Pot pisici să mănânce pui brut?

Poate pisicile mănâncă caracteristică brută de pui

Alegerea unei alimente de pisică poate fi copleșitoare, mai ales când vă uitați la alimentele crude de pisici. Este responsabilitatea noastră să ne asigurăm că le oferim echilibrul nutrienților de care au nevoie, dar nu este întotdeauna clar care alimente sunt sigure și sănătoase. Deci sunt alimente crude, inclusiv pui, bine pentru pisicile noastre? În acest articol, vom vorbi despre faptul dacă pisicile pot mânca sau nu pui brut, beneficiile și pericolele de pui brut și cum să vă hrăniți pisica o dietă sigură.

Pe scurt, pisicile pot mânca puiul brut, dar vine cu câteva riscuri. Continuați să citiți pentru detalii.

Care sunt beneficiile puiului brut?

Fiecare pisică are gusturi diferite, astfel încât unele pisici ar putea să nu poată tolera consumul unei diete crude sau pui brut. Cu toate acestea, hrănirea puiului brut și o dietă brută au beneficii. Acestea includ:

Îmbunătățirea digestiei

Pisicile sunt carnivore, astfel încât trebuie să mănânce carne. Pisicile au nevoie de aminoacizi pentru a rămâne sănătoși și există o mulțime de acestea în pui brut.

Pantofi sănătoși

Unii proprietari au observat că hrănirea unei diete crude la pisicile lor a dus la o calitate mai bună a stratului.

Nivelurile de energie

După trecerea la alimente crude de pisici, proprietarii au observat cât mai mult energia pe care o au pisicile lor. Pisicile pot folosi proteine, transformându-le în energie în ficat. Acest lucru la rândul său poate ajuta pisica să piardă în greutate dacă sunt supraponderali.

O sănătate dentară mai bună

Mestecarea pe oasele brute ajută la menținerea dinților curată. Dacă doriți să vă alimentați oasele de pui crude de pisică, observați-vă cu atenție pisica cu atenție pentru a vă asigura că sunt în siguranță și nu se agită pe ele.

Ai grija de pisica ta urmeaza fecale. Dacă observați sângele sau dacă pisica dvs. se luptă să treacă fecale, încearcă să le hrănească oasele și să caute sfaturi veterinare imediat.

Care sunt riscurile de hrănire a puiului brut?

Riscurile pisicilor care mănâncă pui brut

În timp ce pisicile pot mânca puiul brut, este important să se asigure că fac acest lucru în siguranță.

Dacă alegeți să oferiți puii de pisică ca orice altceva decât un tratament, se recomandă găsirea unei diete de un brand de renume sau unul care a fost formulat de un nutriționist veterinar.

Hrănirea de pui brut ar putea da potential pisicile dvs. un dezechilibru de nutrienți care (la rândul său) ar putea duce la probleme de sănătate. Dacă doriți să vă hrăniți pisica numai de pui brută, apoi vorbiți cu chirurgul dvs. veterinar, deoarece poate fi nevoie de un supliment, pentru a vă asigura că pisica dvs. obține toate substanțele nutritive de care au nevoie.

În plus față de riscul deficiențelor nutritive, dietele crude reprezintă alte riscuri pentru pisici. Orice oase care nu sunt complet temei ar putea provoca blocaje intestinale sau chiar lacerări.

În plus, alimentele brute sunt mai susceptibile de a fi contaminate cu bacterii dăunătoare cum ar fi Salmonella. Acest lucru poate provoca o varietate de probleme pentru pisici, inclusiv diaree și vărsături. De asemenea, se poate răspândi la oameni.

Cât de mult pui brut ar trebui să-mi hrănesc pisica?

Pisicile pot mânca osul brut de pui

Carnea musculară brută de pui simplu, organele și oasele ar trebui să fie servite doar ca un tratament doar și alcătuiesc un mic procent din dieta pisicii tale.

Există îndrumări pe care le puteți urma și le puteți folosi pentru a vă oferi o idee bună cu privire la ceea ce este considerat o cantitate bună de pui brut pentru a vă hrăni pisica.

În general, vă puteți hrăni pisica o bucată de pui brut sau o aripă brută de pui o dată pe săptămână ca un tratament.

Dacă vă hrăniți o dietă completă și echilibrată pe bază de pui, este recomandată, în general, să vă alimentați între 2% și 4% din greutatea corporală a pisicii dvs., împărțită în două sau trei mese pe zi. Pentru o sumă exactă pentru a vă oferi pisica, solicitați sfaturi veterinare.

Ce ar trebui să fac dacă pisica mea a mâncat puiul brut care nu a fost pregătit corect?

Principala preocupare a pisicii dvs. mănâncă pui brut care nu a fost pregătită corect pentru ei este riscul de contaminare bacteriană, cum ar fi Salmonella, care poate fi transmisă pe oameni.

Dacă credeți că pisica dvs. a mâncat pui brut, privește simptomele cum ar fi vărsăturile și diareea (adesea sângeroasă), fiind letargică și pierderea apetitului. Dacă apar aceste simptome, solicitați sfaturi din partea chirurgului dvs. veterinar.

Pot pisoii să mănânce pui brut?

Dacă vă decideți să vă alimentați puiul brut la pisoi, atunci va trebui să le hrăniți piese mai mici care au fost debonate. Este important să introducem treptat acest lucru pisoiului, deoarece nu toate pisicile sau pisicile pot fi capabile să tolereze puiul brut.

Pisoii au nevoie de mai multe proteine, aminoacizi, vitamine și minerale decât pisicile adulte, asigurându-vă că dieta este echilibrată.

Dacă nu sunteți sigur de hrănirea puiului brut la pisoi, dar doriți, atunci chirurgul veterinar al pisicilor vă poate ajuta să decideți despre cum și când să introduceți puiul brut în dieta lor.

Sfaturi de siguranță pentru hrănirea puiului brut de pisică

Dacă doriți să vă hrăniți puiul brut de pisică, amintiți-vă următoarele atunci când vă alimentați alimente crude la pisica dvs. Sfaturile de top includ:

  • Pregătiți mâncarea într-o parte a casei și curățați bine zona după fiecare pregătire.
  • Purtați întotdeauna mănuși când manipulați carnea brută și spălați-vă bine mâinile.
  • Utilizați orice ingrediente de carne de la o sursă de încredere.
  • Hrăniți pisica într-o zonă în care este ușor de curățat.
  • Curățați bolurile după hrănire, astfel încât nici o bacterie nu se poate răspândi.

Dacă alegeți să vă hrăniți pisica o dietă brut, ar trebui să fie complet echilibrată de un nutriționist veterinar; Așa cum ar trebui ca dieta să devină dezechilibrată, atunci pisica dvs. ar putea fi în pericol de o varietate de probleme de sănătate.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pot pisici să mănânce pui brut?