a rătăcit sau a ieșit într-o bordură de panică și nu știa înapoi!

Ajungeți la vecinii voștri și vedeți dacă v-au văzut câinele. Dacă comunitatea locală are un grup social media, postați-l pe grup, astfel încât toată lumea poate păstra un ochi pentru câinele dvs.

  • Luați ajutor profesional

Există câteva companii care își asumă responsabilitatea de a găsi câinele înapoi pentru dvs. În schimb, sunteți taxat pentru acest serviciu.

Luați referințe pentru companiile de identificare a animalelor de companie pierdute de la prietenii dvs. sau pur și simplu utilizați Google pentru a obține informațiile lor de contact.

  • Căutați pe timp de noapte

Când câinele dvs. este pierdut, acesta va urma instinctul său natural, care este de a folosi capacul întunericului. Deci, căutați după ce soarele coboară și folosește o lumină puternică pentru a vă găsi calea.

Mergeți în jurul cartierului dvs. și arătați cu grijă în tufișuri și în alte zone cu vegetație densă. Șansa ca câinele dvs. să se ascundă acolo este destul de mare.

  • Nu vă urmăriți niciodată câinele

Dacă câinele dvs. începe să se miște de îndată ce vă vede, nu alergeți niciodată sau nu îl urmăriți. Când câinele este pierdut, este stresat și anxios și ar putea dori să fugă de la dvs. Nu o luați personal, este doar câine își exprimă anxietatea.

Nu vă mișcați niciodată în acest caz, iar câinele se va întoarce în cele din urmă la dvs. Pe de altă parte, când urmăriți, câinele va deveni și mai anxios și nu va vrea niciodată să se întoarcă la dvs!

  • Păstrați lucruri familiare

Dacă știți locul exact în care a fost pierdut câinele dvs., păstrați câteva dintre lucrurile sau alimentele sale preferate în acel loc. Șansele sunt câinele se va întoarce la locul în care te-a pierdut și va rămâne acolo. Du-te la acel loc și verificați dacă câinele dvs. este înapoi. Faceți acest lucru cel puțin o dată la câteva ore până când veți găsi câinele.

  • Utilizați social media

Utilizați în mod extensiv mass-media socială pentru a vă găsi câinele. Păstrați câinele sau chiar mai bine flyerul ca imagine de profil, deci toate contactele dvs. vor ști că câinele dvs. este pierdut și căutați cu disperare.

De asemenea, postați în grupurile de vecinătate relevante pentru a vedea dacă cineva ți-a văzut câinele.

câinele sa pierdut

Pentru cele mai bune rezultate, utilizați diferite site-uri sociale sociale, cum ar fi Facebook și Twitter.

Pe scurt, găsirea unui câine pierdut este traumatic să spunem cel puțin și nu veți putea niciodată să rămâneți pașnici până când câinele dvs. se întoarce. Vestea bună este că statisticile arată că 95% dintre câini sunt reunite cu proprietarul lor. Mai mult, șansele de a găsi câinele dvs. în primele 12 ore este de aproximativ 90% d.Hr. Se coboară încet cu fiecare oră de trecere. Chiar și după 24 de ore, șansele de a găsi câinele dvs. este de aproximativ 55%, fără efort de la sfârșitul dvs.

Când luați pași proactivi pentru a vă găsi câinele, șansele cresc foarte mult. Sperăm că pașii de mai sus vă ajută să găsiți câinele pierdut cel mai devreme.

Instalarea unui gard de câine electric sau utilizarea unui a Tracker GPS pentru câini sunt unele măsuri preventive care pot ajuta la prevenirea pierderii câinelui dvs.

În legătură cu o postare: Cele mai bune garduri de câine electrice

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Șansele de a găsi un câine pierdut după 24 de ore