Hrană fără cereale și boli de inimă

câine care se uită la castronul alimentar

Hrană pentru câini fără cereale și boala de inima poate avea o conexiune, dar cauza cazurilor de cardiomiopatie dilatate raportate în peste 500 de câini este încă necunoscută. Proprietarii de câini ar trebui să fie conștienți de anchetă și să aibă o discuție cu medicul veterinar dacă au hrănit un aliment fără cereale sau sunt îngrijorați de câinele lor poate avea cardiomiopatie dilatată.

Ce este investigat?

Administrația privind alimentele și medicamentele (FDA) a investigat 515 de rapoarte de cardiomiopatie dilatată la câini între ianuarie 2014 și aprilie 2019, 219 dintre aceste rapoarte se întâmplă din decembrie 2018. Mai mult de 20% dintre acești câini în general (119) au murit la momentul anunțului FDA. Înainte de acest număr mare de rapoarte, numai una până la trei rapoarte de cardiomiopatie dilatate au fost primite de către FDA în fiecare an. Există probabil mai multe cazuri de DCM care nu au fost raportate ca diagnosticarea DCM poate fi complexă și costisitoare. Afluxul recent în rapoarte a dus la o investigație pentru a determina ce cauza acestei boli de inimă grave ar putea fi.

Ce alimente sunt eventual implicate?

91% din cazurile raportate implicate alimente fără cereale, 93% din alimentele de câine care au fost raportate au conținut mazăre și / sau linte în listele lor de ingrediente și 42% conțin cartofi sau cartofi dulci. Șaisprezece branduri au fost identificate în 10 sau mai multe cazuri, iar marea majoritate se aflau într-o formă kibble uscată. Cinci mărci, în special, (Acana, Zignatura, gustul Holistice Wild, 4Health și Earthborn) reprezintă 48% din cazuri, dar unii dintre acești câini au mâncat mai mult de o marcă de alimente.

Câteva alimente pentru câini fără cereale, eventual legate de cardiomiopatia dilatată

  • Acana (67 de cazuri)
  • Zignură (64 de cazuri)
  • Gust de sălbăticie (53 de cazuri)
  • 4 Hhealth (32 de cazuri)
  • Earthborn Holistic (32 de cazuri)
  • Buffalo albastru (31 de cazuri)
  • Domeniul naturii (29 cazuri)
  • De la (24 de cazuri)
  • Merrick (16 cazuri)
  • California Natural (15 cazuri)
  • Echilibru natural (15 cazuri)
  • Orijen (12 cazuri)
  • Varietatea naturii (11 cazuri)
  • Nutrisource (10 cazuri)
  • Nutro (10 cazuri)
  • Rachael Ray nutrish (10 cazuri)

Alte mărci de alimente pentru câini au fost, de asemenea, implicate în cazurile raportate, dar au avut mai puțin de 10 cazuri asociate cu acestea.

Ce este cardiomiopatia dilatată?

Există multe tipuri diferite de boli de inimă, dar cardiomiopatia dilatată este boala cardiacă specifică care este investigată. Cardiomiopatia dilatată (DCM) apare atunci când mușchiul inimii devine subțire și întins și incapabil să pompeze sânge, precum și ar trebui să fie. De-a lungul timpului acest lucru face ca inima să devină mărită sau dilatată, iar insuficiența cardiacă congestivă poate apărea ca rezultat. DCM este serios și poate provoca în cele din urmă moarte.

Ce cauzează această cardiomiopatie dilatată?

Taurina (o aminoacid) și sinteza acestuia de la metionină și cisteină împreună cu excreția sa sunt analizate ca fiind cauze potențiale, dar sunt, de asemenea, evaluate alți factori dietetici. Cantitățile de proteine, grăsimi, umiditate, fibre brute, fibre dietetice totale, fibre solubile, fibre insolubile, amidon total și amidon rezistent sunt de asemenea analizate.

Necropsii de câini decedați din aceste cazuri sunt, de asemenea, revizuite împreună cu o multitudine de teste de laborator pentru câini și întrebări supraviețuitoare pentru proprietarii de animale de companie. Nu se cunoaște dacă există sau nu o legătură cauzală cu dietele fără cereale identificate în această investigație sau dacă este coincidență. Genetica și factorii de mediu pot juca și un rol, dar ancheta este în curs de desfășurare.

Deoarece atât de multe alimente care au fost raportate au conținut mazăre, linte, cartofi și / sau cartofi dulci, este speculată că unul sau mai multe dintre aceste ingrediente pot fi îngrijorate. Aceasta este încă o speculație, deoarece nimic nu a fost confirmat.

Este, de asemenea, posibil ca o conștientizare sporită a bolii să poată juca un rol în mai multe cazuri diagnosticate și raportate.

Semne de cardiomiopatie dilatate la câini

  • Scăderea energiei
  • Tuse
  • Murmur de inimă subtilă

Ce ar trebui să facă proprietarii de câini?

Dacă un proprietar de câine hrănește un aliment fără cereale sau observă simptome îngrijorătoare în câinele lor, ar trebui să discute despre preocupările lor cu medicul veterinar. Se poate recomanda o schimbare alimentară la un aliment care conține boabe, pot fi măsurate nivelurile de taurină și poate fi efectuată o ecocardiogramă pentru a evalua funcția cardiacă după ce medicul veterinar efectuează un fizic complet pe câine. Dacă DCM este diagnosticat după Aceste teste sunt efectuate, un raport trebuie depus cu FDA și Medicamente și / sau suplimente pot fi recomandate pe baza constatărilor pentru gestionarea bolii.

Ce branduri de mâncare câine sunt sigure?

Nimeni nu știe ce cauzează aceste rapoarte despre DCM la câini, dar deoarece majoritatea acestora implică alimente fără cereale, mulți veterinari recomandă trecerea la dietele care conțin granule.

Din punct de vedere istoric, dietele de câine au fost formulate pentru a satisface cerințele nutriționale ale câinilor. Pe măsură ce tendințele de marketing la om s-au schimbat spre opțiuni fără cereale, industria alimentară pentru animale de companie a urmat costum cu noi companii care oferă o selecție expansivă de alimente fără cereale. Multe dintre aceste companii nu au nutriționiști veterinari care să-și dezvolte alimentele, deci există îngrijorare pentru siguranța nutrițională, cum ar fi ceea ce poate fi descoperit în timpul acestei investigații DCM. Până când această investigație este completă, se recomandă ca aceasta un câine să fie hrănit o mâncare Acest lucru a fost dezvoltat de nutriționiștii veterinari, este făcută de o companie cu o lungă istorie de producție a dietelor de calitate și îndeplinește standardele stabilite de Asociația Oficialilor de Control American (AAFCO) determinată de studiile alimentare.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Hrană fără cereale și boli de inimă