Taurina pentru pisici

Gri Shorthair Pisica și alimentele pot

Aminoacizii sunt compușii individuali care alcătuiesc toate proteinele atât în ​​plante, cât și în animale. Taurina este unul dintre acești aminoacizi. Majoritatea mamiferelor sunt capabile să sintetizeze taurina în corpul lor de la alți aminoacizi, dar pisicile nu le pot sintetiza în concentrații suficiente suficiente, făcându-l un aminoacid esențial pentru ei. Adică pisicile nevoie pentru a obține taurina din dieta lor.

Cum să alegeți cele mai bune alimente pentru pisici

Ce face taurina și de ce pisica mea are nevoie de ea?

Taurina poate servi o varietate de scopuri în corpul pisicii tale. Funcția principală este cunoscută pentru că este în ajutorul funcției retinei, precum și funcția inimii, dar poate ajuta și cu digestia, precum și dezvoltarea reproducerii. Pisicile care nu primesc suficientă taurină în ei dieta zilnica poate dezvolta o gamă de simptome în raport cu aceste funcții. Simptomele nu se vor manifesta imediat, dar pot dura oriunde de la cinci luni până la doi ani la suprafață. Dacă pisica dvs. nu primește suficientă taurină, puteți vedea oricare dintre următoarele:

  • Feline centrală centrală de degenerare (FCRD)
  • Eșecul reproductiv și dezvoltarea fetală afectată
  • Cardiomiopatie dilatată de feline (DCM
  • Probleme cu digestia pisicii dvs., în special a grăsimilor

Degenerarea retină prelungită, care este lăsată netratată poate duce la orbire în pisica ta. În timp ce completarea dietei pisicii dvs. cu taurina poate încetini sau chiar opri progresia degenerării retiniene, nu va inversa niciunul orbire pisica ta poate suferi înainte de suplimente.

În mod similar, dacă cardiomiopatia dilatată de taurină a pisicii dvs. este prinsă destul de devreme și dacă este la rândul său tratată cu suplimente alimentare, efectele pot fi inversate. Dacă este lăsată netratată, DCM poate duce la insuficiență cardiacă și la moarte.

În Pisicile gravide, Taurina scăzută poate duce la dimensiuni mai mici de gunoi și la greutăți la naștere mai mici, în plus față de alte anomalii congenitale. Dacă pisoii sunt, la rândul lor, au hrănit o dietă cu deficit de taurină pe care le pot avea o creștere și dezvoltare întârziată.

Cum îmi face pisica mea taurina?

Taurina a fost descoperită pentru prima oară pentru a fi un aminoacid esențial la pisici în anii 1980. Ca atare, toate alimente de pisică comercială a fost suplimentat cu taurine pentru a vă oferi pisica cu concentrațiile sale necesare. Taurina este numai găsită în țesutul animal, făcând pisici obligația de carnivore.

Companiile de produse alimentare și cercetătorii au descoperit că nu toate taurinele pe care le-au pus în conserve de produse alimentare este utilizabilă de corpul pisicii tale. Acest lucru se datorează în parte căldurii aplicate în timpul prelucrării alimentelor de pisică conservată. Companiile alimentare pentru animale de companie au compensat acest lucru prin adăugarea mai multor taurine în formulările lor de alimente umede decât alimentele uscate. Atâta timp cât vă hrănește un aliment comercial de pisici, care este adecvat pentru grupa de vârstă a pisicii dvs. (creștere, întreținere a adulților, gestație / lactație) puteți fi siguri că există suficientă taurină în dieta pisicii tale.

Este important să rețineți că atunci când verificați faza de viață a alimentelor pisicii dvs., nu trebuie să vă bazați exclusiv pe ceea ce este în font gigant pe partea din față a sacului, ci mai degrabă ce Afirmația AAFCO spune. AAFCO este corpul de reglare a alimentelor pentru animale de companie și o declarație AAFCO este de obicei găsită pe panoul din spate sau pe panoul lateral și în apropierea listei de analiză și / sau ingrediente garantate. În plus față de a vă spune ce etapă de viață a mâncării pe care o aveți, declarația AAFCO vă va spune dacă mâncarea a fost formulate sau dacă a fost testat. Formulate înseamnă pur și simplu compania de alimente pentru animale de companie a urmat orientările prezentate de AAFCO pentru a face o hrană pentru animale de companie pentru acea specie și pentru acea scenă de viață. Testat înseamnă că societatea alimentară pentru animale de companie nu numai că a urmat liniile directoare, dar apoi a pus hrana prin studiile de dietă pentru a se asigura că este sănătos, complet și sigur pentru ca animalul dvs. de companie să mănânce.

Dacă vă hrăniți pisica dvs. o dietă de prescripție, nivelurile de taurine din dietă sunt luate în considerare în formularea dietei pentru a trata boala PET. Dacă vă gătiți acasă pentru pisica dvs., nu trebuie neapărat să adăugați un supliment de taurină în cazul în care există niveluri adecvate de taurine în sursa dvs. de proteine, dar examinați rețeta dvs. specifică cu veterinarul dvs. pentru a vă asigura că pisica dvs. obține toate substanțele nutritive nevoie, inclusiv vitamine și minerale.

Trebuie să-mi dau pisica un supliment de taurină?

Suplimentarea dietei pisicii dvs. cu taurină suplimentară nu este întotdeauna necesară. Din nou, toate alimentele de pisică disponibile în comerț au suficientă taurină în ele pentru etapa de viață etichetată. Dacă pisica dvs. are o boală legată de deficit de taurină, pisica dvs. poate necesita suplimente în plus față de consumul unei diete adecvate, cel puțin până când simptomele disipează. Suplimentarea poate fi, de asemenea, necesară dacă majoritatea dietei de pisică nu este de la o alimentație comercială.

Suplimentarea dietei pisicii dvs. cu Taurina este relativ sigură și suplimentele sunt disponibile cu ușurință supra-the-contor. Întotdeauna doriți să verificați cu VET înainte de a începe pisica dvs. pe un supliment de taurină, totuși. Acest lucru se datorează faptului că FDA nu reglementează suplimente ca și medicamentele, deci nu toate suplimentele sunt create egale. VET-ul dvs. vă poate ajuta să vă îndreptați în direcția cea bună a ceea ce suplimentul Taurin pentru a alege.

Taurina este un aminoacid vital important pe care toate pisicile nevoie În dieta lor zilnică. Dacă aveți îngrijorări cu privire la pisica dvs., nu obțineți suficientă taurină vorbind cu veterinarul dvs. Ele vă pot ajuta să depanați zonele din dieta pisicii dvs. și să vă răspundeți la orice întrebare pe care o aveți despre alimentele pisicii dvs.

Cele 9 cele mai bune alimente de pisici uscate premium din 2021, potrivit unui medic veterinar
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Taurina pentru pisici