Cum pot învăța pisica mea să nu mănânce pasărea mea

Cum pot învăța pisica mea să nu mănânce pasărea mea

Pentru iubitorii de animale, împărtășirea casei dvs. cu cât mai multe animale diferite, după cum vă puteți permite este una dintre cele mai mari bucuri ale vieții. Ar putea fi o mulțime de muncă și mai mult decât un pic haotic, dar experiențele și afecțiunea pe care o primiți este mai mult decât merită! Trebuie să fii responsabil, totuși, deoarece există o mulțime de animale care nu se pot înțelege în mod natural. Pisicile și păsările sunt o astfel de pereche, iar dacă doriți să evitați să aveți o situație de sylvester și Tweetie, trebuie să învățați cum să vă opriți pisica care vă atacă pasărea.

Relația dintre păsări și pisici

În general, păsările și pisicile au o relație simplă. Pisicile sunt prădători carnivori și păsările sunt pradă potențială. Aceasta înseamnă că având o pisică ar putea pune viața păsărilor în pericol. Pisica ta va dori instinctiv să-ți vâneze pasărea pentru distracție. S-ar putea să stea și să le privească, să-i trezească, să lovească la ei, sau chiar să se pună la ei. Dacă permiteți continuarea acestui comportament, este probabil ca pisica dvs. să vă prindă în cele din urmă și să vă omoare pasărea.

Moartea care rezultă din violență nu este singura preocupare. Păsările pot muri, de asemenea, din teama de a fi urmărită, s-au urmărit sau aruncată la. Stresul este o problemă uriașă pentru păsări, deoarece poate provoca probleme precum:

  • Suprimarea sistemului imunitar
  • Probleme de creștere a penei
  • Moarte

O pasăre într-o cușcă poate fi stresată. Poate mai mult, deoarece nu pot să se îndepărteze de cauza stresului lor. Aceasta înseamnă că o cușcă nu este o fixare unică pentru a vă proteja pasărea.

În legătură cu o postare: Cea mai bună cușcă de păsări

Păsările mici sunt în special în pericol din astfel de probleme. Merită să ne amintim că există multe specii sau păsări diferite și, prin urmare, multe tipuri diferite de relații de pisică. În sălbăticie, mulți sunt chiar prădători, la fel ca pisicile! Deși este foarte puțin probabil ca tu ai un hawk de companie sau vultur, ai putea avea un papagal.

Dacă aveți o pisică și papagal, S-ar putea să nu trebuie să vă faceți griji prea mult despre vânătoarea de pisică și prin uciderea lor. O pasăre uriașă, ca un macaw, nu arata prea mult ca prada la casa normala. Pot fi totuși lupte și scuffle, deci poate fi util să privim în acest sfat, chiar dacă viața păsărilor tale nu este în pericol evident sau imediat.

Cat Saliva reprezintă, de asemenea, un risc potențial de sănătate pentru toate păsările, indiferent de dimensiunea lor. Saliva lor poate trece pe bacterii care pot provoca infecții și boli. Saliva de la toate mamiferele, inclusiv oamenii, prezintă un pericol în timp ce transporta bacterii "gram negative", pe care corpurile păsărilor nu le pot ocupa, deci este, de asemenea, o idee bună să eviți să-i să îi oferim puțină sărutări.

Colivie

Cum să păstrați pisicile departe de păsări

Pentru propria lor siguranță, trebuie să vă păstrați păsările departe de pisicile dvs. atunci când acestea sunt nesupravegheate. Aceasta este o necesitate absolută în timp ce antrenezi pisicile să nu-ți vezi păsările ca pradă, dar este, de asemenea, o idee bună după aceea. Chiar și pisicile bine antrenate, calme sau vechi ar putea avea până la judecată. Pentru a vă ajuta să faceți acest lucru, iată câteva sfaturi:

  • Locația cuștii

O cușcă este prima linie de apărare împotriva unui atac, dar poate fi, de asemenea, o sursă de anxietate și trebuie să fie într-un loc sigur. Cască în sine trebuie să fie oțel inoxidabil sau acoperită cu pulbere cu mai puțin de 0.5 inci între bare, sau poate mai mici dacă pisica dvs. este încă un pisoi. Ar trebui să fie deasupra solului și stabil, astfel încât pisica dvs. să nu o scoată pentru a avea acces la păsări. O cușcă grea va ajuta, de asemenea, cu asta. De asemenea, ar trebui să-l puneți într-o locație sigură, unde pisica dvs. nu poate urca pentru a ajunge la pasăre și, fără a semna în apropiere că pisica ta ar putea folosi ca un tampon de lansare pentru a strecura păsările.

În legătură cu o postare: Cele mai bune ferestre de pisici

  • Izolare

Dacă vă întrebați cum să păstrați o pisică departe de o cușcă de păsări atunci când nu sunteți în jur pentru a supraveghea, cea mai bună metodă este să le păstrați în camere separate. Dacă nu lucrați de acasă, acest lucru este probabil necesar pentru perioade lungi de timp, deci ar trebui să vă asigurați că confortul acestora sunt în aceste zone diferite ale casei. Aceasta include paturile lor, tăvi de gunoi, posturi de zgâriere, alimente și apă.

În legătură cu o postare: Cele mai bune cutii de gunoi de pisici

De asemenea, ar trebui să vă acoperiți cușca păsărilor în timp ce vă îndepărtați. Aceasta este o altă metodă pentru a vă menține pisica departe, deoarece pisica dvs. este mai puțin probabil să obsedă ceva pe care nu le poate vedea. Acest lucru este, de asemenea, util pentru păstrarea calmei dvs. de păsări, așa cum, chiar dacă pisica dvs. se află într-o cameră diferită, alte evenimente pe care le pot vedea, cum ar fi printr-o fereastră, ar putea, de asemenea, să le primească.

Izolarea permanentă nu este bună fie pentru animale, deci terminați separarea cât mai curând pe care o locuiți acasă lăsându-i în spații de locuit comune. În acest fel pot socializa ambele cu tine. Evident, ar trebui să țineți un ochi apropiat asupra lor.

Ați putea dori, de asemenea: Cusca de păsări

  • Împiedica gelozia

Pisicile pot, de asemenea, să se strecoare la pasărea dvs. dacă se simt neglijați. Nu lăsați pisica voastră să creadă că aveți un nou favorit. Continuați să jucați cu ei și să le acordați o atenție deosebită. Petreceți timpul să-i îngrijească, relaxându-le cu ei și, în general, discutați. În special, este o idee bună să-i satisfacem vânătorii de vânătoare folosind jucării. Acest lucru va însemna, sperăm că sunt prea ocupați și mulțumiți să caute entuziasm prin atacarea celorlalte animale de companie și a membrilor familiei.

Verifică Jucarii de pisici și Jucării de pisici interactive

Minunat drăguț

Cum să vă opriți pisica să vă atace păsările

Prevenirea este o metodă excelentă de păstrare a păsărilor dvs. în siguranță, dar supravegherea și izolarea, în timp ce este necesar, nu sunt singurele soluții. Dacă doriți să găsiți pe scurt în altă cameră pentru a apuca ceva sau pentru a vă permite să vă absorbiți într-un spectacol TV excelent, puteți încerca, de asemenea, să vă antrenați pisica pentru a vă ataca pasărea. Iată patru pași pentru a vă încuraja pisica să trăiască armonios cu pasărea ta:

  • Introducere

Indiferent de ce animal ți-a aparținut mai întâi, când aduci acasă noul dvs. membru al familiei, ar trebui să-i faci un punct de a le introduce unul altuia într-un mediu sigur. Pisica ta va fi curioasă, chiar dacă nu sunt ostile și este mai bine să permiteți ca acest lucru să se întâmple sub controlul dvs. decât să vă permiteți pisicii să vă îngrozi pasărea.

Păstrați-vă pasărea în cușcă în timpul introducerilor, și asigurați-vă că pisica dvs. nu este într-o stare agresivă. Este foarte important ca pisica ta să aibă ocazia de a mirosi că noul lor prieten să devină mai obișnuit cu mirosul lor prezent în casa ta. Dacă pisica ta ajunge spre pasăre sau prezintă orice alt comportament nedorit, răspunde "nu" și ia cusca din vedere și la îndemână.

Ar trebui să faceți aceste introduceri de câteva ori, dar să fiți realist despre scopurile dvs. Este extrem de puțin probabil ca să fiți capabili să depășiți mii de ani de evoluție. Dar, puteți încerca să vă propuneți ca dvs pisica este total plictisită și neinteresat în păsările voastre, prin urmare, păstrați-le în siguranță.

  • Training de distragere

De îndată ce cușia de păsări este înființată într-o locație sigură, ar trebui să vă pregătiți pregătirea pentru pisica dvs. pentru a încerca să investigheze cuști. Cea mai bună modalitate de a răspunde acestui lucru este de a distrage pisica dvs. din cușcă atunci când nu inițializați în mod deliberat o oportunitate de introducere. Jucăriile interactive sunt perfecte pentru acest lucru, cum ar fi un șoarece pe un șir.

Ar trebui să păstrați jucăria ascunsă de ori de câte ori trei dintre voi sunteți în aceeași cameră. Apoi, bateți-l să-i distrageți dacă pisica voastră se mișcă să investigheze cusca. Făcând acest lucru, direcționați nevoia lor de a vâna pasărea, la un comportament "corect" de a vâna jucăria. Puzzle-urile alimentare oferă o redirecționare similară.

Este o idee bună să evitați utilizarea oricărei jucăriile care amintește de o pasăre, pentru a evita provocarea oricărei confuzii. În general, ar trebui să aruncați astfel de astfel de jucării. Acestea includ jucăriile cu pene sau care fac zgomote "tweety". Vrei să faci tot ce poți pentru a descuraja interesul vânătorului pisicii tale în păsările tale.

  • Curs de antrenament de clicker

Puteți instrui pisicile folosind metode similare care sunt folosite pentru a instrui câini. Pisicile se bucură de instruire, deoarece se bucură de utilizarea inteligenței lor. Cu toate acestea, poate fi mai dificil de a convinge o pisică să se antreneze cu dvs. Dacă puteți obține pisica dvs. să se antreneze, este posibil să merite să investiți într-un clicker. Clicurile sunt folosite pentru a comunica mai precis cu pisica dvs. atunci când prezintă un comportament dorit.

S-ar putea să folosiți un clicker pentru a vă menține pisica departe de zonele în care se păstrează cușca de păsări. Încercați să faceți sesiuni în care vă recompensați pisica dvs. cu un clic și un tratament când se îndepărtează de cușcă și nu le oferă nimic când merg spre cușcă. De asemenea, puteți căuta ajutorul unui comportament profesionist dacă nu sunteți sigur de cea mai bună metodă de formare pentru pisica dvs.

Este important să nu vă pedepsiți pisica când încercați să vă condiționați comportamentul. Aceasta înseamnă că nu ar trebui să utilizați sticle de squirt sau să strigați. Aceste tehnici sunt mai predispuse să dăuneze obligațiunii de încredere între dvs. și pisica dvs. decât să ajute la antrenament.

  • Urgențe

Din păcate, pisica dvs. poate merge după pasărea dvs. când spatele este întors. Există o mare diferență între a striga cu scopul de a pedepsi și a spune cu voce tare numele pisicii tale, și când apare o urgență, cel mai bun lucru de făcut este să le sună ferm și să-ți bateți mâinile. Acest lucru ar trebui să fie suficient pentru a le distrage de ceea ce fac, astfel încât să puteți învârti și să opriți ce urmați să facă. Trebuie să le eliminați apoi din cameră.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum pot învăța pisica mea să nu mănânce pasărea mea